A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
berki_zsolt avatar
ÉN a rendszer visszaállításra gondoltam!
0
0
0
0
Csikinelli avatar
éspedig? úgy érted újratelepíteni az op-t? vagy a biztonsági mentésre gondoltál ami persze nincs 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én most nem is igazán értem mi a problémád. Valószínűleg elég nagy marhaságot csináltál,ezért én egy rendszer visszaállítást javasolok!
0
0
0
0
Csikinelli avatar
Helló!
Az lenne a problémám h:
Történt 1 olyan dolog a gépemen h az egyik exe-t nem akarta elindítani ezért társítottam 1 másik exe-vel és az összes parancsikont valamint exe-t átalakította ennek a formájára. op.: win7. Most jelenleg 1 db parancsikont és exe-t sem tudok elindítani anélkül, h ne kéne társítanom az önmagával... Mi lehet a gond?
PLS HEEEELP!!!!!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
jtrlvksz írta:
hedzsooo írta:
jtrlvksz írta:
üdv! Olyan gondolom lenne Win7-en, hogy némely játéknál ezt írja ki: LoadLibrary failed with error 126: A megadott modul nem található. Gugliztam, de semmi érdemleges megoldást nem találtam, esetleg valaki tudna valamit tanácsolni?

A konyvtarat NEM sikerult betoltenie, v. abbol vmit. Gondolom, h a jatek konyvtarara gondolt a hibauzi, de csak tipp az egesz. Talan ujra kene rakni, telepiteni a jatekot. 😊

Ezzel 1 a gond, megpróbálkoztam vele, nem segített. Ráadásul 1 fejlesztőtől van 2 játék is ami ezzel dobott ki...

BETA jatekoknal ez viszont NEM csoda, valszeg akkor a jatek maga hibas. Az is lehet, h a telepitoje rossz csak es csak az nem masol fel vmit a jateknak. Ezek tippek csak megint persze. ^^
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
és ez miért olyan halálosan fontos hogy egy nyamvadt kép ne angol hanem magyar nyelvű legyen? Amúgy nekem magyar a szöveg!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Szerintem sehogy (persze biztos van valami rejtett módja), Nekem szlovák a Win7 mégis Starting Windows jelenik meg. 😀
0
0
0
0
kakas avatar
Ducky írta:
windows 7-ultimatem van és alapból angol volt, rátettem a magyar nyelvet és pl.bekapcsolásnál azt írja hogy: Starting windows, tehát angolul írja...hogy lehet ezt megcsinálni..sürgős lenne!

Szedd le normálisan a magyar nyelvűt!
0
0
0
0
Ducky avatar
windows 7-ultimatem van és alapból angol volt, rátettem a magyar nyelvet és pl.bekapcsolásnál azt írja hogy: Starting windows, tehát angolul írja...hogy lehet ezt megcsinálni..sürgős lenne!
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
hedzsooo írta:
jtrlvksz írta:
üdv! Olyan gondolom lenne Win7-en, hogy némely játéknál ezt írja ki: LoadLibrary failed with error 126: A megadott modul nem található. Gugliztam, de semmi érdemleges megoldást nem találtam, esetleg valaki tudna valamit tanácsolni?

A konyvtarat NEM sikerult betoltenie, v. abbol vmit. Gondolom, h a jatek konyvtarara gondolt a hibauzi, de csak tipp az egesz. Talan ujra kene rakni, telepiteni a jatekot. 😊

Ezzel 1 a gond, megpróbálkoztam vele, nem segített. Ráadásul 1 fejlesztőtől van 2 játék is ami ezzel dobott ki...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
jtrlvksz írta:

0
0
0
0
jtrlvksz avatar
0
0
0
0
zelcsi avatar
foxbet írta:
Szevasztok letöltöttemj az I Go primot és amikor az alkalmazásra duplán katintok azt irja hogy nem win32 alkalmazás.(windows 7 ultimate x32 operácios rendszer -nél volt ez)

Mit lehet ilyenkor tenni?
Mi a hiba?

az igo az egy szoftver gps-ekhez 😉
0
0
0
0
foxbet avatar
Szevasztok letöltöttemj az I Go primot és amikor az alkalmazásra duplán katintok azt irja hogy nem win32 alkalmazás.(windows 7 ultimate x32 operácios rendszer -nél volt ez)

Mit lehet ilyenkor tenni?
Mi a hiba?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
noname95 írta:
Hát megpróbálom, de mostmár a gép durván PS/2 billentyűzettel akar csak elindulni és amit eddig magyarul írt ki most angolul 😆
Szóval van nálam egy kis Epic Fail, de ebből hamarosan reinstall lesz.

Reinstall elott esetleg probalkozhatsz meg rendszer-visszaallitassal is ! 😉
0
0
0
0
noname95 avatar
Hát megpróbálom, de mostmár a gép durván PS/2 billentyűzettel akar csak elindulni és amit eddig magyarul írt ki most angolul 😆
Szóval van nálam egy kis Epic Fail, de ebből hamarosan reinstall lesz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
noname95 írta:
Olyankor mit kell tenni, ha van most 3 partícióm. És tegnap az egyikre ami üres volt felraktam a Windows 7-et, de meggondoltam magam és simán leformáztam azt a partíciót amin volt. Most bekapcsolásnál szoftver/hardver változással nem hagy békén, és még mindig felsorolja a választékot, azaz:
Korábbi windows verzió
Windows 7
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenítse meg a rendszereket, hanem az alapértelmezett XP-met indítsa, de jó lenne ezt megszűntetni valahogy. A boot ini fájlomban a microsoft által ajánlott tartalom van, ami a következő:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

Valaki segítsen! :\

Programozasban nem vok otthon, mondhatni hulye vok hozza, viszont ismerek par progit. 😀

Ajanlom, h te sem kiserletezgess, bizd inkabb 1 jo kis Ashampoo-optimalizalo progira ennek a beallitasat ! Magyar-nyelven is muxik mind ! Nalam mindig bevalt, 1 kis odafigyeles kell csak hozzajuk, faxa progik ! 😉 Itt talizod oket, ingyenes probalhatoak 30 napig: [LINK]

magyarul: [LINK]
0
0
0
0
cseszka avatar
Flash írta:
Régen nekem is volt ilyen, de már fogalmam sincs, hogy szüntettem meg a problémát. 😀

cseszka: Kipróbáltam ezt a packet, viszonylag jó, csak az a baj, hogy a Media Playeremet nem állítja vissza...

Nekem vissza állt a régire.Minden maradt az ujjal,de a mediaplayer visszaállt.H hogy csináltam n kérdezd.Bár nekem az uj is tetszett.
0
0
0
0
Flash avatar
Régen nekem is volt ilyen, de már fogalmam sincs, hogy szüntettem meg a problémát. 😀

cseszka: Kipróbáltam ezt a packet, viszonylag jó, csak az a baj, hogy a Media Playeremet nem állítja vissza...
0
0
0
0
noname95 avatar
Olyankor mit kell tenni, ha van most 3 partícióm. És tegnap az egyikre ami üres volt felraktam a Windows 7-et, de meggondoltam magam és simán leformáztam azt a partíciót amin volt. Most bekapcsolásnál szoftver/hardver változással nem hagy békén, és még mindig felsorolja a választékot, azaz:
Korábbi windows verzió
Windows 7
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenítse meg a rendszereket, hanem az alapértelmezett XP-met indítsa, de jó lenne ezt megszűntetni valahogy. A boot ini fájlomban a microsoft által ajánlott tartalom van, ami a következő:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

Valaki segítsen! :\
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
zelcsi írta:
valaki segítsen légyszi hogy abban hogy hol találom a nyelv választást a win7-ben mert át szeretném állítani angolra!előre is köszi ! 😀

Haaat ott a regio & nyelv valasztasnal, a a vezerlopultban ! 😀

NEM biztos, csak tipp, mert en eleve angollal hasznalom,miota felraktam a vasamra.
0
0
0
0
zelcsi avatar
valaki segítsen légyszi hogy abban hogy hol találom a nyelv választást a win7-ben mert át szeretném állítani angolra!előre is köszi ! 😀
0
0
0
0
partyzan8 avatar
Rakta már fel valaki a Service Pack 1-et?
0
0
0
0
danhey avatar
nem baj engem mégiscsak érdekelne 😀
0
0
0
0
kakas avatar
danhey írta:
Sziasztok!

valaki nem tudja mikor jelenik meg a legújabb msn?

kicsit lemaradtam a témában...

Új msn minek? mostani is tökéletes
0
0
0
0
danhey avatar
Sziasztok!

valaki nem tudja mikor jelenik meg a legújabb msn?

kicsit lemaradtam a témában...
0
0
0
0
foxbet avatar
ok ok de a youtube-s ba segítsetek nekem thx
0
0
0
0
toopa avatar
foxbet: Kerüld a dupla hozzászólást, helyette használd a szerkesztést! Köszönöm.
0
0
0
0
foxbet avatar
Hát azért aZ Nvidia GeForce 330 M nem gyenge itegrált vga.

Azt valaki nem tudja ha véletlenün amdvs intel irtam z amd vs intel helyett azt hogyan tudom rendesen kijavítani .

Pedig már kijavítottam ahelyesírási hibát a youtube-n de akkor is azt rja ki a kereséseknél hogy amd vs intel a helytelent.de amikor a videót nézem akkor meg a helyeset amire kijavítottam azt mutatja a youtube.

ezzel mit lehet még kezdeni hogy a keresésnél is a kijavított jelenjen meg?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
foxbet írta:
Na akkor azt mondjátok meg ha egy gépben van 4GB ram és az integrált vga 1GB -ot felhasználbelőle akkor 32 vagy 64 bites-et kell telepíteni?

Nos ha csak integrált van akkor elég még a 32 es! De! Hülyeség integráltra pazarolni attól 2fps el nem lesz jobb! Az integrált olyan gyenge hogy 256 bőven sok neki! Csak a dedikált videó memóriások a jobbak(amikor saját memóriája van az integráltnak) De ahogy a tiedet látom nem olyan szóval tök mindegy hogy 256 vagy 20000TB a memóriája az integráltodnak!
0
0
0
0
madchief avatar
Szerintem a 64bitest
DE várd meg még valami profi hozzászól
0
0
0
0
foxbet avatar
Na akkor azt mondjátok meg ha egy gépben van 4GB ram és az integrált vga 1GB -ot felhasználbelőle akkor 32 vagy 64 bites-et kell telepíteni?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Tesla GoD írta:
játékhoz a home premium is megfelel, de gondolom nem megvenni akarod szal döntsd el te😜

1etertek, Home Premium boven elegendo, kevesbe zabalja felesleges szolgaltatasokkal a RAM-ot, uzleti celokra erdemes hasznalni csak a Prof, ill. Ultimate-verziot. 😉

Ja, keves RAM eseten 32bites-verziot telepitsel, ha 4 Gb, v. tobb a RAM-mod, akkor a 64bites-verziot telepitsed ! 😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
és akk még ott van az office, ami már a rablás kategóriába tartozik...
0
0
0
0
Norby929 avatar
hát elég drágák,szal teljesen igazad van, előbb veszek konzolt mint windows-t
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
microsofttól csak konzolt érdemes venni, azt is csaj azért mert nem lehet letölteni😜 nem vagyok egy letöltögetős típus, de hülye se h windows-ér fizessek...
0
0
0
0
Norby929 avatar
Tesla GoD írta:
játékhoz a home premium is megfelel, de gondolom nem megvenni akarod szal döntsd el te😜

hát ja nem nagyon fér bele a keretbe
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
0
0
0
0
Norby929 avatar
melyik win7-et érdemes felrakni szerintetek?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
2012 még 2 év, addig még kiadhatnak 128 bites procit, akinek meg nem lesz, még mindig ott van a 64-es😃
0
0
0
0
foxbet avatar
A Windows 8 ami 2012-ben fog megjelenni az csak 64 és 128 bites kiszerelésben vásárolható meg.

-Aztán még hol van a 128 bites proci???
-Sehol az Amd és az Intel se gondolt erre. Pedig nem ártana.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Hát, már éppen ideje lessz ezt az ősi 32bit-es architektúrát leváltani, nagyon sokáig tartotta magát a 32bit s a DX9, rekorderek 😃..az AMD már 1999-tól +szórakozott" a 64bittel s a legelső procijuk ami támogatta egy 2003mas Opteron volt
0
0
0
0
laci503 avatar
olvass tesztet azután jelentsd ki azt hogy 64 bit nem használja ki a procit egyes esetekben jobban...

[LINK]

2008 ban írták a cikket és már ott is látszik hogy van ahol jobban kihasználja a 64 bit a procit...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de te se érted mit írok. Én azt írtam hogy nem használja ki jobban a 64 bit a procit a 32bittel ugyan annyira jól kihasználja a 4 mag teljesítményét tudomásom szerint! Én felfogtam amit te írtál!
0
0
0
0
laci503 avatar
Kmisi99 írta:
a starter a legalapabb win7 és a 32 bit ugyan úgy fullra ki tudja használni nem tudom te honnan hallottad ezt!

öcsém látom még most sem érted... én 1 szóval sem mondtam hogy nem használja ki a 32 bited windows a procit... ezt nem tom te honnan szedted... én csak azt mondtam hogy 64biten 4 magosokat jobban kihasználja... sőt a 2 magosokat is néhol... szal lényeg hogy sok helyen jobban megy a proci 64bitben mint 32ben... na én nem fogok ezen veszekedni ha akarsz keress tesztet...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a starter a legalapabb win7 és a 32 bit ugyan úgy fullra ki tudja használni nem tudom te honnan hallottad ezt!
0
0
0
0
laci503 avatar
de 64 biten jobban kihasználja a gép a 4 magos procit és azt senki nem mondta hogy nincs el 32 biten 1 proci sem... csak azt hogy 4 magosnak picivel jobb a 64bit... amúgy a Home Basic tudtommal a legalapabb win7
0
0
0
0
gabi86 avatar
cseszka

Hát pont ez a bajom ho9gy nem ír ki ilyet hogy cd-romrol való inditáshoz nyomjak be egy gombot
hanem simán továbblép a rendszerbe
de holnap elhozom a régi win7-es cdt majd arrol megnézem lehet hogy a cd szar 😀
0
0
0
0
super88 avatar
na ultimate helyett fel tettem a Home Basic-ot ... ez is ugyanaz... na mind1 majd veszek egy másik alap lapot ....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
tök mindegy a elvan akármilyen proci 32 bitesen is
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció