Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem sokára megtudom mennyibe kerül az 1GB Super OC-és Galaxy GTX460-as mert bementem egy számítógépes boltba és mondták hogy utána néznek és küldenek majd e-mailt ha megtudom majd beírom ide
Szerintem a 768-as is elég lenne,és pár ezressel biztos olcsóbb.
A HD 4850-esnek elég egy 400 W táp ?😃
valószínü hogy elég
Attol függ pl egy fsp 400 ghn biztos elég
A HD 4850-esnek elég egy 400 W táp ?😃
valószínü hogy elég
az lenne a problémám hogy nem rég vettem egy MSI hd 5770 hawk VGA-t és játék közbe (gépigénytöl függöen) be csikozodik a képernyö 1280x1024 es felbontáson játszok vele szoval nincs meg terhelve a kártya és szabálytalan idö közönként függöleges általába szürke csikok jelennek meg több drivert is probáltam már 9.8 10.3.10.4 10.6 10.7 gyári hozzákapott lemezes drivert az msi oldalárol a drivert msi live updater-t kombinálni hogy csak a catalist cc-t frissitem de semmi van valami meg oldás vagy garanciáztatasam ??
megtaláltam azt a vga-át amit kerestem. köszi a segítséget! Galaxy GTX460 Super OC nagyon jó és elvileg 60 ezer alatt van😂
A Galaxy-s 460 60k alatt van? Ennyi pénzért kötelező vétel!
Nah én ezt nem bírtam kimondani,mert sokkal jobban szeretem az atit.
Amúgy találsz HD5850-et ugyan azon az áron,mint a gtx460 és az jobb vga is kicsivel😀
na azt hol találtál 5850-et 60-50e FT -ért ? mert érdekelne 😜
Amúgy találsz HD5850-et ugyan azon az áron,mint a gtx460 és az jobb vga is kicsivel😀
Ja egy picivel jobb az 5850. Am én is nagyon szeretem az ATI kártyákat, most is az van. De ha most lenne pénzem új karira, akkor inkább GTX 470-et vennék, mint HD 5870-et. Fél éve nem gondoltam volna, hogy ilyet le fogok írni.
Én nem vennék 1db GTX470-et 1db HD5870 helyett 😀, nem gyorsabb a 470, sőt....
Mielőtt bárki is belekötne, hogy honnan veszem ezt😀, pl. innen: [LINK]
ez egyértelmű, hogy 1 db 5870 ver 1db 470-et 😆
Ja egy picivel jobb az 5850. Am én is nagyon szeretem az ATI kártyákat, most is az van. De ha most lenne pénzem új karira, akkor inkább GTX 470-et vennék, mint HD 5870-et. Fél éve nem gondoltam volna, hogy ilyet le fogok írni.
Én nem vennék 1db GTX470-et 1db HD5870 helyett 😀, nem gyorsabb a 470, sőt....
Mielőtt bárki is belekötne, hogy honnan veszem ezt😀, pl. innen: [LINK]
Bocsánat, csak átláthatonak szerettem volna.😳😕
A ram problémára mi lehet az orvosság?
Mégyszer BOCSÁNAT hogy megszegtem a szabályt.
Ha garis, akkor csere, ha nem akkor kuka..
Ez 100% os?A ram nem lehet ludas?
Gari nincs, ezért is hajtok hogy valahogy hejre hozhassam.
Próbálj ki minden lehetőséget. Cserélsz ismerőssel alaplapot és megnézed azzal előjönnek e a hibák, dobsz rá egy erősebb hűtőt és megnézed előjönnek e a hibák, teszel bele kölcsöntápot és megnézed előjönnek e a hibák, stb.
Ha mindre igen a válasz és akkor történt mikor a kártyád is benne a konfigban, akkor a kártya a ludas, ha nem, akkor szisztematikusan szűrd ki.
A tápot kicserélem ha tudom de alaplapot azt nem fogom inkább átviszem a kártyát. Kösz az ötleteket.
Én annyit mondok hogy mind2 vga-val nagyon jól járnál!
Viszont hd5830-ból van 2gb-s verzió is😀
Próbálj ki minden lehetőséget. Cserélsz ismerőssel alaplapot és megnézed azzal előjönnek e a hibák, dobsz rá egy erősebb hűtőt és megnézed előjönnek e a hibák, teszel bele kölcsöntápot és megnézed előjönnek e a hibák, stb.
Ha mindre igen a válasz és akkor történt mikor a kártyád is benne a konfigban, akkor a kártya a ludas, ha nem, akkor szisztematikusan szűrd ki.
