Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy tudok-e neten játszani egy flash-es xbox-al?
Mert azt mondták hogy "tudsz neten jatszani csak steath patches jatekkal kell jatszanod "
ez mit jelent?
Ha flash-es a gép nem dob le? Meg még annyi hogy mi az a Live?
nemkrisz11 írta:
na...Az Arcade és az Elite között annyi a különbség hogy:
-Az Elite fekete, az Arcade fehér
-Az Elitehez kapsz egy 120Gb-os vinyót a boxhoz, aminek csak akkor van értelme, ha a liveről akarod megvásárolni a játékokat
- Az elitehez jár sok féle kábel, köztük HDMI is ha jól tudom, míg a boxhoz csak scartot meg még valamit kapsz
-Az elitehez jár fejhalgató
Ezek alapján mondhatnád hogy akkor biztos az elit a jobb, de igazából szerintem jobb megoldás ha csak 1 Arcadet veszel, majd ha kell hozzá valami, veszel, mivel mindent lehet külön kapni...pl. vinyóót, fülest,kábeleket...
Hahahaha, elvagy tájolva😃, csak akkor kapsz ilyen cuccokat hozzá ha azt a csomagot veszed.
mark513 írta:
Én szeretnék kérdezni valamit van egy xbox 360 elitem ki van flashelve, és azt kérdezném hogy hogyan lehetne http://marketplace.xbox.com/hu-HU/-ről
letölteni a játékokhoz DLC-ket javításokat ugye ezeket G pontért lehet, nah de a flashelt boxnál lehet netet használni?
sokan azt mondják ha felmegyek a netre egyből letiltják a boxomat.
akkor ez most hogyis van? mikor tiltják le? a netezésért boxon vagy a multis játékkor...stb.
valaki tudna segíteni?
lényeg: játékokhoz töltenék le plusz dolgokat. pl http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802494707e4/.
vagy lenne valami más módja is ennek. pl gépről tölteném le és úgy boxra másolni.
nah pl ezt hogy kéne?
jah és melyik boltba tudok venni olyan kábelt ami pc xbox 360 összetudom kötni?
jah és ez milyen kábel?
előre is köszönöm.
Nem, ahhoz hogy rendesen tudjál netezni az xBoxon ahhoz kell neked live.Szóval a sima neteddel amit rákötsz az xBox-ra azzal csak az emberkédet tudod fejlesztgetni stb.És nem a boxodat tiltják le, hanem a netről tiltanak le.
hali... az a bajom hogy nincs xbox360 om és nemis lesz...bye😀 csak viccelek😃én ma szereltem szét az enyémet mert vörös köröm van😆 megprobáltam megjavitani de hagyom a ***ba😆
dragking írta:
szentem már 2-5k ig lehet vagyis ismerősöm annyiért csináltatta
Nekem hűtéssel és flashel eggyütt 6000 volt.
össz 70.e. Az Elite. amit vettem
1 Kérdés:
Itt vettem magyarországon a xboxot és hogy PAL nyelvjárású játékokat játszik le, de lejátszik USA játékokat is?
vagy ahoz kell vmit csinálni hogy lejátsza?
Pidi írta:
De ha most megveszed az xbox-ot 40 e Ft-ért, menyiért tudnád flash-eltetni ?
Mert én láttam egy oldalon olyat, hogy :
ÚJ Xbox 360 +új LT flash arcade Xbox360+3 játék
VADONATÚJ XBOX360 ARCADE PACK
ÚJ IXTREMEV.1.1 LT FLASH-EL
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-JASPER ALAPLAPOS KÉSZÜLÉK FEHÉR SZÍNBEN,HDMI KIMENETTEL.VADONATÚJ ,FÓLIÁS. SZAKEMBER ÁLTAL KIPRÓBÁLVA!!
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
-AV KÁBEL SCART ÁTALAKÍTÓVAL
-ZSINÓRNÉLKÜLI IRÁNYÍTÓ GYÁRI
-3X1 HÓNAP INGYENES XBOX LIVE
-UTP KÁBEL AZ XBOX LIVE-HOZ
-GARANCIAMATRICA ÉS A KÉSZÜLÉK MINDEN ALAPTARTOZÉKA A HELYÉN,GYÁRI ÁLLAPOTBAN.
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
és ez 48 e Ft-ba kerül.
Meg van rá 3 év garancia.
És???? 😃
Ezt úgy mondod mint ha nem tudnánk 😃
minden arcade 40- és 50 között van flashel + 3 játékkal.
azé nézd a játékokat is lego batman meg pure meg még valami..😃
meg most ez mindig is ennyi volt. (fél évre rá nézve)
ez nem nagy szám.
a premium meg 55.e
az elit meg mindigis 65.e.
csak nem a cóópos boltba meg a corába kell nézni a xboxokat hanem xbox kereskedésben 😀
Nem mondtam hanem kérdeztem valamit a kezdésnél hogy mennyi hozzá a flash-elés.
Mert néztem azt a 40-es gépet amit említettek előttem és hogy amit én néztem 48-ért ugyan az. A játékok nem számítanak itt csak az alaplap miatt írtam le.
A KÉRDÉS MÉG EGYSZER : Menyiért lehet flash-elni egy gyári gépet.
Pidi írta:
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-JASPER ALAPLAPOS KÉSZÜLÉK FEHÉR SZÍNBEN,HDMI KIMENETTEL.VADONATÚJ ,FÓLIÁS. SZAKEMBER ÁLTAL KIPRÓBÁLVA!!
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
és ez 48 e Ft-ba kerül.
És???? 😃
ez nem nagy szám.
a premium meg 55.e
csak nem a cóópos boltba meg a corába kell nézni a xboxokat hanem xbox kereskedésben 😀
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
hát nemtom amit én néztem vidit nemtom milyen konzolról volt de a textúrák kicsit elnagyoltak voltak. am ha a crytek azt mondja h pc-n szebb lesz akk valószínű hogy az lesz... csak kinek lesz hozzá gépe?😃
Amúgy azt hallotáttok hogy a Crysis 2 PC-re lesz a legszebb?
utánna ps3-ra és kicsivel lemaradva csak uténna 3.-nak a boxon.
Én mint Pc és Box tulaj azért kiváncsi leszek.
Pl Az E3-on a boxos verzió van ami kegyetlenül szép 😃.
(junius 4-14 E3 2010)
kiváncsi leszek mit hoznak össze.
Sajna multiban nem lehet játszani boxon!
1:Ha eredeti game-ed van, akkor pontokat kell venned, hogy multizhass
2:Másolt játékkal elfelejtheted a multit, még ha pontaid is vannak, mert úgy bannolnak, hogy már eredeti game-mel sem tolhatod a multit!
Szal ha eredeti gamed van, és ingyen akarsz multizni, akkor PS3!
Ha nem akarsz csomó zsetont kidobni game-ekért és nem számít a multi, akkor X-Box!
Am. én is X-Box-ot akartam venni!nagyon pöpec lett volna!
csak akkor érdemes hűtést tetetni bele ha nem jasper alaplapos,sőt a mostani új boxokba nem is érdemes mert már szinte nincs is 3 ledes hiba,és a kérdéseidre fent már megadták a választ
szeretnék venni egy xboxot csk nem tom meik jobb😃
ki akarom flasheltetni, akkor érdemes hütést tetetni bele?
Az kb mennyibe kerül?
miert jobb ha van benne merevlemez?
miben különbözik az arcade és az elite?
használtat érdemes venni vagy nem?
Használt xbox 30 e FT az új amit írtam az meg 48 e Ft. Akkor már inkább az ujjat mint a használtat nem?
Vagy van még olyan új ami nincsen flash-elve az meg 45,5 e Ft.
De inkább a flash-et éri meg nem?
Tartozékokat ugyan azt adják mindegyikhez.
jah igen a 120gb-t tudtam csak nm jutott eszembe.
am én csak az arcade-l játszottam de azt mondták h a játék azzal is ugyan oan mint az elite-l szal szentem inkább arcade-t vegyél...
de ha ps2-t veszel az is okés csak arra már nincsenek újab játékok én le akartam cserélni a ps2-met xbox-ra elakartam adni ugy h 2 kar 2 memó kártya kiütve 30 játékkal ienekkel h :
Need for Speed Underground 1-2-Most Wanted-Pro Street-Carbon
Devil May Cry 3 Special Edition
Tekken 5
Virtual Fighter 4 Evolution
és még sok mással adott volna érte 35-t egy gyerek de a másik meg ***ott mert nm adta el a box-ot ő azt mondta h 30-t ad arcade-t kiflashelve 1 joy-al.És 5 játékkal
:
Need For Speed Shift
Devil May Cry 4
Call of Duty 6
Tekken 6
Meg én kértem h szerezze meg a Virtual Fighter 5-t .
de eladta másnak elöttem pedig megígérrte h nm adja el...
