Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha Iphone-od van akk szerintem érdemes lesz lecserélned ötösre, de nekem mondjuk nem jön be az Alma. Én inkább HTC One X-t vagy SGS III-t vennék.
lehet hogy marad ez a 4s, és s3 mat veszek mert arra is kiváncsi vagyok
itt egy összehasonlítás
Az iPhone mindig is gyorsabb volt ha netezni akart valaki... nekem például gyorsabban behozza a gepigeny.hu -t mint a laptopom...
De végülis mind a kettő csak egy telefon... (iPhone 5, III SyxalaG)
üdv! Kis segítséget kérnék: HTC One S-t néztem ki. De várnék még ötleteket, viszont ennél egy FT-vel se legyen több ha lehet. Csak android. Meg aki közelebbről ismeri a telefont vagy van neki az esetleg írhatna véleményt. Köszi!
Ismerősömnek van 1. Hát hol is kezdjem
Röviden: (én rühellem a htc-t mert nem tetszik a kezelő felülete)
De ettől függetlenül:
kurva jó gyors sok emoria...... jó rom elég jó optimalizáltság de én inkább 1 s2 vagy galaxy not-ot vennék de ha mindenképpen htc akkor mehecc máris a boltba.
Szerintem olvasd el. Az aksija nem a legjobb meg ramból 512mb van de azon kívül jó 😃
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről: SAMSUNG GALAXY W
Nagyon ezt nézegetem, csak kíváncsi vagyok, hogy tudtok-e róla valamit mondani.
Korrekt telefon. Erős a hardvere, gyors.
Ez biztató! 😀 Megéri az 57.000Ft-os árát ? mert ennyiért hozzálehet jutni.
Annyit szerintem megér.
Sziasztok!
Ez biztató! 😀 Megéri az 57.000Ft-os árát ? mert ennyiért hozzálehet jutni.
Sziasztok!
Sziasztok. Szeretnek venni egy telefont, es az a kerdesem lenne, hogz mit gondoltok a Galaxy Ace-rol?
nagyon ócska, nem ajánlom. nekem is olyan van.
Sokkal jobb vételek is vannak. Mennyi a keret?
Mi a probléma vele? Egy időbe én is nézegettem ,hogy megveszem.
Lassú, és körbe rajta ez a krómozott műanyag ez borzalmas. Pattogzik le róla, és úgy néz ki mintha megemésztette volna egy kutya. Feloldás után mindig kell neki egy kis időt hagynom, hogy észhez térjen. Néha nagyon idegesítő. Én még tavaly nyáron vettem, eredetileg HTC Wildfire S-t akartam, csak éppen nem volt raktáron, aztán amikor mondták hogy 2 hét, másikat kezdtem keresni.
Sziasztok. Szeretnek venni egy telefont, es az a kerdesem lenne, hogz mit gondoltok a Galaxy Ace-rol?
Mi a probléma vele? Egy időbe én is nézegettem ,hogy megveszem.
Hát nem tudom mi van azzal a Galaxy-val, de egy normális S3 nem így működik. Szerintem az az US(Amcsi) verzió, amelynek csak 2 magos procija van, ellentétben az International verzióval, amelyben 4 magos Exynos 4 Quad proci van.
tele van cseszve mindennel, az látszik, mig az iphone üres
Ha Iphone-od van akk szerintem érdemes lesz lecserélned ötösre, de nekem mondjuk nem jön be az Alma. Én inkább HTC One X-t vagy SGS III-t vennék.
lehet hogy marad ez a 4s, és s3 mat veszek mert arra is kiváncsi vagyok
itt egy összehasonlítás
ZTE Tania 120eur-ért megéri ? WP7-s teló Mango-s oprendszerrel.A 4,3 kijelző tetszik benne,ha vmi kell netről azon már megtudom nézni.Átlagfelhasználó vagyok szal használnám mint : zenelejátszó,doc megnyitásra,e-mail,net,facebook.Szerintetek ?
Ja és újonnan 2év garival.
[movie=]http://www.youtube.com/watch?v=EkuLE1g8of8&feature=plcp[/movie]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=EkuLE1g8of8&feature=plcp[/url]
Az új iphone rol mit gondoltok ? a videó alapján nagyon komoly, erősen elgondolkodtam rajta hogy lecseréljem a 4s emet.
Szerintem nem ér meg 200.000Ft-ot
hát ha a 4s emet eladom 130-140 ér simán még egy 32gb os szerintem.
akkor nem kell sokat rádobnom.
[movie=]http://www.youtube.com/watch?v=EkuLE1g8of8&feature=plcp[/movie]
Az új iphone rol mit gondoltok ? a videó alapján nagyon komoly, erősen elgondolkodtam rajta hogy lecseréljem a 4s emet.
Szerintem nem ér meg 200.000Ft-ot
LG Optimus 2X P990
Samsung I8350 Omnia W
LG P970 Optimus
HTC One V T320E
Szerintem akkor ezek a legjobbak. Olyan 55-60.000 között vannak ujonnan
Szerintetek melyik telefonnak fog szépen lemenni karácsonykor az ára hogy érdemes legyen megvenni? Max 50-60 körül. 😀
Majd ezt a kérdést akkor tedd fel 😃 Jönnek még új telefonok majd. Nem is kevés
A Tipo a Benchmark teszten 2895,míg a Mini 2 2650 ponttal zárta az eredményt..meg aztán a SONY sokkal szebb,s letisztultabb mint a SAMSUNG.
a Tipo-ban jobb proci van, és van rá hivatalos ICS 4.0. A Mini 2-ben ugyanaz az ócska gyenge hardver van,mint a galaxy ace-ben. Tapasztalatból mondom hogy gyenge, mert nekem is ace van.
