Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
Nem kell rá! Amúgy most nézem edigital-on az 520-as! [LINK]
Az nagyon megéri most!
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Igazad van, nem figyeltem.

Kell ezekre vírusirtót, telepíteni, vagy valamit pluszban.
0
0
0
0
Puffin avatar
A 320-as kifutott széria már! Nem is lehet kapni! Amit küldtél linket ott sem elérhető!
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Amúgy [LINK] olcsóbb azért néztem a 320-t.
Az [url=https://edigital.hu/osszehasonlitas?slugs%5B%5D=p387234&slugs%5B%5D=p407416]extreme digital [/url]összehasonlítva a 320-s 1GB, a 326-s meg csak 512 MB memóriát ír. /Remélem kiadja az összehasonlító linket./

Nem tudom miért nem sikerül a meghajtó megosztás, egyszerűen nem megy. Néztem már sok helyen hogyan kell, de nem sikerül, csak a mappa.
0
0
0
0
Puffin avatar
A számítógépnél a Sajátgép/Hálózat résznél el tudod érni az egész NAS-t. Vagy hálózati meghajtóként is hozzáadhatod. FTP-ként... Média szerverként kell a mappákat kijelölni.
A RAID az csak lehetőség, nekem sincs úgy!
Miért nem tudod megosztani a meghajtót?
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Míg írtál közben módosítottam az előbbi hszt.

Ide is beírom. Olvastam utána, [LINK] elég bonyolultnak írják a beállítást.

Csak itthon akarom használni.
Ennél is csak mappákat lehet megosztani?
Most a 2 gép is hálózaton van, és nem tudok meghajtót megosztani csak mappákat.

Még valami. Olvasom ezt a RAID dolgot. Ha 2 vinyót rakok bele, muszáj vagy csak lehetőség?
0
0
0
0
Puffin avatar
gyulazsolti: ennél is letölthető a Transmission, én is azt használom. Egyszerű alkalmazás hozzá, célnak megfelel. Az utorrentet nem lehet rátenni.
Magyar nyelvő a menü.
https://www.kephost.com/images/2016/09/23/nas.png

Ha otthoni fájlmegosztást, filmezést és ilyet akarsz csak, akkor be kell pipálni a menüjében melyik mappát osztod meg és kész. Ha neten keresztül is el akarod érni: Na ahhoz nem értek! 😆
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Könnyű telepíteni, magyar nyelvű? Az elképzelésem akkor ezek szerint megvalósítható?
Elnézést az értetlenkedésemért, de azért írtam ebbe a topikba mert a címe rám találó. 😀
Amit ajánlasz van saját torrent kliense, vagy jó rá amit most használok (qTorrent 2.2). A DNS320L-nél Transmissiont Ír.

Olvastam utána, [LINK] elég bonyoultnak írják a beállítást.
0
0
0
0
Puffin avatar
gyulazsolti: nekem Zyxel NSA 325v2 van. Mióta megvettem teljesen jól működik, nincs vele semmi gondom. Tökéletesen streamel Wifin és LAN-on is egyszerre FHD filmet akadás nélkül.
Azóta kijött az utódja a 326 ([LINK]), gondolom az is hasonló.
Én azt ajánlom!
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Sziasztok!

