Amúgy [LINK] olcsóbb azért néztem a 320-t.
Az [url=https://edigital.hu/osszehasonlitas?slugs%5B%5D=p387234&slugs%5B%5D=p407416]extreme digital [/url]összehasonlítva a 320-s 1GB, a 326-s meg csak 512 MB memóriát ír. /Remélem kiadja az összehasonlító linket./
Nem tudom miért nem sikerül a meghajtó megosztás, egyszerűen nem megy. Néztem már sok helyen hogyan kell, de nem sikerül, csak a mappa.
A számítógépnél a Sajátgép/Hálózat résznél el tudod érni az egész NAS-t. Vagy hálózati meghajtóként is hozzáadhatod. FTP-ként... Média szerverként kell a mappákat kijelölni.
A RAID az csak lehetőség, nekem sincs úgy!
Miért nem tudod megosztani a meghajtót?
gyulazsolti: ennél is letölthető a Transmission, én is azt használom. Egyszerű alkalmazás hozzá, célnak megfelel. Az utorrentet nem lehet rátenni.
Magyar nyelvő a menü.
Ha otthoni fájlmegosztást, filmezést és ilyet akarsz csak, akkor be kell pipálni a menüjében melyik mappát osztod meg és kész. Ha neten keresztül is el akarod érni: Na ahhoz nem értek! 😆
Könnyű telepíteni, magyar nyelvű? Az elképzelésem akkor ezek szerint megvalósítható?
Elnézést az értetlenkedésemért, de azért írtam ebbe a topikba mert a címe rám találó. 😀
Amit ajánlasz van saját torrent kliense, vagy jó rá amit most használok (qTorrent 2.2). A DNS320L-nél Transmissiont Ír.
Olvastam utána, [LINK] elég bonyoultnak írják a beállítást.
gyulazsolti: nekem Zyxel NSA 325v2 van. Mióta megvettem teljesen jól működik, nincs vele semmi gondom. Tökéletesen streamel Wifin és LAN-on is egyszerre FHD filmet akadás nélkül.
Azóta kijött az utódja a 326 ([LINK]), gondolom az is hasonló.
Én azt ajánlom!
Szeretném a hálózatot bővíteni /Jelenleg 2 Pc van/ egy NAS-sal. 2 között vacillálok ha valakinek van tapasztalata vagy javaslata kérem segítsen.
Közös tartalom elérése,torrent és későbbiekben egy SMART TV beiktatása lenne a cél. UPC-s, csak internet előfizetésem van. A modem [url=http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/528/~/ubee-evw3226-modem]Ubee EVW3226[/url].
Nas [LINK] [url=http://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nsa320s.shtml?t=p&tabOrder=4]NSA320S[/url]
Sziasztok. Valaki tudna segíteni ? HDMI-vel össze kötöttem a beltérimet (UPC) és a monitort ,elsőre jó volt de visszaváltottam gépre.
Na ezután nem tudtam átváltani a UPC-re azt írja hogy HDMI No signal. Valaki valami ötlet ?
Vaxtass: lásd előző hsz-t. Internet kapcsolat akadozik, "lassú, "zörejes". Vagy a játék szerver. Feltéve, ha multiplayer játékról van szó.
Ha nem, akkor Videó beállítás a játékban: kapcsolj ki minden extra feature-t, vagy vidd le Low-ra, az élsimítást szintén vedd lejjebb.
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a játék 90-100fps-el fut (Fps mérő mutatja) viszont a játék szakadozik, úgynevezett "mikrolaggol".
Biztos vagyok benne hogy ti jobban értetek ezekhez a dolgokhoz.
Tudja valaki mi okozhatja ezt a jelenséget?
Sziasztok.
Egy gondom lenne,ha játszok vagy valami végett kifagyok,vagy hírtelen felugrik a pingem ilyesmi,hogy tudnám szabályozni? MSI Radeon HD 6570 1GB 128-Bit DDR3 videókártyám van,tudna valaki esetleg jó beállítást,mivel minden sima vagyis alap egyszerű 😃 köszi előre is.
Ha nincs kép akkor alaplap/gpu a ludast nézd meg alaplapival elindul-e.
Az első hiba meg azért volt mert túlfeszűlcség volt az usbnél ergó nézd meg hogy nem e maradt valami benne ami miat ez van (kis fémdarab) lehetőleg áramtalanított állapotban és egy müanyag eszközzel piszkáld ki.
Szevasztok
Összeraktam egy gépet bekapcsoltam és azt írta hogy usb over current shutdown after 15 seconds
Kikapcsolt, lehúztam róla az usb ket kivettem a házból és ha bekapcsolom nem ad képet.
BIOS csipogó/error led nincs.
CMOS reset,takarítás cpu csere, cpu hűtő csere, ram csere volt.
Ötlet ?
ginoresz: ???
Én mondjuk már stabilan W8.1 majd W10 használó vagyok, de sem az Ivy Bridge, sem a Skylake nem okozott gondot egyik rendszernek sem. Már ha ez a kérdés...
Képernyőfedvényt hogyan lehet kikapcsolni? (LG K8 4G - Android 6.0) Mert pl: most is megakartam nyitni egy PDF-t, de mindig ezzel a beállítással piszkál, de nemtom holkell kikapcsolni..
roba: 270 fok-nál nagyobb elforgatási szög szerintem autóversenyes játéknál már rontja a játék élményt. Én játszottam G 27-tel is aminek 900 fok az elforgatási szöge kamion szimulátornál jópofa, de olyan beállításnál autóverseny játszhatatlan azt is vissza kellett venni 270 fokra.
Sziasztok! Nivida Shadowplay programban,hogy tudom beállítani,hogy a gépem adatai ott legyenek rajta?😀 Régen sikerült most a legújabb verzió van fennt ,de nem sikerül :S Gtx 970 van
Itt egy lista, benne, melyik ajánlott, különösen ajánlott. Nem a legfrissebb. CWT/Seasonic/FSP, belsők jók, ennyit hozzátennék. [LINK] Ha az első linkelt táp Triathlor, akkor ajánlott!
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne 2 tápról. Az Enermaxról nem nagyon hallottam még, de ugyanolyannak tűnik, mint a Corsair, csak olcsóbb. Szóval melyiket kéne megvennem? Vagy ha tudnátok jobbat ebben az árkategóriában és max. 500 W-os, azt is küldhetitek. 😃
ginoresz: Ma már tényleg kell a 4GB FHD-hoz. Az meg, hogy droppol, vagy nem, nagyban függ attól is, hogy milyen maga a játék: mekkora és mennyi textúrát tölt be, üríti-e rendesen a memóriát, mennyi felesleges elemet (nem látható pályarészletet) számol ki, stb...
Én már egy éve is kevésnek éreztem 2gb vramot. Ma már full hd-ben a legtöbb játékban kevés sajnos. Nekem 3giga van és újabb játékokban már az sem elég.
Tudna valaki ajánlani egy gyors, tartós, és nemtúl drága MicroSD kártyát telefonba, 16GB os kivitelben?
Eddig Kingston jaim voltak, de jöhet más megbízható márka is! 😀
(csak érdekel milyenek vannak a piacon)
Minden torony hűtőt el lehet forgatni 90 fokkal? AMD AM3+ foglalaton van egy alpenföhn Sella hűtőm és ezt szeretném a ''tető'' felé fordítani.
Köszönöm
A FullHD ma már szinte alap...
Az "gamerek"50%-a 2K-s WQHD (2560*1440) monitort az "elit" pedig már rég 4K-t vagy UHD-t használ.
Valamint elenyésző %-ban, de használnak már 8K-t is 😀
Az nagyon megéri most!
Kell ezekre vírusirtót, telepíteni, vagy valamit pluszban.
Az [url=https://edigital.hu/osszehasonlitas?slugs%5B%5D=p387234&slugs%5B%5D=p407416]extreme digital [/url]összehasonlítva a 320-s 1GB, a 326-s meg csak 512 MB memóriát ír. /Remélem kiadja az összehasonlító linket./
Nem tudom miért nem sikerül a meghajtó megosztás, egyszerűen nem megy. Néztem már sok helyen hogyan kell, de nem sikerül, csak a mappa.
A RAID az csak lehetőség, nekem sincs úgy!
Miért nem tudod megosztani a meghajtót?
Ide is beírom. Olvastam utána, [LINK] elég bonyolultnak írják a beállítást.
Csak itthon akarom használni.
Ennél is csak mappákat lehet megosztani?
Most a 2 gép is hálózaton van, és nem tudok meghajtót megosztani csak mappákat.
