Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
phyxre mien VGA a legjobb?? fogyasztés nem a leglényegesebb 😃
GT220 vagy 9800GT- ezek teljesen megfelelnek a célnak és használtan már elég olcsók is!
Azért a 9800GT s GT220 nincs egyszinten!..a 9800GT agyonveri a GT220at! 😉
GT220 vagy 9800GT- ezek teljesen megfelelnek a célnak és használtan már elég olcsók is!
am kaptam egy jót
http://pscomputers.ro/prod.php?id=22428#
bocs a román oldalért de én itt olcsóbban kapom a dolgokat
itt kellene egy jó ati kártyát
http://pscomputers.ro/list_prod.php?filtre[]=59%3D247&filtre[]=60%3D249&catid=73&Submit=Filtreaza
Max mennyi lei-ért?
itt kellene egy jó ati kártyát
http://pscomputers.ro/list_prod.php?filtre[]=59%3D247&filtre[]=60%3D249&catid=73&Submit=Filtreaza
mert én már jó ideje mafia fan vagyok
am most 512-est szeretnék mert ahol én lakom ott 7 ezer forint eltérés van 512 és 1024MB között
De az 512-es is szépen vinne mindent.
am én kaptam egy HD 5670 512MB Sapphire Radeon-t aminek a memoriája 4000Mhz-s sztetek aval jól lehet játszani?
de 2,1-es a pci-e x16 foglalat? mert akk nem megy bele az alaplapba
am néztem egy másikat:Asus Radeon 5450 1024MB DDR3 DX11 SM5,0 erre kérném véleményeteket
válaszotokat előre is köszönöm
Az 5450 az GT220al van egyszinten, szal játékok kizárva, vagyis maximum full minimumon tudnál játszani!
Már volt dolgom GT220al (+ 2 magosított Sempron + 2 Giga DDRII), s a COD6 800×600 minden levéve = 12FPS s a GPU 99%ra a proci 2 magja pedig 49%-ra volt terhelve!
Nem tom az milyen GT220 lehetett de ami nekme volt az 1280 ban szépen tökéletesen vitte a cod 6 ot😃 az valami selejt lehetett..
Igaz hogy LP-s volt, szal "lehet" hogy a "sima" változat erősebb, de hogy ennyivel 😃
am néztem egy másikat:Asus Radeon 5450 1024MB DDR3 DX11 SM5,0 erre kérném véleményeteket
Az 5450 az GT220al van egyszinten, szal játékok kizárva, vagyis maximum full minimumon tudnál játszani!
Már volt dolgom GT220al (+ 2 magosított Sempron + 2 Giga DDRII), s a COD6 800×600 minden levéve = 12FPS s a GPU 99%ra a proci 2 magja pedig 49%-ra volt terhelve!
Nem tom az milyen GT220 lehetett de ami nekme volt az 1280 ban szépen tökéletesen vitte a cod 6 ot😃 az valami selejt lehetett..
GTX480 😎 😆..amúgy az attól függ hogy mennyi pénzed van rá! 😉
Most kegyetlenül drágák a vidikarik
Én néztem magamnak egy sapphire Radeon HD 5570 1GB DX11 SM5,0 sztetek ez mit vinne maxon?
nekem is lenne 1 kérdésem használhatok 2 videokártyát 1 gépen? az egyik nvidia(128mb) a másik ati(128 mb)
Nem használhatsz, legalább is ezeket biztos nem. Bár létezik hibrid technológia, de a memóriákból ítélve ezek régi karik, amiket egyébként sem lehet CFX vagy SLI-be kapcsolni.
mi az a vapor-X ???
Az Atinál alkalmazott hűtéstechnológia. Drágábbak a Vaporxes termékek, de alacsonyabb hőmérsékleten üzemelnek, vagyis nagyobb a tuningpotenciálja.
Létezik még a Toxic, ami ugyancsak jobb hűtést tartalmaz, de gyári tuningal.
Sztetek most egy msi 220GT 512MB DDR2 jól vinné az új játékokat?
Nem. Elvegetálnál vele alacsony felbontáson, közepes részletességgel, de ezt "jó"-nak semmiképp nem nevezném. Ez a kártya nem játékra készült.
mire jó ez a nvidia physx?
Ez egy modellezési rendszer, ami megpróbálja megteremteni a hardveres támogatást az élethűbb fizika kivitelezésére (játékok alatt).
Itt találsz egy korrekt cikket róla:
[LINK]
A Radeon 5xxxx széeriából meik modelltől kezdődően lehet élvezhetően használni a DX11et? Mármint tuti h egy 5870el nm lenne gond, de pl egy 5750 hogy birná? 😆
Jól írtad, az 5750 az alja.
A Radeon 5xxxx széeriából meik modelltől kezdődően lehet élvezhetően használni a DX11et? Mármint tuti h egy 5870el nm lenne gond, de pl egy 5750 hogy birná? 😆
Hát sztem a minimum az az 5770.😆
Remélem, hogy ezt csak poénból írtad. 😃 Ha nem elég erős a táp, indításnál ki fogja írni, hogy valami nem kap elég áramot. Amúgy tuti elbírja. 😀
"Cooley"Köszi szépen az infót.
"gyenesmartin"Elfüstölni...max csak akkor ha zárlatos vagy melegedés ellen egy pohár vízzel hűtenél😂
"gyenesmartin"Elfüstölni...max csak akkor ha zárlatos vagy melegedés ellen egy pohár vízzel hűtenél😂
Üdv mindenkinek!
Van nekem egy ati radeon 3870-es kártyám.El akarom adni egy srácnak...de neki egy 400wattos mercury tápegysége van.Menne e neki a kártya ezzel a tápegységgel?Előre is köszönöm!
Van nekem egy ati radeon 3870-es kártyám.El akarom adni egy srácnak...de neki egy 400wattos mercury tápegysége van.Menne e neki a kártya ezzel a tápegységgel?Előre is köszönöm!
mire jó ez a nvidia physx?
Azt hogy érted hogy gyengébb proci is elég?
csáó
feltelepítettem a 257.21 whql driver-t(UK) úgy ahogy ti mondttátok
:letöltöttem->programok telepítése és törlése->Nvidia Drivers eltávolítás
->géprestart->új driver feltelepítése->géprestart
ezek után bármilyen game-t idítottam ugrált a kép hol sötét hol hol normális
nem tudom hogy ezt miért csinálja ezt
bár van egy tippem(megnéztem:C:Nvidia😃isplay drivers->és itt 3 db driver
van fent (az egyik az amit most telepítettem)
nem tudom olyan nem lehet hogy ez a 3 driver összeakadt valahogy és ezért???
valamint az a két driver hogya lehetne letörölni onnan??csak egyszerűen delete??
vagy hogy??
előre is köszi mindenkinak aki tudna segíteni
ja és bocsi a sok szövegért csak gondoltam leírok mindent hogy csináltam
a driver eltávolítása után való restart után (kötelező) beiktatni egy + lépést, húzd le a [LINK] neveztű progit s zzal töröld le a maradék fájlokat melyeket az unistall nem szedett ki!..ezzel a + lépéssel meg fog oldódni a problémád 😉