Szeretném a hálózatot bővíteni /Jelenleg 2 Pc van/ egy NAS-sal. 2 között vacillálok ha valakinek van tapasztalata vagy javaslata kérem segítsen.
Közös tartalom elérése,torrent és későbbiekben egy SMART TV beiktatása lenne a cél. UPC-s, csak internet előfizetésem van. A modem [url=http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/528/~/ubee-evw3226-modem]Ubee EVW3226[/url].
Nas [LINK] [url=http://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nsa320s.shtml?t=p&tabOrder=4]NSA320S[/url]
0
0
0
0
Dooma avatar
Sziasztok. Valaki tudna segíteni ? HDMI-vel össze kötöttem a beltérimet (UPC) és a monitort ,elsőre jó volt de visszaváltottam gépre.
Na ezután nem tudtam átváltani a UPC-re azt írja hogy HDMI No signal. Valaki valami ötlet ?
0
0
0
0
Hunork avatar
Szili: talán mert most jól raktad össze? 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Most unalmamból újra összeraktam rendesen és megy, nemtom mi lett vele 😆
0
0
0
0
Kenzo avatar
A játék amit játszok az igen multiplayer,20 as netem van,eddig semmi gondom nem volt vele 😃
0
0
0
0
Hunork avatar
Vaxtass: lásd előző hsz-t. Internet kapcsolat akadozik, "lassú, "zörejes". Vagy a játék szerver. Feltéve, ha multiplayer játékról van szó.
Ha nem, akkor Videó beállítás a játékban: kapcsolj ki minden extra feature-t, vagy vidd le Low-ra, az élsimítást szintén vedd lejjebb.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a játék 90-100fps-el fut (Fps mérő mutatja) viszont a játék szakadozik, úgynevezett "mikrolaggol".
Biztos vagyok benne hogy ti jobban értetek ezekhez a dolgokhoz.
Tudja valaki mi okozhatja ezt a jelenséget?
0
0
0
0
hashimoto avatar
Kenzo: A ping nem a videókártyádtól függ, hanem a netedtől. 😃
0
0
0
0
Kenzo avatar
Sziasztok.
Egy gondom lenne,ha játszok vagy valami végett kifagyok,vagy hírtelen felugrik a pingem ilyesmi,hogy tudnám szabályozni? MSI Radeon HD 6570 1GB 128-Bit DDR3 videókártyám van,tudna valaki esetleg jó beállítást,mivel minden sima vagyis alap egyszerű 😃 köszi előre is.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Szili: Próbáld meg ezt:
[LINK]
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Eleve alaplapival próbáltam 😆
De elsőnek ad képet aztán soha többet az furcsa
0
0
0
0
visor261 avatar
Ha nincs kép akkor alaplap/gpu a ludast nézd meg alaplapival elindul-e.
Az első hiba meg azért volt mert túlfeszűlcség volt az usbnél ergó nézd meg hogy nem e maradt valami benne ami miat ez van (kis fémdarab) lehetőleg áramtalanított állapotban és egy müanyag eszközzel piszkáld ki.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Szevasztok
Összeraktam egy gépet bekapcsoltam és azt írta hogy usb over current shutdown after 15 seconds
Kikapcsolt, lehúztam róla az usb ket kivettem a házból és ha bekapcsolom nem ad képet.
BIOS csipogó/error led nincs.
CMOS reset,takarítás cpu csere, cpu hűtő csere, ram csere volt.
Ötlet ?
0
0
0
0
no avatar
ginoresz: Nem tudom mennyi köze van a processzor architektúrának az oprendszerekhez, de az biztos, hogy minnél újjab annál "joban fut???" rajta...
0
0
0
0
Hunork avatar
ginoresz: ???
Én mondjuk már stabilan W8.1 majd W10 használó vagyok, de sem az Ivy Bridge, sem a Skylake nem okozott gondot egyik rendszernek sem. Már ha ez a kérdés...
0
0
0
0
Krissz avatar
Képernyőfedvényt hogyan lehet kikapcsolni? (LG K8 4G - Android 6.0) Mert pl: most is megakartam nyitni egy PDF-t, de mindig ezzel a beállítással piszkál, de nemtom holkell kikapcsolni..

