orodreath írta:
G-Skill memók jól látom? 😆 am. nem rossz jó az így is 😀
orodreath: nem tudod h használtan de jó állapotban lévők menyiért futnak most a neten?
háát nemtudom de 40k alatt sz.tem nem találsz, ha egyáltalán találsz, mert nagyon jó ház ugyanis egyaránt jó vízre meg légre is, ( 9db 140-es venti fér bele: 1hátra 3tetőre 2előre 1alulra meg 2 a belsejébe ami állítható) 😃
oké,köszi😀 ma már nem de holnap megnézem neten hátha látok jó állapotukat nem drágán ..már ugyis kéne 1 új ház...a mostanit meg megcsinálnám moddingnak...igaz most is van modolva de új project lenne nem Ford😆
ez főleg NV fanoknak tetszhet de amugy nekem is bejövös.elfogadnám cakk-pakk😆
A felsőhöz lenne cuccom,de ingerenciám összerakni,az nincs.
Itt van két vízhűtéshez anyagom,csak kedvem az semmi.Tucatnyi blokk,csati stb.Már nincs türelmem hozzá.A vga vizezésen gondolkodom,de várok még nyár elejéig.Még nem zavar a kari kavarójának a hangja,addig marad rajta.
húú de jó neked😀 én már tuti összeraktam volna aztán szépen ketyegjen csak😆
Itt van két vízhűtéshez anyagom,csak kedvem az semmi.Tucatnyi blokk,csati stb.Már nincs türelmem hozzá.A vga vizezésen gondolkodom,de várok még nyár elejéig.Még nem zavar a kari kavarójának a hangja,addig marad rajta.
orodreath írta:
Jaaa, azthittem h. neked néz ki így a rendszer 😆
áh az ***na😆 de majd talán az új gépbe..de az még elválik....lehet fölösleges lenne ahoz😕
bybeni na azt viszont megnézném mert azok elégé egyedik.párat láttam is neten vannak jó megoldások.
viszont! arra kíváncsi vagyok h a hűtést hogy oldod meg mert a fa ház jobban tartja a meleget mint egy fém szóval gondolom raksz majd pár ventit bele vagy hasnolo.😀
LOL= Laughing out loud (Hangosan nevetni)
De térjünk vissza a hűtéshez.
de sztem az ftw nem game -re van csak mert alakra nem ugy nézki! 😃
A hűtése jó az FTW-t meg énse tudom mi 😀
Mert drágábbnak drágább de nemtom mért! 😃
Mien a hütése a EVGA GTX680 FTW és a superclocked-nek?
+1 FTW mivel jobb?
A Ref elvileg nagyon hangos.
Jahát mint a 6990 az már utasszállitó 😃
háát nemtudom de 40k alatt sz.tem nem találsz, ha egyáltalán találsz, mert nagyon jó ház ugyanis egyaránt jó vízre meg légre is, ( 9db 140-es venti fér bele: 1hátra 3tetőre 2előre 1alulra meg 2 a belsejébe ami állítható) 😃
oké,köszi😀 ma már nem de holnap megnézem neten hátha látok jó állapotukat nem drágán ..már ugyis kéne 1 új ház...a mostanit meg megcsinálnám moddingnak...igaz most is van modolva de új project lenne nem Ford😆
2 G.Skill és 2 Corsair Vengeance
Már megint dupla!!Bocsi,nem volt szándékos.
orodreath: nem tudod h használtan de jó állapotban lévők menyiért futnak most a neten?😀
Most egyenlőre így használom a vasat
Aki a zöldet szereti:
húú de jó neked😀 én már tuti összeraktam volna aztán szépen ketyegjen csak😆
Aki a zöldet szereti:
Aki a zöldet szereti:
ha már ház és modding 😀
Igen igen 😃 nagyon tetszik!!!
találkoztam már vele élőben is de kicsit húzós...26000 az alja, mondjuk megéri 😀
most valami ilyenben gondolkodom...
mobilitás miatt is
ez oltári szép!!!
ha már fa gépház... a bal oldali nekem bejön 😀
Jaaa, azthittem h. neked néz ki így a rendszer 😆
áh az ***na😆 de majd talán az új gépbe..de az még elválik....lehet fölösleges lenne ahoz😕
bybeni na azt viszont megnézném mert azok elégé egyedik.párat láttam is neten vannak jó megoldások.
viszont! arra kíváncsi vagyok h a hűtést hogy oldod meg mert a fa ház jobban tartja a meleget mint egy fém szóval gondolom raksz majd pár ventit bele vagy hasnolo.😀
de élőben megnézném azért...
egyedi Fa gépházam van de még nincs kész teljesen 😞
még az üvegesre várok
orodreath: amit beraktál gépet azért az tényleg szépen nézki 😀 és biztos jól is hűt stb...szal jah aki teheti az vízhűtés
de biztos hogy hűt rendesen! 😀
aaz már hűtés testvérem😲😆 miből van repülőből?😆
egy füllel alrébb
hűtés!