[quote][b]super88 írta:[/b]
köszi a segítséget holnap jön egy informatikus srác hozatok vele ramot is... majd valahogy összehozom 😆 azt mondom mi lett a végeredmény mer nevetséges 😆 am a procim-nak valamivel jobb hogy 64 bit van nem?😀[/quote
én úgy tudom 4 magos procinál számít a 64 bit jobban de miután neked 4 giga ramod van elméletileg amiatt jó lenne az a 64bit
különben volt vistám és ott a 32 bites változat (asszem servicepack 2es volt a vista ultimate) 3.7 gigát ismert fel úgy h 1 gigás 9500GT-m volt bár ez nem ide tartozik a win7 hez 😆
köszi a segítséget holnap jön egy informatikus srác hozatok vele ramot is... majd valahogy összehozom 😆 azt mondom mi lett a végeredmény mer nevetséges 😆 am a procim-nak valamivel jobb hogy 64 bit van nem?😀
Innen tudod letölteni,és próbáld a játék mappájába másolni,ahol az EXE-je is van,ott kell h legyenek dll féjlok is,oda mésold be.nekem is voltak ien gondok,és eddig müködött.
de az is elgondolkodtató hogy a p31 es chipset nem komálja a dolgot... de én egy másik win7el még megpróbálnám... vagy bios frissítés kitudja mi lehet a baja...
akk tedd újra a winfost, ha akk se jó szerezz kölcsönbe másik RAM-ot és azzal is próbál meg, elvileg mennie kéne, az alaplap 8 gigát is fel tud ismerni...
ez nevetséges 😃 2 slotom van, a 2. slotból ki vettem a 2 gigát. megnéztem ment rendesen ki írta 2 giga rendben. utána ki vettem abból a slotból a ramot. és beletettem az 1. slotba ( tehát ami idáig üres volt) a ramot. ( amit először kivetem,)
elindítottam itt is ki írta 2 giga rendben.
akkor vissza tettem mindet be jön a gép memoria 4gb( 3,19 használható) 😆 nevetséges na mi legyen skacok?😃 új windows?
cseszka írta:
Próbáld meg BIOSban beállitani hogy a ODD legyen az elsödleges meghajtó.Tehát pontosan nemtom hogy hol,de amit beállitottál az jó,hanem még kell lenni egy olyannak ahol bebirod állitani h meik legyen elsödleges.Vagy amitöl tuti elindul,ha a First boot device-t,Second boot device,meg az Other boot devicet is Cd-rom ra teszed.Ezt próbáld meg,ilyenkor ha minden cd-rom ra van téve,nemkeresi a vinyót,hanem elinditja a telepitést.
Hát ez se vált be semmit nem csinált csak belépet a rendszerbe !!
mikor indul a win alul kiírja hogy
boot cd-rom :
Aszthiszem vagy ijesmit de utána belép a winbe
Ott nem kell valami gombot megnyomni ??
Ok ennek kell lennie.Nekem mikor telepitem,ki irja hogy cdromról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot.megnyomom és bejön a telepitö menü.Szerintem probáld meg teis.
érdekes, pedig mennie kéne, szerintem is próbálgasd meg ezeket, esetleg szerezz valakitől 2 1giágás ramot, hátha lelop a memóriából ha 2 slot van használva, bár nem hiszem...
3féle x64-es windows 7-tem van.
a ramokat ki vettem mind a 2-töt.
ugyanaz....
próbáljam meg külön külön a ramokat?
utána meg rakjam fel egy windows 7 professionalt vagy home-t?
