Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vidi : http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4350_1gb_ddr2_pcie/107579
Tudom hogy nem teljesen ide tartozik, de érdekelne hogy egy Nvidia Geforce 9800GT -én az mindegy hogy éppen Asus 9800gt, vagy gigabyte 9800gt tehát az csak a kiadó? Attól még ugyanaz az 512-es nvidia marad, nem lesz lassab, vagy rosszab minőségű?! És megéri azt venni egy uj vas-ba(a saját árkategóriájában)?
Nos a márka sok mindent befolyásol! (ár, frekik, + cuccok, dizájn/hűtés)..ha max 1280×1024-es felbontáson fogod használni akkor megéri! 😀
gyenesmartin: nem tudom mekkora lehet de kérdezd meg gaboo7 et neki 2 ő is van😆
proci. Meg egy olyan vidit akarok bele rakni ami viszi majd az Ac 2-t is lag nélkül kb közepes beállításokon. Vagyis kéne lehetőleg 10000- 15000 ft ért 1024 es játékra alkalmas videokártyát amit még bír ez az alaplap.
Na az Aplaplap az egy Biostar NF4ST-A9
Lehet bele rakni pl egy AMD Athllon-t mondjuk egy 2 magos 2.8 asat
Lehet
Lehet bele rakni pl egy AMD Athllon-t mondjuk egy 2 magos 2.8 asat
azt meg hogy? Mert hogy olyat a büdös életbe nem gyártottak, az biztos.
Kérlek help !!
Meg akarom venni o. társamtól a gépét . Elég jó gét 40000 Ft ért és az a bajom h a videokártya egy 1024 Mb-os 6600 Gt, és szeretnék bele venni egy DDR2 es 1024 Mb-os HD 4350-et . Azt szeretném megtudni h belemegy-e az alaplapba ez a kártya... sajnos nem tudja osztálytársam se h milyen alaplap van a gépébe😜 ezért kérem a segítségeteket 😃
Fényképezzétek le vagy Tegyetek fel egy everestet és nézzétek meg milyen lap.
De szerintem a 6600GT-t nem cseréld le 4350-re.
Meg akarom venni o. társamtól a gépét . Elég jó gét 40000 Ft ért és az a bajom h a videokártya egy 1024 Mb-os 6600 Gt, és szeretnék bele venni egy DDR2 es 1024 Mb-os HD 4350-et . Azt szeretném megtudni h belemegy-e az alaplapba ez a kártya... sajnos nem tudja osztálytársam se h milyen alaplap van a gépébe😜 ezért kérem a segítségeteket 😃
Szerintem is a Sapphire a legjobb, pont mint az nvidiánál a Gainward.
De más gyártók is szoktak hűtésmódosított és gyárilag emelt órajelű kártyákat is kiadni, mint pl.: az Asus elég sokat foglalkozik az ilyenekkel.
Jó meglátás, bár ugye gyártóspecifikus cégekről beszélünk.
De nem érdemes kifelejteni az ASUS mellett az MSI-t sem, hiszen tuningban nagyon jók. Mellesleg az egyedi hűtésű kártyáik is kifejezetten életképesek, mellesleg szépek is(szerintem) lásd: Twin FrozR.
megjelent a DX11 -es Nvidia [LINK]
😆 ez már rég megjelent
De más gyártók is szoktak hűtésmódosított és gyárilag emelt órajelű kártyákat is kiadni, mint pl.: az Asus elég sokat foglalkozik az ilyenekkel.
A legjobb ATi beszállító szvsz.
Szerintem a Dx10-nek és a 10.1-nem nagyon sok ideje van még, mert még rengeteg dx 10-es vagy 10.1-es kártya van a piacon. Én még várok kicsit a váltással..
U.i.: Ha álmos vagy, pihenj le.
tervem az, hogy vagy elviszem szervizbe,hogy csináljonak vele,valamit,vagy szerzek valami ventit rá,kibirja azt a pár hónapot!
Inkább ne próbáld ki a barkácsolást, ha akarsz még nyárig számítógépezni! Szerezz be egy olcsó coolert.
Ezt neki kell tudnia ha csak 2-3 hónapig használja akkor addig jó lehet.
Hát messze lakok,még nem is egy orszábga 😆
szal,ha vennék egy ventit,ami nem passzol pontosan a VGA-ra,de valahogy rászerkeszteném,pl. rádrótoznám,akkor az úgy jó lenne?nyáron igyis-ugyis veszek új VGA-t,addig kibirná,csak 2-3 hónapig használná, ezt.
Müködhet a barkácsolás, nem szép de talán jó lessz. A lényeg hogy jó legyen a szelőztetése a vga hűtő felületének, és inkább a tápcsatikrol adjál neki tápellátást.
Hát messze lakok,még nem is egy orszábga 😆
szal,ha vennék egy ventit,ami nem passzol pontosan a VGA-ra,de valahogy rászerkeszteném,pl. rádrótoznám,akkor az úgy jó lenne?nyáron igyis-ugyis veszek új VGA-t,addig kibirná,csak 2-3 hónapig használná, ezt.
Egy komplett vga ventit kellene venned sztem, de így nehéz megmondani... Amúgy én tudok egy eladót, olcsón.
Nem fagy a gép,mert ha nem játszok,akkor csak 50 fokra megy fel a kari,de a ha játszok akkor venti nélkül 95-100-ra is felmegy,de nem indul ujra sose!
De jó lenne, ha közel laknál, és rátehetnénk a vga cooleremet a tiédre! Mert szerintem a fordulatszámszabályozó a ludas. VAn egy vga coolerem, de akkor még nincs értelme megvenni...
Zsolt,a fordulat szabályzót akkor hol nézzem meg?
NEkem is pont ugyan ez volt a probléma, és randeltem egy vga coolert! Amit már az alplapra kell csatlakoztatni, nem a vga-ra. ÉS már nem melegszik túl, működik teljes mértékben a vga. Valakinek a környékeden nincs egy vga cooler kipróbálásra, amit az alaplaphoz csatlakoztathatsz??
nincs :S
Neked is fagyogat a gép, túlmelegszik a vga, és néha kikapcsol a venti?
NEkem is pont ugyan ez volt a probléma, és randeltem egy vga coolert! Amit már az alplapra kell csatlakoztatni, nem a vga-ra. ÉS már nem melegszik túl, működik teljes mértékben a vga. Valakinek a környékeden nincs egy vga cooler kipróbálásra, amit az alaplaphoz csatlakoztathatsz??
nincs :S
Hát akármilyen játékot elinditok,akkor sem működik.Szerintem is kinyifant sajnos.Mert mondom,ha kicsit meglököm,akkor van hogy elindul és megy egy darabig.
és azt hogy kell csinálni?
Hát, elég körülményes, de ha így akarod kipróbálni, többé nem használhatod a VGA-n. Először meg kell hámozni a venti drótját, majd az egyiket a sárga vezetékre, a másikat a feketbe kell tenni (a molex csatin). 😆 Ha működik, akkor nem halt meg, de sokat nem érsz majd vele. 😆
Igazad van. 😀 Egy cseppet túlbonyolítottam. 😆
Hát akármilyen játékot elinditok,akkor sem működik.Szerintem is kinyifant sajnos.Mert mondom,ha kicsit meglököm,akkor van hogy elindul és megy egy darabig.
Hát, elég körülményes, de ha így akarod kipróbálni, többé nem használhatod a VGA-n. Először meg kell hámozni a venti drótját, majd az egyiket a sárga vezetékre, a másikat a feketbe kell tenni (a molex csatin). 😆 Ha működik, akkor nem halt meg, de sokat nem érsz majd vele. 😆
Szerintem a vga fordulatszám szabályozója döglött be pont, úgy, mint az én Asus kártyámnál! 😶