thug85 írta:
Egyik régi kedvencem a Tökéletes katona. Természetesen az első része, mert a második minősíthetetlen.
Most olvasom, hogy kész a harmadik része amelyben visszatér Jean-Claude Van Damme, és Dolph Lundgren! Nem kell nagy dologra számítani, valami harmadosztályú gagyi lesz. Csak DVD-n fog megjelenni. Minden esetre várom szeretettel!
a Tökéletes Katona nálam is kedvenc, de ahogy mondod csak az első része 😃 többi nem nagyon tetszett 😞
na, én egy filmet keresek remélem tudtok segíteni😀 : Arról szól h a főszereplők a filmben egy Star Trek szerű sorozatban/filmben játszanak, és ez egyszer valósággá válik. Talán William Shatner is játszott benne nem emlékszek. Remélem valaki tudjamelyik ez a film 😀!
Egyik régi kedvencem a Tökéletes katona. Természetesen az első része, mert a második minősíthetetlen.
Most olvasom, hogy kész a harmadik része amelyben visszatér Jean-Claude Van Damme, és Dolph Lundgren! Nem kell nagy dologra számítani, valami harmadosztályú gagyi lesz. Csak DVD-n fog megjelenni. Minden esetre várom szeretettel!
Ace Ventura 1-2,
A Kábelbarát
Ragadozó 1-2,
22 Évente Sötétség
A Sötétség Krónikája
Halálos Iramban 1-2-3
Max Payne - Egyszemélyes Háború
Gépállat SC
Happy a Flúgos Golfos
A Szállító 1-2-3
Felpörögve
hát ez nálam nagyon változó... imádom a filmeket és igy a kedvenc napról napra más 😃 😆 😂 de a halálfutam a crank 1-2 halálos iramban 1-4 egész jók... 😃 de még van rengeteg csak nem jut eszembe 😆
300 -underworld 2 -odüsszeia -nagy sándor a hódító-trója -macro polo meg ilyenek a történelmi filmek .. meg fantasztikusak fantastik 4- vasember......---
Sok filmet szerettek, legjobb a Terminator 2, sztem még a rendőr akadémiákat, trópusi vihart, Dead Race, Fűrész részek, Az Elitélt, Transformes, és még sok más...
GeForce 9500 GT írta:
Alien 1-4.😆
Alien vs. Predator😆
Aliens vs. Predator: Requiem😆
Jeepers Creepers 1-2.😆
Resident Evil 1-3.😆
Devil May Cry: The Animated Series - Season 1😆
😆(És majd a megjelenő: Devil May Cry: Sins Remembered)😆
jah a dmc-t én is bírom, és lessz folytatása annak a 12-részes sorozatnak, meg meik ez sins remembered?
Alien 1-4.😆
Alien vs. Predator😆
Jeepers Creepers 1-2.😆
Resident Evil 1-3.😆
nekem a YesMan 😀 és mindegyik ami Jim Carrey 😃 😆 😀 jah és kinehadjam ODAÁT (sorozat) imádom , tudok majdnem minden Exorcizamus te...blablablát 😆😆😆 most tartok a 4.-dik évad utolsó részénél ahol sam és dean megöli Lilith-et és Lilith véréből megnyilik a pokolkapu 😀 én csak az 1.-dik es a 2.-dik évadot neztem magyarul 😀 a tobbit angolul magyar felirattal
a Tökéletes Katona nálam is kedvenc, de ahogy mondod csak az első része 😃 többi nem nagyon tetszett 😞
terminator-ok
dragon ball z
másnaposok
g.i. joe a cobra árnyéka
A Kábelbarát
Ragadozó 1-2,
22 Évente Sötétség
A Sötétség Krónikája
Halálos Iramban 1-2-3
Max Payne - Egyszemélyes Háború
Gépállat SC
Happy a Flúgos Golfos
A Szállító 1-2-3
Felpörögve
várom a Prince of Persia: The Sands of Time-ot
Bolt
Family Guy (igaz hogy sorozat de film is lehet 😃😉
South Park The Movie
Várom már az Avatart,
Az imdb.com -on azt írják hogy 2010-ben várható valamikor.
Jah és a címe : Energy of Sparda (De ez nem biztos, mert még nem jelentették be az alcímet)
És nem pár gyerek csinálja.
(sajnos pontos dátum még nincs.)
értem akko sins remembered, v energy of sparda!
Crank 1-2, és ha a G-force Rágcsávók filmnek számít akkor az is! 😃
Az imdb.com -on azt írják hogy 2010-ben várható valamikor.
Jah és a címe : Energy of Sparda (De ez nem biztos, mert még nem jelentették be az alcímet)
És nem pár gyerek csinálja.
(sajnos pontos dátum még nincs.)
a film a Devil May Cry 3 PC játék alapján készül majd.
[movie=youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rsL5HC3QPsk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rsL5HC3QPsk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/movie]
Alien 1-4.😆
Alien vs. Predator😆
Jeepers Creepers 1-2.😆
Resident Evil 1-3.😆
jah a dmc-t én is bírom, és lessz folytatása annak a 12-részes sorozatnak, meg meik ez sins remembered?
Alien vs. Predator😆
Jeepers Creepers 1-2.😆
Resident Evil 1-3.😆
Nekem mindig változik ahogy nézem filmeket 😃 Jelenleg: Nesze neked Pete Tong 😃