Köszi 😀
0
0
0
0
roba1996 avatar
Értem tehat akkor jó a 240 meg a 270 is igazabol kamionoshoz fogom hasznalani!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
roba: 270 fok-nál nagyobb elforgatási szög szerintem autóversenyes játéknál már rontja a játék élményt. Én játszottam G 27-tel is aminek 900 fok az elforgatási szöge kamion szimulátornál jópofa, de olyan beállításnál autóverseny játszhatatlan azt is vissza kellett venni 270 fokra.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Zoli73: és ez a két érték viszonylag jó?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
roba: Két típus van belőle az egyik 270 fok a másik 240 fok.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Valki megtudna mondani, hogy ezt a kormányt hány fokba lehet tekerni logitech momo racing force feedback wheel?
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok! Nivida Shadowplay programban,hogy tudom beállítani,hogy a gépem adatai ott legyenek rajta?😀 Régen sikerült most a legújabb verzió van fennt ,de nem sikerül :S Gtx 970 van
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Ha megmondod pontosan milyen processzor előbb kiderül. 😀
0
0
0
0
no avatar
Egy htpc processzora használható asztali gépben is?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Kisvesi: Tessék ebben nem fogsz csalódni az biztos!

[url]https://www.alza.hu/evga-supernova-550-g2-d3026461.htm?kampan=arukereso_hu_szamitogep-forras-ev206q6b_&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_szamitogep-forras-ev206q6b#parametry[/url]
0
0
0
0
Hunork avatar
Itt egy lista, benne, melyik ajánlott, különösen ajánlott. Nem a legfrissebb. CWT/Seasonic/FSP, belsők jók, ennyit hozzátennék. [LINK] Ha az első linkelt táp Triathlor, akkor ajánlott!
0
0
0
0
Kisvesi avatar
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne 2 tápról. Az Enermaxról nem nagyon hallottam még, de ugyanolyannak tűnik, mint a Corsair, csak olcsóbb. Szóval melyiket kéne megvennem? Vagy ha tudnátok jobbat ebben az árkategóriában és max. 500 W-os, azt is küldhetitek. 😃

[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
Hát azért nem feltétlen ezeken kívül egy rakás beállítás szokott még lenni normál esetben.
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
Textúra, élsimítás, árnyék általában. 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
ginoresz: Ma már tényleg kell a 4GB FHD-hoz. Az meg, hogy droppol, vagy nem, nagyban függ attól is, hogy milyen maga a játék: mekkora és mennyi textúrát tölt be, üríti-e rendesen a memóriát, mennyi felesleges elemet (nem látható pályarészletet) számol ki, stb...
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Én már egy éve is kevésnek éreztem 2gb vramot. Ma már full hd-ben a legtöbb játékban kevés sajnos. Nekem 3giga van és újabb játékokban már az sem elég.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
FPS drop, lag kíséri. De legegyszerűbb ha msi afterburnerrel monitorozod játék közben a vram használatot.
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem, Köszönöm szépen! 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Krissz: De igen elvileg gyorsabb ha minden igaz. Nekem a kingston van az is gyors. De tuti hogy a Samut venném még egyszer. 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz ez igaz 😀

Samsung ha jól sejtem gyorsabb adatátvitelt ígér, igaz? 😀
Köszi szépen
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szerintem a 32 gigás jobban meg éri mivel nem drágább annyival a 16-os nál.
[LINK] 4 890 Ft
[LINK] 3 490 Ft
0
0
0
0
Krissz avatar
Tudna valaki ajánlani egy gyors, tartós, és nemtúl drága MicroSD kártyát telefonba, 16GB os kivitelben?
Eddig Kingston jaim voltak, de jöhet más megbízható márka is! 😀
(csak érdekel milyenek vannak a piacon)

Köszii 😀
0
0
0
0
visor261 avatar
Még mindíg semmi a laposon és a Htc Desire HD sem látja.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Minden torony hűtőt el lehet forgatni 90 fokkal? AMD AM3+ foglalaton van egy alpenföhn Sella hűtőm és ezt szeretném a ''tető'' felé fordítani.
Köszönöm
0
0
0
0
Puffin avatar
visor261: ezt tedd auto-ra: Encryption
0
0
0
0
Manyik75 avatar
A FullHD ma már szinte alap...
Az "gamerek"50%-a 2K-s WQHD (2560*1440) monitort az "elit" pedig már rég 4K-t vagy UHD-t használ.
Valamint elenyésző %-ban, de használnak már 8K-t is 😀

[LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció