Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
akk valószinüleg nincs vele gond?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
MC MaRcI írta:
ad képet meg nekem m1 lenne hogy világít csak azon gondolkodom hogy nem e valamilyen üzembeállítást nyomtam e el
Nem hiszem, hogy valamit elállítottál.Mert ilyet, hogy átvált másik színre akkor kellene csinálnia amikor jelet kap.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ad képet meg nekem m1 lenne hogy világít csak azon gondolkodom hogy nem e valamilyen üzembeállítást nyomtam e el

meg működik rendesen csak eddig még ilyet nem csináltam 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
MC MaRcI írta:
a monitoromon valahogy elállítottam a kis zöld fényt és most kék hogy lehet ezt vissza állítani zöldre?
Nem mindegy, hogy milyen színűn világít?Nekemis kéken világít amúgy.Vagy nem ad képet?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
a monitoromon valahogy elállítottam a kis zöld fényt és most kék hogy lehet ezt vissza állítani zöldre?

??? vagy valamit elcsesztem akk hogy lehet vissza állítani?

model: L20T-2 LED
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
letöltöttem ,telepítettem kevesebb mit 1 másodperc mulva kirta hogy
completed jó.
elinditottam ugyanazt irja ki
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
szisztok!
kéne egy gyors help a F1 2011-ben azért ide irom mert a f1nél nem tudtak segíteni hátha majd itt
nekem amikor elinditom azt irja ki hogy "Az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAl32.dll)
nekem ezt irja ki
tud nekem valaki segíteni?
hELP
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Biosban húzd, máshol értelme sincs 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Megpróbáltam már a EasyTech 6-Tal De Ezzel 2.13Ghz Lett Aztán Vissza Ment 2.6Ghz-re Utána Beállt 2.8Ghz😲 Szóval Nem Értem😕
Olyan 3.0Ghz-re Húznám😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Értem, de én ugy gondoltam hogy egy fejesnél kevésbé számit a hangkari de tévedtem 😀 Mind1 azért egy D1 be lesz szerezve, vagy megszánnak a rokonok akkor egy D2 de lehet hogy az feleseleges nekem, logitech z-623-hoz 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Analóg kimenetnél sokat számít a hangkártya, mivel az végzi a D/A konvertálást, és egy alaplapi azért egyszerűbb cucc, mint egy jobb kari. Ezen felül több zajt is szed össze + nagyobb a cpu terhelés is integrált esetében.
Az én hangcuccom digitális kimenetre van kötve az alaplapi hangkarira, így nem számít a minősége, mert az erősítő alakítja át a digitális jelet analógra. Viszont sokkal rosszabb a minőség, ha átkötöm analógra... 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Állitólag nagyon jó.. azt tudom hogy szolni fog 😃 Igen a minőségre gondoltam 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Szólni fog persze, vagy nem tudom mire gondolsz. 😀 Minőségben sehol se lesz egy Xonarhoz képest, de ideiglenesen jó az. Persze nem tudom, hogy ez a fejhallgató mit tud. 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Egy jó fejhallgatót ki tudok használni hangkártya nélkül is igaz? Tehát egy Razer Charcaris-oz elég az integrált hangkari is igaz? Késpbb persze lesz egy Asus Xonar D1 de addig is jó lesz nem?
0
0
0
0
roberto888 avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Lehet buta kérdés, de mitől jobb egy Chieftec 500 W-s tápegység, mint egy noname gépházba beszerelt típusnál? Érdemes a tápegységen spórolni? Valamint ugyanez lenne a gépházzal kapcsolatban is? Érdemesebb abból is valami márkásat venni?

Tápegységgel nem érdemes spórolni, mert az olcsókba gyenge minőségű alkatrészek vannak, valamint nincs bennük PFC, tehát sokkal hamarabb tönkremegy, és ha véletlen elszáll benne valami, akkor vihet mindent a gépből!
0
0
0
0
Galex1995 avatar
foxbet írta:
galex írta:
és töröljem az avastot és ok lesz?

igen Kaspersky -t rakj fel helyette a legjobb.

de évekig használtam az avastot és ez a hiba csak tegnap jött elő. most a free verzió van fent és evvel nincs kékhalál csak a crackeltel.
0
0
0
0
Osynho avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Lehet buta kérdés, de mitől jobb egy Chieftec 500 W-s tápegység, mint egy noname gépházba beszerelt típusnál? Érdemes a tápegységen spórolni? Valamint ugyanez lenne a gépházzal kapcsolatban is? Érdemesebb abból is valami márkásat venni?

Röviden azért, mert nem nyírja ki a gépedet + kevesebbet fogyaszt vele a konfig. A ház meg igény kérdése, egy jobb minőségű jobb anyagból van, okosabb a berendezése, jobban szellőzik, stb.

musztafa:
Persze, elég hozzá.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Egy sapphire HD6950 2Gb-hoz jó a Corsair VX550wattos táp?
Köszi a segítséget.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
0
0
0
0
humerot avatar
nekem olyan problémám lenne hogy tök m1 ilyen játékkal de játszok vga terhelése mondjuk 80 % nem akad aztán beesik a terhelés 6-7 % ra és elkezd szaggatni mint az állat ez mitöl van?
0
0
0
0
Teeborg avatar
Oké, megvan, kösz. Tényleg bal*** voltam. Akinek még esetleg ilyen gondja lesz, nézze meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
Annyit kell tenni, hogy rámész h create account vagy ilyesmi amikor beadja a GFW ablakát. Lesz vmi hosszú szöveg, abban van egy olyan h local account. És ott regelsz ennyi😀
0
0
0
0
Teeborg avatar
niteforce írta:
csinálj egy offline profilt.
ezután minden indításnál ami feljön bejelentkezés, azt zárd be, ne írj be semmit csak x-eld le. és akkor automatikusan bejelentkezik az offline profilba, és megy a játék, nem kell kód.

Amint belépek a játékba, bejön a live, kérdezi, h létrehozok-e egy új profilt, vagy meglévővel lépek be. Ha ki x-elem, akkor rákérdez, h biztosan nem lépek-e, stb, stb. Leokézom, be is lép a játékba, de nem tudok profilt létrehozni, nincs ilyen lehetőség. Tudok játszani, de sehol sem lehet menteni!
És ez nem csak egy játéknál van így. Amikkel eddig ez volt: F1 2011, Batman:Arkham Asylum, Test Drive: Unlimited 2. Szóval az össze ilyen játéknál.
0
0
0
0
niteforce avatar
csinálj egy offline profilt.
ezután minden indításnál ami feljön bejelentkezés, azt zárd be, ne írj be semmit csak x-eld le. és akkor automatikusan bejelentkezik az offline profilba, és megy a játék, nem kell kód.
0
0
0
0
Teeborg avatar
Na, hali!

Valaki segítsen, mert már a tököm tele van ezzel a "Games for Windows Live"-al. Szóval, értem én, hogy muszáj csinálni egy account-ot, csináltam is, ezen leírás alapján.
http://logout.hu/bejegyzes/jer1cho/games_for_windows_live_faq/hsz_1-50.html
Amikor elindítok egy játékot, ami ilyen live-os **ar, akkor ugye be akar jelentkezni a profilomba automatikusan. Be is lép, de utána meg kéri a játék serial kódját, hiába van crack-elve. Ha meg nem jelentkezek be, akkor tudok játszani, csak nem tudok menteni. Sok helyen olvastam már, h offline profilt kell létrehozni, de egyik játékban sem adott be ilyen lehetőséget. Vagy csak én nem találom. Le tudná valaki írni nekem részletesen, hogy mit csináljak, h működjön a dolog? Nagy segítség lenne. Köszi előre is!
0
0
0
0
foxbet avatar
galex írta:

igen Kaspersky -t rakj fel helyette a legjobb.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
0
0
0
0
foxbet avatar
galex írta:
hali. az lenne a gondom hogy amikor indul a gép és mikor irja hogy üdvözljük akk kék halált kapok és valamit olyat ir hogy aswsp.sys-el van hiba. amikor utána ujra indul a gép aztán már jó és nem kapok kék halált de ha megint ujra inditom akkor igen. csináltam egy rendszer visszaállítás és még utána is ezt csinálja. itt csak az újratelepítés segithet?
Ezt a hibát az avast csinálja mikor összeakad a tűzfalall a bajszuk elég ritka hiba . Használj kaspersky internet security-t.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
hali. az lenne a gondom hogy amikor indul a gép és mikor irja hogy üdvözljük akk kék halált kapok és valamit olyat ir hogy aswsp.sys-el van hiba. amikor utána ujra indul a gép aztán már jó és nem kapok kék halált de ha megint ujra inditom akkor igen. csináltam egy rendszer visszaállítás és még utána is ezt csinálja. itt csak az újratelepítés segithet?
0
0
0
0
Osynho avatar
Lehet, hogy nem viszi a 4ghz-et. Nem lenne ez akkora csoda. 😀 Mivel BE-s, így csak a szorzót állítod, tehát olyan sokminden baja nem lehet. 😕 Majd megmondja egy hasonló procival rendelkező (pl Cooley). 😃 Én fsb emeléssel tuningolok, az kényesebb téma. 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Osynho írta:
Az túl sok fesz, szerintem 0-24-re. 😕 Ezek az alapbeállítások, tuning során mit állítottál be? Egyébként mire nem elég a 3,8ghz?

