Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
ja azt má megcsináltam am most meg az lenne a kérdésem hogy mikor játszok a metro 2033-al akkor felül egy kis világoskék csikon ki van írva hogy metro 2033 egy kicsit zavaró azt a kis csíkot hogy lehet eltüntetni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem nyugodtan letörölheted, hiszen nem tart semeddig. 😀
0
0
0
0
no avatar
Vezérlőpult->windows update
0
0
0
0
Cooley avatar
MC MaRcI írta:
hi all nos nemrég tettem fel a windows7-et a hang rossz minőségű pedig a hd realtek audio driver fenn van néhány játék elég szarul indul ablakból ha rákattintok pedig ugrál a kép
nem tok 1440x900-as felbontást állítani

ezekre a problémákra keresek megoldást aki tud segítsen köszönöm

ja a hang olyan minth kicsit zugna és viszhangos lenen

Vindóz updatet próbáltad már? Sok drivert szokott az is telepíteni / frissíteni.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
hi all nos nemrég tettem fel a windows7-et a hang rossz minőségű pedig a hd realtek audio driver fenn van néhány játék elég szarul indul ablakból ha rákattintok pedig ugrál a kép
nem tok 1440x900-as felbontást állítani

ezekre a problémákra keresek megoldást aki tud segítsen köszönöm

ja a hang olyan minth kicsit zugna és viszhangos lenen
0
0
0
0
no avatar
Cooley írta:
Én a vinyóra szavazom.

Utólag is köszönöm a segítséget! 😀
Tegnap olyan ideges voltam már emiatt, hogy még megköszönni is elfelejtettem neked, niteforce-nak, és apetit1989-nek 😀
És még utána jött 1 áramszünet is 😕
Na de amikor már volt áram, utána újra megpróbáltam, és már működik is a vinyó 😀
Már minden ok 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát tök jó hogy belinkeld épp offolt vírusirtó mellett rámentem és aztán olvastam tovább
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja és eddig az összes játék ganéúl indult mikor felbontást állítok is repked a kép meg ilyenek
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ez valami kamu igaz?

[LINK]

ÉN nevem van benne a cimében, csomóan látták, haverjaim, nem is tudnak angolul de azért irtak hozzá, ja és 25ezren látták, ó és frissitenem kellen a flash playert amit nem fogok tenni, mert tudom hogy virus, és nem végső soron, hirtelen az osztálytársam elkezdett angolul irni nekem facebook-on... MI FOLYIK ITT?

És most már nem engedi hogy belépjek face-re ez meg mi a rák volt? 😲 OMG, egyik haverom küldte, ha ez valami hackelős cucc, akkor szét*** a pofáját 😃D

Ó és már a net is kezd belassulni, remélem nem win reinstall lesz 😠
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
WhiTP írta:
gyenesmartin írta:
WhiTP írta:
Hali! Mi a legjobb proci ami bele megy ebbe a lapba? Gigabyte GA-MA69VM-S2
[LINK]Itt van a lap oldala. Csak azok a processzorok nem mennek bele amelyikhez oda van írva, hogy N/A, amelyik F valami csak azokat támogatja. Illetve lehet, hogy a többi processzorral is bekapcsolna, de nem lehetne azt teljesen kihasznáni.

Az, hogy még itt van az 1100T az azt jelenti, hogy kipróbálták azzal a processzorral, de nem ment mert ott van mögötte az N/A.
Ott is van piros betűvel "N/A = Not support".

Phenom II X4 955 Szóval ezzel menne ha jól vettem ki, igaz?
Igen menne bios frissítéssel, de csak a 95w-os fogyasztású.
0
0
0
0
ImAxRap avatar
gyenesmartin írta:
WhiTP írta:
[LINK]Itt van a lap oldala. Csak azok a processzorok nem mennek bele amelyikhez oda van írva, hogy N/A, amelyik F valami csak azokat támogatja. Illetve lehet, hogy a többi processzorral is bekapcsolna, de nem lehetne azt teljesen kihasznáni.

Az, hogy még itt van az 1100T az azt jelenti, hogy kipróbálták azzal a processzorral, de nem ment mert ott van mögötte az N/A.

