Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Oke, koszi a segitseget mindenkinek 😃 Akkor majd az lessz 😃
Szerk: Es ugye ez a kartya mar eleg jo lessz jatekokra is, ugye? 😀 ?
A GTS kicsivel jobb mint a 4770 em 😃 tehát sztem bőven jó még ha nem full maxon akarsz mindent nyomni 😃
Szerk: Es ugye ez a kartya mar eleg jo lessz jatekokra is, ugye? 😀 ?
HeLLo!
Melyik lenne a jobb gyartotol a kartya?
GainWard GTS250 512MB DDR3
CLUB3D GTS250 512MB DDR3
Az a CLUB3D elég ismeretlen. A GainWard az sokkal jobb gyártó😀
Melyik lenne a jobb gyartotol a kartya?
GainWard GTS250 512MB DDR3
CLUB3D GTS250 512MB DDR3
amúgy x1-be még csúcs ssd-k is mehetnek.
asszem a photofast gyárt ilyeneket
Melyik hoz nagyobb teljesítmény növekedést?
Ezt mondom. Nincs fizikai szenzor a vramokon. Bármilyen progit ráküldhetsz, nem fogja megjósolni kávézaccból a hőmérsékletet 😀 Amit mutat azt is a gpu környékén méri.
otfarkas: az még nem para
igen énis igy gondoltam de akkor a játékban......... nemvágom miért kapcsol ki a gép :S amugy nem csak a split-be kapcsolt ki
otfarkas: az még nem para
Sziasztok kellene egy kis help ha vki tud rá mondani vmit.A következö a szitu: Van egy Sapphire Radeon HD 4870 Silent efficiency 1024MB DDR5 ös vga-m és a split second-ba ha mindent fullra rakok akkor egy rövid idö utána kikapcsol a gép...elöször azt hittem hogy tulmelegszik, de utána átraktam másik gépbe ami nagyobb felbontást tud és ott is mindent fullra raktunk és nem kapcsolt ki...sőt a höfokok is alacsonyabbak voltak...a két gépen ugyanaz a catalyst van, és biost már frissitettem...Ötlet????
stabilitásteszt eredmény érdekel vagy csak az alap értékek?
amugy 0 terhelés mellett a gpu bufi gépébe 40 fokos volt 1% fan speed mellett... az enyémben folyamatosan 52 fok körül volt 23% fan speed-del... ami elgondolkodtató
Sziasztok kellene egy kis help ha vki tud rá mondani vmit.A következö a szitu: Van egy Sapphire Radeon HD 4870 Silent efficiency 1024MB DDR5 ös vga-m és a split second-ba ha mindent fullra rakok akkor egy rövid idö utána kikapcsol a gép...elöször azt hittem hogy tulmelegszik, de utána átraktam másik gépbe ami nagyobb felbontást tud és ott is mindent fullra raktunk és nem kapcsolt ki...sőt a höfokok is alacsonyabbak voltak...a két gépen ugyanaz a catalyst van, és biost már frissitettem...Ötlet????
Alaplapnak nemtetszett a kártya 😃 9600Gt újraindult 😃
8800GTS el is újraindult 😃 4850 el nemindult újra soha 😃
Megoldjuk vhogy...legvégső esetben áthozod a géped vagy én a tápom aztán belerakjuk a gépedbe...
jee
Tedd bele a másik gépből a tápot és azzal nézd. Könnyen kizárható a hiba...
jja majd szólok bufikának
Ne húzd fe full-ra 😃
De mennie kell fullon amig nem kapcsol ki nem is szaggat...
Na egyéb ötlet?
Hát ha Gigabyte Superb 720w akkor nem valószínű, de ez táphibának tűnik...
MaximumGame: a 15-20ezret csak a vga-ra értettem 😀
ez konkrétan az én gépem és coolink mpt 5012p 500W-os táp van benne... már azt se bánnám ha táphiba csak legyen vmi ötlet 😀
Ne húzd fe full-ra 😃
Na egyéb ötlet?
Hát ha Gigabyte Superb 720w akkor nem valószínű, de ez táphibának tűnik...
MaximumGame: a 15-20ezret csak a vga-ra értettem 😀
Ne húzd fe full-ra 😃
Na egyéb ötlet?
az nem olyan rossz!
én ismerösnek 30 ba adtam el a E8200 + 4giga DDR2 ramot + egy intel lapal 😃 ami nem olcso 😃
Igen a 3650 az ddr3.é
Jah, a 3650-es DDR3-as, ugye? 😊
Üdv!
Az lenne a kérdésem, h ezek a játékok( :CoD5, CoD6, Assassin's creed1-2, Brothers in arms hells highway, GTA VI...) futnának-e ha a gépem: Intel pentium 4 2.88 ghz, 2gb ram, sapphire radeon hd 3650 512mb?
A segítséget előre is köszönöm...
Futnának, bár nem high-on...
kailee: azért sokmindennel nem értek egyet...
Az lenne a kérdésem, h ezek a játékok( :CoD5, CoD6, Assassin's creed1-2, Brothers in arms hells highway, GTA VI...) futnának-e ha a gépem: Intel pentium 4 2.88 ghz, 2gb ram, sapphire radeon hd 3650 512mb?
A segítséget előre is köszönöm...