Tudna valaki ajánlani egy gyors, tartós, és nemtúl drága MicroSD kártyát telefonba, 16GB os kivitelben?
Eddig Kingston jaim voltak, de jöhet más megbízható márka is! 😀
(csak érdekel milyenek vannak a piacon)
Minden torony hűtőt el lehet forgatni 90 fokkal? AMD AM3+ foglalaton van egy alpenföhn Sella hűtőm és ezt szeretném a ''tető'' felé fordítani.
Köszönöm
A FullHD ma már szinte alap...
Az "gamerek"50%-a 2K-s WQHD (2560*1440) monitort az "elit" pedig már rég 4K-t vagy UHD-t használ.
Valamint elenyésző %-ban, de használnak már 8K-t is 😀
Piero kollégának igaza van! Már jártam én is így, hogy a ruteren az "n" volt engedélyezve és a laposba meg csak b\g-s vevő volt mind a három telefon és a tablet látta a Wifi-t de a lapos nem. Én is át állítottam b\g\n-re és utánna már jó volt. Azóta persze vettem egy b\g\n-es wifi vevőt a laposba így már mindegy hogy hova van állítva!
Easynote mz36 erre a gépre leginkább linuxot raknék de aki használja az vista párti... (ő neki nem kell se wi10 se mint) :/
De miért 1 bizonyos wifit nem lát a többit igen?(Én ezt nem értem az egészben)
Sziasztok. Az mitől van, hogy ha megnyomom az Altot akkor a gép alvó állapotba rakja magát? Nagyon zavar. Eddig nem volt ilyen, kb fél órája jött elő az a jelenség.
Na az új router műxik csak a régi lapos nem találja... tudom társítani a hálózatoknál de nem megy fel rá, a csatlakozásoknál csak a szomszéd wifijét látom meg a másik routert...
Na ilyenkor mi van? 😃
Én is inkább valami jobb minőségű 400/500W-os tápot vennék bele. Pl. Be Quiet Straight Power 10 400W vagy Pure Power 9 400-500W. Olcsóbban Corsair Vengeance V400.
Hello.
Lenne egy amatőr kérdésem 😃 kinéztem egy alaplapot, amihez az van írva hogy Formátum: Micro ATX, a kinézett táphoz meg hogy Formátum: ATX. Van ennek jelentősége? 😃
Piero:
Gondoltam rá én is hogy kifelé fújjon, de azért akarom befelé fordítani mert az új táp végett alulról kijött az egy 12-es ventilátor.Nem mintha nagyot befolyásolt volna, de most nincs meleg se nagyon.( Csak a VGA ment 2-4 fokkal feljebb, de így se megy 60 fok fölé.)
Adott a CM 690III házam.Ugyebár van az oldalán egy 200-as ventilátornak hely viszont ott nincs porszűrő. Honnan tudnék oda szerezni egy akkora porfogót ami letakarja az egész nyílást? Vagy van rá egyszerűbb házi megoldás is?
kistiko07a:
Nem a DP az elsődleges kimeneted a VGA-n. Kösd össze a monitort HDMI-n is egyidejűleg. Indításnál a windows kiválaszt magának egyet elsődlegesként. Ha bent vagy, NV control panel: több megjelenítő beállítása: válaszd ki a DP-os kimenetet elsődlegesre (primaryra). Restart, utána megint control panel, letiltod a több megjelenítőst, kihúzod a HDMI-t, és megint restart. Utána elvileg már jó lesz. Ha nem akkor bocs :/
zsoltdeak17: Igazad volt valóban talált rajta méghozzá ezeket ha rá megyek ,hogy eltávolítás akkor le szedi őket?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160905/860486433K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Amióta fel tettem a 16.7.3 drivert azóta úgy ,hogy semmit nem csinálok a gépen csak simán a tálca van megjelenítve a videókártyám 70 fokos és maximum terhelés alatt van azt jelzi ez mitől lehet?
Samsung ha jól sejtem gyorsabb adatátvitelt ígér, igaz? 😀
Köszi szépen
[LINK] 4 890 Ft
[LINK] 3 490 Ft
Eddig Kingston jaim voltak, de jöhet más megbízható márka is! 😀
(csak érdekel milyenek vannak a piacon)
Köszii 😀
Köszönöm
Az "gamerek"50%-a 2K-s WQHD (2560*1440) monitort az "elit" pedig már rég 4K-t vagy UHD-t használ.
Valamint elenyésző %-ban, de használnak már 8K-t is 😀
[LINK]
De miért 1 bizonyos wifit nem lát a többit igen?(Én ezt nem értem az egészben)
visor261: akkor telepítsd újra rajt a Windowst
Na ilyenkor mi van? 😃
Lenne egy amatőr kérdésem 😃 kinéztem egy alaplapot, amihez az van írva hogy Formátum: Micro ATX, a kinézett táphoz meg hogy Formátum: ATX. Van ennek jelentősége? 😃
Gondoltam rá én is hogy kifelé fújjon, de azért akarom befelé fordítani mert az új táp végett alulról kijött az egy 12-es ventilátor.Nem mintha nagyot befolyásolt volna, de most nincs meleg se nagyon.( Csak a VGA ment 2-4 fokkal feljebb, de így se megy 60 fok fölé.)
Adott a CM 690III házam.Ugyebár van az oldalán egy 200-as ventilátornak hely viszont ott nincs porszűrő. Honnan tudnék oda szerezni egy akkora porfogót ami letakarja az egész nyílást? Vagy van rá egyszerűbb házi megoldás is?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nem a DP az elsődleges kimeneted a VGA-n. Kösd össze a monitort HDMI-n is egyidejűleg. Indításnál a windows kiválaszt magának egyet elsődlegesként. Ha bent vagy, NV control panel: több megjelenítő beállítása: válaszd ki a DP-os kimenetet elsődlegesre (primaryra). Restart, utána megint control panel, letiltod a több megjelenítőst, kihúzod a HDMI-t, és megint restart. Utána elvileg már jó lesz. Ha nem akkor bocs :/
http://www.kepfeltoltes.hu/view/160905/860486433K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Próbáld meg, nem veszítesz vele semmit.