-Az Elitehez kapsz egy 120Gb-os vinyót a boxhoz, aminek csak akkor van értelme, ha a liveről akarod megvásárolni a játékokat
- Az elitehez jár sok féle kábel, köztük HDMI is ha jól tudom, míg a boxhoz csak scartot meg még valamit kapsz
Ezek alapján mondhatnád hogy akkor biztos az elit a jobb, de igazából szerintem jobb megoldás ha csak 1 Arcadet veszel, majd ha kell hozzá valami, veszel, mivel mindent lehet külön kapni...pl. vinyóót, fülest,kábeleket...
Hát most akarok venni egy konzolt, de nem tom melyik lenne jobb.
Anyagilag nem igen vagyok eleresztve ezért nézegetem a ps 2 -t is, mert az fele anyiba kerül igaz az használt.
Azt se tudom hogy miért emelte ki ennyire az alaplapot. Jó lenne tudni hogy ez most jobbfajta vagy nem.
Akkor ha azt mondod hogy az arcade-al is lehet live-on játszani akkor az elite mivel tud többet mint az arcade.
Akkor te játszottál mindegyikkel, neked melyik jön be jobban?
háát figy én az elite-ről nm tok semmit csak h fekete...
mást nm tok róla... am nm csak elite-el lehet live-n játszani hanm arcade-n is mi haverommal játszottunk live-on arcade-al
Vagy még olvastam egy ÚJ Xbox 360 +új LT flash elite -t ami 64 e Ft. Ez is JASPER ALAPLAPOS IXTREMEV.1.1 LT FLASH-EL
Melyik éri meg jobban vagy valaki tud nekem ajánlani címet hol nézem meg.
Ja meg még annyi hogy ezzel akkor tudnák live-on játszani vele vagy ledobna, meg hogy csak ez eliten lehet játszani vagy a arcade is?
háát figy az xbox-ot szentem annyiért megéri legfeljebb veszel bele nagyobb hűtést és nm lessz 3 ledes hiba...
szentem jobban megéri bár a ps 2 az téll nm hajlamos a meghibásodásra csak el kell vinni kitísztatni... évente kb 😃
de ettől függetlenül a box jobban megéri mert már játékot nm igen adnak ki ps2-re sajna (am ha mégis a ps2 mellett döntesz akk tőllem kérdezhetsz nekem is az van 😃😉 xbox-ra meg még naon sok játékot kiadnak
Hello.
Xbox-ot nem is érdemes használtan venni?
Mert amiket nézetem majdnem mindre ott volt a 3 ledes hiba.Olvastam egy "VADONATÚJ XBOX360 ARCADE PACK" ami JASPER ALAPLAPOS "nem tom hogy ez menyire jó" és IXTREMEV.1.1 LT FLASH-ES. Amire még azt is írja hogy 1+2 év garancia van hozzá, az ára 48 e Ft.
De ha veszek egy ps2 -t azt mondjuk 19-25 e Ft közötti áron "kiütetve használtan" tudnák venni és arról nem halottam hogy nagyon meghibásodos lenne.
Akkor is az Xbox jobban megérné?
A válaszokat előre is köszönöm.
Én szeretnék kérdezni valamit van egy xbox 360 elitem ki van flashelve, és azt kérdezném hogy hogyan lehetne http://marketplace.xbox.com/hu-HU/-ről
letölteni a játékokhoz DLC-ket javításokat ugye ezeket G pontért lehet, nah de a flashelt boxnál lehet netet használni?
akkor ez most hogyis van? mikor tiltják le? a netezésért boxon vagy a multis játékkor...stb.
valaki tudna segíteni?
lényeg: játékokhoz töltenék le plusz dolgokat. pl http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802494707e4/.
vagy lenne valami más módja is ennek. pl gépről tölteném le és úgy boxra másolni.
nah pl ezt hogy kéne?
jah és ez milyen kábel?
Pidi írta:
A ps 2 re gondoltam mivel a 3 at nem lehet kiüttetni (legalábbis ezt olvastam)
Akkor az xbox elite a jobb azt érdemes venni?
És menyibe kerülhet használtan?
Ne vegyél Elitet, haveromnak is az van, és azt is 5-ször kellett ki flashelni az arcadet meg elég 2-ször is, sőtt ez nem is attól függ hanem a frissítéstől.Ha kábeles vagy routeres neted van szerencséd van mert rá dugod az xboxra és automatán kéri a frissítést.
Hátt nm tom miben jobb az Elite (am a kiütésről nm tok a ps3-ban)
Am már neten lehet venni használtan arcade-t 42-ért láttam flash.elve 30 játékkal vezeték nélküli joy-al és hűtésmodosítottan 😃...
Jah szentem te a ps3-ra gondoltál...
am meg xbox 360-ból van az arcade meg az Eilte biztos h van még de nm tok többről
és ha a ps2-re gondolsz akk abból is 2 féle van a vékony és a vastagabb fajta
Hello.
Az érdekelne engem, hogy melyik jobb a kettő közül : Xbox 360 vagy a ps 2.
Meg valami olyasmit olvastam hogy az xbox-ok között is van különbség vagyis akkor melyik az amelyik a jobb.A ps-nél is van különbség?
Meg még abban kérnék segítséget hogy kb használtan kiütve menyibe kerülhetnek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
nm arról beszélek h nm lehet belerakni hanm megveszi és nm tudja a 3 ledes hibát akk hiába pár ezer forint mert ha besül akk cserélheti az alaplapot ami + 10k és azért jobb ezt tudni
ez mind szép és jó amit írtatok de azért ezeket is karban kell tartani a ps2-re meg nm adnak ki game-t meg egyépként is az xbox-ba hamar 3 ledes hiba lessz amni azt jelenti h nincs elég hűtés az alaplaján és rásül...
meg ha kiflashelteted akk megéri minnél sűrűbben tisztittatni mert hamar beszarok az olvasoja (meg ha nm is tisztíttatjátok) szal végülis naon jó egy konzol csak az a baj h azt nm tod ugy kipucolni mint a pc-t a pc-nek az oldalát leszeded és kiporolod de én haverommal szétszedtem a ps2-met hááát elég sokat szarakodtunk vele...
szal inkább kitisztíttatom 2000 ft-ért és kész de ezt minnél sűrűbben kell mert mondom hamar beszarik az olvasója 😕
sleeepy írta:
Üdv mindenkinek. Csak annyit szeretnék írni, hogy nem bízom abban, hogy egy TV-t (mégha régi és nem HD Ready vagy Full HD) le kéne cserélni egy monitorra és egy Tunerre. Én mondjuk mind a kettőt használom egyszerre, nem tudom, hogy vagytok ezzel. A Tuner meg szerintem nem annyira megbízható. Én így gondolom, lehet ellenvélemény!😀 És szerintem egy jó gép jobban kihasználja egy játék grafikai adottságát. Konzolt nem vennék, csak PS2-t... arra olcsó, jó játékok vannak. Azt hiszem mindenképp arra mennék. A másik meg, hogy miért lett az Elite ára majdnem fele annyi, mint amikor anno megjelent? Mert megbízhatatlan konzol az X-Box. Nem vagyok ellene, de ha tulajdonosokat megkérdezel, a negyede azt fogja mondani, hogy tönkrement. +1 pont a PC javára.
Nem ellenvéleményt akarok mondani, de tény hogy az Xbox360-al csak játszol meg stb. teljesen megbíható😃 Egyépként ez a "Konzolt nem vennék, csak PS2-t" a PS2 is egy konzol, és most ne a pénzt nézd ha nem a játékokat, mert azt otthon is kitudod iratni.Én szerintem az Xbox mert minden előbb jön ki rá, meg nem kell annyit vinned szerelőhö, ha vigyázol rá.
vagyis flash-elve de szentem azért mert rossz formátumba van próbáldd meg másba mert a ps sem játszikle minden formátumú filmet próbáldd meg másformátummal
Egy ideje!
Azt szeretném kérdezni hogy tudok-e neten játszani egy flash-es xbox-al?
Mert azt mondták hogy "tudsz neten jatszani csak steath patches jatekkal kell jatszanod "
ez mit jelent?
Ha flash-es a gép nem dob le? Meg még annyi hogy mi az a Live?
valaki tudna segíteni?
nah pl ezt hogy kéne?
jah és ez milyen kábel?
előre is köszönöm.