Phenom II X4 955 Szóval ezzel menne ha jól vettem ki, igaz?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
am most raktam fel win7 az a gond hogy nem tudok 1440x900 as felbontást állítani mikor xp-n lehetett na ez mitől van ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
WhiTP írta:

0
0
0
0
Kornel77 avatar
WhiTP írta:

Csuka.

Bios frissítéssel Phenom II X6 1100T
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Üdv, tudnátok ajánlani egy jó mp3 konvertáló programot?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
az a gond hogy pl nem hiszem hogy ametro 2033at bírja a gép 1600x900 ban de viszont 1440x900 bam vitte eddig és most nem tom arra állítani

csak át lehet állíítani valahogy nem? eddig tudta mostmeg eltünt ?
0
0
0
0
Cooley avatar
MC MaRcI írta:
am most meg az a gond hogy nem tudok 1440x900 as felbontást állítani mikor xp-n lehetett na ez mitől van ?

Mert az nem natív felbontása a monitorodnak. Az 1600x900-zal mi a gond?

MC MaRcI írta:
ja és a vista driver nem jó

Érdekes, még nem találkoztam olyan driverrel, ami vistához jó, de 7-hez már nem. 😃 Ha 7-hez nincs driver, akkor 99%-hogy a 7 magától tesz fel, és vindóz update-tel lehet frissíteni. 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
am most meg az a gond hogy nem tudok 1440x900 as felbontást állítani mikor xp-n lehetett na ez mitől van ?

ja és a vista driver nem jó
0
0
0
0
Cooley avatar
MC MaRcI írta:
csak vista driver van a hang alapjában nem rosz csak a mékynyomó nem dübög ugy ahogy eddig

A vista driver is jó a win7-hez, a dübörgéshez, meg csak egy jó equalizer beállítás kell adott hangcucc mellett. 😀 Mély hangoknak adsz egy kis extra kakaót, aztán kész is. 😀 Vagy vegyél egy normális hangkártyák, úgy még jobb lesz! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
MC MaRcI írta:
csak vista driver van a hang alapjában nem rosz csak a mékynyomó nem dübög ugy ahogy eddig

vistásat tedd fel nekem az jó volt win7-re régi gépemnél.
lehet valami beállítás is, állíts valamit rajta.
meg a mélynyomót nem raktad át sehova?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
a win7 amihez tud, rak drivert, de tapasztalat szerint olyat amivel csak műxik de beállítani pl nem tudod. Keresd meg az alaplapodat a gyártó honlapján ott vannak hozzá letöltések. hangkari, hálókártya, minden ami kell. ezek többnyire jók szoktak lenni.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
bf 3 közben is néha berecseg a hang meg ilyenek valaki küldhetne egy linket mert nem találok egy normálisat sem

efyáltalán milyen drivereket kell felrakni win 7 telepítése után ? vga az megvan mit kell még?

már letöltöttem drivert ami elvileg jó de mégsem jó a hang alaplaphoz meg nem is találok drivert
0
0
0
0
Cooley avatar
Habor írta:
Cooley
a post processing mit takar
pl a dirt 3 ban ha leveszem akkor sokkal több fpsem lesz

Lényegében annyi, ahogy a neve is sejteti (post-process - feldolgozás után), hogy először számol, menti a memóriába, csak aztán jeleníti meg a képet. Értelme annyi, hogy vannak effektek, amiket csak az után tud megjeleníteni, miután megvan a teljes kép, és post-process nélkül ez nem lehetséges. 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
bf 3 közben is néha berecseg a hang meg ilyenek valaki küldhetne egy linket mert nem találok egy normálisat sem

efyáltalán milyen drivereket kell felrakni win 7 telepítése után ? vga az megvan mit kell még?
0
0
0
0
no avatar
Cooley
a post processing mit takar
pl a dirt 3 ban ha leveszem akkor sokkal több fpsem lesz
0
0
0
0
Cooley avatar
akos328 írta:
Bocsi egy gyors kérdés! A Bulldozerek simán belemennek egy régebbi chipsetű alaplapba is? Mondjuk egy MSI-ba 760G chipsettel, de persze AM3+ tokozással?
Vagy mindenkép jó lenne egy 9xx chipset?