CPU Core voltage.Itt tettem +0,025V-re.Alatta ki irta h cpu core voltage 1,5V.
Na most mentettem a beállitást,és kiléptem.bejött a win,néztem cpu-z ben azt irta elöször h 1,5V majd lassan lement 1,325V-ra.Lehet h ez valami energia gazdálkodás fazon.Ujrainditottam a gépet,be a biosba itt tettem fel 4Ghz-re és már nemjött be a win.mondhatni be se kapcsolt a gép.Bios reset és most defaulton megy.
0
0
0
0
Osynho avatar
Az túl sok fesz, szerintem 0-24-re. 😕 Ezek az alapbeállítások, tuning során mit állítottál be? Egyébként mire nem elég a 3,8ghz?
0
0
0
0
Osynho avatar
djwarp írta:
Hali!Valaki Tudna Segíteni?Van Egy Intel Core 2 Duo E7400 2x2.8Ghz 2Magos CPU-m!Szeretném Kicsit Húzni,De Csak Addig Míg Biztonságos.Annyit Sejtek,Hogy FSB-t Kell Emelni A Biosban.De Nem Sikerült.Legyetek Szívesek Nekem Segíteni.Köszönöm😀

Mit állítottál, mi nem sikerült?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!Valaki Tudna Segíteni?Van Egy Intel Core 2 Duo E7400 2x2.8Ghz 2Magos CPU-m!Szeretném Kicsit Húzni,De Csak Addig Míg Biztonságos.Annyit Sejtek,Hogy FSB-t Kell Emelni A Biosban.De Nem Sikerült.Legyetek Szívesek Nekem Segíteni.Köszönöm😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem lehet formázni, amíg nincs létrehozva a partíció, amit megformáznál... Ha nem lenne leformázva, de lenne rajta partíció, akkor látszódna win alól is. Ezért mondom, h win telepítőről bootolás -> partíció létrehozása és utána mehet a formázás.
0
0
0
0
bazsi213 avatar
a telepitő lemezel formázd meg ami kimarat patricio és utána oké lesz

niteforce írta:

ha nincs leformázva akkor formázd le, és akkor látni fogja 😀
0
0
0
0
bazsi213 avatar
niteforce írta:
0
0
0
0
Osynho avatar
Gondolom, akkor E2180-ről van szó. Szorzó 9, fsb 333, pci-e freki 100mhz, ram szorzó annyira, amit bír a ram, vcore manual, 1,3V környéke, próbálgasd, procifüggő a dolog. Anno én így használtam 3ghz-en, mondjuk nekem Giga P35-DS3-am volt, nem tudom, a te lapod mennyire lesz partner a tuningban. 😕 Próbálhatod először 266x10-en is pl.
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Sziasztok a procim sosem volt húzva 2GHZ en megy valaki megmondja hogyan kell felhúzni a BIOSBAN ?
0
0
0
0
humerot avatar
nekem olyan problémám lenne hogy tök m1 ilyen játékkal de játszok vga terhelése mondjuk 80 % nem akad aztán beesik a terhelés 6-7 % ra és elkezd szaggatni mint az állat ez mitöl van?
0
0
0
0
Osynho avatar
atikac írta:
Ilyesmit talaltam:

http://imageshack.us/photo/my-images/405/20110924.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/10/20110924001.jpg/

valamelyik ezek kozul? a clock speednel csak 800ig van

Ott a memory clock speed. Tedd 800-ra és elvileg kész. Egyébként most is 1333-on megy, szal gyorsabb nem lesz 1600-on, de próbáld meg

forestgreen
Valószínűleg nincs particionálva az a rész. Tedd be a win7 telepítőt, hozd létre a partíciót, majd akár windowsból is formázhatod.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem értem teljesen.... screenshotot csinálnál róla?
0
0
0
0
forestgreen avatar
más megoldás nincs? 250 GB filmem van ott...

meg amúgy is, hol tudnám leformázni? ha csak a lemezkezelőben látom, és ott nem lehet...
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
forestgreen avatar
Hali!

Lenne egy problémám. 2 hete Windows 7-et újratelepítettem.Minden rendben ment, de kiderült, hogy egy partíciót nem látok azóta.
Van egy 500 GB-os és egy 750-es HDD-m. Az 500-asra tettem a rendszert, és a 750-esen egy 350 GB-os partíciót nem lát a gép. Csak a lemezkezelőben tudom megnézni, de ott is inaktív. Megvan, nincs leformázva, de nem tudom előhozni sem TC-ból, sem sajátgépből.

Ötlet?

Előre is köszi a választ
0
0
0
0
atikac avatar
Megkerek en is szepen valakit hogy segitsen a ram-os problemammal mert nem azert vettem 1600Mhz-es ramot hogy 667 Mhz-en rotyogjon.
Tobb tesztert is lefuttattam de ugy nez ki megis ez a helyzet.
Legyen szives valaki elmagyarazni hogy emelhetem meg az orajelet? (es ne szamitson tuningnak, hiszen elmeletileg 1600Mhz-et tud a ram)
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
atikac avatar
Ilyesmit talaltam:

http://imageshack.us/photo/my-images/405/20110924.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/10/20110924001.jpg/

valamelyik ezek kozul? a clock speednel csak 800ig van
0