XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
1 hét és nekem is leszz!!! már várom!!!
0
0
0
0
no avatar
én inkább a gépet venném😃ha xbox-od van akkor a jó játékélményhez egy hd tv is jól jön mert sokkal szebb mint rendes tv-n😜
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Van ilyen téma is? Na! Remek! A kérdésem:
Inkább vegyem meg a tervezett gépem, vagy vegyek 1 Xbox360 elitet és kössem a monitoromra (mivel csak CRT TV-m van)? Ha pedig úgy adódna hogy Xboxot veszek, milyen kábel kell ahhoz hogy monitorra kössem?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja kell hozzá szerintem
0
0
0
0
Erik94 avatar
nemtudja vlki hogyan megy a xboxba a net?probaltam routerral osszekotni de nem ment...pls help...vagy kö😕ll hozzá xlive gold?
0
0
0
0
jumbo avatar
hát szerintem semmit nem kell hozzá venni!!simán bedugod és kész.
de hangsúlyozom ez az én véleményem
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát alapból csak úgy nem varázsol netet de van benne hely ahova netet lehet dugni de elvileg jó pénzért lehet venni ilyen net izét a boxhoz amivel netezhetsz mert hogy csak rádugod a netet úgy nem hiszem hogy jó lenne
0
0
0
0
prince avatar
jó lenne egy csak nem engednek venni😞
0
0
0
0
Akonism avatar
Okés , kösz.HÜlye vagyok én ehhez.😜
Azt szeretném még kérdezni,hogy az xBox ba alapból van net vagy rákell tenni??és ha nem alapból akkor hogy kell rátenni??Szóljak egy speciális ember nek és ő meg mondja vagy mi?😃

Légyszíves kerüld a dupla hozzászólásokat! Használd a szerkesztést! Köszönöm! thug85
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
lehetnek akár 2bit ram is benne ha menne rajta minden ezek kifejezetten játékra vannak tervezve ezeken minden játék megy mert nincs különféle cucc hanem minden boxra ugyan az kerül így jól optimalizált játékok kerülnek rá. Xboxon nem létezik gépigény minden játék ami ki lett adva rá ugyan úgy kell hogy mennyen vagyis szépen
0
0
0
0
Akonism avatar
Sziasztok, azt tervezem hogy veszek egy xBox 360 Elite-t!Szóval lenne pár kérdésem😀
Megéri a pénzét az xBox?Miért csak 512MB ram van benne így el futna a GTA IV Meg a Modern Warfare 2?Vagy xBox ra más a gépigény mint PC re? Naggyából ennyi, ha még lenne kérdésem írok/szerkesztek. köszi előre is a válaszokat😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát mert wave 4 es a játék és a te boxod csak a wave 3 mas elvileg lehet szarakodni vele hogy megcsináld vannak a neten különféle megoldások keressél ilyesmiket hogy pl xbox system update vagy ilyesmi de egy szakértő fórumon többet tudnak mondani de ha nagyon nem tudod keress egy hozzáértőt aki valószínűleg pár ezer Ft ér megcsinálja hacerom 2L pálinkát fizetett egy gyereknek aki megcsinálta
Ha kell pü ben tudok küldni egy torrentet de nem garantálom hogy működik
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
kiírtam a Call Of duty4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és kijön egy ilyen fehér háttéren egy XBOX360-os felirat és ha megnyomom hogy play akkor azt irja ki hogy attempting to read media.De nemis ilyennek kéne kijönni hanem a játéknak rögtön indulnia kéne.
Most mi a baja?
0
0
0
0
BiGame avatar
ezt csak azé me pl a Batman, vagy a Proto, vagy hasonló game-ek is sztem tökéletesek voltak jó címre, de azokat meg sem említették, a legjobb játékok közt!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
BiGame írta:
jójó, és az év játéka lett, tudjuk, bár sztem kicsit túloztak az év játékával!

Szerintem egyáltalán nem túloztak az év játéka mondattal 😀 mért ne lenne az ?
0
0
0
0
BiGame avatar
jójó, és az év játéka lett, tudjuk, bár sztem kicsit túloztak az év játékával!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
ismeritek az UNCHARTED 2 Among Thieves-t ?
100pontból 110et kapott 😆 csak ps3ra jelent meg jó meg pspre 😆

a grafika olyan mint egy film halál komolyan kb. 6xor szebb mint a GTA IV
0
0
0
0
BiGame avatar
és ezt mér kell ennyi !-jellel írni?😆
0
0
0
0
beeboy22 avatar
nekem állitva van a gép végüli tök mindegy kinek kényelme!!!!Engem még nem bannoltak még !!!
0
0
0
0
BiGame avatar
beeboy22 írta:
aut nem hiszem nem probáltam még de szerintem nem !!!!!!!Nem kockáztatok azért ki tudja lehet hogy ha sikerüéne bannolnának!!!

ez így van, flashelten leküldenek a live-ról, haver járt így!
0
0
0
0
hory avatar
TripplaXXX írta:
Heló!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem:Az XBOX360-al hogy kell játszani?
Állítva vagy Eldöntve?

döntve....😃
csak a reklámok miatt van állítva a képen...😆
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem:Az XBOX360-al hogy kell játszani?
Állítva vagy Eldöntve?
0
0
0
0
beeboy22 avatar
aut nem hiszem nem probáltam még de szerintem nem !!!!!!!Nem kockáztatok azért ki tudja lehet hogy ha sikerüéne bannolnának!!!
0
0
0
0
ReSeth avatar
aha. és xboxról ugyanugy ratudnak jönni pl gepigeny.hu-ra ? mint pc-rol?
0
0
0
0
beeboy22 avatar
halottam én is rola hogy nem lehet fleshelni de szerintem kamu nekem is azt mondták hogy ha ki van fleshelve a gépem nem tudok a live-ra menni mert bannonalnak már 3 napja regiztem a livere de még mindig frankó!!!
0
0
0
0
ReSeth avatar
Haverom most mondta hogy nem lehet kiflesheltetni az XBOX360-okat .. ez igaz? és azt szeretném kérdezni , hogy meg-e éri XBOX360 ELITE vagy inkább PC ? és megéri kiflesheltetni ? és a NET hogyan müködik XBOX 360-on ? úgy mint a pc-n?
ha valaki válaszolna , nagyon hálás lennék 😃 előre is köszönöm
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
XBOX360 ELITET MINDENKÉPP!
0
0
0
0
ReSeth avatar
szerintetek mit vegyek ha ujitanak ? PC-t vagy egy Microsoft Xbox 360 Elite Edition, 120GB HDD, HDMI, wireless gamepad, headset, Xbox Live silver konto, LAN + 3 game ?
és XBOXon a net hogyan van ? pl tudnak XBOX-on mmorpg-t játszani ? vagy pl cod 4-et neten?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok. Én is nemrégiben vásároltam egy Xbox 360 elitet, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, bár mivel nem lcd,plazma tv-m van nem annyira szép a grafó. De a attól még élvezhető. 😉 Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ui. Boldog karit mindenkinek 😀
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
tegnap flashelték ki!😆
KOMOLYAN
0
0
0
0
selected avatar
Nos ezeknél az új játékoknál már mint a Cod 6 stb..
Ezek már csk ugy működnek ,mivel flashelve van a boxod de gondolom már jó régen flashelték ezért frisitened kel!!!
Nekem is ez volt a hogy az új gémeknél már mindegyiknél ez a frisitést kell!!Persze az eredeti játékoknál nincs gond csak másoltakkal!!

Remélem tudtam segiteni😉
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
köszönöm a választ és újra lenne egy kérdésem:
Azt szeretném kérdezni hogy Kiírtam a Call Of Duty 4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és mikor beteszem az XBOX360-ba akkor kijön egy fekete képernyő valamit kiír
(Ha fontos akkor megmondom mit)És kijön utána egy
XBOX360-os kép és kilép hát ennyi.
Légyszíves válaszoljatok most az egyszer könyörgök!
0
0
0
0
beeboy22 avatar
állitolag a kiegészitö dvd a második,de meg monndom öszintén én még nem probáltam és nem is töltöttem le!!!!!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Leszeretném tölteni XBOX360-ra a Forza3-at és az lenne a kérdésem hogy azt hogy kéne kiírni?
Merthogy a mérete 13 GB és az egy 8,5GB.os Dvd -re nem fér de kettőre viszont igen és úgy hogy vinné az XBOX360?Sztem sehogy.
EZT Hogy lehet megoldani?
0
0
0
0
beeboy22 avatar
hogy érted hamnyadikat?
Ha az irást kérdezed a másodikat
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
beeboy22 írta:
TripplaXXX én a clone cd progit ajánlom az az iráshoz én azzal irom ki a gamokat és tökéletesen futnak rajta az irást meg ugy kell csinálni mint a többi gamnel csak nem a kép fájlt kell ki irni hanem .dvd fájlt kell ki irni remélem normálisan le irtam !!!😃 De inkább itt a link itt minden le van irva
http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom

