Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Sztem 40MHz lenne az ideálisabb, nekemis azon van, hogy minnél jobban kitudjam hajtani énis a kicsikémet. 😀 (nekem vegyes csatornán is van, auto)
0
0
0
0
visor261 avatar
Á ezt direkt mixedre hagytam pont ilyenek miatt csak az 5ghz megy ac only. Esetleg a csatorna szélességet átrakni fix 20 vagy fix 40mhz re?
https://i.imgur.com/kN4dNl0.png
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Piero kollégának igaza van! Már jártam én is így, hogy a ruteren az "n" volt engedélyezve és a laposba meg csak b\g-s vevő volt mind a három telefon és a tablet látta a Wifi-t de a lapos nem. Én is át állítottam b\g\n-re és utánna már jó volt. Azóta persze vettem egy b\g\n-es wifi vevőt a laposba így már mindegy hogy hova van állítva!
0
0
0
0
Puffin avatar
visor261: a router 2.4GHz-es wifijénél engedélyezted a b/g/n-t? Mind a 3 típust?

https://kepfeltoltes.hu/160909/wifi_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
visor261 avatar
Easynote mz36 erre a gépre leginkább linuxot raknék de aki használja az vista párti... (ő neki nem kell se wi10 se mint) :/
De miért 1 bizonyos wifit nem lát a többit igen?(Én ezt nem értem az egészben)
0
0
0
0
Puffin avatar
Miért nem? Tegyél fel Windows 10-et az feltelepít mindent.
0
0
0
0
visor261 avatar
Mármint windows újratelepítés után nem tudnék rá rakni drivert...
0
0
0
0
Puffin avatar
ginoresz: nagyobb felbontás több vramot eszik.

visor261: akkor telepítsd újra rajt a Windowst
0
0
0
0
visor261 avatar
a driver az macerás rész... már az amdnek se tudok felrakni drivert... :/
0
0
0
0
Puffin avatar
Tedd újra a Windowst. Vagy előtte töröld a WiFi drivert majd tegyél fel újat.
0
0
0
0
visor261 avatar
A 6 mobilon 1 tvn 2 laposon ott van (még a Hp Compaq 6120) csak ezen nem...
0
0
0
0
Bukta avatar
Sajnos nincs itthon másik.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Bukta: Próbáltad másik billentyűzettel? Nem lehet hogy az halt meg?
0
0
0
0
Puffin avatar
visor261: minden más eszköz látja simán a 2.4-es wifit?
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Az mitől van, hogy ha megnyomom az Altot akkor a gép alvó állapotba rakja magát? Nagyon zavar. Eddig nem volt ilyen, kb fél órája jött elő az a jelenség.
0
0
0
0
visor261 avatar
Ahogy írtam "nem találja" nem jelenik meg a wifiknél, csak a hálózati beállításoknál tudom társítani ssid+pw és kész...
0
0
0
0
Puffin avatar
Miért nem megy fel rá?
0
0
0
0
visor261 avatar
Na az új router műxik csak a régi lapos nem találja... tudom társítani a hálózatoknál de nem megy fel rá, a csatlakozásoknál csak a szomszéd wifijét látom meg a másik routert...
Na ilyenkor mi van? 😃
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Én is inkább valami jobb minőségű 400/500W-os tápot vennék bele. Pl. Be Quiet Straight Power 10 400W vagy Pure Power 9 400-500W. Olcsóbban Corsair Vengeance V400.
0
0
0
0
Puffin avatar
A memória nem oszt nem szoroz fogyasztásban.
0
0
0
0
soadroli avatar
Pierro: Tuti? És ha később rakok még bele RAM-ot? de ha tényleg ennyire felesleges akkor legyen csak 500 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
Tápból egy 450-es is bőven elég lenne hozzá. Az a 600-as teljesen felesleges
0
0
0
0
soadroli avatar
köszi a gyors választ 😃 [LINK] konfigot szeretnék, vélemény? ez így rendben van? 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
Nincs köze egymáshoz.
0
0
0
0
soadroli avatar
Hello.
Lenne egy amatőr kérdésem 😃 kinéztem egy alaplapot, amihez az van írva hogy Formátum: Micro ATX, a kinézett táphoz meg hogy Formátum: ATX. Van ennek jelentősége? 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Piero:
Gondoltam rá én is hogy kifelé fújjon, de azért akarom befelé fordítani mert az új táp végett alulról kijött az egy 12-es ventilátor.Nem mintha nagyot befolyásolt volna, de most nincs meleg se nagyon.( Csak a VGA ment 2-4 fokkal feljebb, de így se megy 60 fok fölé.)
0
0
0
0
Puffin avatar
reszler112233: miért nem úgy állítod hogy kifele fújjon? Melegszik a VGA?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem!

Adott a CM 690III házam.Ugyebár van az oldalán egy 200-as ventilátornak hely viszont ott nincs porszűrő. Honnan tudnék oda szerezni egy akkora porfogót ami letakarja az egész nyílást? Vagy van rá egyszerűbb házi megoldás is?

Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
roba1996 avatar
zsoltdeak17: Köszönöm szépen a gyors segítséget eddig semmi gond nincs vele!
0
0
0
0
Mediziner Troll avatar
kistiko07a:
Nem a DP az elsődleges kimeneted a VGA-n. Kösd össze a monitort HDMI-n is egyidejűleg. Indításnál a windows kiválaszt magának egyet elsődlegesként. Ha bent vagy, NV control panel: több megjelenítő beállítása: válaszd ki a DP-os kimenetet elsődlegesre (primaryra). Restart, utána megint control panel, letiltod a több megjelenítőst, kihúzod a HDMI-t, és megint restart. Utána elvileg már jó lesz. Ha nem akkor bocs :/
0
0
0
0
roba1996 avatar
zsoltdeak17: Igazad volt valóban talált rajta méghozzá ezeket ha rá megyek ,hogy eltávolítás akkor le szedi őket?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160905/860486433K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Könyörgöm, olyan sokáig tart lefuttatni egy vizsgálatot Malwarebytes-al?! 😆
Próbáld meg, nem veszítesz vele semmit.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Amíg nem tettem fel az új drivert addig semmi gond nem volt!!
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Realtek HD bányászvírus 'népszerű' mostanság. Valószínűleg nálad is ez a gond.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Piero: Semmi változás nem lehet,hogy a vga driver?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
roba1996: Malwarebytes; futtasd le.
0
0
0
0
Puffin avatar
Zárd be a Realtek HD audio progit a feladatkezelőben
0
0
0
0
roba1996 avatar
Amióta fel tettem a 16.7.3 drivert azóta úgy ,hogy semmit nem csinálok a gépen csak simán a tálca van megjelenítve a videókártyám 70 fokos és maximum terhelés alatt van azt jelzi ez mitől lehet?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Nem. A gyári DP ami járt a monitorhoz.
0
0
0
0
Mediziner Troll avatar
kistiko07a:
Átalakítót használsz? Az csinálhat ilyet.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Hali! Lenne egy érdekes gondom. AOC monitorom Display Port-al van csatlakoztatva de mikor bootol a rendszer nincs jel. Amint előjön a Windows Köszöntés van kép de addig csak fekete és nincs jel. Tudnék babrálni valamit, hogy érzékelje boot alatt is a monitort?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nem gyártanak azok olyan rosszat. És ha megnézed a gyári OC is elég combos.
0
0
0
0
Bronson avatar
inno3d... no komment... 😆
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Bronson: Van GTX 980 TI újonnan ÁRGÉPEN 127-ért.

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
hát, nem épp egy izmos 970 a tiéd, a havaprón 65-75 között találni jó 970-eket garival, a 980 ti használtan meg elég ritkán van és el is kapkodják...szóval kell egy kis szerencse is! újan meg 147-től indul, szóval ha újan is veszed, kb ott lennél... ha 70ért eladnád és még ugye 70ért vennél másikat. mindenképp jobb választás lenne!
0
0
0
0
r2d2 avatar
Star Cruiser:

hát ha pénzt nézed akkor gtx 970 újonnan,használtan, egyre megy kb ugyan olyan árban adják,ha a pénz nem akadály akkor gtx1080 egy értelműen!! de ha pénz nem akadály akkor ezt a fajtát is meg veheted MSI GeForce GTX 1080 8GB SEA HAWK X vagy HAWK EK X-ET és igen egyértelmű hogy gtx 1080!!!!

ha lenne rá pénzem én is egyértelműen Radeon Pro Duo 8G-vének csak én legalább 4-et, 4 cpu és legalábB 120GB RAMMOT meg 2DB 1TB szuper SSD-vel CSAK HÁT 2XSSD 2 MILLIÓ RAM,CPU,GPU,további KB 3 MILLIÓ

szóval minden a pénzen múlik!

de én inkább SKYNET-et építenék és le igáznám vele az emberi fajt 😂😆
0
0
0
0
Bronson avatar
inkább egy erős, mint két gyengébb, ez az alapelv, e szerint válassz. a 970 nem épp a legjobb sli-re, főleg ha be akarod biztosítani magad... a 980ti jobb választás mint az sli... nem lenne rossz az sem, de jobban járnál egy erősebb vga-val...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Szerintem meg add el és vegyél egy GTX 980 TI-t attól csak 1-2% al erősebb a 1070 de 30 ezerrel drágább.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció