Aztaaa *****. Akkor KELL. 😆
Meg persze egy ***a proci.
Meg persze egy kis RAM.
Meg persze egy új monitor.
Meg persze egy xBox 360 kontroller.
Meg persze egy Headset.
Meg persze egy SSD.
Sziasztok!
Mondták a vásárlós topicban,hogy várjam meg a HD 7850 vagy 7870-et,hogyha fejleszteni akarom a gépem.Nos,azt kérdezném,hogy az felső kategóriás kártyának fog számítani?
Mert ha nem,akkor szerintem túl sok 55-60k egy középkategóriás VGA-ért.
Össze raktam az MSI K9N SLI kártyát amit vettem meg az X2 athlon procit bele ragtam a gépbe egy 400W táp 1Gb 800MHz ram és geforce 8600GT társaságában el indítottam a proci videó kártya hűtője pörgött és a winyó is felpörgött és világított a hdd ledje, de a monitor nem kapcsol be 😢
Már annyi mindent próbáltam, hogy már nincs ötletem! Szerintetek mi lehet a probléma, nagyon fontos lenne!
Köszi előrre is! 😀
Nekem is úgy van, hogy csak néhány mp múlva kapcsolja le. Lehet, hogy lassabb az öntesztje a lapnak. Mert ugyebár minden induláskor leellenőrzi a hardvereket meg az egyéb dolgokat. Ha valami nem stimmel, akkor kezd el sípolni.
Csaba77: Annyit tesz, hogy a CPU gyenge a VGA-dhoz. Tehát a VGA-d nagyobb teljesítményre lenne képes, de a proci visszafogja. Persze ez játékonként változó.
HAli,az miért van,ha kapcsolom be a gépet,akk ugye bekapcsol,elkezd forogni a proci kuler,rá kb 5mp-re a vga kuler is,és akk kapcsolja be a monitort is,lapot kedden cseréltem,azota csinál igy,réginél mindjért bekapcsolt.Ez gáz v a lap van igy beállitva h ne egyszerre kapcsoljon be mindent hanem fokozatosan?Lehet baja neki ezvégett?
sziasztok procit szeretnék cserélni a notebookomba ( lehet mert nem rég szedtem szét). És nem tudtok vmi jó weboldalt ahol noti procikat lehet venni, vagy legalábbis google-ba kerestem de nem írta, hogy ez notiba való nem.
Sziasztok
Meg hozták a használt de olcsón szerzett lapomat és procit az lenne a kérdésem hogy amit bekarikáztam a gépen oda mindenképp kell csatit raknom vagy csak akkor ha kötök is SLI be két videó kártyát?
Kép:
SLI ready azt jelenti, hogy a lap fel van készítve SLI rendszerek futtatására, és lehet hogy adnak hozzá SLI hidat is.
az SLI-nek és a CF-nek más híd kell, de funkcióban ugyanazt a szerepet tölti be.
Hd6850 ,amd phenom ii 4x 960t ,8 giga ram. Ennek elég 400w os táp v ink 450w os?
Táp minőségétől függ. Egy Chieftec Iarena 450W-os elvinné vígan.
Valaki megtudná tippelni,hogy a 7850 és 7870 között mennyi lesz a különbség?Mind teljesítményben,mind árban.
Meg persze egy ***a proci.
Meg persze egy kis RAM.
Meg persze egy új monitor.
Meg persze egy xBox 360 kontroller.
Meg persze egy Headset.
Meg persze egy SSD.
Jól van na nem vagyok gazdag. 😞 😆
Mondták a vásárlós topicban,hogy várjam meg a HD 7850 vagy 7870-et,hogyha fejleszteni akarom a gépem.Nos,azt kérdezném,hogy az felső kategóriás kártyának fog számítani?
Mert ha nem,akkor szerintem túl sok 55-60k egy középkategóriás VGA-ért.
szerintetek ez nem kamu? nekem túl olcsónak tűnik 😜
http://lambda computer.hu/termekek/reszletek/10109_sapphire_hd6870_2gb_ddr5_11179-18-20g/
Nem kamu, szinte mindenhol 50k-ba kerül.
http://lambda computer.hu/termekek/reszletek/10109_sapphire_hd6870_2gb_ddr5_11179-18-20g/
Már annyi mindent próbáltam, hogy már nincs ötletem! Szerintetek mi lehet a probléma, nagyon fontos lenne!
Köszi előrre is! 😀
Csaba77: Annyit tesz, hogy a CPU gyenge a VGA-dhoz. Tehát a VGA-d nagyobb teljesítményre lenne képes, de a proci visszafogja. Persze ez játékonként változó.
Kiírpd egy CD-re a Windows telepítőjét ISO fájlban bootolható lemezként, s már kész is van a Windows telepítő.
Meg hozták a használt de olcsón szerzett lapomat és procit az lenne a kérdésem hogy amit bekarikáztam a gépen oda mindenképp kell csatit raknom vagy csak akkor ha kötök is SLI be két videó kártyát?
Kép:
Tökéletesen működik 😃 Nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges 😀
persze, én is csináltam már 😀
Oké, köszi, kipróbálom... Amiatt kételkedtem benne, hogy a laptop merevlemez 5V -os és a normál asztali 12V -os... de akkor ez nem számít ugye? 😃
kalashnikoff: mi az a 3* nem tudom kivenni azt a szót de ha kell venni ez milyen creativ sound blaster 5.1 xv?
a l a p l a p i n a k-ot írtam. csak becsillagozta. (érthető minek 😆😉
Ha nincs baja az alaplapi hálókártyának akkor nem kell venned.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de:
Laptop merevlemezt be lehet kötni az asztali gépbe? 😆 Nem szeretném ha elromlana, ezért kérdem 😃
SATA 2-ős.
mathejocy: ÉN alaplapom külön eset, adtak hozzá egy SLI hidat, meg 1 CF hidat is 😀
nekem viszont a HD6870-hez nem volt CF híd 😃
de mindegy nem is kell 😆
CF hidat azért nem adnak a lapokhoz,mert az az AMD karival jár.SLI híd viszont alaplaphoz jár,kártyához nem.
Köszönöm szépen a választ! 😀
Arra jó hogy a lehető legjobb sebességet hozza ki az AGP8X-ből hogy ki legyen használva a GPU.
A GPU alatt:
Mondjuk néztem pár 100 ft-os tétel ez a híd. 😆
Ez most lehet, hogy hülye kédés lesz, de akkor is felteszem. 😆
Mit jelent a lapoknál az, hogy Nvidia SLI Ready?
Tehát van ez a lap: MSI P67A-GD55-B3. A gyártó oldalán az van, hogy crossfire és Nvidia SLI Ready.
Nos néztem egy egy unboxos (kicsomagolós) videót a Youtube-on, s ott azt mondta a csávó, hogy sli híd van hozzá.
Néztem egy másik oldalon egy tesztet róla, ahol szintén az sli híd volt megemlítve.
Akkor az a sejtésem, hogy Nvidia SLI Ready az azt jelenti, hogy csak sli hídat adnak hozzá az valós, vagy hülyeség?
A Crossfire és az SLI híd az két külön dolog ugye? 😜
Előre is köszi a választ.
Vannak NVIDIA SLI-Ready Ramok..Én úgy gondolom ennek a befogadására képes..
az SLI-nek és a CF-nek más híd kell, de funkcióban ugyanazt a szerepet tölti be.