Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Aki segít, ő lesz a 2000. hozzászóló. 😆
Megtudnátok mondani a videókártyám pixel shader verzióját: ATI Radeon HD 4670
Előreis köszönöm.😀
Mire véljem azt, hogy az egyik vga-ról nem jelzi ki az adatokat a cpu-z???😕
Egy 4770-nel soha az életben nem fogsz max-on játszani a Crysissal, azt ne is várd el tőle. 😆
Nem is álmodok olyanról hogy maxon játszok vele 😆 De volt 30 fps em is maxon már nem azért. Ha néztem a földet vagy az eget 😆
Sztetek egy 9600GT-nél 512 vagy 1024MB Videómemória a jobb
vagyis megéri egy 1024est vagy inkább egy 512-est
Sztem 1GBos ha nem drágább sokkal
vagyis megéri egy 1024est vagy inkább egy 512-est
Sziasztok!
Sehol nem találom a VGA-m pixel shader "verzióját".
Remélem tudtok segíteni.
ATI Radeon x1950 pro
3.0 😉
Sehol nem találom a VGA-m pixel shader "verzióját".
Remélem tudtok segíteni.
ATI Radeon x1950 pro
Egy 4770-nel soha az életben nem fogsz max-on játszani a Crysissal, azt ne is várd el tőle. 😆
Szerintem a 10 fps is erős túlzás... Nálam leesik néha 40 fps-re 1920*1080, DX10, Very High, 4xAA beállításokkal!
Dehogynem fog! Sőt még a 10fps is meg lenne😆
Na az akkor tényleg f*sza! 😀 Amúgy nézd meg a hőmérsékletet Furmark alatt 1080p extreme burning mode mellett 5perc után! 😀 Csak állítsd be, hogy mutassa a hőfokot, mert mialatt kilépnél a CCC-be hűl vagy 10fokot. 😃
Na megcsináltam 😃 még jó hogy visszavettem az órajeleket 750/800 ra és így hogy fel lett téve a gépház oldala 85 fok volt😞😞😞
Am így futtattam:
De az hogy lehet hogy 1920 ra bírom állítani mikor a monitorom nem is bír annyit??😃
Az ASUS magában ment 920/2600-on is stabilan.
Na az akkor tényleg f*sza! 😀 Amúgy nézd meg a hőmérsékletet Furmark alatt 1080p extreme burning mode mellett 5perc után! 😀 Csak állítsd be, hogy mutassa a hőfokot, mert mialatt kilépnél a CCC-be hűl vagy 10fokot. 😃
Le is töltöm csak azért is és megnézem 😆
Furmark alatt nézd meg. 😀 Amúgy azt a 850/850-et pár órás játékkal is bírja a kártyád? Mert ha igen akkor egy nagyon jó példányt fogtál ki. 😃
Hát mivel 850/850 re van véve már vagy 2 hónapja így bírja 😃 Hát én a Singularity vel szoktam játszani meg a crysis warhead alatt is 850/850 en ment végig és nem fagyott le meg semmi.
Cooley: Szted a 900/900 at bírná?? mert néztem én nagyon durva HD4770 eket de azoknak lehetett állítani a ventillátor fordulatát és úgy volt 1000 mhz-n de az enyémnek nem lehet állítani sajna 😕
Attól függ most milyen meleg? Amúgy jó esetben bírja a 850/900 at!
Hát így ha fent van a gépház oldala 52-53 fokos de ha leveszem az oldalát akkor 44-45 fokos
Cooley: Szted a 900/900 at bírná?? mert néztem én nagyon durva HD4770 eket de azoknak lehetett állítani a ventillátor fordulatát és úgy volt 1000 mhz-n de az enyémnek nem lehet állítani sajna 😕
Attól függ most milyen meleg? Amúgy jó esetben bírja a 850/900 at!
De azokon nem referencia hűtő volt. 😀 Meg ahhoz egy jó darabot kell kifogni, hogy az menjen 1GHz-en. A memóriájával meg ne foglalkozz, annak a kártyának az bőven elég. Én azt mondom, hogy 850/800-at menni fog, ha mázlid van egy teszt erejéig. De a stabil működéshez már feszültséget is kell emelni olyan órajelen, az viszont azonnal kilövi a garanciát, ha nem MSI kártyád van.
Én a 3D Mark teszteket 850/850 en futtattam. igaz a CCC vel húztam fel és stabilan kibírt nem is 1 tesztet hanem vagy 10 et 😆
Bár ha elegendő feszt adsz neki, akkor addig működne amíg le nem égne. 😃
Vettem ma egy laptopot Intel GMA HD 512MB kártyával és letöltöttem a Blur-t feltettem rendesen crackeltem csak a win7 gondot észlel nemtom hogy a videokarival vagy a játékkal lehet a gond
Az intel GMA-t el kell felejteni ha csak nem 8-10 évvel ezelőtti játékokkal akarsz játszani. Az intel GMA egy guriga tak...t nem ér ha játékról van szó!
A Blur.exe működése leállt...
A windows megoldást keres a problémára.
De lehet hogy csak a videokari nem bírja.
Az is lehet hogy rossz a crack. Próbálj még ki egy-kettőt, a googleval biztos találsz.
A windows megoldást keres a problémára.
De lehet hogy csak a videokari nem bírja.
Vettem ma egy laptopot Intel GMA HD 512MB kártyával és letöltöttem a Blur-t feltettem rendesen crackeltem csak a win7 gondot észlel nemtom hogy a videokarival vagy a játékkal lehet a gond
Pontosan mit ír ki, vagy mit csinálsz amikor ezt írja?