Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
Szotya írta:
Szerintetek érdemes felrakni a gépemre a Win7-et ?
Nem fogja belassítani a játékokat ?

Elég memóriád van szerintem nem lenne vele gondja a gépednek. 😀 Ráadásul az a kártya DX10-es, XP-vel ki sem tudod használni. 😀
0
0
0
0
Szotya avatar
Szerintetek érdemes felrakni a gépemre a Win7-et ?
Nem fogja belassítani a játékokat ?
0
0
0
0
kalaoi avatar
légyszi😢
Gigabyte GA-M68MT-D3P
ez az alaplap hddben sata vagy sata2?
nem tudom eldönteni?!
előre is köszi😀
0
0
0
0
wdavid avatar
jó az max annyit változtass h ne 960at hanem 955öt vegyél 😃 abból is a BE változatot, azt fel tudod felhúzni a 960 szintjére, sőt még feljebb si azzal a hűtővel amit szeretnél 😃
0
0
0
0
gatya123 avatar
Lessétek már meg a tervezett gépemet, javaslatokat kérekh változtassak-e rajta vagy maradhat...
0
0
0
0
wdavid avatar
MaximumGame írta:
wdavid írta:
Az Ivy is 1155ös foglaltba megy majd? 😃

Igen 😜 de csak bizonyos lapokba

egy ASRock Z68 Extreme3 Gen3 lapot rendeltem ma 😃 ebbe esetleg bele menne? 😃

wdavid írta:
az ASRock Z68 Extreme3 Gen3 alaplapon a ram foglalatok mind egyforma színűek, ezek szerint mindegy h melyikbe rakom a Dual Channel-es ramokat? 😀

erre válaszolhatna még vki 😃
0
0
0
0
Devis avatar
be, nekem is úgy van 😀
0
0
0
0
no avatar
hardX írta:
Igen
Rendben koszonom 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek befér egy 5830 egy Thermaltake V3 Black edition házba?
0
0
0
0
levi27 avatar
szolnokiferenc 23 írta:
Üdv. Szeretnék egy sony k750i telefont átszoftverezni és légyszi ajánljatok vmi jó programot amivel megtudnám csinálni eztett sürgős lenne. előre is kösz!

XS++
de van sony ericsson portál ott le van írva minden.
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv. Szeretnék egy sony k750i telefont átszoftverezni és légyszi ajánljatok vmi jó programot amivel megtudnám csinálni eztett sürgős lenne. előre is kösz!
0
0
0
0
levi27 avatar
Szép napot !
Van egy olyan gondom hogy van egy LG M227WD monitorom mi ha bekapcsolom akkor egy pillanatra felvillan a kép de utána eltünik de a monitor bekapcsolva marad (se kép se hang de a kék led világít... ) Mi lehet a gond?
0
0
0
0
no avatar
Cooley írta:
LobiDrg írta:
Sziaztok.Egy Corsair CX 430-as táp elbírna egy 5830-at ? Sűrgős lenne 😀 Előre is köszönöm.Üdv

Bőven.

Köszönöm 😀 Már meg is vettem az 5830-at 😉
0
0
0
0
Cooley avatar
LobiDrg írta:
Sziaztok.Egy Corsair CX 430-as táp elbírna egy 5830-at ? Sűrgős lenne 😀 Előre is köszönöm.Üdv

Bőven.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
MaximumGame írta:
Kornel77 írta:
Hali.Azt kérdezném hogy kárt tehet-e a VGA-ba ha feltennék egy kicsit tuningolt Biost hozzá?
Karim: Gigabyte 8800 GTS 512 Mgb
Bios: [LINK]

Garancia vesztésen kivűl szerintem nem 😀

Köszi 😀 Oké,akk megpróbálom,mert már nincs gari 😃 Ám milyen progival csináljam(?),mert van a Gigabyte VGA Bios-os progi,de az nem ismeri fel a karit -.-

cseszka: Egy próbát megér 😃
0
0
0
0
kalaoi avatar
Gigabyte GA-M68MT-D3P
ez az alaplap hddben sata vagy sata2?
nem tudom eldönteni?!😕
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kornel77 írta:
Hali.Azt kérdezném hogy kárt tehet-e a VGA-ba ha feltennék egy kicsit tuningolt Biost hozzá?

