Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
igen eddig megvan, de nekem semmi változást nem produkál... amit letöltöttem és megnyitottam, azzal mit kell csinálni?
Hogyhogy...ott kell hogy legyen a minialkalmazásoknál... jobb click,Minialkalmazások(Gadgets)
már csak azt kell valakinek elmondani h tudom telepiteni 😆 mi és hova kell másolni?
[LINK]
Oliver95:Nagyon köszi a segítséget rendes tőled😀
Itt az enyém is 😃 :
Az a kék óra nagyon nem iilik a háttérhez szvsz 😆
Küldök privátba linket 😉
köszi
Oliver95:Nagyon köszi a segítséget rendes tőled😀
Itt az enyém is 😃 :
Hello.
Ezt a képet honnan tudom letölteni?
Itt az enyém is 😃 :
Mai:
hol lehet szerválni ilyen témákat? és h lehet telepiteni őket?
mert régen én is találtam hasonlókat, de nem tudtam h lehet őket beüzemelni 😕
most ijen😃
Nekem most ilyen. 😃
Jól néz ki. 😆
Nekem most ilyen. 😃
[LINK]
Az enyém így néz ki most 😀
Ezt a képet küld már át😆, sehol nem találom x'D!
Az enyém így néz ki most 😀
Most ilyen:
Egész kellemes desktop. 😆
Nekem meg mindig valami egyszerű mert utálom az ilyen túlcsicsázott fényes fényképes maszlagokat mert csak elrondítják az egészet szerintem! Én inkább az ilyen animált egyszerűeket szeretem!
Mondjuk nekem se nagyon díszes, csak nem hagyom meg az eredetit. 😆
Nekem jelenleg eléggé túlcsicsázott van!
Ez valóban gyönyörű. Nálam ez a háttérkép a win7 szűzességével egyenlő, mert rögtön az első dolgom, hogy lecseréljem. 😆
nekem ilyen most ikonok szinte disznek vanak csak minden game-t xfire röl inditok vkinek vmi ötlete h feldobjam? 😆
Rakj fel win7-et, telepíts hozzá 1 rocket vagy objectdockot, esetleg rainmetert is, és mingyárt jobban fel lesz dobva 😆
win 7-em van, eloszor is fel kell telepiteni az Aston 2 (2.0.3. en ezt a verziot hasznaltam) nevu programot es ahoz vannak temak, mint ez is, a kepet kulon tettem be nem ez a kep volt hozza.
kösz szépen!
Recon666, Ferrari, mindkettotoke vagany.
Az enyem jelenleg igy nez ki
ezt a témát honnan lehet letölteni? mert rohadtul tetszik! amúgy xp-re vagy win7-re van ?
Recon666, Ferrari, mindkettotoke vagany.
köszönöm, a tied is szép.
A tálca kifejezetten tetszik 😆