Szerintem a legszebb grafikájú játék a(z) ...
Szerinted a legszebb grafikájú játéka!
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Battlefield 3, Call of Duty 4, Call of Duty 6 and 8, Alen Wake
A Call of Duty-k? 😊
Lol ezen én is röhögtem 😃 de lehet nincs szemüvege 😃
Hát nem kötözködésből,de meglátszik,hogy egy agyonápolt CoD 4-es motor van benne.
A Call of Duty-k? 😊
Lol ezen én is röhögtem 😃 de lehet nincs szemüvege 😃
A Call of Duty-k? 😊
Aha. De szerintem már kevesebbe fognak kerülni az erősebb cuccok, a gyártástechnológia méretének csökkenésével. Kevesebb anyagot kell használniuk, nagyobb teljesítményért.
Ez igaz. Ahogy nő a technológiai háttér, úgy csökkennek majd az erősebb cuccok árai, mivel a helyükre sokkal erősebbek jönnek. (bár ez most is így van szinte).
De az biztos, hogy a jövő még hozhat nagy meglepetéseket a játék iparban, és a számítástechnikában.
Amelyik játék majd 2014-ben Unreal Engine 3,5/4-el fog készülni. Amikor bemutatták a videót, 3 GTX580-t használtak.
Előreláthatólag meglehet hogy olyan grafikája lesz hogy Sli/Cf kell majd DX11-hez (lehet 10-hez is). De addig sok idővan, ki tudja milyen rendszerek jönnek még ki addig, és milyen grafikára építenek a cégek.
De annyi biztos, hogy 2014-re komoly gépek kellenek majd a játékokhoz.
Witcher 2 se rossz.Metro 2033-al még nem játszottam,de jól néz ki.
Hát a Crysisnál dx11ben full ultrán nincs nagyon szebb 😃
Battlefield 3 & Metro 2033
Így van 😀
Hát a Crysisnál dx11ben full ultrán nincs nagyon szebb 😃
Battlefield 3 & Metro 2033
Metro 2033
Skyrim
Crysis / Crysis 2
Dirt 3
Bioshock
Timeshift
stb.....
Főleg ha tuningolva van a graf.😎
Crysis
The Godfather 2
Mafia 2
Just Cause 2
Far Cry 2
Tomb Raider Underworld
Crysis
Shift 2 Unleashed
Battlefield 3.
Nekem ezek nagyon ott vannak grafikailag, tényleg elámulok pár résznél hogy milyen szép.
Olyan géppel nekem is el álna a szavam😉
Shift 2 Unleashed
Battlefield 3.
Nekem ezek nagyon ott vannak grafikailag, tényleg elámulok pár résznél hogy milyen szép.
ezen kívül:
-Witcher 2
-Assassin's Creed részek
-Batman Arkham Asylum + Arkham City
-Prince of Persia The Forgotten Sands
sztem erről nem itt kéne vitázni (mondjuk sztem a konzol szebb de a pc attól szép lehet h én koznol párti /kinek a pap kinek a paplan szisztéma van itt 😀/)
A konzol szebb? 😲
A ps1-en és ps2-őn max 640X448 a felbontás.
Persze pc-n lehet növelni ezt a felbontást, de TV-n nem igazán. Mikor rákötöttem egy nagyobb TV-re a ps2-őt, csak rosszabb lett a helyzet.
Ez többszörös fail 😀 Ez egy kinai nes, 8 bites egy sega genesis dobozában ami 16 bites 😃 Nekem is volt ilyen, sárgakazettákkal
rétapintottál a lényegre,látom sziven ütött.😆Mink mindig tankot küldtük tesommal,meg mariot.Hehh
Volt régen a Kínai piacon, egy nintendo- nak nevezett, tévére köthető masina. Nekem is vettek gyermek koromban, kb 2000 ft volt akkor. Kazettákat lehetett beletenni, na meg venni.
Azon milyen ocsmány volt a grafika, így utólag visszagondolva. Emlékeztek rá?
Nekem még van is valahol 3- 4 kazim.😊
Ez lenne az.
De létezik az eredeti amin MK3 toltuk,az jó volt,meg az ára is jóval drágább volt mint a kinainak.
legszebb lövöldözős: Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
The Godfather 2
Mafia 2
Just Cause 2
Far Cry 2
sztem erről nem itt kéne vitázni (mondjuk sztem a konzol szebb de a pc attól szép lehet h én koznol párti /kinek a pap kinek a paplan szisztéma van itt 😀/)
A konzol szebb? 😲
A ps1-en és ps2-őn max 640X448 a felbontás.
Persze pc-n lehet növelni ezt a felbontást, de TV-n nem igazán. Mikor rákötöttem egy nagyobb TV-re a ps2-őt, csak rosszabb lett a helyzet.
a legszebb az uncharted 3!!!!!
Konzolon lehet 😃 de konzol sehol nincs a PC hez 😃
Volt régen a Kínai piacon, egy nintendo- nak nevezett, tévére köthető masina. Nekem is vettek gyermek koromban, kb 2000 ft volt akkor. Kazettákat lehetett beletenni, na meg venni.
Utólag jó hogy annak tűnik. Lesz idő mikor majd a BF3-ra mndják, hogy ocsmány.
Az azért nem jön el sztem,mert már hasonlít a valóshoz a grafikája,de annak amiről ő beszél az Sega volt,úgy hívták felénk,az tényleg mára már semmi
Még fognak azon is csiszolni! 😜
Fognak, de én már a BF2-re sem tudom aztmondani, hogy ocsmány, pedig a mai játékokhoz képest nincs sehol, Crysisra sem mondhatja senki, hogy ocsmány, szerintem, BF3-ra sem fogják mostmár mondani, hogy ocsmány, max annyit, hogy nem elég szép 😃
Igen az baxta el a látásomat 😃 sose feledem el, de akkor még szépek voltak...
És az élet grafikája azért nagyon szép 😀
Nem hiszem hogy a jövőben az lesz a csecsemők első szava hogy "anyu vedd már feljebb a grafikát, csak viszi a szemem!" 😆
de minden megeshet 😀
Utólag jó hogy annak tűnik. Lesz idő mikor majd a BF3-ra mndják, hogy ocsmány.
Ha mászkálós akkor Battlefield 3:
black ops egy hányadék, konkrétan látom a pixeleket... pfujj
De azér ha messzi tájba nézzel full grafikán és nem a közelit azér szép grafikája van