Hello. Bocsánat hogyha már van ijesfajta kérdés meg válasz de nincs időm se türelmem hogy végigolvassam a 105 oldalt. Bocsánat ezért. A gondom az volna hogy nemrégiben az nVidia 8500 GT kártyám kicsit "rakoncátlankodik" amikor egy kicsit megterhelem akkor előjönnek valami kék csikok, majd lefagy nv4_dll. hiba az ok ha jol olvastam. Nemrég észrevettem hogy ha elöjönnek azek a csikok megmozgatom a kártyát és lehet hogy elünnek és megy tovább a gép (nem mindig)-ez a gond. Ha valaki találkozott máre ezzel a problémával és netán sikerült is kijavitania azt, megkérem irja le hogyan sikerült. Előre is köszönök minden segitséget.
Memória hiba valószínűleg kuka
A vidikártya memoriája?Már mondták hogy a ramok idözitésével lehet baj.
Nem találkoztam még ilyen problémával, de a leírtakból arra gondolok nem csatlakozik rendesen a foglalatba, nem érintkezik, annyira még igen h a képernyőt irányítsa, de a csíkok már gondolom ebből adódnak, és 1 kis idő múlva már az is eltűnik,és videókártya nélkül a gép nem megy. Sztem alaplap csere lesz belőle, de nem tudom, ez csak egy ötlet.
Amikor megmozgatod a karit akkor helyrerázódik az érintkezés.
Másra nem tudok gondolni, de azért várd meg más ötleteit is 😀
Remélem azért tudtam segíteni😀
Akkor az érintkezésen nem lehet segiteni?Nem nagyon van pénzem kicserélni. 😞
De minden esetre még várok hadlám másnak van-e jobb ötlete. 😕
De a memoria idözitéseket hogyan hozhatnám hejre?
Hello. Bocsánat hogyha már van ijesfajta kérdés meg válasz de nincs időm se türelmem hogy végigolvassam a 105 oldalt. Bocsánat ezért. A gondom az volna hogy nemrégiben az nVidia 8500 GT kártyám kicsit "rakoncátlankodik" amikor egy kicsit megterhelem akkor előjönnek valami kék csikok, majd lefagy nv4_dll. hiba az ok ha jol olvastam. Nemrég észrevettem hogy ha elöjönnek azek a csikok megmozgatom a kártyát és lehet hogy elünnek és megy tovább a gép (nem mindig)-ez a gond. Ha valaki találkozott máre ezzel a problémával és netán sikerült is kijavitania azt, megkérem irja le hogyan sikerült. Előre is köszönök minden segitséget.
Memória hiba valószínűleg kuka
Amikor megmozgatod a karit akkor helyrerázódik az érintkezés.
Másra nem tudok gondolni, de azért várd meg más ötleteit is 😀
Remélem azért tudtam segíteni😀
egy gt 220 asus 1gb ddr3 625/1580mhz 128-bit?
amugy nekem a 4670-el a mafia 2 gépigényénél 100-100at jelzett úgyhogy nem lehet rossz kártya
Mert nemis az!
De vehetsz hd4830-at. Van már 16-17-ért használtan,ami elég olcsó egy új hd4670-hez képest...
amugy nekem a 4670-el a mafia 2 gépigényénél 100-100at jelzett úgyhogy nem lehet rossz kártya
Kérdésem melyik a jobb videókártya, és melyik érne meg jobban, tényleg csak személyes tapasztalatot ha kérek, ha lehetne.
Játszani szeretnék vele, GTA4, CoD6, L4D2...stb-vel
az 512mb vagy az 1024-es?
egy hd 4670 milyen geforce kártyával egyenlő?
de megmutatom az oldalt
http://pscomputers.ro/list_prod.php?filtre[]=59%3D247&filtre[]=60%3D249&filtre[]=61%3D242&catid=73&Submit=Filtreaza
itt szeretnék 380 lei értékben
Ez jó vga?
http://pscomputers.ro/prod.php?id=22428
Egy dual core-os procihoz jó,de 4 magos amd-hez már nagyon gyenge...
nekem 2 magos procim van de nem hiszem h megveszem
Ez jó vga?
Egy dual core-os procihoz jó,de 4 magos amd-hez már nagyon gyenge...
Ez jó vga?
Nem, nagyon gyenge
phyxre mien VGA a legjobb?? fogyasztés nem a leglényegesebb 😃
GT220 vagy 9800GT- ezek teljesen megfelelnek a célnak és használtan már elég olcsók is!
Azért a 9800GT s GT220 nincs egyszinten!..a 9800GT agyonveri a GT220at! 😉
Tudom,de ezek nem túl drágák,de elég mindkettő Phisyxnek!