Különben mi értelme lenne az AM3+ tokozásnak? 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Bocsi egy gyors kérdés! A Bulldozerek simán belemennek egy régebbi chipsetű alaplapba is? Mondjuk egy MSI-ba 760G chipsettel, de persze AM3+ tokozással?
Vagy mindenkép jó lenne egy 9xx chipset?
0
0
0
0
niteforce avatar
nem, szerintem rossz driver van, keress másikat.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és milyen drivert kell letöltenem ?
a realtek hd audio manager már le van töltve ahhoz kell még driver?
0
0
0
0
niteforce avatar
MC MaRcI írta:
felraktam a win 7-et de a hangal valami gubanc van nem olyan amilyen volt gagyibb minőségű és a mélynyomó sem szól ugy mit csináljak?

szerintem driver gond lehet az cseréld le.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
felraktam a win 7-et de a hangal valami gubanc van nem olyan amilyen volt gagyibb minőségű és a mélynyomó sem szól ugy mit csináljak?
0
0
0
0
Cooley avatar
Én a vinyóra szavazom.
0
0
0
0
niteforce avatar
vagy sata maga a csatlakozó az alaplapon.
próbáld meg másik gépben a vinyót. ha ott jó akkor az lapon szállt el a sata
0
0
0
0
no avatar
Kábelcserével sem jó, szal sztem vinyó lesz 😕
0
0
0
0
niteforce avatar
ha égett nem hiszem hogy kicserélik de érdemes megpróbálni. lehet hogy a sata égett le lehet hogy a vinyó
0
0
0
0
no avatar
Megcsináltam, de nem jó 😕
Átdugtam 1 másik csatlakozóba is, de nem jó 😕
Még a vinyó garanciás, ezért visszacserélik, hogy a fekete sata csatlakozóba dugtam be ?
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor nem ismeri a vinyót, akkor jól érezted hogy a sata csatinál van az égés.
próbáld meg még tisztítani, újra húzd ki csatlakoztasd megint.
kösd másikra, esetleg cserélj kábelt.
0
0
0
0
no avatar
reboot and celect proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
Ezt írta ki😕
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet hogy az lc power valamit túlfeszelt és az égett meg.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hát minekután az alaplapon nem fickándoznak nagy "áramok", nem hinném, hogy ott lenne a baj, ahhoz, hogy valami konkrétan elégjen és bűzölögjön több kakaó kell. Ezért szavazok a tápegységre.
0
0
0
0
Cooley avatar
tibeee írta:
Sziasztok!
Ma kifújtam a gépet, kihúztam az alaplapról minden kábelt, mert nem fértem tőle, majd amikor visszadugtam mindent, beindítottam a gépet, égett szag volt, és gyorsan lekapcsoltam az áramról!
Nos, az lenne a kérdésem, hogy minek lehet égés szaga, és hogy mit dughattam rossz helyre!
Esetleg akinek tippje van, hogy mi baj lehet, az kérem értesítsen! 😀

Égett szaga bárminek lehet, ami megég... 😃 Rossz helyre nem nagyon lehet dugni semmit sem igazából, valószínűbbnek tartom, hogy takarítás közben valami belekerült esetleg elmozdult, és valami zárlatot okozott. A gép maga beindul, és megy is rendesen? Bár addig nem vártál gondolom. Erősen égett szag volt, vagy csak enyhén? Egyébként ha valami megégett a gépben, akkor könnyen ki lehet szagolni a helyét. 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Ma kifújtam a gépet, kihúztam az alaplapról minden kábelt, mert nem fértem tőle, majd amikor visszadugtam mindent, beindítottam a gépet, égett szag volt, és gyorsan lekapcsoltam az áramról!
Nos, az lenne a kérdésem, hogy minek lehet égés szaga, és hogy mit dughattam rossz helyre!
Esetleg akinek tippje van, hogy mi baj lehet, az kérem értesítsen! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor ok.
kösz a segítséget.
0
0
0
0