Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Asus, de a két lap kb ugyanaz. De mondjuk azt asus nem dobja be a törölközőt 10 mhz után mint a giga 1155-ös lapjai
Egyrészt hogy jönnek ide az 1155-ös lapok, másrészt kb ugyan az?! Kicsit jobban nézz utána a dolgoknak, mielőtt válaszolsz. 😀
Master Killer: Ha azonos áron tudok őket beszerezni, akkor Giga.
A diszkrét videokártya az a VGA amit te utólag beleteszel a gépbe.
Az processzorban is van egy integrált GPU, vagyis az is képes önmagában video jelet adni, nem is olyan gyenge.
Ez arra jó, hogy összeadódik a két GPU ereje, így magasabb lesz a videoteljesítmény, több FPS-ed lesz játékokban.
Az processzorban is van egy integrált GPU, vagyis az is képes önmagában video jelet adni, nem is olyan gyenge.
Ez arra jó, hogy összeadódik a két GPU ereje, így magasabb lesz a videoteljesítmény, több FPS-ed lesz játékokban.
alaplapoknál mi az az MVP?
és ez mire jó? mire kell? mi az a diszkrét videokártya?
AM3,nem muszáj integrált videó kártya,
USB3.0 valamint 4 RAM foglalat kb ezeknek kellene
meg felelnie 😃
USB3.0 valamint 4 RAM foglalat kb ezeknek kellene
meg felelnie 😃
igen alaplap érdekelne olyasmi árban 😃
inkább AMD,
a keret rá hát úgy mondanám,h opcionális
de úgy 15-20000 Ft közé tehető 😃
Üdv!Én az AMD Athlon II X2 260-at ajánlanám 😀 árba is nagyon jó a hasonló Intelekhez képest 😀 (szerintem)
Amúgy az az athlon olyan erős, mint egy celeron g530-as.
inkább AMD,
Üdv!Én az AMD Athlon II X2 260-at ajánlanám 😀 árba is nagyon jó a hasonló Intelekhez képest 😀 (szerintem)
alaplapoknál mi az az MVP?
Intel G620-hos (Sandy Brige) procihoz milyen alaplapot ajánlottok ami képes kihozni a prociból a legtöbbet (max 15000Ft-ig)?!
valaki tudna segíteni,h milyen alapot vegyek ami árban mint minőségben jónnak mondható? 😃
Mennyi a keret? Amd vagy Intel?
AMD Athlon II X2 250 3GHz és Gainward GF GT440 1GB-hez milyen lapot kellene vennem?(15-25E között)
Köszi😀 Jónak tűnik
AMD Athlon II X2 250 3GHz és Gainward GF GT440 1GB-hez milyen lapot kellene vennem?(15-25E között)
20-30 ezer közt jó lesz
MSI Z77A-G43 25,600 Ft
Szerintetek jól választottam Asus M5A87 lapot vettem?!
most vagy új gépet veszek, vagy csak bővítek ezt azt, a gépek közt meg is találjátok mind a 2 variációt..nos ha nem veszek újat, akkor ti milyen lapot ajánlanátok egy e8200- as procihoz, amit 3.1 ghz-re tolok majd fel, persze hűtő csere után..😃
mindenképpen ddr3-as lapot szeretnék venni ha lehetne a ramok 1333 mhz felett fussanak.. a válaszokat pü-ben kérném.
előre is köszönöm! 😀
Lenne egy kérdésem Mit ajálatok ?
ASRock 990FX Extreme3
Vagy
Gigabyte GA-990FXA-D3
Tudni kel azt hgy AMD fx 6100-as megy bele😀
Mi a külömbség meik a jobb ha valaki meg mondaná pm be meg köszöném😀(válaszokat pls pm be 😀 Kösz elöre is Üdv!
Jó döntés.
Az ne ijesszen meg, hogy nincs MOSFET hűtés, mert még 5GHz-nél sem melegedtek fel.
Én szereltem rá egyet, de abszolút nem fontos.
670-et már 90-be kapni szóval én is arra szavazok.
Igen?...
Hol??😆
😆 Max lopottárút!😂
2k nem oszt nem szoroz, kösz! 😉
Örülök, hogy így gondolod!😉 Ezt vedd!
20-25k-t szánnék rá! 😉
Ha lesz több pénzed Én ajánlom az ASUS P8Z68 V-LX lapot.
Nekem is ilyen van, elég jól bírja a tuningot.
Igen, én is ezt ajánlom.Most 27K-ér már beszerezhető. Az árketegória legjobbja.😉
GAMER2:Hamár ASRock, erről mi a véleményed? Asrock P67 PRO3-SE-B3
XHTX: "Az meg, hogy régen milyen volt" Pont ez, régi tapasztalatok... itt pihen mögöttem a szekrénybe egy 775-ös ASRock deszka (G31M-S) és hát mit is mondjak... voltak vele gondok. 😀
Elég jó. De inkább azt mondd meg hogy menyi pénzed van rá!😆 Úgy jobbat is lehet találni!
XHTX: "Az meg, hogy régen milyen volt" Pont ez, régi tapasztalatok... itt pihen mögöttem a szekrénybe egy 775-ös ASRock deszka (G31M-S) és hát mit is mondjak... voltak vele gondok. 😀
GAMER2: Még az ASRock-ot is jobban ajánlod? 😆
Tudom, hogy hülyén hangzik de igen! Régen tényleg szar volt volt az ASRock amikor még az Asussal egyben voltak. Mióta leváltak, nagyon minőségi cuccokat gyártanak.😉
GAMER2: Még az ASRock-ot is jobban ajánlod? 😆
És? Ha meg tudod mondani, hogy az ASRock jelenlegi termék kínálatával mi a baj akkor hajrá. Az meg, hogy régen milyen volt kutyát se érdekel. Jelenleg két negatívum van. Néhány lapon használtak Etron USB3 vezérlőt, és komoly tuninghoz se ajánlott.
Mi a véleményetek erről az alaplapról? GIGABYTE GA-P67A-D3-B3
I5-2300 vagy i5-2500k-hoz lenne.
1155-ös foglalatba tilos gigát venni, mivel ebben a socket-ben nagyon sok elhalálozott!😉 Inkább Asus,ASRock,MSI.😉
Kb. ebben az árkategóriában ezeket ajánlom:Asus P8Z68-V LX
MSI Z68A-G43 (G3)
Értem, de ő egy "régebbi" P67-es gigát mondott!😉