Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
lehet tovább OC-zni persze. Szerintem elérhető az az órajel, de a GT 430-tól sokat nem kell várni. 2-3 FPS plusz lenne maximum.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
kalashnikoff írta:
BRUgamer írta:
foooogalmam sincs nem értek hozá egyáltalán mejket töltsem ? csak ? (ha nem mondok hülyeséget akkor ugy mondom hogy csak multizni akarok)

Ment a PÜ!

kösz
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
BRUgamer írta:
foooogalmam sincs nem értek hozá egyáltalán mejket töltsem ? csak ? (ha nem mondok hülyeséget akkor ugy mondom hogy csak multizni akarok)

Ment a PÜ!
0
0
0
0
BRUgamer avatar
0
0
0
0
BRUgamer avatar
akkor oké kösz mindenkinek és igen nekem se a leg gyorsab a netem azér kéne amugy szerintetek honan töltsem le a WoW-ot ? léci válaszoljatok mer még ma este le akarom.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
BRUgamer írta:
Sziasztok azt akarom kérdezni hogy szerintetek sok egy laptopnak ha ugy hagyom egy éjszakára ? (letöltenék valamit) hozá teném hogy még másnap is használnám

nem lesz semmi baja.
0
0
0
0
sisko avatar
BRUgamer írta:
Sziasztok azt akarom kérdezni hogy szerintetek sok egy laptopnak ha ugy hagyom egy éjszakára ? (letöltenék valamit) hozá teném hogy még másnap is használnám

Egyáltalán nem.Nekem anno a lassú net miatt volt,hogy 4-5 napig ment egyhuzamban,semmi baja tőle(most is már 25 órája megy) 😆.Annyi,hogy le szoktam állítani minden felesleges programot meg kikapcsolom a hibernálást,mert akkor megszakadt a letöltés.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
alratar írta:
Quadgame94 írta:
Srácok pls help!
Már tegnap is írtam hogy akadoznak a videók, újra rakás után is. Már rohadtul idegesítő. Veszek egy DVD-t és felrakok egy másik Windowst hátha jobb lesz, de nem tudom mit csin. Ja a youtube akadozik csak.

Az akkor böngésző hiba lesz.
Milyen böngészőt használsz?

Mozillát. Megprólom mással is.

Felraktam a Google Chromet és ezzel nem akadozik. Most vagy szerencse, vagytényleg jó lesz. Majd írok ha akaodzna.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Nem kell a Kingston-ban jobban megbízni. Corsair épp olyan jó, ha nem jobb! Én a Corsairt részesítem előnyben.
0
0
0
0
psychosocial avatar
kalashnikoff írta:
psychosocial írta:
üdvözletem!

Szerintetek melyik ramot vegyem ezek közül?

kinston blue hyperX
KHX1600C9D3K2/4GX
vagy
Corsair Vegeance
CMZ4GX3M2A1600C9

nemtudom melyik lenne jobb... az alaplap támogatási listáján nincs fent egyik az 1600mhz-nél csak 1 corsair. ez gond, vagy ez nem érdekes?

ami még érdekel, hogy 2 verzió van a kingston hyperx blue-ból
KHX1600C9D3K2/4GX
és ez: KHX1600C9AD3K2/4GX
mi a különbség? az egyikbe van egy A betű, olcsóbb is, de ez nekem gyanús...

bocsánat, hogy ide írom, csak ezt gyakrabban nézik, és nagyobb esély van arra, hogy válaszolnak, a milen memóriát vegyek-be is írtam, de ott nem kaptam választ... 😞

Igazából mind1 hogy melyiket veszed, mert szinte ugyan az a 2. Annyi hogy a Corsair-nak a hűtőbordái nagyobbak, ezzel sokkal jobban hűtődik. De jelentős különbség nincs köztük, úgy hogy azt veszed amelyik szimpatikusabb 😀

Köszönöm szépen a válaszod!!! 😃

Még gondolkodok akkor a 2-n, de lehet maradok a kingstonnál 😜 abban jobban megbízok 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
psychosocial írta:
üdvözletem!

kinston blue hyperX
KHX1600C9D3K2/4GX
vagy
Corsair Vegeance
CMZ4GX3M2A1600C9

nemtudom melyik lenne jobb... az alaplap támogatási listáján nincs fent egyik az 1600mhz-nél csak 1 corsair. ez gond, vagy ez nem érdekes?

KHX1600C9D3K2/4GX

bocsánat, hogy ide írom, csak ezt gyakrabban nézik, és nagyobb esély van arra, hogy válaszolnak, a milen memóriát vegyek-be is írtam, de ott nem kaptam választ... 😞

Igazából mind1 hogy melyiket veszed, mert szinte ugyan az a 2. Annyi hogy a Corsair-nak a hűtőbordái nagyobbak, ezzel sokkal jobban hűtődik. De jelentős különbség nincs köztük, úgy hogy azt veszed amelyik szimpatikusabb 😀
0
0
0
0
psychosocial avatar
üdvözletem!

kinston blue hyperX
KHX1600C9D3K2/4GX
vagy
Corsair Vegeance
CMZ4GX3M2A1600C9

KHX1600C9D3K2/4GX

0
0
0
0
alratar avatar
Quadgame94 írta:
Srácok pls help!
Már tegnap is írtam hogy akadoznak a videók, újra rakás után is. Már rohadtul idegesítő. Veszek egy DVD-t és felrakok egy másik Windowst hátha jobb lesz, de nem tudom mit csin. Ja a youtube akadozik csak.

Az akkor böngésző hiba lesz.
Milyen böngészőt használsz?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Srácok pls help!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
patrikk911 írta:
Sztetek a hd6850 és a hd6790 közt a bf3 multijában mennyi fps különbség lenne olyan kb 5 ?

HD6850 Azért gyorsabb nála. Sztem átlagban 5-8Fps kül lenne.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Sztetek a hd6850 és a hd6790 közt a bf3 multijában mennyi fps különbség lenne olyan kb 5 ?
0
0
0
0
niteforce avatar
még elég lehet egy gyengébb VGA-val meg nem max felbontáson meg grafikán.
0
0
0
0
no avatar
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processzor 3800+ 2.00 GHz... ez az én processzorom elég jó, vagy kell fejleszteni?
0
0
0
0
simon7109 avatar
ha van VGA-Scart átalakítóm akkor a monitorra ráköthetem pl a DigiTV dobozát és menni is fog?(alapból nincs az adott monitoron Scart csatlakozó,de láttam átalakítókat)
0
0
0
0
levi27 avatar
Létezik az hogy a vezeték nélküli billentyűzet+egér amit egy hete sincs hogy vettem már elromlott volna? vagyis a bill meg az egér villog ahogy kell nekik bekapcsoláskor de a vevőcuccos nem 😲 az ment tönkre szerintetek?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nem lehet az, hogy mivel nincs másik hangszóróm ezért egy olyat kell használnom amibe csak az egyik szól? ( Tegnap romlott el, eltört benne valszeg a vezetékben a szál) Csak azért mert a hang is keményen akadozik.

Most kihúztam a rosszat. Eddig jó...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Le szedtem a flashplayer 11-t, ezzel csinálja.
0
0
0
0
niteforce avatar
niteforce írta:
akkor szerintem telepíts egy régebbi flash playert

szerk: megelőztek 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A Flash plugint is frissítsd, egy próbát megér.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
úgy telepítetted újra, hogy formáztad is a vinyót?

Persze.
0
0
0
0
niteforce avatar
úgy telepítetted újra, hogy formáztad is a vinyót?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
looserking írta:
sztem firssíts drivereket stb...

Shader órajelet lehet húzni NV VGA-kon ? 😲

Minden a legrisebb. Egy youtubnak nem kéne akadoznia egy 3 hónapossal sem....

Ötlet? Most is hallgatok zenék és akadozik...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Sziasztok
Olyan problámám lenne, hogy kb. 1 hónapja felelőtlenül leszedtem egy Windows 8 skin packot, amit utána nem tudtam letörölni. Ezzel nem lenne még baj, de belassította a gépemet. Ma újra raktam. De a youtube videók még mindí akadoznak. Nem mindegyik, de akadoznak. És a hang is akadozik. Eléggé zavaró. mit tegyek?
0
0
0
0
simon7109 avatar
kalashnikoff írta:
simon7109 írta:
kalashnikoff írta:
simon7109 írta:
ez milyen monitor szerintetek?
Philips 226V3LAB
valaki előrelátó volt és ilyet vett a régi helyére amikor nyíltan megmondtam,hogy milyen kell...130 euro volt.
eladjam és megvegyem a LG IPS236V monitort vagy ez sem olyan rossz?

Az a Philips nagyon jó (szerintem nem lenne értelme lecserélni a másikra.)
Sokkal jobb a képviszonya is mint annak az LG-nek. Lehet hogy nagyobb az átmérője "kicsivel", de nem éri meg jobban azt a + 20k-t.
Szóval "szerintem" maradjon a Philips 😀

nem egészen +20k.
a LG 160 euro ez meg 130 volt.

akkor 14.000FT, de akkor is jobban jársz ha maradsz a Philipsnél "szerintem"

ez a videó valahogy elrettent tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=i0i49ncFhkw
a végé a lényeg.érdekes az a fehér ami eléggé sárga:S
na meg ezen a videón kívül semmit nem találok róla.
amugy meg csak 8700 ft a 30 euro😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
simon7109 írta:
kalashnikoff írta:
simon7109 írta:
Philips 226V3LAB
valaki előrelátó volt és ilyet vett a régi helyére amikor nyíltan megmondtam,hogy milyen kell...130 euro volt.

Sokkal jobb a képviszonya is mint annak az LG-nek. Lehet hogy nagyobb az átmérője "kicsivel", de nem éri meg jobban azt a + 20k-t.

nem egészen +20k.

akkor 14.000FT, de akkor is jobban jársz ha maradsz a Philipsnél "szerintem"
0
0
0
0
simon7109 avatar
kalashnikoff írta:
simon7109 írta:
Philips 226V3LAB

nem egészen +20k.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
lovaglo írta:
hogy lehet játékom

Letöltesz vagy veszel a boltba😂
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
simon7109 írta:
Philips 226V3LAB

0
0
0
0
simon7109 avatar
Philips 226V3LAB
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Biosban célszerű húzni a procit. Azt, hogy mennyi fesz kell neki, azt neked kel kitapasztalnod. Ugyanis nincs 2 egyforma hardver. De azt el kell mondja, hogy 400-500 MHz-et általában lehet emelni az órajelen fesz emelés nélkül. Arra kell figyelni, hogy ne melegedjen túl, s stabli maradjon. A stabilitás ellenőrzésére a prime 95-öt ajánlom. Ezt fél órán keresztül nyomatod, és ha nincs hiba, akkor stabil a rendszer. A másik dolog pedig amire kell figyelni azok a Ramok órajelei. Ezeket szépen vissza kell osztani. Pl. ha van egy 800 MHz-es Ramod azt nem célszerű 1000 MHz-re feltolni, mert akkor kihal az egész. Legcélszerűbb az, ha 800 alatt marad a memória órajele az fsb növelése után.
0
0
0
0
banii avatar
Segítséget kérnék! (intel Dual-Core E5200)
Processzoromat szeretném húzni,de nem tudom hogy mit és hol kell állítani, vagy hogy hány mhz-en mennyi volt sbt. kell neki,
esetleg milyen program kell ehhez.
Válaszokat előre is köszönöm.😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
looserking írta:
hali all
olyan problámám lenne h öszeomlott a mási kgépemen a windows és sehogyan sem tom ujra rakni mert egyszerűen nem akar bootolni...
mindig azt irja h nincs bootolható eszköz pedig felimseri mind2 winyót és a dvd olvasót is... ha másik géppel rakom fel akk amint visszarako ma winyót másik pc vel nemindul...
most mit tudnék kezdeni vele ? :S

Az alaplap adhatta meg magát. (szerintem)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az a vetélytársa ennek a kártyának.
0
0
0
0
wdavid avatar
hát egy kicsit még kell gyűjtenem hozzá de akkor inkább ezt veszem mint a 6870et 😃 most néztem tesztet amiben több helyen a Zotac GTX560 Ti-jét is elverte 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
eleg jo marka vedd meg szerintem :
0
0
0
0
wdavid avatar
az XFX márka mennyire megbízható? tudnék venni egy XFX 6950et 57K.ért ami szerintem nagyon jó ár érte, de nem sok mindent tudok erről a márkáról 😃

erről lenne szó egyébként:

https://media.bestofmicro.com/Y/Z/309707/original/xfx_6950_HD-695X-ZD.jpg
0
0
0
0
mathejocy avatar
Nézz egy másik drivert.Esetleg V szink OFF!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hali!

Az mitől van, hogy a German Truck Simulatorban "ugrik" a kép?
Nem szaggat, vagy akad, hanem megy simán, és 2-3 másodpercenként többször ugrik a kép...

Ha a grafikát lennebb húzom akkor még gyakrabban ugrik a kép, úgy játszhatatlan teljesen...
Ha felhúzom maxra akkor nem annyira...De 2-3 másodpercenként úgyis ugrik egy párat...
A gép bőven megfelel neki, a régi videókártyával nem volt baj vele.

Mi lehet a gond? Valami ellenszer?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A HD ready általában 1280X720 csak.

Egy Full HD támogatású 23"-os monitoron látni fogod a különbséget.
0
0
0
0
getcarter avatar
Superlompos írta:
Ha bírja a géped, akkor a lehető legnagyobb felbontáson érdemes játszani, amelyet képes megjeleníteni a monitorod.

Pl. ha 1920X1080 a max, akkor azon érdemes.

de látni a különbséget a full hd és a hd ready között
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kornel77 írta:
Úgy tudom Biosban lehet 😀

de ezt itt is lehet elméletben, de nem találom h hol
0
0
0