Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azt szeretnem kerdezni, hogyha olyan VGA-t veszek ami tamogatja a DX10-et akkor az mar alapbol tamogatja a 9-er is?😀?
A pci-e 1.0 foglalatba működik a pci-e 2.1es vga is?
és nem lehet valahogy összekötni(mint crossfire-nál) az agp-s vga-t meg a pci-e vga-t?
Működik benne, bár egy nagyobb teljesítményű kártyát visszafoghat picit. Ez az összekötés dolog meg nem igazán lehetséges.
Nekem vannak személyes tapasztalataim ebben az ügyben! HA nem akarsz lapot váltani, és ha fejleszteni akarsz, akkor a vga vásárlás mindenképpen jó megoldás! De nekem volt már dolgom ezzel a problémával, és szerintem eléggé viszavetette a vga teljesítményét a lassab bővítőhely!
De alternatív megoldásnak nagyon jó!
A pci-e 1.0 foglalatba működik a pci-e 2.1es vga is?
és nem lehet valahogy összekötni(mint crossfire-nál) az agp-s vga-t meg a pci-e vga-t?
Működik benne, bár egy nagyobb teljesítményű kártyát visszafoghat picit. Ez az összekötés dolog meg nem igazán lehetséges.
melyik a legjobb?
asus: 15 000ft
evga: 11 000ft
gainward: 13 000ft.
Mindegyikből a 8800gts.Melyiket vegyem meg?Nemnagyon akarok+ 4-ezret költeni az asusra.
Jó lenne látni hogy hogy néznek ki a karik + a frekijüket jó lenne tudni! 😉
melyik a legjobb?
Mindegyikből a 8800gts.Melyiket vegyem meg?Nemnagyon akarok+ 4-ezret költeni az asusra.
Jó lenne látni hogy hogy néznek ki a karik + a frekijüket jó lenne tudni! 😉
Mekkora lenne ha az ati csinálna 5970x2 vgat😃
Nem megoldható! 😃..de nézz csak után az XFX 5970 Black Edition-nak! 😉..nem semmi, kereken 1k dolcsi (lessz)😃..[LINK]
vagy pedig egy Geforce 9600GT 512mb ddr3??szerintetek melyik a jobb??
[LINK]
[LINK]
durva lesz 😀
Graphics booster a neve, egy fusi(fujitsu-siemens) laptopnál láttam egy hd3870|512ddr3|-s külső graphics boostert.
Kellemes lehet így a teljesítmény 😀
Hallottatok olyanról? hogy egy laptopot külső vidivel erősítenek?
Gondolom te is az 1gb miatt gondolod jónak ezt a kártyát.
hát most elmondom, hogy ne azt nézd.
Pl. az én kártyán is 1100mhz-en megy, ami effektív 4400mhz.
Nálam ki is irja a rendes órajelet/ami az 1100mhz/
Hali. Nekem van 1 Gigabyte GT 240 512 MB GDDR5-ös vidikarim. Mindenhol azt olvasom h a Memória órajele : 3400 MHZ, és nekem a GPU-Z azt mutatja h 1700 MHZ , ez miért van?
Hogy a fenébe mutat neked 1700 MHz-et? Nem 850-et kellene mutatnia? GDDR5 esetén úgy jön ki a 3400 MHz. Nálam 1050 MHz-et jelez a GPU-Z, és így van meg az effektív 4200 MHz.
Ezt nem értem..ennek semmi értelme mért 850 kell h legyen neked meg hh 1050 ? mért 4-el kell szorozni ?
Ha nálam a GPU-Z az alap órajelet jelzi a memóriánál(ami ez én esetemben 1050 MHz), akkor nála is a 850 MHz-es alapot kellene jeleznie.
Hali. Nekem van 1 Gigabyte GT 240 512 MB GDDR5-ös vidikarim. Mindenhol azt olvasom h a Memória órajele : 3400 MHZ, és nekem a GPU-Z azt mutatja h 1700 MHZ , ez miért van?
Hogy a fenébe mutat neked 1700 MHz-et? Nem 850-et kellene mutatnia? GDDR5 esetén úgy jön ki a 3400 MHz. Nálam 1050 MHz-et jelez a GPU-Z, és így van meg az effektív 4200 MHz.
Ezt nem értem..ennek semmi értelme mért 850 kell h legyen neked meg hh 1050 ? mért 4-el kell szorozni ?