Kmisi99 írta:
Nem a megapixelek a fontosak. Mert mit érsz egy 50 megapixeles 10GB os homályos pacával ami valami képet ábrázolna. Ezek a megapixelek csak parasztvakítás inkább kiadnának valami rohadt jó 5 megapixelest
ez nem igaz ! még egy 3 megapixeles telefon is szép képet készít! (mint az enyém) akkor ne is beszéljünk egy olyan-ról mint a Saito 😜
Nem a megapixelek a fontosak. Mert mit érsz egy 50 megapixeles 10GB os homályos pacával ami valami képet ábrázolna. Ezek a megapixelek csak parasztvakítás inkább kiadnának valami rohadt jó 5 megapixelest
sacpatrik írta:
akkor megkérdezem,hogy érdmes-e SE W595-öt venni??????????
Mert a mostani kaalp szar " se w610i ,,
igazából nem értem a kérdést de a w595 megéri jó vétel ha egy olyan telefonra vágysz ami viszonylag modern,és egy jó média és "zene kezelő" telefon illetve ha nem akarsz egy mp3-mat/4 -et meg egy telót hordani magaddal egyszerre 😀
Nekem nincs szükség telefonra. Annyit használtam, hogy órát néztem rajta mikör csengetnek már ki... Amúgy W580i fekete volt csak be***rt a kijelző, mert a készülékház pöcke letört és ha leejtettem állandóan darabokra esett. Ez volt az utolsó leejtés. :'D Innentől kezdve nem kell.
nokia 3110c T-mobilos hiányzik a 0 s gomb + SE K510i Vodafonos annak megvannak a gombjai annak magától mozog a hátlapja 😃😃 De egy hónap mulva lesz LG KP500 érintőképernyős
Igen, az is nagyon jó. thug85 mindent tud róla, ő nagy fanja. 😃
Nekem is az lenne, ha nem lett volna szempont az érintőkijelző. Tudásban pedig ez is ugyan ott van, annyi kivétellel, hogy az n82-nek jobb a kamerája. 😉
Sok sikert hozzá! 😃
Hali nekem egy NOKIA 6120c van már kb1,5 éve+ raktam bele 2GB-os kingston micro sd-t a gyári 512-es helyett.
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2007-05/1577/no_6120c_5.jpg
Mostanában és is azon gondolkozok kellene 1 sony vókmen mobil csak azt nem tom hogy melyik, van valakinek valami ötlete? 😊
Bár az LG KF510-re is gondoltam de azt nem tom hogy vókmen mobil-e...
Kmisi99 írta:
Nekem kezd behalni a samsung d900 am ezért veszek egy nokia n82-őt
Hát barátom, abban nem fogsz csalódni. Nekem 2 éve N82-m van, és nagyon imádom. Egyik telefonom sem volt meg ennyi ideig. Nagyon strapabíró, és meghackelve bármit csinálhatsz vele.
Előtte K850-es SonyEricssonom volt, de nem említhető egy napon a kettő!
Tudom hogy nagyon jó épp azért veszek olyat használtan nagyon jó ára van.
ez nem igaz ! még egy 3 megapixeles telefon is szép képet készít! (mint az enyém) akkor ne is beszéljünk egy olyan-ról mint a Saito 😜
És akkor én is ide írom, hogy milyen telóm van. 😃 Nokia 5800 Xpressmusic. 😂
igazából nem értem a kérdést de a w595 megéri jó vétel ha egy olyan telefonra vágysz ami viszonylag modern,és egy jó média és "zene kezelő" telefon illetve ha nem akarsz egy mp3-mat/4 -et meg egy telót hordani magaddal egyszerre 😀
szerintem nem,a T-mobil nál vagyok most és ez bizonyul a legjobbnak;am Sanyi ericsson W 595 😆[/quote
S.E. 4 ever 😆
Nekem is az lenne, ha nem lett volna szempont az érintőkijelző. Tudásban pedig ez is ugyan ott van, annyi kivétellel, hogy az n82-nek jobb a kamerája. 😉
Sok sikert hozzá! 😃
Nokia 5800 ekszpresszmjúzik
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2007-05/1577/no_6120c_5.jpg
nem tudja valaki mikor jelenik meg a apple 4g csakmert akor veszek 3gs t mert lenyomja az árakat?!
Álitolag idén nyáron mutatja be júniusban vagy júliusban
Itt a cikk: [LINK]
😆
Bár az LG KF510-re is gondoltam de azt nem tom hogy vókmen mobil-e...
Nekem kezd behalni a samsung d900 am ezért veszek egy nokia n82-őt
Hát barátom, abban nem fogsz csalódni. Nekem 2 éve N82-m van, és nagyon imádom. Egyik telefonom sem volt meg ennyi ideig. Nagyon strapabíró, és meghackelve bármit csinálhatsz vele.
Előtte K850-es SonyEricssonom volt, de nem említhető egy napon a kettő!
Tudom hogy nagyon jó épp azért veszek olyat használtan nagyon jó ára van.