Nem ismerem az Asus biosokat, de kell lennie egy olyan menüpontnak, ahol az fsb-ram arányt tudod állítani. Az időzítéseket állíthatod alacsonyabbra, ha mégsem emeled az órajelet.
Jarkaltam biosban de semmi olyasmit nem lattam amit irsz (legalabbis nem ismerem)..ilyesmivel meg nem volt dolgom. Biosban annyit lattam hogy az idozites 9-9-9-24
Egyeb tampont hogy mit keressek?
Ma szereltettem ossze az uj gepem. Es a 3dmark es everest szerint is 600 akarhany MHz-es a Ram-om pedig 2x2 Gb Kingston HyperX Blue 1600 MHz-es ram van benne
Namarmost en neztem valamit rosszul vagy ha megsem akkor hogy lehetne elocsalni belole az 1600 Mhz-et?
LobiDrg írta:
Itt azért elég nagy gyorsulást mutat 😉 [LINK] Jo gondolom egy rendes proci is kellene mert a mostani ahlon II x2 esem mellé fölösleges lenne a cf.De nemsoká lesz Phenom II X4 955 😀.Na mindegy majd lesz valami.Köszönöm mindenkinek a választ 😀
Phenom II X4 3500Mhz+HD5830CF, Gyorsabb lenne HD5870-nél.
Itt azért elég nagy gyorsulást mutat 😉 [LINK] Jo gondolom egy rendes proci is kellene mert a mostani ahlon II x2 esem mellé fölösleges lenne a cf.De nemsoká lesz Phenom II X4 955 😀.Na mindegy majd lesz valami.Köszönöm mindenkinek a választ 😀
Ilyen viszonlag gyengébb kártáykból nem érdemes CF-et épiteni..nem éri meg mert nem hoz akkor gyorsulást... HD5850, HD5870/HD6870, HD6950, HD6970... kb ezekből érdemes CF-et épiteni
LobiDrg írta:
Én ismerek olyat aki 6970-et kötött rá. 😀 Végül is ha ez elbírta akkor a 4830cf-et is ek kellene bírnia.De egyébként miért nem kötnéd rá ?
Mert ez az új cx 430-as gyengébb mint a régebbi cx400-as.Meg mások is mondták, hogy 400w-os táp nagyon melegszik 6950-es mellett.
Sziasztok.5 napig áramtalanítva volt a gépem teljesen és ma mikor hazaértem összedugdostam mindent és a gép a sokadik bekapcsolásra sem akart elindulni.Csak felpörögtek a ventik.A monitor be sem kapcsolt.Majd kivettem az alaplapból az elemet és visszaraktam.Aztán nagynehezen elindult.Mi lehet a baj?Előre is köszi 😀
wdavid írta:
engem az érdekelne h miben vehető észre ha limites a proci? az új gépembe egy Phenom II X4 955öt szeretnék HD6870el... (vagy egy X4/X6os bulldozert ami talán nem lenne annyira limites)
engem az érdekelne h miben vehető észre ha limites a proci? az új gépembe egy Phenom II X4 955öt szeretnék HD6870el... (vagy egy X4/X6os bulldozert ami talán nem lenne annyira limites)
Csá! Van egy Philips LX3000D rendszerem és az olvasó feje tönkrement. Mivel egyáltalán nem használom arra gondoltam rákötném gépre, mert nagyon jó hangja van. Na most itt meg is akadtam. Kerestem dolgokat hogyan lehet gépre kapcsolni egy házimozit, de nem nagyon értek hozzá. 😃 Esetleg ha valaki tudna ötleteket, hangkártyákat, kábeleket mondani. Meg összeszerelési útmutatást az nagyon jól jönne. 😃 Előre is köszi. 😀
Szóval amire eddig rájöttem, hogy szükség van egy 5.1-es hangkártyára amu rendelkezik AUX csatlakozóval. Most azon akardtam fenn, hogy olyan kábelt nem találok amelyik jó lenne az összekötésre. Esetleg valaki jártas a témában? o.o
de ezt az SSD sebességet hogy lehet kihasználni (gondolom másolásnál de más nem jut eszembe mert cd olvasás az a meghajtótól függ a letöltés meg a nettől 😃
szóval még mindig nem értem tökéletesen
Ha alkalmazás többszálúsított, akkor a Hyper Threadinges procikon jobban fut, mint ha magonként csak egy szálat kezelne a processzor? A másik pedig, hogy egy GTX 460-at rá tudok-e kötni egy chieftec 400 wattos iArenára? (molex-pci átalakítással akár)
niteforce írta:
sziasztok segitsetek nem indul el a gep, radugtam egy neonsort de nem jol vilagitott es utana kikapcsoltam hogy atrakjak egy kabelt de most nem indul el a gep bekapcsolom sokaig megy csak ugy aztan normalis egyet csippant de nincs kep.segitsetek kerlek. most aramtalanitottam megnezem mi lesz
H érted h nem jol világitott?Jo hejre dugtad?" atrakjak egy kabelt "ez kicsit furánn hangzik.Nem mozdult el másik kábel?VGA táp kábel?Esetleg vga-nem mozdult ki a pcie slotbol?Szedd ki a neont,majd minden kábelt,és rakd össze ujra ugy ahogy kell,lehet h valamit közben kirántottál.
😂 Köszi az infót! 😃
Nem ismerem az Asus biosokat, de kell lennie egy olyan menüpontnak, ahol az fsb-ram arányt tudod állítani. Az időzítéseket állíthatod alacsonyabbra, ha mégsem emeled az órajelet.
Egyeb tampont hogy mit keressek?
(frissitettem az aktiv gepemet)
Ma szereltettem ossze az uj gepem. Es a 3dmark es everest szerint is 600 akarhany MHz-es a Ram-om pedig 2x2 Gb Kingston HyperX Blue 1600 MHz-es ram van benne
Namarmost en neztem valamit rosszul vagy ha megsem akkor hogy lehetne elocsalni belole az 1600 Mhz-et?
Koszi
Phenom II X4 3500Mhz+HD5830CF, Gyorsabb lenne HD5870-nél.
Én ismerek olyat aki 6970-et kötött rá. 😀 Végül is ha ez elbírta akkor a 4830cf-et is ek kellene bírnia.De egyébként miért nem kötnéd rá ?
Még annyit kérdeznék hogy egy Corsair CX430-as táp elbírna egy 4830 Crossfire-el ?
kevesebb lehet 😀
de nézd meg cpu support listeben az a biztos 😀
A Phenom II X4-el sem lesz limites.
És ez játék közben is méri a hőmérsékletett?
Üdv. ajánljatok légyszi egy olyan progit ami játék közben méri a vga-m hőmérsékletét. köszi előre is.
Kéne egy kis Help.
50 000Ft-ig, kéne egy TV. Mit ajánlotok? Nem kell LCD meg Plazma, mert az ki sem jönne, hanem olyan kell, amire ráköthetem az Xboxom-at.
LG 19LD320 ez 51e
Philips 19PFL3205H 41e
Orion T19S 40e
Toshiba 22EL833 55e ez led es pl
50 000Ft-ig, kéne egy TV. Mit ajánlotok? Nem kell LCD meg Plazma, mert az ki sem jönne, hanem olyan kell, amire ráköthetem az Xboxom-at.
http://download.p4c.philips.com/files/l/lx3000d_22s/lx3000d_22s_pss_eng.pdf
Leírása. 😃
Szóval amire eddig rájöttem, hogy szükség van egy 5.1-es hangkártyára amu rendelkezik AUX csatlakozóval. Most azon akardtam fenn, hogy olyan kábelt nem találok amelyik jó lenne az összekötésre. Esetleg valaki jártas a témában? o.o
Képek a gép hátuljáról és könyvéből.
[LINK]
[LINK]
GokuTM: azért nincs megemlitve a kingston, mert szar SSD-ket gyárt...
az ssd-re az op. rendszert szokták rakni?
ajánlott igen mivel nem túl nagy a kapacitása de igy legalább a rendszer nagyon gyors, legalábbis én így tettem
értem😀 és milyen márka számít jónak?
Én a Crucialt ajánlom. 😀
Corsair, Intel, OCZ
De a legjobb sztem a corsair
köszi
nekem intel van és eddig tökéletes
szóval még mindig nem értem tökéletesen
Corsair, Intel, OCZ
köszi
ajánlott igen mivel nem túl nagy a kapacitása de igy legalább a rendszer nagyon gyors, legalábbis én így tettem
értem😀 és milyen márka számít jónak?
zöld
SZERK: megoldódott, köszi a segítséget 😀
a neont meg kihajítom a francba 😃😃
sziasztok segitsetek nem indul el a gep, radugtam egy neonsort de nem jol vilagitott es utana kikapcsoltam hogy atrakjak egy kabelt de most nem indul el a gep bekapcsolom sokaig megy csak ugy aztan normalis egyet csippant de nincs kep.segitsetek kerlek. most aramtalanitottam megnezem mi lesz
H érted h nem jol világitott?Jo hejre dugtad?" atrakjak egy kabelt "ez kicsit furánn hangzik.Nem mozdult el másik kábel?VGA táp kábel?Esetleg vga-nem mozdult ki a pcie slotbol?Szedd ki a neont,majd minden kábelt,és rakd össze ujra ugy ahogy kell,lehet h valamit közben kirántottál.