Garancia vesztésen kivűl szerintem nem 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Ezenn már én is gondolkodtam,h az OC 6870-re feltenném a Soc6870 biosát.nemtom birná e a kari.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
0
0
0
0
no avatar
Telon vagyok. Lenne 1 kérdésem. Mi a külömbsmég a Celeron DualCore, Pentium, meg a Core2Duo között. Teszt esetleg??
0
0
0
0
no avatar
Sanchez írta:
Sziasztok!

Eddig fenntvolt a gépemen a Battlefield3 RELOADED verzió, de most töröltem mert megveszem eredetibe. Töröltem a mappát, és 2 mappányi registeryt. Néztem az EA oldalán ahol még ír registeryket, de én azokat már nem találom, illetve a Windows mappámban sincs olyan mappa mint amelyet ő említ. Szerintetek így lehet gond? :/

[LINK]

Innen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6342Node\EA Games

Töröltem ezeket: EA Games mappán belül a Battlefield3 mappát.

Electronic Arts mappában a Battlefield3 mappáját.

Nekem is meg volt törtbe. Utánna megvettem eredetibe. Én csak ugy tudok játszani vele hogy teljesen újra raktam a windowst.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Hello.Azt szeretném kérdezni,hogy ha egy Sony 1-es joystick kábelját átkötöm USB bemenetre,működne PC-ben? 😃
Fontos lenne,köszi előre is 😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Sziasztok!

Eddig fenntvolt a gépemen a Battlefield3 RELOADED verzió, de most töröltem mert megveszem eredetibe. Töröltem a mappát, és 2 mappányi registeryt. Néztem az EA oldalán ahol még ír registeryket, de én azokat már nem találom, illetve a Windows mappámban sincs olyan mappa mint amelyet ő említ. Szerintetek így lehet gond? :/

[LINK]

Innen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6342Node\EA Games

Töröltem ezeket: EA Games mappán belül a Battlefield3 mappát.

Electronic Arts mappában a Battlefield3 mappáját.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ez több mint 100e minimum 200e volt akkor.
0
0
0
0
cseszka avatar
Synda írta:
Ducky írta:
2005 decemberében mennyibe kerülhetett körülbelül az alábbi laptop:
Gericom KN1
intel pentium m 1.73ghz
1gb ram
nvidia geforce go 6600
xp home
nem kérem pontosan az árat de milyen árcsoportban volt...😀

Mond meg,körülbelül mekkora melltartót hordtam 2005 decemberében,akkor én is megmondom mennyibe került a laptop 😜 😂

100E😆
0
0
0
0
cseszka avatar
Osynho írta:
cseszka írta:
Kábel oké,mert másik monitoronn nincs vele gond.Szal ezt a monit lehet javitani?

Kérdezz meg egy szervizest. A kérdés, hogy érdemes-e. 😕

ok majd rákérdek.Eléggé bosszant,pláne ugy h nincs zsém most másikra.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A kábelt próbáltad mozgatni? Az én kábelem is olyan hogy ha már jobban meghajlik viccelődik a színekkel.
0
0
0
0
Ducky avatar
2005 decemberében mennyibe kerülhetett körülbelül az alábbi laptop:
Gericom KN1
intel pentium m 1.73ghz
1gb ram
nvidia geforce go 6600
xp home
nem kérem pontosan az árat de milyen árcsoportban volt...😀
0
0
0
0
almos avatar
jtrlvksz írta:
Olyan gondom lenne h a Corsair Vengeance 1600Mhzs ramjaimat a rendszer mindenhol 1333Mhz-snek írja. SB-ben még kezdő vagyok, bekéne kapcsolni XMP-t, hogy 1600 legyen? Sorry a noob kérdésért 😃

Van BIOSba egy olyan ahol beállithatod, hogy 1333,1600 vagy XMP-n menjen,csak figyelj,hogy a feszültésg is maradjon 1,5-ön,nem lesz sok teljesitmény javulás,de azért tényleg jobb ha 1600-on megy,ha már olyat vettél 😀 és beállitani sem nehéz,keresgélj kicsit
0
0
0
0
Osynho avatar
cseszka írta:
Kábel oké,mert másik monitoronn nincs vele gond.Szal ezt a monit lehet javitani?

