Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
most még Sony Ericsson K510i, de tervezem lecserélni
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Most már samsung d900 am nincs vagyis van de már nem nagyon használom ezért
[LINK]
[LINK]
Fincsi mi😆
0
0
0
0
DarthRoni avatar
az nem gond, lesz hozzá memokártya😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
DarthRoni írta:
samsung e900-am van, de már haldoklik szegényke, és a sony ericson w205-öt nézegetem, valakinek volt olyan?
csak hogy mi a véleményetek róla, jó telefon-e😃
https://blog.se-portal.hu/wp-content/uploads/2009/04/w205_2.jpg

ennek csak annyi baja van hogy ha telefon szolgáltatónál veszed akkor alapból nem jár hozzá memória és így 3mb szabad hely lesz rajta azaz 0 db zene
0
0
0
0
DarthRoni avatar
nekem is ilyen lenne a sony ericson 😜
0
0
0
0
R0x0r avatar
De a Nokia XpressMusic-ba is nagyon jó, még ha nem is érintős legalábbis nekem nagyon bejön az XpressMusic mert zenehallgatásra nagyon jó, de te tudod. Nem egy HIHETETLEN JÓ teló de nekem ez bőven elég. 😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát nem vagyok nagyigényű, zenét sokat hallgatok a telomal, szal az biztos, de nem véletlen walkman mobile, amúgy ez jó arra amire nekem kell, csak az érdekel, hogy szerintetek jó telefon-e, és szokott-e ezzel a típussal valami baj lenni
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
ez attól függ neked mire kell
0
0
0
0
DarthRoni avatar
samsung e900-am van, de már haldoklik szegényke, és a sony ericson w205-öt nézegetem, valakinek volt olyan?
csak hogy mi a véleményetek róla, jó telefon-e😃
https://blog.se-portal.hu/wp-content/uploads/2009/04/w205_2.jpg
0
0
0
0
aliens avatar
nekem egy Sony Ericcson k800 meg egy LG kp 502
0
0
0
0
tacsi03 avatar
Szar telefonom van. :'D 😆 W200i. -.-"
0
0
0
0
neon avatar
Samsung GT-S5230 (Star)
0
0
0
0
no avatar
Nekem 1 Nokia 6300 - ami már nem nagyon van egyben... 😂 Szoktam vele néha focizni... 😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nekem meg Niki 5310 ixpresszmjúzik 😆
0
0
0
0
no avatar
nekem egy Sony Ericcson W660I Walkman telom van
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
looserking írta:
sonyi ericsson elhagytam h talállhatnám meg ? 😲

Menj rendőrségre mert ha valaki bekapcsolja onnantól fogva meg tudják találni de ha ott hever kikapcsoltan valami árokban akkor annak annyi
0
0
0
0
Szykla avatar
aknakukac írta:
Szykla írta:
Nekem régebben azok a telok tetszetek amiknek kiálló antennájuk volt PL: Motorola v550 azt miután olyanom lett akkor jöttem rá hogy nem is olyan klafák ellenkezőleg sz*rok 1 évire rá gallyá ment a menete az antennának azt mindig kipotyogott és hogy térerőm legyen állandóan szenvednem kellet úgy hogy soha többet olyan telot.

De azok máé vagy 15 éve voltakk!!!

Hát szerintem azért nem olyan régi mert 2006-ba vettem most márciusba lett 4 éves 😊
0
0
0
0
aknakukac avatar
Szykla írta:
Nekem régebben azok a telok tetszetek amiknek kiálló antennájuk volt PL: Motorola v550 azt miután olyanom lett akkor jöttem rá hogy nem is olyan klafák ellenkezőleg sz*rok 1 évire rá gallyá ment a menete az antennának azt mindig kipotyogott és hogy térerőm legyen állandóan szenvednem kellet úgy hogy soha többet olyan telot.

De azok máé vagy 15 éve voltakk!!!
0
0
0
0
Szykla avatar
0
0
0
0
aknakukac avatar
samsung j770 egy nagy kalap szar 😃
0
0
0
0
kz009 avatar
nekem 1 NOKIA 3500Classic van...jó kis telefon lassan 2.5 éve meg van és még nem volt semmi baja a gyári hibát kivéve hogy gyenge anyagból volt ősszerakva a fülhalgató aljzat és eltört benne valami de szerencsére gari időn belül volt...volt velem két címerezésen is,sárban fetrenget(ez véletlen volt) és még mindig semmi baja nekem nagyon teccik...de ideje lenne 1 újjab NOKIA-ra cserélnem valami érintő kijelzősre...
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Én mostantól nokiás maradok, nagyon jó telókat csinál. Igaz, hogy az egyik legdrágább gyártó, dehát inkább költök egyszer sokat, aztán évekig bírni fogja. Idáig az összes nokia telóm bírta évekig, bár a sony ericsson-aim is bírták, de abból a legöregebb telóm az 2 éves volt. 😆
0
0
0
0
Devis avatar
sztem k750i...régi telóm az volt nagyon szerettem csak azt ellopta egy...c*gány h rohadna meg...k750i vel az a baj h már nem lehet kapni 😆
0
0
0
0
Devis avatar
jaja nekem ellopták azt vetttem egy 10 ezer forintos sz*rt (fent van h mit)...de már ez is kb darabokban van 😆
0
0
0
0
Devis avatar
LG GB 102 (egy szar 😆 nem ajánlom senkinek 😆😉
0
0
0
0
zrobee avatar
nekem sony ericsson p1i-m van...
ha vkinek van még uiq3-as telója és érdekli egy jó fórum hozzá akkor az írjon pü-t
0
0
0
0
Hitoshi avatar
w595 jobb.van rajta rádió 😆 meg valamivel jobb a kamerája.ha valahol megtudod nézni akkor nézd meg h a w880i ben van e giroszkóp mert a w595 ben igen 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mobilport.hu és a mobilarena.hu-n nagyon jó tesztek vannak
0
0
0
0
Szykla avatar
Én meg először ügy voltam hogy 1 Sony Ericsson W880i veszek ( mert az unokatesóm-nak az volt ) és ő mondta hogy az tök faxa, de most itt a fórumon sok helyen olvasom hogy milyen jó a W595 és hát most meg nem tom melyik a jobb úgy hogy most a neten teszteket meg miegymást olvasok hogy el tudjam dönteni a végeredményt… 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A nokiával az a baj hogy kezdetben pofátlanul drága de pár hónap után egész kedvező lesz az ára. Én pl pár napja 32 000 ér szereztem be az N82 őmet ami kb 2 éve még 200 000ft os áron kerül piacra
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Még jó hogy az Omnia II-st! 😉
0
0
0
0
Ducky avatar
Melyiket vegyem meg inkább?
Nokia 5530 Xpressmusic vagy Samsung Omnia II?😀
0
0
0
0
gigazte avatar
nekem SE w890i-m van😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
super88: a csajok most a Samsung Corby-ért vannak megesve 😀 az is jó választás lenne 😜
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Jaaaaj még csak most lessz meg?!..értem! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát már ugyan megvan de még pesten rostokol testvéremék hozzák majd remélhetőleg a jővő héten meglesz
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Nem gond! 😆..és, milyen? 😀..amúgy Én is az 5MP-ért + ISO beállításért + A/M FOCUS-ért (és persze a képeríntés) végett vettem Viewty-t! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hopsz elírtam 😆 2008 ban Európa legjobb kamerás mobilja. Többek közt ezért is vettem n82 őt😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Na ezt nem tudtam! 😆..😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
2008 legjobb fényképezőse meg a nokia n82😆 És igazad van.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Egyáltalán NEM a MP-elek a fontosak!!!!!..sokkalta fontosabb az ISO, az optika nagysága, A/M FOCUS!!!!!..aki egy kicsit is konyít a fényképkészítéshez, az tudja hogy miről beszélek! 😉..//..a telefon nem fényképezésre való, így mivel kicsi az optika (kevés fényt tud befogadni) este rettentő "zajos" képeket csinál, ráadásul a villanó sem sokat segít (persze a XENON-os vaku az más tészta! 😀😉!!!..2009 legjobb fényképezős telója a NOKIA N86, amivel elég szép képeket lehet készíteni! 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hitoshi írta:
Kmisi99 írta:
Nem a megapixelek a fontosak. Mert mit érsz egy 50 megapixeles 10GB os homályos pacával ami valami képet ábrázolna. Ezek a megapixelek csak parasztvakítás inkább kiadnának valami rohadt jó 5 megapixelest

ez nem igaz ! még egy 3 megapixeles telefon is szép képet készít! (mint az enyém) akkor ne is beszéljünk egy olyan-ról mint a Saito 😜

De én azt mondom hogy jönnek ezzel hogy húúú 12 megapixel vááá dejó aztán a minősége hol van? A legjobb telefonos kamera sem üti meg egy 15 000ft os fényképező minőségét szóval inkább legyen vagy 5megapixeles de a minősége legyen még jobb
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció