Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én alapon nemnagyon használtam még processzort, de gondom eddig nem volt velük. Illetve egyszer garoztattam egy Athlon 5000-est (4 magosíthatót), de az gyárilag hibás volt.
Mennyi volt az a HKC táp?
Tom hogy a HKC nem szerencsés táp de erre futotta.
HKC nem túl "szerencsés" táp.
Egyépként egy HKC 550Watt-os táp elbirná?
De sztem ez is kellő képpen ki hajtya😀
Hali
Sztetek egy Athlon X2 250-es ki pőgetne egy GTX460 at vagy nem árt hozzá egy erősebb proci?😀
Sztetek egy Athlon X2 250-es ki pőgetne egy GTX460 at vagy nem árt hozzá egy erősebb proci?😀
A jobb átláthatóságot nem értem 😀 Eddig is jól elvoltak különítve a különböző osztályok, most eltolták felfelé egyel. Ez zavaró lehet (pl egy 5850 gyorsabb egy 6850-nél).
Am azt már olvastam még a hd 6800 soroat megjelenése elött hogy nem lesz új architektúra, az majd jövöre, de szerintem így jobba át látható az új számozással 6900 csúcs a 6800 felsö közép és szerintem a 6700 lesz a közép de az még messze van.
de most nézem ez már régi, még szeptemberi cikk 😆
szerk.: itt is ez van [LINK]
sziasztok! szerintetek melyik eredmény a valós? mert ilyet nem láttam még! ugyan az a progi csak két különböző verzió és más eredmény
[LINK]
Szerintem a frissebb verzió mutatja a helyes értéket.
[LINK]
puritán? 😃
Nem fapados tehát egész korrekt a hűtése ! 😃
Értem. 😃 Amugy Asus EAH 4770 formula karim van. 😆
Nincs azon a kártyán puritán hűtés , úgyhogy nem kell aggódnod ! 😀
a videókártya típusára gondolsz? 😆
Igen arra ! 😃
De úgy átlagba elmondható hogy 85 C - ig normális a fölött már rizikós !
De minden kártyánál más a biztonságos felső indexe a hőmérsékletnek ! 😀
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mennyi a biztonságos hőmérséklet egy videókártyánál? tehát hány fok alatt jó még a hőmérséklet? (terhelés alatt természetesen)
Hát akkor mondja el legyen szíves a pontos típusát a videovezérlőjének és akkor hátha valaki érdemleges választ tud adni Önnek , de ha 8800 Ultra-ja van az mehet 110-115 C ig nyugodtan ...
Valaki megtudná mondani, hogy mennyi a biztonságos hőmérséklet egy videókártyánál? tehát hány fok alatt jó még a hőmérséklet? (terhelés alatt természetesen)
gts 450 azért van hogy jobb nálla tudom hogy az unia engine nem mérvado deh azért jobb http://img827.imageshack.us/img827/9136/ha12.png
nem tudom ezzel mire céloztál 😃
nos 1 kérdésem lenne: Szerintetek mék az erősebb?
1. HD5850 + 8800GTS 320 Physx
2. GTX470
fogyasztást most ne vegyük figyelembe
tudom hogy nem minden játék támogat physxet de azokat is figyelembe véve szerintetek mék a jobb felállás?
Akinek nincs olyan alaplapja,ami az 5850-et és a 8800GTS-et x16-16-ba futtatná,annak természetesen a GTX470 éri meg jobban!
Viszont,ha az a bizonyos illető rendelkezik olyan alaplappal,akkor az 5850+8800GTs felé hajlik a vessző!
nekem most a HD5850 + 8800GTS van megvalósítva csak x8 +x8 ban
megy rendesen ahogyan kell csak érdekelne a dolog hogy végül is GTX470 így is úgyis jobb választás avagy nem...
mert tudtommal nagyon melegednek azok a VGA-k
bár most is tűt rendesen ez a 8800GTS... szal végül is leht jobb a GTX470
Anyagilag GTX470-el vagy takarékosabb!
2. GTX470
tudom hogy nem minden játék támogat physxet de azokat is figyelembe véve szerintetek mék a jobb felállás?
Akinek nincs olyan alaplapja,ami az 5850-et és a 8800GTS-et x16-16-ba futtatná,annak természetesen a GTX470 éri meg jobban!
Viszont,ha az a bizonyos illető rendelkezik olyan alaplappal,akkor az 5850+8800GTs felé hajlik a vessző!
nekem most a HD5850 + 8800GTS van megvalósítva csak x8 +x8 ban
megy rendesen ahogyan kell csak érdekelne a dolog hogy végül is GTX470 így is úgyis jobb választás avagy nem...
mert tudtommal nagyon melegednek azok a VGA-k
bár most is tűt rendesen ez a 8800GTS... szal végül is leht jobb a GTX470
2. GTX470
2. GTX470
Még 1 kérdés GTS 450 vagy HD 5750 ?
[url]http://www.vgaspeed.hu/graph4.php?page=1&mode=compare&p2=a6aSalabf3&p3=byaQalabfO&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa[/url]