Nagyon köszönöm a választ!
Azt szeretném kérdezni hogy amikor belépek a programba akkor hanyadik izét kell választani a 4-ből?
0
0
0
0
beeboy22 avatar
TripplaXXX én a clone cd progit ajánlom az az iráshoz én azzal irom ki a gamokat és tökéletesen futnak rajta az irást meg ugy kell csinálni mint a többi gamnel csak nem a kép fájlt kell ki irni hanem .dvd fájlt kell ki irni remélem normálisan le irtam !!!😃 De inkább itt a link itt minden le van irva
http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom
0
0
0
0
beeboy22 avatar
csővi nem tud valaki olyan progit xbox 360ra hogy saűavis filmeket lejátsza elöre is köszi!!!!
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
Azt szeretném kérdezni hogy XBOX360-ra meik programmal kell kiírni a játékokat és hogy?
Én halottam az IMGBURN nevezetű progiról .Azzal hogy kell kiírni?
KÖSZ A VÁLASZT!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az elitben 120gigás hdd van fekete meg 1-2 extra van hozzá de pontosan nem tom nézz utána egy flashelés meg szerintem 5-10 000
0
0
0
0
zola1995 avatar
asszem elit van 60 ezerért is😃
am az arcad és elit közöt mi a különbség?:/
és egy flashelés mennyi szokot lenni?
0
0
0
0
no avatar
Nagyon kérlek segítsetek mert amíg nem tudok továbbmenni csak unatkozok

Assasins creed 2

Nem tudom, hogy hiba-e vagy sem, ott vagyok, hogy vége az 5. epizódnak vagy micsoda a 6. nál vagyok. Ki száll Desmond a székéből és kell ugrálni ilyen kapcsolokat nyomkodni meg stb. Egyszer csak emlékei kezdenek lenni magától. Bent vagyok egy világba és kell üldözni egy embert. El ér egy toronyig bezárja magát én felmegyek kb a közepéig ahol van egy ablak oda felugrok és nem tudok tovább menni van egy ajtó meg egy kiálló gerenda és nem tudok arra sem ugrani mindig le ugrik ha a párkányra vagy az ajtóra lépek vagy éppen leesek. És nem tudom mit csináljak

Kérlek aki tud segítsen kösz !

Aki válaszol üzenetet írjon mert ezt a topicot már ugyse fogom nagyon nézni
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát ezért kell kiflashelni így ingyen van a játék és mi drága egy olyan gépben ahol 60 000 ér megkapsz egy olyan komlett gépet amin minden játék jópár évig fullon megy meg ha mást is akarná arra meg egy egyszerű gép is elég
0
0
0
0
no avatar
Ami jó benne : Szép Grafikája van, Gamepad kényelmes, kivételesen nincs benne kábel 😃
Ami rossz : Szerintem Drága, A játék is drága mellé, Néha csalódást okoz mikor megveszed drágán és kiderül hogy vagy nem jó vagy szar a játék 😆 (egyik osztálytársam járt már ugy hogy vett egy gammét és más volt benne.)
0
0
0
0
thug85 avatar
A HD-nek két verziója van. A 720p, és az 1080p. Az egyiknek 1280x720 pixel a felbontása, a másiknak 1920x1080. Ezt nevezik Full HD-nek. Ez a több képpontból kifolyólag részletgazdagabb képet ad, de csak akkor ha 1920x1080-as képformátumot néznek rajta.
0
0
0
0
BiGame avatar
halljátok mennyi különbség van egy hd és egy full hd tv között, me most haver azt mondja, h most full hd-ja van és az xbox-os game-ek sokkal jobbak, de én újítást nem vettem észre!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát képcsöves tévén azon kívül hogy kicsi meg kicsit recés azon kívül kib*szott jó a felbontása és nagyon szép

ricsko1234 szerintem még átalakító sincs hozzá mert hát a köcsög mikrofos a méregdrága boxhoz készült bill meg egeret adná
0
0
0
0
OrdaSss avatar
azt kérdezném hogy az x360 képcsöves tv-n 10-es skálán mennyire rossz minöségü (öszintén)
mert nincs pénz és nem is fogunk venni lcd tv-t még vagy 5 évig amig birja a Thomson meg az LG ami nekem van

(lehet hogy márkaneveket nem kellett volna irni?)
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Az miadt nem aggódok hogy nem mennek az itt kapható játékok mert Magyarországon lett véve a FIFA 08-is és megy rendesen 😃

Helló!
Kell valami átalakító vagy valami ahoz hogy az egeret és a billentyűzetet felismerje az XBOX 360???
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció