Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url]http://www.google.com/#hl=hu&expIds=17259,26429,27944,27955,28010&xhr=t&q=cod+mw2+win7+theme&cp=12&pf=p&sclient=psy&aq=0&aqi=&aql=&oq=cod+mw2+win7&gs_rfai=&pbx=1&fp=b44058ce951abc4c[/url]
Tud valaki? lehetőleg ne rainmetereset.
szerk.: ileltve még sem mert a youtube miatt ment annyin 😆
Program nélkül a skinekkel sokat nem érsz. Ha megvan a program, akkor utána elvileg már könnyen tudod használni ezeket a skineket is, de már én sem tudom pontosan hogyan kell.
Innen leszedheted, ez a hivatalos oldal:[LINK]
Hello Folks, I am certain this file will grow.
I am just a splicer at this point. I take 2 or more Skins and splice what I need.
Installation:
I have yet to get the installer I want working, so some trasfer of file will be required.
If you are reading this, I can safely assume that you have got this un-zipped.
Now move the entire SGTSplicerPack to your Rainmeter skins file.
From the Rainmeter icon in your systems tray, click on Refresh All.
Once this is complete the SGTSplicerPack will be available tp you
Make sure to open ini's on any mail monitors and follow directions specifically.
If you have anyquestions, I can be found at the Rainmeter Forum:
http://www.rainmeter.net
There is aeveral entries required for the weather skin.
Open the ini and follow th edirections carefully.
All credit for these fine skins go to the authors listed in the ini file, I am just a splicer, and nothing more.
These skins are supplied as an open source, and you are free to modifiy or use as you see fit.
If you require assistance, I can be found regularly at the new Rainmeter forum:
http://www.Rainmeter.net
Regards
SGT. E. V. McKay
itt van egy pár 😀 csak azt kellene kitalálni h kell felrakni őket 😃
Mint mondtam már, rainmeter! 😃
Rendszeres látogatója vagyok az asztal.blog.hu oldalnak és elég sokszor láttam már ilyet, na meg már próbáltam is. 😀
Egyébként a rainmeter egy külön futó program, mint pl rocketdock, vagy htc home stb.
adsz linket ami ienre megcsinálja az asztalt?
Rendszeres látogatója vagyok az asztal.blog.hu oldalnak és elég sokszor láttam már ilyet, na meg már próbáltam is. 😀
Egyébként a rainmeter egy külön futó program, mint pl rocketdock, vagy htc home stb.
Nem téma, dinamikus háttérkép, ha jól tom PHP-vel lehet csinálni, de nem értek hozzá 😆
Pedig ez egy téma! Sokat találni belőle a neten, akár ehhez hasonlóakat is, én is próbáltam már párat! De fogalmam nincs, hogy ez milyen megnevezéssel lelhető fel!
Durva, valami téme lehet érdekes.
nem tudjátok hogyan lehet megcsinálni ienre?
nincs mit
Egyébként köszi szépen! 😀
Itt a link kutyamajom😉
remélem nem minősül wareznak
Elküldöm ha kell, megvan 1920x1080-ba 😆
Nekem is eltudnád küldeni? Nagyon megkösszönném
ha továbbra se jó átnézem majd énis és elmondom pontosabban vagy kérdezd meg thug85 öt
ötlet?
Újabban ilyen: 😆
A háttér nagyon menő😀 Tetszik
Jelenleg nagyon sok program nincs installálva (új HDD)
nekem kb ilyen
macintosh mac os x sl és naon jó a macintosh tudja a dolgat jobb mint a win7es bar az se rossz de ez gyorsabb...
Ilyet ne rakj fel, mert nem a sajátod!😆 Most ennyi erővel mindenki berak egy desktopot, és azt fogják írni hogy kb ilyen...😊
macintosh mac os x sl és naon jó a macintosh tudja a dolgat jobb mint a win7es bar az se rossz de ez gyorsabb...
rakd be azt 😆
jelenleg azok nincsenek fenn a gépen, de majd keresek párat ha lesz időm 😃
ez csak a notebook-om most mert a másik jelenleg nem működik :'(
hát hallod ez nekem is megvan ez a gearsd of war 3-as téma 😃 a változo képei , 2 pasi meg egy cxsaj a játékbol 😆
ez az egyik legjobb téma ami fent van a windows oldalán 😃
ez csak a notebook-om most mert a másik jelenleg nem működik :'(
hát hallod ez nekem is megvan ez a gearsd of war 3-as téma 😃 a változo képei , 2 pasi meg egy cxsaj a játékbol 😆