nemkrisz11 írta:
Írtam a ,,Mestereknek" . Majd ők megmondják mit vegyek😃
de ez nyomorékság..nem nekünk kell eldönteni hanem neked...mindenki mást mondd ...senki se tudja megmondani meika jobb eza te döntésed ...és ha rosszul döntenek..mit csálsz? legalább ha már dönteni kell akkor te dönts és te rontsd el ha elrontod..ne más .
nemkrisz11 írta:
még véleményt mert megint rosszul jövök ki belőle...ma vagy holnap már el kéne döntenem...Mindíg döntetlen lesz...de nekem meg döntenem kell...nem potyognak a 100ezer forintok csak úgy az égből
egyértelmü h box ..még ott van rá a red dead detemption 😀
még véleményt mert megint rosszul jövök ki belőle...ma vagy holnap már el kéne döntenem...Mindíg döntetlen lesz...de nekem meg döntenem kell...nem potyognak a 100ezer forintok csak úgy az égből
Üdv mindenkinek. Csak annyit szeretnék írni, hogy nem bízom abban, hogy egy TV-t (mégha régi és nem HD Ready vagy Full HD) le kéne cserélni egy monitorra és egy Tunerre. Én mondjuk mind a kettőt használom egyszerre, nem tudom, hogy vagytok ezzel. A Tuner meg szerintem nem annyira megbízható. Én így gondolom, lehet ellenvélemény!😀 És szerintem egy jó gép jobban kihasználja egy játék grafikai adottságát. Konzolt nem vennék, csak PS2-t... arra olcsó, jó játékok vannak. Azt hiszem mindenképp arra mennék. A másik meg, hogy miért lett az Elite ára majdnem fele annyi, mint amikor anno megjelent? Mert megbízhatatlan konzol az X-Box. Nem vagyok ellene, de ha tulajdonosokat megkérdezel, a negyede azt fogja mondani, hogy tönkrement. +1 pont a PC javára.
nemkrisz11 írta:
Ha Xboxot veszek: Xbox 360+Hűtésmod+flash+Full HD monitor 24" os, 1920x1080, TV-tuner ( így lecserélhetem a régi tv-met)
Ha PC-t újítok: i5-750, P55 ös alaplap, 4GB DDR3 1333Mhz
Melyik legyen akkor?
Szerintem PC-t kellene, de csak a processzoron meg az alaplapon kellene változtatni, a többi rendben, amúgy meg vehetnél szerintem egy AMD Athlon II X4-et, olcsóbb és elég jó, legalábbis 4 magos és ha veszel egy 2,8 GHz-est, máris megvan a 11,2 GHz.😃
Van itt egy kisebb hiba: muszály memóriát is vennem, mivel az új alaplap csak DDR3 at támogat, a DDR2 es ramom nem megy bele...Am meg nem szeretem az AMD-t és az i5 jóval erősebb is mint az az Athlon
Így az állás 3-2 a box javára, de még kéne pár vélemény
nemkrisz11 írta:
Scart-VGA átalakítóval...a monitoron van az a csatlakozó, ahova a VGA kártyának a kábelét kötöd...oda megy az egyik vége, másik a boxba
nemkrisz11 írta:
Gondban vagyok emberek: Xbox 360 rossz tv-re (régi, 640x480)
vagy a tervezett gépem (proci+alaplap+memória)
egyértelmü h xbox 360 ...mert a gép kb 50 ezer flasheléssel együtt vagy kevesebb + nem szükséges full hd tv ..monitorra is lehet kötni ami 30 ezertöl már lehet full hd -at kapni 😀
nemkrisz11 írta:
Oké, lehet h ez lesz...csak kérdés még előtte:
1. Hol lehet flashelni boxot? Gondolom nem az 576 ban...😜
2. Csak kiírom dual layer dvd re a játékokat, berakom és indíthatom? vagy valami bonyolultabb?
3.Érdemes hűtés modot venni?
2.hát azé nem ennyire egyszerü imgburnel a legjobb kiirni ...youtubon van pár vidi meg kell nézni de a lényeg h csak jominöségü lemezre és max 2-szeres sebességel mert másképp nem indul el 😀3.mindenképp 😀
Fontos kérdés: Az Xbox 360 milyen monitor képarányt támogat? ezt úgy gondolom h pl. 16:9 vagy 16:10 stb. kéne a segítség
Még vmi: Ha veszek az Xbox 360 hoz 1 Full HD monitort, és nem tv-t, hogyan kötöm rá a hangszórót? vagy kell hangszóró egyáltalán? ezt nem értem...segítsetek
utolsó kérdés: ez jó lenne hozzá? [LINK] és ezt Scart-VGA kábellel kössem össze az Xboxal igaz?
Hűtésmodot mindenképp érdemes így nagy valószínűséggel tovább fog élni a box. Ja csak annyi hogy kiírod bár nem annyi hogy nerod adat dvd 10x sebesség és kész van más progi ahol kell valamit csinálni de összességében kb 5 perc megcsinálni és legkisebb sebességen kiírni ami kb fél-1 óra a progit én nem tudom hogy mi csak tudom hogy van amivel lehet. Ja és keress rá a googlen hogy hol lehet flashelni.
nemkrisz11 írta:
a tv nagy, csak a felbontás kicsi mivel CRT
jaja de mondom h 30-40ezeré vegyél egy full hd monitort meg vga kábelt és kész ..ügy megoldva 😀 olcsobban jössz ki mint géppel +red dead redetemption +alan wake ..csak konzolon ..megéri ..sztem de tod 😀
nemkrisz11 írta:
Nem tom hány éves a tvd de nálunk a 10 éves tévének te olyan felbontása van egyszerűen gyönyörű és tényleg nem ilyen 640 es az rohadt kicsit egy olyan tv vagy 1300... valamennyi felbontású. Az xboxal képcsöves csak az élsimítás szar de lehet hogy fullhd tvn is
ez nem igaz..minden crt -nek akkora felbontása...csal lcd vagy plazmának más😀
nemkrisz11 írta:
Nem tom hány éves a tvd de nálunk a 10 éves tévének te olyan felbontása van egyszerűen gyönyörű és tényleg nem ilyen 640 es az rohadt kicsit egy olyan tv vagy 1300... valamennyi felbontású. Az xboxal képcsöves csak az élsimítás szar de lehet hogy fullhd tvn is
nemkrisz11 írta:
egyértelmü h xbox 360 ...mert a gép kb 50 ezer flasheléssel együtt vagy kevesebb + nem szükséges full hd tv ..monitorra is lehet kötni ami 30 ezertöl már lehet full hd -at kapni 😀
Dodo írta:
Az arcade milyen?
Érdemes venni vagy ink premium??
Nekem Arcade van, én szerintem jobban megéri mivel mondjuk általába pl. most az Elite konzolokon kikell vagy 8000-szer flashelni az xboxt.Most pl. a haverom neki Elite van neki vagy 5-ször flashelték ki mert nem indult neki valamilyen játék.Nekem egyszer van kiflashelve és ami neki elindult 5 flash utána az nekem alap flashbe elindult.
Ez hülyeség.
Mármint az hogy az elitet többször is kikellett flashelni meg minden.
Nem a flasht kell hibáztatni meg nem a gépet hanem azt aki nem ért hozzá.
Pl ha azt a hiba üzit kapod,hogy error this xbox 360 version is PAL 50 The game required PAL 60.
valami ilyet akkorcsak annyi hogy átkell állítanod a boxot pal 60-ba.
és nem kell új flash.
de van még vagy 10 ilyen hiba üzi amihez csak megkell nézni hogy mit kell beállítani ennyi.
ezek igazából nem is hiba üzenetek csak pl nem megy 50 hz-en a gears of war ezért kell áttenni 720p 60 PAL -ba ha hd tv-d van.
nekem is elitem van. meg nekem is kivan flashelve kb 15-20 jáékom van amit én írtam ki és nincs velük baj.
legelejé annyi volt hogy átkell váltani a tv-t PAL 60-ba. van amelyik játék 50-be nem indul el.
De pl ez minden boxon így van. ezis a tv-től függ.
Azt tudom hogy nem mindegyik Pal 50-es én is 60-al játszok...De most pl berakom fifa10-et és amikor akarok vmi meccset játszani azt írja ki h Game Error meg vmi Clean the disk cloth v mi de sztem ezt 1 patchel meglehetne oldani ezért megtudnád nekem mondani h ha nem PPPoE-s netem van hogy lehet játszani?
Szevasztok, nekem is van xboxom😃 Még azthiszem decemberben léptem be a táborba. Arcadeom van, de a frissítésnek hála tudok használni 16 gb helyet, szóval már minden okés😃 1 kérdésem lenne: Nálatok is kilép az Alan Wakeből a játék, ha Maxell dvd-re írjátok? Előre is köszi.
Dodo írta:
Az arcade milyen?
Nekem Arcade van, én szerintem jobban megéri mivel mondjuk általába pl. most az Elite konzolokon kikell vagy 8000-szer flashelni az xboxt.Most pl. a haverom neki Elite van neki vagy 5-ször flashelték ki mert nem indult neki valamilyen játék.Nekem egyszer van kiflashelve és ami neki elindult 5 flash utána az nekem alap flashbe elindult.
Ez hülyeség.
Pl ha azt a hiba üzit kapod,hogy error this xbox 360 version is PAL 50 The game required PAL 60.
és nem kell új flash.
de van még vagy 10 ilyen hiba üzi amihez csak megkell nézni hogy mit kell beállítani ennyi.
ezek igazából nem is hiba üzenetek csak pl nem megy 50 hz-en a gears of war ezért kell áttenni 720p 60 PAL -ba ha hd tv-d van.
nekem is elitem van. meg nekem is kivan flashelve kb 15-20 jáékom van amit én írtam ki és nincs velük baj.
legelejé annyi volt hogy átkell váltani a tv-t PAL 60-ba. van amelyik játék 50-be nem indul el.
Dodo írta:
Szerintetek még meddig gyártanak rá játékokat?
Állítólag 2016-18 fele fog megjelenni az XBOX720 és a PS4. Addig még bőven lesz játék 360-ra.😃
OFF:Nem éljük meg ugyanis 2012-be "állítolag"jégkorszak lesz mert meg fordul a bolygó iránya.DECEMBER 21.Xbox-ra ha kábeles modemet csaztizol éés nem PPoE-s akkor nem lehet?😞
Ryen Cooper írta:
Szerintetek mit éri meg jobban venni?
XBOX360 vagy GÉPTUNINGOLÁS
HA TUDTOK AKKOR OKOLJÁTOK DE AZ SE BAJ HA NEM😀
Hát szerintem egy Xboxal jobban járnál mert nem kell annyira tuningolni max flashelni kell de az is csak pár ezer ft és inkább fusson el valamilyen játék pl. 3000 ft-ért mint pl vegyek 300.000 egy fullos gépet, meg hát felesleges én szerintem pénzt kidobálni minden új játékhoz mert nem felel meg...
Szerintem Xboxal jobban megéri mert a mostani játékokhoz meg a folyamatosan megjelenő játékok nagyon nagy pénz igényt jelentenek és folyamatosan játékok miatt tuningolni felesleges.
Dodo írta:
Am mi a véleményetek az XFPS -ről??
Box hoz?
Itt ne nézd az FPS-t itt a TV az úr😃 vagy a lemez, vagy a hűtő.De nekem Jasper alaplap van...Hűtő módosítás nincs benne de egész jól bírja az Arcade-s, bekapcsolta a tesómnak a pasija az xboxot este és reggel pedig nem is volt meleg se és tök jól működött.Ezzel is csak a haveromat tudom példának felhozni, az Elite neki beszart mert annyit játszottunk rajta és máris vihették Münchenbe egy idő után mert nem tudtak vele mit kezdeni.Aztán a végén kaptak 2-t a hiba miatt xÐ
Dodo írta:
Az arcade milyen?
mark513 írta:
Van egy Xbox 360 elitem flashelt.
Írtam már hozzá sok játékot
Van olyan játék ami szaggat. az miért lehet?
(gears of war2, avp3, alan wake..)
nem mindig csak néha néha beszaggatnak.
nem lehet hogy a tv-vel lehet a baj? (Thomson Diva elég régi tv már.)
Nem lehet hogy a válaszideje lassú? (mármint a tv válaszideje lassú)
Ez valamennyire a TV hibája de nézd meg a cd-t hogy mennyire karcos.Én mostanába CoD6 FarCry 2 AC2 meg Saints Row 2, de nekem a saints row 2-be amikor kikellet szökni a börtönből és a hajóval mentem akkor nagyon szaggatott.Amúgy szerintem PS3 se rossz...Nézzük pl. a netét, nem kell live se semmi(habár ugyanezt meglehet modemmel is)De habár ilyet Xbox360 is lehet csinálni csak akkor abba inkább már csak úgy Co-Op menne nem pedig X-box live ,de még ha nem is futja egy livera akkor szerintem rá lehet csatlakoztatni.Tény és való hogy PS3-ba jobb az élsimítás de lenne kérdésem, hogy egy kábeles modemet rá lehet csatlakoztatni xboxra?Meg hogyha vennék egy oylan kábelet ami lehetővé teszi HD-s felbontást?720p 1080 p,i.
Kmisi99 írta:
Van egy törvény miszerint ha megveszed én nem tetszik meg minden kötelesek visszavenni 8 munkanapon belül csak sértetlennek kell lenni szóval lehetőleg ne szakícsd darabokra a csomagolását. Amúgy a box megy még a 20 éves szar tv ken is csak legyen rajta az a sárga piros fehér csatlakozó
Van egy törvény miszerint ha megveszed én nem tetszik meg minden kötelesek visszavenni 8 munkanapon belül csak sértetlennek kell lenni szóval lehetőleg ne szakícsd darabokra a csomagolását. Amúgy a box megy még a 20 éves szar tv ken is csak legyen rajta az a sárga piros fehér csatlakozó
Írtam a ,,Mestereknek" . Majd ők megmondják mit vegyek😃
Ha Xboxot veszek: Xbox 360+Hűtésmod+flash+Full HD monitor 24" os, 1920x1080, TV-tuner ( így lecserélhetem a régi tv-met)
Melyik legyen akkor?
Szerintem PC-t kellene, de csak a processzoron meg az alaplapon kellene változtatni, a többi rendben, amúgy meg vehetnél szerintem egy AMD Athlon II X4-et, olcsóbb és elég jó, legalábbis 4 magos és ha veszel egy 2,8 GHz-est, máris megvan a 11,2 GHz.😃
Van itt egy kisebb hiba: muszály memóriát is vennem, mivel az új alaplap csak DDR3 at támogat, a DDR2 es ramom nem megy bele...Am meg nem szeretem az AMD-t és az i5 jóval erősebb is mint az az Athlon
Így az állás 3-2 a box javára, de még kéne pár vélemény
Az az X-box még több game-et kifog bírni, mint az a konfig, amit leírtál!
Meg 10X több game jelenik meg boxon, mint PC-n!
+ lenne egy pöpec TV-d, amin rohadt nagy élvezet játszani!
Szal Box!
548 és 550. hsz nél van a kérdés
PC:115000 kb.
Melyik legyen akkor?
Scart-VGA átalakítóval...a monitoron van az a csatlakozó, ahova a VGA kártyának a kábelét kötöd...oda megy az egyik vége, másik a boxba
Oké, lehet h ez lesz...csak kérdés még előtte:
2. Csak kiírom dual layer dvd re a játékokat, berakom és indíthatom? vagy valami bonyolultabb?
Még vmi: Ha veszek az Xbox 360 hoz 1 Full HD monitort, és nem tv-t, hogyan kötöm rá a hangszórót? vagy kell hangszóró egyáltalán? ezt nem értem...segítsetek
utolsó kérdés: ez jó lenne hozzá? [LINK] és ezt Scart-VGA kábellel kössem össze az Xboxal igaz?
a tv nagy, csak a felbontás kicsi mivel CRT
Szerintem tervezett gép 😉
640*480 pl. 1600*1200 ellen ?? nem kérdés 😃
de várd meg mások véleményét is erről 😉
Az arcade milyen?
Ez hülyeség.
és nem kell új flash.
Az arcade milyen?
Ez hülyeség.
és nem kell új flash.
Szerintetek még meddig gyártanak rá játékokat?
Állítólag 2016-18 fele fog megjelenni az XBOX720 és a PS4. Addig még bőven lesz játék 360-ra.😃
Szerintetek mit éri meg jobban venni?
XBOX360 vagy GÉPTUNINGOLÁS
HA TUDTOK AKKOR OKOLJÁTOK DE AZ SE BAJ HA NEM😀
Köszi! 😃
Am mi a véleményetek az XFPS -ről??
Box hoz?
Az arcade milyen?
Hála Istennek! kösz Kmisi99!
Elveg ja!
hát remélem nem akarok fölösen venni egy Xboxot