Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
R3dLinE avatar
Ha tetszenek a videók, iratkozzatok fel! 😀 Most megkezdtem az Xbox360 videók feltöltését is! 😀

Facebook: [LINK]
Csatorna: [LINK]

0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
PS3 Userek Figyelem !
Infamous 2 Videoteszt
0
0
0
0
PoPet avatar
Ha tetszettek a videók iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjatok egy like-ot! 😀

0
0
0
0
Nandi17653 avatar
Ha tetszettek a videók iratkozzatok fel a csatornámra 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Ha tetszettek a videók iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjatok egy like-ot! :)

0
0
0
0
PoPet avatar
Ha tetszettek a videók iratkozzatok fel a csatornámra, és nyomjatok egy like-ot! 😀

0
0
0
0
bobekrisz avatar
Tegnap voltam ott :

😆
0
0
0
0
JD9510R avatar

Első gameplay videóm.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
gondoltam felrakom a kedvenc jelenetem

0
0
0
0
AlwinHD avatar
rFactor 2 - Marussia MR01 drift Silverstone

BioShock Infinite - PC Gameplay (Ultra) - HD

Formula Truck Gameplay - HD
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
19ati93 avatar
norbertsolider írta:
Sziasztok. Csinálta tegnap egy mixet , fel is raktam youtubera és nem lehet megnézni , mert harmadik féltől származó tartalom van benne... Ez mit jelent?

azt hogy nem tied a zene ez általában EMI-s anyagnál jelent tiltást világszerte ,nem csak pár országra ellene tenni nem lehet semmi ha zenét akarsz felrakni akkor használj olyan oldalt amin nem tiltják kb semmennyire sem a dolgokat
Magyarországon pl indavideó vagy videa

0
0
0
0
Nandi17653 avatar

szerintetek jó videókat csinálok ?? 😃 😃
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok. Csinálta tegnap egy mixet , fel is raktam youtubera és nem lehet megnézni , mert harmadik féltől származó tartalom van benne... Ez mit jelent?
0
0
0
0
szalamispizza avatar
képernyő néha becsikoz, nem tudom miért... de a lényeg látszik
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
timon5000 avatar
Tomb Raider (2013) Gameplay (HD)

Battlefield 3 Air Superiority (HD)

Dead Space 3 Gameplay (HD)
0
0
0
0
19ati93 avatar

rendesen benéztem😶 de hogy lehet az tábla ilyen kemény most se értem 😆 Habarcs mi...
0
0
0
0
cbble avatar
elvoltunk. 😃DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
szalamispizza avatar
Like + feliratkozás lesz még sok gameplay, tutorial videó meg sok egyéb
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
cbble avatar
nézzétek meg sokan 😃
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
bobekrisz avatar
Saját videó:Nem az a lényeg, hogy mit vettem fel, hanem hogy mivel (nokia lumia 800):

😃
0
0
0
0
PoPet avatar

0
0
0
0
timon5000 avatar
Trials Evolution Gold Edition Gameplay (HD)

Anodyne Gameplay (HD)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció