Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem lenne egy olyan gondom hogy nem tudom milyen karit hajtana ki leginkább a procim (Athlon II x2 240 2,8Ghz)?Én leginkább ati kártyát szeretnék csak csomó rossz dolgot hallottam róluk pl.nem jók a driverek
Jelenleh 3.2Ghz-de lehet 4ghz lesz új hűtővel...
oksa köszi de kifogja hajtani egy AMD Athlon II x2 250 proci 2 gb ddr3-rammal és 400W táppal.
Még szép hogy ki hajtaná kb egy 5770-est is kihajt.😀
2 kártyán jár a felyem, de nemrudok dönteni :S
Sapphire 4670 1GB DDR3 LITE vagy
Sapphire 5550 512MB DDR5
kérlek segítsetek!
Az a bajom, hogy vettem egy MSI N450 GTS-t, és írja, hogy a memória órajele 4000Mhz, de a gép csak 2000-t használ. Ezt hol lehet konfigurálni????
Üdv mindenkinek .
Van egy 2 magos x2 es amd-m egy artic cooling 64 pro pwm es ventivel. jelenleg 3 giga ddr 2 1066 van benne 2 dvd író
1db 500 as WD
és egy corsair cx 500 as
A táp + 3,3V on 25A +5V 20A +12V 32A -12V 0,8A +5Vsb 3A-t ad le
ATX 24 pin & 20 pin compatible 1db
EPS/ATX12V 8-4 pin 1 db
PCI-E 6 pin 2 db
sata 5db
4 pin Peripheral 4db
Szerintetek egy 5770 vagy 6850 et elvinne e ez a táp ?
Kettőt is. 😃
Van egy 2 magos x2 es amd-m egy artic cooling 64 pro pwm es ventivel. jelenleg 3 giga ddr 2 1066 van benne 2 dvd író
1db 500 as WD
és egy corsair cx 500 as
A táp + 3,3V on 25A +5V 20A +12V 32A -12V 0,8A +5Vsb 3A-t ad le
ATX 24 pin & 20 pin compatible 1db
EPS/ATX12V 8-4 pin 1 db
PCI-E 6 pin 2 db
sata 5db
4 pin Peripheral 4db
Szerintetek egy 5770 vagy 6850 et elvinne e ez a táp ?
Annyi lenne a kérdésem.
Hogy akkor megy e a hibrid sli ha... az everest..úgy írja ki..hogy
Jelenleg megy az alaplapi vga és a rendes..ami a pcx slotban van.
Vagy..csak külön..megjelenésre használható?
Aha ok.Köszi! Max egy 200 Mhz-t húzok rajta mert az alaphűtő van rajta.(ez a fránya szóismétlés).
65-70 fok terhelve az OK , de a fölött rizikós ...
Helló!Az lenne a kérdésem hogy a jelenlegi CPU-m ( AMD Phenom x3 8650 2,3 Ghz) képes lenne-e kihajtani egy 4870/90-et?
Szerintem alapórajelen is kihozza belőle a legjobbat , de ha nem akkor ott a másik véglet : tuning
Üdv!
Új videókártyát akarok venni ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Amit kinéztem:
-Gigabyte GV-N430OC-1GL 1GB DDR3 PCIExpress 20eFt-
-Gigabyte GV-N240D5-512I 512MB DDR5 PCIExpress 22eFt- (ezt azért mert a Memória órajele 1600MHz-el több, ha ez számít)
Olyan 20-max 25eFt-ot szánok rá, ha tudnátok job karit.
Főleg a CoD sorozatokhoz, Dirt 2, NFS-ni használnám Ha bírni fogja...
Új videókártyát akarok venni ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Amit kinéztem:
-Gigabyte GV-N430OC-1GL 1GB DDR3 PCIExpress 20eFt-
-Gigabyte GV-N240D5-512I 512MB DDR5 PCIExpress 22eFt- (ezt azért mert a Memória órajele 1600MHz-el több, ha ez számít)
Olyan 20-max 25eFt-ot szánok rá, ha tudnátok job karit.
Főleg a CoD sorozatokhoz, Dirt 2, NFS-ni használnám Ha bírni fogja...
Egy kérdésem lenne egy uj VGA-t kapok karácsonyra.
Ha belerakom gépbe akkor windowsot ujra kell telepítenI??
Sziasztok! Nemsokára veszek 1 új gépet és maximum 21000.- et adok a videókariért. Várom a javaslatokat! 😀 sziasztok!
Újonnan:Sapphire hd 5670 512mb
használtan:Talán kapsz annyiért egy 512-es 4870-est.
Milyen karit ajánlotok max 28k forint értékben?
Szerintem ezeket le alkudhatod ...
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Milyen karit ajánlotok max 28k forint értékben?
Sapphire Radeon HD5750 Vapor-X 512MB
A jelenlegi vgamról van szó (6870)
http://www.kepfeltoltes.hu/101223/572766502N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sziasztok lenne egy kérdésem egy Vtx3d hd 5750-eshez ez a táp megfelelne?
[LINK]
Válaszotokat előre is köszönöm
Ez olyan 6 - 6.5e Ft lenne átszámolva? Mert annyiért kapsz FSP-t is.
[LINK]
Válaszotokat előre is köszönöm
haveromnak x1650 ese van és 10.2 van fent neki
szerény tapasztalatom szerint!
próbáld alapra dobni a biost és akkor sem megy akkor valami nagyobb action van!
cső all!
most vettem egy geforce g210 pci-express x1-es kari de akárhogy rakom be a gépbe, az nem ismeri fel, de a ventillátor forog. tudnátok nekem ebben segíteni?
előre is köszi
egyszeres? mármint az x1, nem x16? nem írtad el? 😲
most vettem egy geforce g210 pci-express x1-es kari de akárhogy rakom be a gépbe, az nem ismeri fel, de a ventillátor forog. tudnátok nekem ebben segíteni?
előre is köszi
De gondolom akkor azért mert ő még nem érzi magát melegnek!
Köszi!
Van valakinek fogalma hogy 9600 GT-nek 512MB ddr3 256bit-es xfx nvidianak körübelül mi a gpu-jának üzemi hőmérséklete feszegetés nélkül?
a venti mindig 35%on ketyeg de ha cod7 vagy valimi igényesebbel nyomom akkor felmelegszik 65ig is es akkor is 3ön pörög a fan!
Nem igaz h nem leeht vmit reagálni a bejegyzésemre!:@
a helyzet az, hogy nem igazán értek sokat abból, mit leírtál. Megnéztem a képet, amit még ez előtt posztoltál és szerintem meg kéne próbálnod ezt:
asztalon jobb klikk >> képernyőfelbontás >> Speciális beállítások >> felül: Monitor fül >> a képernyő frissítés-gyakoriságot állítsd 75Hz, vagy 60Hz-re.
Már az első írásodat sem igazán értettem. De így a képből valami átjött...
Annyi lenne a kérdésem, hogy mi lenne a Shader clock? Van egy GPU + ez?
Csak azért érdekelne, mert a VGAspeed-en a 9800GT eredményeit nézegettem és ott van core clock és shader clock.
[url]http://vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=display&p1=acaoaeabd2[/url]
Valaki világosítson fel légyszi. 😀 Köszi.
amd honlapján nézted?
nem szereti a vga-mat........
Ez mekkora poén 😃
Nekem is kell egy ilyen 😆 És ha tényleg úgy fűt mint az igazi akkor nem is kell jobban felöltözni télen sem 😃
Ez mekkora poén 😃