Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Igaz ez 3870x2, de a te rendszered is szinte hasonló ilyen szempontból, nézd meg melyik játéknál/alkalmazásnál használja ki 100%-an a cf-et, és azt próbáld ki.
Sapphire HD5850 1GB: 71 rugó
Sapphire HD5870 1GB: 99 rugó
Elég olcsók most az Ati kártyák,Nvidia meg kurva drága sajnos...
ÖÖÖ, az ASUS kártya sokkal nagyobb teljesítményre képes, mint a CLub 3d-s, szóval nem ez a probléma...
jha bocsi félreértettem...ugy értettem h nem egyeznek meg az orajelek és az a baj de látom pont ugyanoanok...de hát akk viszont örülj h nem melegszenek 40 fölé 😀 attol még dolgozik a CF 😀
GTX480 gyengébb kicsivel HD5970-től.Asus meg csinál vmi gtx480 superclocked kártyát ami meg már megveri HD5970-et és valószínüleg olcsóbb is lesz tőle.
Nvidia bekeményített, méltó ellenfele ati-nak.
Legalább is szerintem.
Ha meg proci kell hozzá, egy i5 vagy i7 simán megteszi.
Nem kell xenon-ban gondolkodni (még...)
Xenonba nem is fogunk soha gondolkodni mivel az szerver proci teljesen alkalmatlan játékra..szoval inkább vmien hatmagosba max😀
De nem baj, legalább árverseny lesz.
Én már láttam 72ért is 5870-t, igaz használtat, de aki azt megvette, nagyon szerencsés volt 😃
A GTX470 és GTX480 már megjelent. Abba a boltba ahol én nézem egy GTX470 90 ezer FT
és a GTX480 126 ezer FT
Asus-ban viszont még nem jelent meg, és az jobb lesz.
és a GTX480 126 ezer FT
Meg elvileg majd középkategóriába is bekeményít nvidia. Jönnek majd 40 ezer alatti dx11-es kártyák gts450, gts440 meg minden.
[LINK]
de reméljük lesz verseny azért mert ez mindenkinek jó!
Nvidia bekeményített, méltó ellenfele ati-nak.
Legalább is szerintem.
Ha meg proci kell hozzá, egy i5 vagy i7 simán megteszi.
Nem kell xenon-ban gondolkodni (még...)
Nálunk a ZOTAC GTX480: 467EUR
ZOTAC GTX470: 327EUR
uhh az ku.va sok 😆
ma 266 huf az euro...
ZOTAC GTX470: 327EUR
GTX 480 am 499 dollárért lesz kapható. Forintba mondjuk nemtudom ez mennyit jelent...
hát sztem elég lenne neki egy i7 extreme😃
Tényleg fogalmam nincs mi az igazság, de ha az életed múlik rajta hogy milyen processzor hajta meg rendesen azt a kártyát, akkor ne az i7et mond.
Ha jól tudom a nagyon komoly gépekbe már Xeon-okat raknak. Azok ilyen hasonlóan túlteljesítő/túlárazott cuccok.
(Én írtam az első hsz-t a 69. oldalra 😃 Mekkora már)
sztem nem lehet berakni semmibe alaplapba integrállt v nemtom 😃
Azt irja PCI-e 2.0-as, sz'al akkor csak be lehet szerelni eppen, csak kerdes milyen proci hajtana ki rendesen ! 😆
Meg aztan 1ebkent lenyegeben Liliomtipro jol irta SZVSZ.
Nem igazan otthoni hasznalatra valo, Komolyabb 3D-es grafikai munkakhoz valo, mernoki es orvosi, stb kutatasok/fejlesztesek teren is. 😀
Mondjuk az uj 1000W-os tapom mar elvinne... 😆
itt 1 link:http://www.pixel.hu/katalogus.php?termek=122-pny-tesla-s1070
persze erős vga az nem kétséges!
tuningal talán odaér, de az a kártya nem erre való.
Nekem van 1 HD4670 1GB DDR3-as VGA-m
Ha kicsit huztam milyen vga-val ér föl kb??
GPU Clock: 850 Memory Clock: 1050
Előre is köszönöm válaszotokat
És még anniy GTA 4 ezek és 20 FPS átlag ilyen beálitásokkal.
http://kepfeltoltes.hu/view/100330/GTA_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ugy lattam teszteken mondjuk, h a GTX480 SLI raver az 5970-esre, 20-30 FPS-t, viszont a 2 db SLI-ba rakott GTX480-as arabol lazan veszel 1 HD5970-est, sz'al arban megint csak az ATI a jobb.