Még valami. Olvasom ezt a RAID dolgot. Ha 2 vinyót rakok bele, muszáj vagy csak lehetőség?
Magyar nyelvő a menü.
Ha otthoni fájlmegosztást, filmezést és ilyet akarsz csak, akkor be kell pipálni a menüjében melyik mappát osztod meg és kész. Ha neten keresztül is el akarod érni: Na ahhoz nem értek! 😆
Elnézést az értetlenkedésemért, de azért írtam ebbe a topikba mert a címe rám találó. 😀
Amit ajánlasz van saját torrent kliense, vagy jó rá amit most használok (qTorrent 2.2). A DNS320L-nél Transmissiont Ír.
Olvastam utána, [LINK] elég bonyoultnak írják a beállítást.
Azóta kijött az utódja a 326 ([LINK]), gondolom az is hasonló.
Én azt ajánlom!
Szeretném a hálózatot bővíteni /Jelenleg 2 Pc van/ egy NAS-sal. 2 között vacillálok ha valakinek van tapasztalata vagy javaslata kérem segítsen.
Közös tartalom elérése,torrent és későbbiekben egy SMART TV beiktatása lenne a cél. UPC-s, csak internet előfizetésem van. A modem [url=http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/528/~/ubee-evw3226-modem]Ubee EVW3226[/url].
Nas [LINK] [url=http://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nsa320s.shtml?t=p&tabOrder=4]NSA320S[/url]
Na ezután nem tudtam átváltani a UPC-re azt írja hogy HDMI No signal. Valaki valami ötlet ?
Ha nem, akkor Videó beállítás a játékban: kapcsolj ki minden extra feature-t, vagy vidd le Low-ra, az élsimítást szintén vedd lejjebb.
Biztos vagyok benne hogy ti jobban értetek ezekhez a dolgokhoz.
Tudja valaki mi okozhatja ezt a jelenséget?
Egy gondom lenne,ha játszok vagy valami végett kifagyok,vagy hírtelen felugrik a pingem ilyesmi,hogy tudnám szabályozni? MSI Radeon HD 6570 1GB 128-Bit DDR3 videókártyám van,tudna valaki esetleg jó beállítást,mivel minden sima vagyis alap egyszerű 😃 köszi előre is.
[LINK]
De elsőnek ad képet aztán soha többet az furcsa
Az első hiba meg azért volt mert túlfeszűlcség volt az usbnél ergó nézd meg hogy nem e maradt valami benne ami miat ez van (kis fémdarab) lehetőleg áramtalanított állapotban és egy müanyag eszközzel piszkáld ki.
Összeraktam egy gépet bekapcsoltam és azt írta hogy usb over current shutdown after 15 seconds
Kikapcsolt, lehúztam róla az usb ket kivettem a házból és ha bekapcsolom nem ad képet.
BIOS csipogó/error led nincs.
CMOS reset,takarítás cpu csere, cpu hűtő csere, ram csere volt.
Ötlet ?
Én mondjuk már stabilan W8.1 majd W10 használó vagyok, de sem az Ivy Bridge, sem a Skylake nem okozott gondot egyik rendszernek sem. Már ha ez a kérdés...
Köszi 😀
[url]https://www.alza.hu/evga-supernova-550-g2-d3026461.htm?kampan=arukereso_hu_szamitogep-forras-ev206q6b_&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_szamitogep-forras-ev206q6b#parametry[/url]
A véleményetek érdekelne 2 tápról. Az Enermaxról nem nagyon hallottam még, de ugyanolyannak tűnik, mint a Corsair, csak olcsóbb. Szóval melyiket kéne megvennem? Vagy ha tudnátok jobbat ebben az árkategóriában és max. 500 W-os, azt is küldhetitek. 😃
[LINK]
[LINK]
Samsung ha jól sejtem gyorsabb adatátvitelt ígér, igaz? 😀
Köszi szépen
[LINK] 4 890 Ft
[LINK] 3 490 Ft
Eddig Kingston jaim voltak, de jöhet más megbízható márka is! 😀
(csak érdekel milyenek vannak a piacon)
Köszii 😀
Köszönöm
Az "gamerek"50%-a 2K-s WQHD (2560*1440) monitort az "elit" pedig már rég 4K-t vagy UHD-t használ.
Valamint elenyésző %-ban, de használnak már 8K-t is 😀
[LINK]