én a következőket próbálnám meg 😃 először is vedd ki az összes ramot a gépedböl és tedd vissza... ha így nem jó akkor én leszednék egy másik WIn7-et és feltenném azt jobbat nem tudok sajnos... 1 hülye gondoalt még hogy nem támogatja az alaplapod a 64 bites windows-t de hát nemtom az hülyeség mert akkor nem menne... szóval szerintem új windows-t szedj le de előtte próbáld a ramokat ki és be tenni... esetleg 1essével hogy nem e a ramnak van baja
cseszka írta:
Próbáld meg BIOSban beállitani hogy a ODD legyen az elsödleges meghajtó.Tehát pontosan nemtom hogy hol,de amit beállitottál az jó,hanem még kell lenni egy olyannak ahol bebirod állitani h meik legyen elsödleges.Vagy amitöl tuti elindul,ha a First boot device-t,Second boot device,meg az Other boot devicet is Cd-rom ra teszed.Ezt próbáld meg,ilyenkor ha minden cd-rom ra van téve,nemkeresi a vinyót,hanem elinditja a telepitést.
boot cd-rom :
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ma kaptam egy Win 7 ultit (másolt) és ujra akarom rakni a gépet de nem tudom bootolni?? hiába állítom be hogy cd-ről inditsa a rendszert nem történik semmi csak belép a rendszerbe
vagy felad egy olyan ablakot amin két lehetőség van
1: Rendszer javítása
2: Rendszer normál (vagy valami ilyesmit ír ki) inditása
Vagy kell még valami gombot nyomni hogy a telepitő menübe lépjen ??
hy all nekem segítsetek abban hogy ma tettem fel kb fél órája a 64 bites windows 7-tet mondom, 64 bites a procim 4 giga ramom van stb...😃
egészen idáig csak 32 bites xp ( ez sokáig volt😃😉
aztán váltotam win 7 re de ultimate 32 bites volt az is.
most egy ultimate 64 bitest raktam fel nincs vele semi gond idáig csak 1 méghoza hogy olyan mintha 32 bites lenne fent ... ugyan annyit lát a ramomból mint a 32 bit.
lehet hogy hülyeség de nem szokta meg nagyon a gép a 32 bitet 😆? vagy nem tudom mi lehet a gond.
és ki írja hogy hogy 64 bites op, 4 giga ram ( 3,19 használható)
nah megjött az uj winyóm 160gbos és felakartam tenni a windows 7et és egyszerűen nem láttom a 160ast nem jeleniti meg kaptam hozzá egy cd-t telpietőtt de az illesztőprogramnál nem akrarja megjeleniteni csak a mappákat láttom ami a cdn van nem tudom mit csináljak 😞
jah és a 80asra akaram rátenni és 2partició van és kiirj hogy nem támogatja a w7 :S
aztán betettem vissza régi xp-t és ott is csak a mappákat láttom :S áááh
sehol nem láttja a 160ast kellett vennem egy ilyen sata portott
mert ata-pata megy bele én meg sata-sat rendeltem ezzért ilyen kábeleket is kellett hozzá vennem !
Semmit csak vannak olyan gamek amik nem futna win7 alatt de ilyen nincs sok (KotOR1-2) . Ja meg a DX11 et mert az XP alat max a 10 asszem ... Rakjatok rá XP-t
hát minimum 512 kell de még 256 on is elfut de szörnyen lassan! 1Gb az egy nagyon nagyon határ! Ott pár program mellett más nem futtathat! Játékokról ne is álmodjon ajánlott a minimum 2GB!
Szevasztok az szeretném megtudni hogy a haverom most akarja feltenni a win7-tet a gépére de csak 1GB ramja van (de lehet hogy tesz bele még egy 512-t is) és hogy érdemes e így rátenni
vagy lesz e valamilyen hátránya ugyanis a minimum az 2-tőt ír ??
Én ebben nem tudtam mit mondjak mert nekem 2gb volt mikor felraktam! Előre is Köszi a válaszokat 😀
De nem kapcsolhatja be a laptopodat, ha le van kódolva, és nem mondod meg neki a kódot, nincs semmi joga hozzá h elkérje, vagy h beletúrjon, a saját személyes dolgaid vannak benne...de mondjuk én még nem is találkoztam olyannal aki bele akart volna nézni 😆
Minek nézné meg a vámos a laptopodat, Semmi köze hozzá h eredeti win van-e rajta vagy nem, meg amúgy is win7 loaderrel "eredetivé" lehet tenni, és akkor azt írja ki h eredeti a windows. Amúgy semmi joga nincs beleturkálni a gépedbe.