Vagy valaki tud más helyet ahol olcsob?
Vagy inkáb az elite éri meg jobban?
A héten szeretném megvenni.
Tudna nekem valaki ajánlani egy xbox 360-as ARCADE JASPER ALAPLAPOS KÉSZÜLÉKet.
flashel.
Előre is köszi a címeket.
szentem már 2-5k ig lehet vagyis ismerősöm annyiért csináltatta
Nekem hűtéssel és flashel eggyütt 6000 volt.
össz 70.e. Az Elite. amit vettem
1 Kérdés:
Itt vettem magyarországon a xboxot és hogy PAL nyelvjárású játékokat játszik le, de lejátszik USA játékokat is?
vagy ahoz kell vmit csinálni hogy lejátsza?
előre is köszönöm.
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
és ez 48 e Ft-ba kerül.
És???? 😃
ez nem nagy szám.
a premium meg 55.e
Nem mondtam hanem kérdeztem valamit a kezdésnél hogy mennyi hozzá a flash-elés.
Mert néztem azt a 40-es gépet amit említettek előttem és hogy amit én néztem 48-ért ugyan az. A játékok nem számítanak itt csak az alaplap miatt írtam le.
A KÉRDÉS MÉG EGYSZER : Menyiért lehet flash-elni egy gyári gépet.
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
és ez 48 e Ft-ba kerül.
És???? 😃
ez nem nagy szám.
a premium meg 55.e
MINDENT LEJÁTSZIK!
A CSOMAG TARTALMA:
-512 MB BELSŐ MEMÓRIA
-150 W-OS TÁP
+AJÁNDÉK!!-3 JÁTÉK
és ez 48 e Ft-ba kerül.
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-arcade-jasper-alaplappal-/1478
ezrt megéri szerintetek?
utánna ps3-ra és kicsivel lemaradva csak uténna 3.-nak a boxon.
Én mint Pc és Box tulaj azért kiváncsi leszek.
Pl Az E3-on a boxos verzió van ami kegyetlenül szép 😃.
(junius 4-14 E3 2010)
kiváncsi leszek mit hoznak össze.
De ahogy írtam fent is sajna ***ta a fejem (már elnézést a kifejezésért)
1:Ha eredeti game-ed van, akkor pontokat kell venned, hogy multizhass
2:Másolt játékkal elfelejtheted a multit, még ha pontaid is vannak, mert úgy bannolnak, hogy már eredeti game-mel sem tolhatod a multit!
Szal ha eredeti gamed van, és ingyen akarsz multizni, akkor PS3!
Ha nem akarsz csomó zsetont kidobni game-ekért és nem számít a multi, akkor X-Box!
Am. én is X-Box-ot akartam venni!nagyon pöpec lett volna!
ki akarom flasheltetni, akkor érdemes hütést tetetni bele?
Az kb mennyibe kerül?
miert jobb ha van benne merevlemez?
miben különbözik az arcade és az elite?
használtat érdemes venni vagy nem?
Vagy van még olyan új ami nincsen flash-elve az meg 45,5 e Ft.
De inkább a flash-et éri meg nem?
Tartozékokat ugyan azt adják mindegyikhez.
am én csak az arcade-l játszottam de azt mondták h a játék azzal is ugyan oan mint az elite-l szal szentem inkább arcade-t vegyél...
de ha ps2-t veszel az is okés csak arra már nincsenek újab játékok én le akartam cserélni a ps2-met xbox-ra elakartam adni ugy h 2 kar 2 memó kártya kiütve 30 játékkal ienekkel h :
Need for Speed Underground 1-2-Most Wanted-Pro Street-Carbon
Devil May Cry 3 Special Edition
Tekken 5
Virtual Fighter 4 Evolution
és még sok mással adott volna érte 35-t egy gyerek de a másik meg ***ott mert nm adta el a box-ot ő azt mondta h 30-t ad arcade-t kiflashelve 1 joy-al.És 5 játékkal
:
Need For Speed Shift
Devil May Cry 4
Call of Duty 6
Tekken 6
Meg én kértem h szerezze meg a Virtual Fighter 5-t .
de eladta másnak elöttem pedig megígérrte h nm adja el...
Anyagilag nem igen vagyok eleresztve ezért nézegetem a ps 2 -t is, mert az fele anyiba kerül igaz az használt.
Azt se tudom hogy miért emelte ki ennyire az alaplapot. Jó lenne tudni hogy ez most jobbfajta vagy nem.
Akkor ha azt mondod hogy az arcade-al is lehet live-on játszani akkor az elite mivel tud többet mint az arcade.
Akkor te játszottál mindegyikkel, neked melyik jön be jobban?
mást nm tok róla... am nm csak elite-el lehet live-n játszani hanm arcade-n is mi haverommal játszottunk live-on arcade-al
Melyik éri meg jobban vagy valaki tud nekem ajánlani címet hol nézem meg.
Ja meg még annyi hogy ezzel akkor tudnák live-on játszani vele vagy ledobna, meg hogy csak ez eliten lehet játszani vagy a arcade is?
szentem jobban megéri bár a ps 2 az téll nm hajlamos a meghibásodásra csak el kell vinni kitísztatni... évente kb 😃
de ettől függetlenül a box jobban megéri mert már játékot nm igen adnak ki ps2-re sajna (am ha mégis a ps2 mellett döntesz akk tőllem kérdezhetsz nekem is az van 😃😉 xbox-ra meg még naon sok játékot kiadnak
Xbox-ot nem is érdemes használtan venni?
Mert amiket nézetem majdnem mindre ott volt a 3 ledes hiba.Olvastam egy "VADONATÚJ XBOX360 ARCADE PACK" ami JASPER ALAPLAPOS "nem tom hogy ez menyire jó" és IXTREMEV.1.1 LT FLASH-ES. Amire még azt is írja hogy 1+2 év garancia van hozzá, az ára 48 e Ft.
De ha veszek egy ps2 -t azt mondjuk 19-25 e Ft közötti áron "kiütetve használtan" tudnák venni és arról nem halottam hogy nagyon meghibásodos lenne.
Akkor is az Xbox jobban megérné?
A válaszokat előre is köszönöm.
valaki tudna segíteni?
nah pl ezt hogy kéne?
jah és ez milyen kábel?
előre is köszönöm.
Am már neten lehet venni használtan arcade-t 42-ért láttam flash.elve 30 játékkal vezeték nélküli joy-al és hűtésmodosítottan 😃...
am meg xbox 360-ból van az arcade meg az Eilte biztos h van még de nm tok többről
és ha a ps2-re gondolsz akk abból is 2 féle van a vékony és a vastagabb fajta
Az érdekelne engem, hogy melyik jobb a kettő közül : Xbox 360 vagy a ps 2.
Meg valami olyasmit olvastam hogy az xbox-ok között is van különbség vagyis akkor melyik az amelyik a jobb.A ps-nél is van különbség?
Meg még abban kérnék segítséget hogy kb használtan kiütve menyibe kerülhetnek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
szóval akárhogy veszed, lehet belerakni
meg ha kiflashelteted akk megéri minnél sűrűbben tisztittatni mert hamar beszarok az olvasoja (meg ha nm is tisztíttatjátok) szal végülis naon jó egy konzol csak az a baj h azt nm tod ugy kipucolni mint a pc-t a pc-nek az oldalát leszeded és kiporolod de én haverommal szétszedtem a ps2-met hááát elég sokat szarakodtunk vele...
szal inkább kitisztíttatom 2000 ft-ért és kész de ezt minnél sűrűbben kell mert mondom hamar beszarik az olvasója 😕
Üdv mindenkinek. Csak annyit szeretnék írni, hogy nem bízom abban, hogy egy TV-t (mégha régi és nem HD Ready vagy Full HD) le kéne cserélni egy monitorra és egy Tunerre. Én mondjuk mind a kettőt használom egyszerre, nem tudom, hogy vagytok ezzel. A Tuner meg szerintem nem annyira megbízható. Én így gondolom, lehet ellenvélemény!😀 És szerintem egy jó gép jobban kihasználja egy játék grafikai adottságát. Konzolt nem vennék, csak PS2-t... arra olcsó, jó játékok vannak. Azt hiszem mindenképp arra mennék. A másik meg, hogy miért lett az Elite ára majdnem fele annyi, mint amikor anno megjelent? Mert megbízhatatlan konzol az X-Box. Nem vagyok ellene, de ha tulajdonosokat megkérdezel, a negyede azt fogja mondani, hogy tönkrement. +1 pont a PC javára.