Piero kollégának igaza van! Már jártam én is így, hogy a ruteren az "n" volt engedélyezve és a laposba meg csak b\g-s vevő volt mind a három telefon és a tablet látta a Wifi-t de a lapos nem. Én is át állítottam b\g\n-re és utánna már jó volt. Azóta persze vettem egy b\g\n-es wifi vevőt a laposba így már mindegy hogy hova van állítva!
Easynote mz36 erre a gépre leginkább linuxot raknék de aki használja az vista párti... (ő neki nem kell se wi10 se mint) :/
De miért 1 bizonyos wifit nem lát a többit igen?(Én ezt nem értem az egészben)
Sziasztok. Az mitől van, hogy ha megnyomom az Altot akkor a gép alvó állapotba rakja magát? Nagyon zavar. Eddig nem volt ilyen, kb fél órája jött elő az a jelenség.
Na az új router műxik csak a régi lapos nem találja... tudom társítani a hálózatoknál de nem megy fel rá, a csatlakozásoknál csak a szomszéd wifijét látom meg a másik routert...
Na ilyenkor mi van? 😃
Én is inkább valami jobb minőségű 400/500W-os tápot vennék bele. Pl. Be Quiet Straight Power 10 400W vagy Pure Power 9 400-500W. Olcsóbban Corsair Vengeance V400.
Hello.
Lenne egy amatőr kérdésem 😃 kinéztem egy alaplapot, amihez az van írva hogy Formátum: Micro ATX, a kinézett táphoz meg hogy Formátum: ATX. Van ennek jelentősége? 😃
Piero:
Gondoltam rá én is hogy kifelé fújjon, de azért akarom befelé fordítani mert az új táp végett alulról kijött az egy 12-es ventilátor.Nem mintha nagyot befolyásolt volna, de most nincs meleg se nagyon.( Csak a VGA ment 2-4 fokkal feljebb, de így se megy 60 fok fölé.)
Adott a CM 690III házam.Ugyebár van az oldalán egy 200-as ventilátornak hely viszont ott nincs porszűrő. Honnan tudnék oda szerezni egy akkora porfogót ami letakarja az egész nyílást? Vagy van rá egyszerűbb házi megoldás is?
kistiko07a:
Nem a DP az elsődleges kimeneted a VGA-n. Kösd össze a monitort HDMI-n is egyidejűleg. Indításnál a windows kiválaszt magának egyet elsődlegesként. Ha bent vagy, NV control panel: több megjelenítő beállítása: válaszd ki a DP-os kimenetet elsődlegesre (primaryra). Restart, utána megint control panel, letiltod a több megjelenítőst, kihúzod a HDMI-t, és megint restart. Utána elvileg már jó lesz. Ha nem akkor bocs :/
zsoltdeak17: Igazad volt valóban talált rajta méghozzá ezeket ha rá megyek ,hogy eltávolítás akkor le szedi őket?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160905/860486433K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Amióta fel tettem a 16.7.3 drivert azóta úgy ,hogy semmit nem csinálok a gépen csak simán a tálca van megjelenítve a videókártyám 70 fokos és maximum terhelés alatt van azt jelzi ez mitől lehet?
Hali! Lenne egy érdekes gondom. AOC monitorom Display Port-al van csatlakoztatva de mikor bootol a rendszer nincs jel. Amint előjön a Windows Köszöntés van kép de addig csak fekete és nincs jel. Tudnék babrálni valamit, hogy érzékelje boot alatt is a monitort?
hát, nem épp egy izmos 970 a tiéd, a havaprón 65-75 között találni jó 970-eket garival, a 980 ti használtan meg elég ritkán van és el is kapkodják...szóval kell egy kis szerencse is! újan meg 147-től indul, szóval ha újan is veszed, kb ott lennél... ha 70ért eladnád és még ugye 70ért vennél másikat. mindenképp jobb választás lenne!
hát ha pénzt nézed akkor gtx 970 újonnan,használtan, egyre megy kb ugyan olyan árban adják,ha a pénz nem akadály akkor gtx1080 egy értelműen!! de ha pénz nem akadály akkor ezt a fajtát is meg veheted MSI GeForce GTX 1080 8GB SEA HAWK X vagy HAWK EK X-ET és igen egyértelmű hogy gtx 1080!!!!
ha lenne rá pénzem én is egyértelműen Radeon Pro Duo 8G-vének csak én legalább 4-et, 4 cpu és legalábB 120GB RAMMOT meg 2DB 1TB szuper SSD-vel CSAK HÁT 2XSSD 2 MILLIÓ RAM,CPU,GPU,további KB 3 MILLIÓ
szóval minden a pénzen múlik!
de én inkább SKYNET-et építenék és le igáznám vele az emberi fajt 😂😆
inkább egy erős, mint két gyengébb, ez az alapelv, e szerint válassz. a 970 nem épp a legjobb sli-re, főleg ha be akarod biztosítani magad... a 980ti jobb választás mint az sli... nem lenne rossz az sem, de jobban járnál egy erősebb vga-val...
De miért 1 bizonyos wifit nem lát a többit igen?(Én ezt nem értem az egészben)
visor261: akkor telepítsd újra rajt a Windowst
Na ilyenkor mi van? 😃
Lenne egy amatőr kérdésem 😃 kinéztem egy alaplapot, amihez az van írva hogy Formátum: Micro ATX, a kinézett táphoz meg hogy Formátum: ATX. Van ennek jelentősége? 😃
Gondoltam rá én is hogy kifelé fújjon, de azért akarom befelé fordítani mert az új táp végett alulról kijött az egy 12-es ventilátor.Nem mintha nagyot befolyásolt volna, de most nincs meleg se nagyon.( Csak a VGA ment 2-4 fokkal feljebb, de így se megy 60 fok fölé.)
Adott a CM 690III házam.Ugyebár van az oldalán egy 200-as ventilátornak hely viszont ott nincs porszűrő. Honnan tudnék oda szerezni egy akkora porfogót ami letakarja az egész nyílást? Vagy van rá egyszerűbb házi megoldás is?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nem a DP az elsődleges kimeneted a VGA-n. Kösd össze a monitort HDMI-n is egyidejűleg. Indításnál a windows kiválaszt magának egyet elsődlegesként. Ha bent vagy, NV control panel: több megjelenítő beállítása: válaszd ki a DP-os kimenetet elsődlegesre (primaryra). Restart, utána megint control panel, letiltod a több megjelenítőst, kihúzod a HDMI-t, és megint restart. Utána elvileg már jó lesz. Ha nem akkor bocs :/
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160905/860486433K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Próbáld meg, nem veszítesz vele semmit.
Átalakítót használsz? Az csinálhat ilyet.
[LINK]
hát ha pénzt nézed akkor gtx 970 újonnan,használtan, egyre megy kb ugyan olyan árban adják,ha a pénz nem akadály akkor gtx1080 egy értelműen!! de ha pénz nem akadály akkor ezt a fajtát is meg veheted MSI GeForce GTX 1080 8GB SEA HAWK X vagy HAWK EK X-ET és igen egyértelmű hogy gtx 1080!!!!
ha lenne rá pénzem én is egyértelműen Radeon Pro Duo 8G-vének csak én legalább 4-et, 4 cpu és legalábB 120GB RAMMOT meg 2DB 1TB szuper SSD-vel CSAK HÁT 2XSSD 2 MILLIÓ RAM,CPU,GPU,további KB 3 MILLIÓ
szóval minden a pénzen múlik!
de én inkább SKYNET-et építenék és le igáznám vele az emberi fajt 😂😆