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy laptopon Win7-nél egy vámos kitudja-e szúrni hogy legális vagy sem? Vagy van -e valami billentyű kombináció amivel elő lehet hozni érdekes dolgokat?
Előre is köszi.
Koppy96 írta:
Lenne 2 kérdésem:
1.Mi a neve a Win Eternityben lévő kis izzének ami fent van a képernyő tetején és ott ki lehet választani a mappákat, programokat amiket beletettél ? ( Én gyorshívóra emlékszem de nem az mert az az Operánál van )
2. Lehet ilyet szerezni valahonnan Win 7 hez ?
Előre is köszi !!
Lenne 2 kérdésem:
1.Mi a neve a Win Eternityben lévő kis izzének ami fent van a képernyő tetején és ott ki lehet választani a mappákat, programokat amiket beletettél ? ( Én gyorshívóra emlékszem de nem az mert az az Operánál van )
Előre is köszi !!
Kmisi99 írta:
Hát azért problémás lenne minden újrarakásnál azt a 800GB adatomat lementeni meg hát DVD be se kevés hely így csak a c-t kell formázni és a többi adat megmarad és nem kell szarakodnom fél napot a vissza pakolásával!
Hát azért problémás lenne minden újrarakásnál azt a 800GB adatomat lementeni meg hát DVD be se kevés hely így csak a c-t kell formázni és a többi adat megmarad és nem kell szarakodnom fél napot a vissza pakolásával!
Kmisi99 írta:
Azt tudom hogy nem az xp hibája! Nem sűrűn volt takarítva! A progikat is így telepítem next next next next next és kész ez kb egy 2 másodperces folyamat nálam😆
Azt tudom hogy nem az xp hibája! Nem sűrűn volt takarítva! A progikat is így telepítem next next next next next és kész ez kb egy 2 másodperces folyamat nálam😆
Kmisi99 írta:
Na nekem a windows 7 ennyit bírt kb fél évet volt fent és most már összeomlott! Mindenféle hibaüzit kapok feltelepített játékok 70% már el sem indul de ha elindul akkor kilép pár perc múlva!😆
Nem a Win7 hibája! 😉..Nekem a buherált XP-m, majdnem 2 évet kibírt jelentős lassulás nélkül!
Na nekem a windows 7 ennyit bírt kb fél évet volt fent és most már összeomlott! Mindenféle hibaüzit kapok feltelepített játékok 70% már el sem indul de ha elindul akkor kilép pár perc múlva!😆
köszi a segítséget holnap jön egy informatikus srác hozatok vele ramot is... majd valahogy összehozom 😆 azt mondom mi lett a végeredmény mer nevetséges 😆 am a procim-nak valamivel jobb hogy 64 bit van nem?😀[/quote
én úgy tudom 4 magos procinál számít a 64 bit jobban de miután neked 4 giga ramod van elméletileg amiatt jó lenne az a 64bit
különben volt vistám és ott a 32 bites változat (asszem servicepack 2es volt a vista ultimate) 3.7 gigát ismert fel úgy h 1 gigás 9500GT-m volt bár ez nem ide tartozik a win7 hez 😆
Innen tudod letölteni,és próbáld a játék mappájába másolni,ahol az EXE-je is van,ott kell h legyenek dll féjlok is,oda mésold be.nekem is voltak ien gondok,és eddig müködött.
Amikor a battlefield bad company 2 patch akartam rakni akkor ezt irta ki a számítógépről hiányzik a binkw32.dll fájl!
Azt tudom hogy lelehet tölteni de mindegy hogy melyiket?
Ha nem akkor legyetek szívesek megmondani honan és melyiket töltsem le.
Ha igen akkor hogyan építsem bele a rendszerbe?
megjegyzés: Windows 7 Ultimate 32bites verziót használok.
elindítottam itt is ki írta 2 giga rendben.
akkor vissza tettem mindet be jön a gép memoria 4gb( 3,19 használható) 😆 nevetséges na mi legyen skacok?😃 új windows?
boot cd-rom :
Ok ennek kell lennie.Nekem mikor telepitem,ki irja hogy cdromról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot.megnyomom és bejön a telepitö menü.Szerintem probáld meg teis.
a ramokat ki vettem mind a 2-töt.
ugyanaz....
próbáljam meg külön külön a ramokat?
utána meg rakjam fel egy windows 7 professionalt vagy home-t?
nem tudom mit csináljak már :/
én a következőket próbálnám meg 😃 először is vedd ki az összes ramot a gépedböl és tedd vissza... ha így nem jó akkor én leszednék egy másik WIn7-et és feltenném azt jobbat nem tudok sajnos... 1 hülye gondoalt még hogy nem támogatja az alaplapod a 64 bites windows-t de hát nemtom az hülyeség mert akkor nem menne... szóval szerintem új windows-t szedj le de előtte próbáld a ramokat ki és be tenni... esetleg 1essével hogy nem e a ramnak van baja
nem tudom mit csináljak már :/
szerintem csak azért nem írnak mert nem tudják mitöl lehet sajnos én se tudom pedig segítenék!!
Hát még később is próbálkozzál KITARTÁS
boot cd-rom :
1. a kotor 2 fut win7 en
2. xp re max dx9et támogatja nem a 10 et
Nekem nem ment a kotor Win7-en. Se a 2 mert kidobott az asztalra
vagy felad egy olyan ablakot amin két lehetőség van
1: Rendszer javítása
2: Rendszer normál (vagy valami ilyesmit ír ki) inditása
Vagy kell még valami gombot nyomni hogy a telepitő menübe lépjen ??
egészen idáig csak 32 bites xp ( ez sokáig volt😃😉
aztán váltotam win 7 re de ultimate 32 bites volt az is.
most egy ultimate 64 bitest raktam fel nincs vele semi gond idáig csak 1 méghoza hogy olyan mintha 32 bites lenne fent ... ugyan annyit lát a ramomból mint a 32 bit.
lehet hogy hülyeség de nem szokta meg nagyon a gép a 32 bitet 😆? vagy nem tudom mi lehet a gond.
és ki írja hogy hogy 64 bites op, 4 giga ram ( 3,19 használható)
[img]http://img832.imageshack.us/i/nvtelene.png/[/img]
jah és a 80asra akaram rátenni és 2partició van és kiirj hogy nem támogatja a w7 :S
aztán betettem vissza régi xp-t és ott is csak a mappákat láttom :S áááh
sehol nem láttja a 160ast kellett vennem egy ilyen sata portott
mert ata-pata megy bele én meg sata-sat rendeltem ezzért ilyen kábeleket is kellett hozzá vennem !
helllllp Please 😞
2. xp re max dx9et támogatja nem a 10 et
De ha belerakná a 512mb ramot akkor lenne 1,5 gb még úgy is kevés mert ő azt szeretne rárakni ??
Amúgy játékokban mit befolyásolna??
vagy lesz e valamilyen hátránya ugyanis a minimum az 2-tőt ír ??
Én ebben nem tudtam mit mondjak mert nekem 2gb volt mikor felraktam! Előre is Köszi a válaszokat 😀
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy laptopon Win7-nél egy vámos kitudja-e szúrni hogy legális vagy sem? Vagy van -e valami billentyű kombináció amivel elő lehet hozni érdekes dolgokat?
Előre is köszi.
Lenne 2 kérdésem:
Előre is köszi !!
1. RocketDock
2. [LINK]
Előre is köszi !!
Igen, ez egy nagy előny!
Nem😆 Majd rendezgetek valamit hátha menthető még és nem kell újrarakni😆 Tegnap néztem és a C meghajtó 48% ban töredezett volt!😆
Én nem szokom partíciózni, sztem hülyeség meg minden ...., de ez csak az Én véleményem + megszokás kérdése 😀
És ez Neked így jó? 😆
Nem a Win7 hibája! 😉..Nekem a buherált XP-m, majdnem 2 évet kibírt jelentős lassulás nélkül!