Kérdezz meg egy szervizest. A kérdés, hogy érdemes-e. 😕
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Akkor monitor, vagy kábelhiba, mivel a vga még jó képet küld. Analóg monitorkábeled van, először azt nézegetném, hogy jól illeszkedik-e, esetleg másik kábellel is fennáll-e hiba. Ezután már tényleg a monitor marad.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Kmisi99, Synda : köszi 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
cseszka írta:
Már próbáltam.Ezt lehet javitani?ugykérdem h szervizben?

Print screen-el lementett képen is ott van a hiba?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Tudom, hogy semmit nem érek el vele, csak zavar, mert elvileg 1600Mhz-sek, és azt nem értem mért 1333-on pörögnek😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A bisoba kell beállítani de semmi teljesítmény többletet nem fogsz elérni az 1600mhz el szóval felesleges is bíbelődni.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Olyan gondom lenne h a Corsair Vengeance 1600Mhzs ramjaimat a rendszer mindenhol 1333Mhz-snek írja. SB-ben még kezdő vagyok, bekéne kapcsolni XMP-t, hogy 1600 legyen? Sorry a noob kérdésért 😃
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
szervizben minden bizonnyal igen.
0
0
0
0
cseszka avatar
Már próbáltam.Ezt lehet javitani?ugykérdem h szervizben?
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
indítsd újra a gépet és nézd meg hogy ugyan úgy kijelzi e, de ez szerintem monitori hiba.
0
0
0
0
cseszka avatar
Bedobtam egy másik képet itt látszik rendesenn.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
miki98miki írta:
köszi
akkor először megveszem az alaplapot meg a ramot most nagyon olcsó😃

😃 alig olcsó addig jó 😃
0
0
0
0
kalaoi avatar
köszi
akkor először megveszem az alaplapot meg a ramot most nagyon olcsó😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
miki98miki írta:
Gigabyte GA-M68MT-D3P ebbe az alaolapba bele lehet rakni ezt a cpu-t AMD Athlon- 2 X3 455 BOX
és ezt a videókarit ATI HD5750 😀

Igen belemegy !
0
0
0
0
kalaoi avatar
Gigabyte GA-M68MT-D3P ebbe az alaolapba bele lehet rakni ezt a cpu-t AMD Athlon- 2 X3 455 BOX
és ezt a videókarit ATI HD5750 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hungarian13 írta:
Jah jól be van dugva 😃 De ha továbbra is fennmarad a probléma akkor gariztatok.

Ez geniusnál hangfalnál Gyári Hiba.... 6000 szériánál jön elő gyakran ,de többinél is előjöhet.... vidd vissza , semmi kábel hiba.... csak 20/2 hangfalnál jön ki kb 😃
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Jah jól be van dugva 😃 De ha továbbra is fennmarad a probléma akkor gariztatok.
0
0
0
0
Osynho avatar
Ha elhalkul/elmegy az egyik oldal, az legtöbbször csatlakozási hiba. Bedugtad rendesen a jack csatlakozót a hangkártyába? Nincs megtörve a kábel? Amennyiben a hibajelenség megmarad, érdemes gariztatni. Sajnos az ilyen áru cuccoknál előfordul a hiba (persze drágábbaknál sem kizárt 😀 ).
Az, hogy jobban szól, mint tök újan, az természetes. Minden hangfal, fülhallgató, sőt, még egy hangfalkábel is bejáratódik az első 40-50-60 óra hallgatás során. Fokozatosan javul a hangminőség.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció