Postal 2 (plusz haverom csinált egy játékot, na abban aztán van vér...😆 akit érdekel írjon rám.) Am a FEAR horror akar lenni? Nekem egy szimpla idióta kommandós vacaknak jött le. Nagyon élvezhetetlen játék (számomra).
Silent Hill 5 eléggé véres a left 4 dead 2 is elég véres ha lemészároltál kb 1000 zombit egy helybe 😆 god of war 3 az inkább durva mint véres sztem,manhunt 1-2,condemned criminal origins ténleg nagyon durva..meg a dead space is...Alien vs Predator 3 is eléggé véres de sztem a legvéresebb game a Silent Hill Homecoming(5).
sztem a HL 2, ha bár abba csak a falakon van vér...CS:S-ben is van vér de nem valami sok.a videók alapján a F.E.A.R ben a doom ban meg a bloodrayne-be van sok blood
A helyedben nem teném, ha kiprobálod akkkor az életeddel játszol! 😆
Akkor inkább nem!😆
Majd úgy 10 év múlva talán!
Viszonylag a Carmageddon is elég véres játék.
Am. még a CoD 5 is elég véres!
Hello Kitty Online!!!!!!!
Miért említetted meg 😢😢 egyszer játszottam vele de 1 hétig nem mertem aludni.... 😆
a gow se picit
a san andreas az is eléggé
FEAR
Soldier of Fortune 1, Payback (!)
Manhunt 1,2
Suffering
de ám a mesterlövész 😆 abban lehet mindent 😆 repülni, plusz még a busz is vérzik 😆😆😆
Ott a pont 😆
pl. megfogod a csávót kettészakitod , megfogod a csávónak a fejét leszakitod 😆
meg a szőrnynek levágod a farkát 😃 meg kiszeded a szemgolyóját és igy huzzod kifele 😆
Amúgy meg Postal 2 AWP
7. Madworld
6. No More Heroes
5. Gears of War
4. Shadow Rome
3. Onechanbara
2. BloodRayne II
1. Nanobreaker
A Nanobreakernél véresebb gamma nem létezik az tuti! 😆..de amúgy a felsoroltak közül az összes nagyon durca! 😃
Én a 2.pályau után töröltem a gamet! 😆 😆 😆