Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hát akármilyen játékot elinditok,akkor sem működik.Szerintem is kinyifant sajnos.Mert mondom,ha kicsit meglököm,akkor van hogy elindul és megy egy darabig.
Nem állitottam sehol semmit,hát 1 éves a VGA,lehet hogy tényleg tönkrement a venti.De az mondjuk, hogy tudom megnézni hogy érintkezési hibája van-e?
A smart Doctor progiban meg tudod nézni, hány fokos a vga és hány %-on forog a venti, amit szabályozni is tudsz! Amúgy nekem is hasonló problémám volt. Nekem a vga fordulatszámszabályzója romlott el, és emiatt mindig túlmelegedett a kártya. De vettem rá másik hűtést, ami az alaplapról kapja az áramot, és így már jó...
Koszike a segitseget ez mit jelent?
PCI-E+ Xtreme tuner
Ez a PCI-E x16?
Itt lehet látni: [LINK]
itt meg a foglalatokat: [LINK]
Mar megint tanultam valamit 😆😆😆😆
Koszi 😀
Es akkor ez a kari bele is megy nem?
nVIDIA GF 9600GT NVIDIA Graphics PLUS, GeForce with CUDA 9600GT PCI-Express 1GB DDR3 256bit w/HDTV/Dual DVI/ Cooler Master Fan - Gen 2 - 0028 / PCI-E+ Xtreme tuner, CUDA enabled, Galaxy
( Csak azert kerdem, mert itt nem latom, hogy irna, hogy PCI-E x16 😆 )
És ahogy látod van, azaz semmi akadálya.
Ugye ebbe az alaplapba belemegy a DDR3-as VGA? 😀 ?
Az alaplap VGA reszenek infoi:
- Integrated NVIDIA® GeForce7 Series (NV44)
- DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0
- Max. shared memory 256MB
- Dual VGA Output: support DVI-D and D-Sub ports by independent display controllers
- Supports HDCP function with DVI-D port
- Supports Full HD 1080p Blu-ray (BD) / HD-DVD playback
- NVIDIA® PureVideo™ Ready
Slots:
- 1 x PCI Express x16 slot
- 1 x PCI Express x1 slot
- 2 x PCI slots
( Bocsi de most le vagyok lassulva 😀 )
ha nem adnak hozzá vga-dvi átalakítót akkor tudsz venni, kb 200 forint a pc boltba.. nekem itthon 3 is van
Es ilyen van azon amit szeretnek venni:
( nem nagyon latszik de... 😀 )
Jo lenne ha most nem kene moncsit csereljek az meg egy kis + penz lenne a gepre 😆😆😆😆
Ha van Ilyen(aminek a neve VGA csati), akkor jó, ha dupla DVI van(újabb monitorokon ez van és HDMI), akkor átalakítóval tudod rákötni.
Ha ilyen csatik vannak a karin: [LINK]
akkor jó, de ha 2 dvi van akkor ez az átalakító kell: [LINK]
mod: az a kerek izé az s-video csatlakozó, amivel rátudod kötni a TV-re a gépet.
a többire a válasz a hsz másik részében 😃
HeLLo!
Ugye ez a monitor csatlakozo nem jo az nVIDIA GeForce 9600GT-hez? 😞
A karihoz kapsz átalakítót DVI-ra.
Az mi ? 😀 ?
HeLLo!
A karihoz kapsz átalakítót DVI-ra.
Most vettem 1 új gépet Intel Core 2Quad Q9300 2.5GHz és 2X2GB RAM Kingston-ba és 9400GT 1GB-os vga de porbáltam ilyen gameket hogy pld:GTA 4, Crysis mind 1 ik akadt maxon közepesen meg épphogy elment. 1440x900 felbontáson játszok. Szerintetek gyenge a vga vagy a proci ??? vagy mi lehet a baj?
35.000 Ft körül nem tudtok egy jó karit????
de tudunk: ATI 5770,ATi5750 vagy ATi 4830.Ennyi pénzért újan ezek a legjobb VGA-k!
Te viccel 30 000 ér már vígan hozzádvágnak egy vadi új 4870 est ami mindet veri és a leg olcsóbb 5770 meg vagy 38 000ft
oppsz, elirtam, 4870-t akartam én is irni.De van 5770 olcsóbban is: [url]http://www.argep.hu/popup.asp?pid=80073267&pnr=10001&foto=1[/url]
[url]http://www.argep.hu/popup.asp?pid=83068114&pnr=10001[/url]
de tudunk: ATI 5770,ATi5750 vagy ATi 4830.Ennyi pénzért újan ezek a legjobb VGA-k!
Te viccelsz? 30 000 ér már vígan hozzádvágnak egy vadi új 4870 est ami mindet veri és a leg olcsóbb 5770 meg vagy 38 000ft
1611-t ir 😀 szóval akkor 2-vel kell. gddr3-n
Koszi a valaszokat! 😀 !
HeLLoka!
Azt szeretnem kerdezni, hogyha olyan VGA-t veszek ami tamogatja a DX10-et akkor az mar alapbol tamogatja a 9-er is?😀?
IGEN