De a Mini 2 is jó telefon nem?!? 😕
Sajnos én már döntöttem s a Samsung Galaxy Mini 2-re esett a választás 😕... Szerintetek az nagyon rossz, vagy ez a telefon jó?
Köszönöm! 😀
Hali. Telenornál vennék 30.000-ért egy Alcatel OT-995-öt. Megéri ennyiért? És ha igen akkor mondanátok róla néhány véleményt?..😃
Megéri!
Ennél többet nem lehet mondani róla,egy oldallal ezelőtt már ki lett tárgyalva! 😜
Sony Xperia Ray... 😉
Hááát..ha valaki meg tud barátkozni a 3,5Inch alatti mérettel nem rossz választás!
Heló most nem fikázni meg semmi hasonló szándékom nincs ezzel a komentárral!!!! De most őszintén aki azt nem tudja hogy mi a franc az az ics az mi a ***nak vesz s3 at???????? Jó igen tisztelet a kivételnek akik ott járnak má hogy rom telepítés meg rootolás. Azok vegyék is mert értenek hozzá. De ha 1 pénzbuzi hülye *** embertől megkérdezem hogy mi az at ice screem sendvics (igen tudom rosszul írtam) és őőőőő nemtom. Mos ténleg az ilyen hülye ***ok minek vesznek 160 ezer ft os telefont???? Ha még ennyit se tudnak???? Érdekes én tudok romot telepíteni meg rootolni (nem felvágás képpen) És 1 Galaxy S Plusom van. Remélem értettétek és nem hordotok le bunkó parasztnak vagy hasonlónak. Igen aki a 160 000 ft os telefonját facebookozásra használja. Ezekre nincs semmi jelző.
Bevallom őszintén én se vágtam annyira ezeket a telefonos témákat mikor még nem volt android-os telefonom...mióta meglett a Defy+ azóta kezdtek ezek érdekelni,s később már a ROOT-olást s egyéb szintű dolgokat nyúztam.
Ez az SIII pedig egy jó kiindulópont lehet eme folyamat elindításában,nem feltétlenül kell leoltani az adott emberkét! 😀
Az S3 rootolásra?? meg hasoonló dolgokra? Inkább 1 zte blade vagy 1 galaxy s mert ezek a legnépszerűbb romolós telefonok olcsók használtan. Az s3 ra még alig van rom.
Jó persze SIII-at én se piszkálgatnám agyon...de gondolom ilyen eszement ember nincs,vagy ha igen egyetértek veled! 😃
Arra ott a Huawei és a ZTE! 😃
Heló most nem fikázni meg semmi hasonló szándékom nincs ezzel a komentárral!!!! De most őszintén aki azt nem tudja hogy mi a franc az az ics az mi a ***nak vesz s3 at???????? Jó igen tisztelet a kivételnek akik ott járnak má hogy rom telepítés meg rootolás. Azok vegyék is mert értenek hozzá. De ha 1 pénzbuzi hülye *** embertől megkérdezem hogy mi az at ice screem sendvics (igen tudom rosszul írtam) és őőőőő nemtom. Mos ténleg az ilyen hülye ***ok minek vesznek 160 ezer ft os telefont???? Ha még ennyit se tudnak???? Érdekes én tudok romot telepíteni meg rootolni (nem felvágás képpen) És 1 Galaxy S Plusom van. Remélem értettétek és nem hordotok le bunkó parasztnak vagy hasonlónak. Igen aki a 160 000 ft os telefonját facebookozásra használja. Ezekre nincs semmi jelző.
Bevallom őszintén én se vágtam annyira ezeket a telefonos témákat mikor még nem volt android-os telefonom...mióta meglett a Defy+ azóta kezdtek ezek érdekelni,s később már a ROOT-olást s egyéb szintű dolgokat nyúztam.
Ez az SIII pedig egy jó kiindulópont lehet eme folyamat elindításában,nem feltétlenül kell leoltani az adott emberkét! 😀
Az S3 rootolásra?? meg hasoonló dolgokra? Inkább 1 zte blade vagy 1 galaxy s mert ezek a legnépszerűbb romolós telefonok olcsók használtan. Az s3 ra még alig van rom.
Ez az SIII pedig egy jó kiindulópont lehet eme folyamat elindításában,nem feltétlenül kell leoltani az adott emberkét!
Ki tudja lehet,hogy ha neked is az SIII lenne az első android-os telefonod még jobban kitanulnád ezeket a dolgokat.
Szal nem nagyon értem a gondolkodás módodat de te tudod! 😀
Szerk:mellesleg az S plus se az alsó kategóriába tartozik..
Egyébként ez a Samsung Galaxy SIII játékok terén, hogy teljesít? Megy minden játék rajta? Itt most a komolyabb játékokra gondolok, mint a GTA 3 és hasonlók. Ja és torrent oldalról le lehet tölteni ezeket a játékokat, erre a telóra nem? Bocsi a hülye kérdésekért, de valahogy eddig sosem érdekeltek annyira a telefonokkal kapcsolatos dolgok... 😃
SpiderMan:
MaxPayne:
Batman:
Szerintem ez kielégítő válasz a kérdésedre! 😃
...és igen,torrent oldalakról lehet ezeket "beszerezni"! 😀
Hát mivel az én mostani telomra karácsony körül jár le a 2 év hűség a tmobilnál, akkorra terveztem telefon vételt 😀
Ha a 995 akkor már nem lesz ott kapható, akkor valami mást kell hogy nézzek ahelyett 😃
Ettől nem kell félned,hogy nem lesz kapható... 😃
Ilyen jó pénzösszeget hozó telefontól nem fog egyhamar megválni az a kapzsi "Trémobil" ! 😀
Ha a 995 akkor már nem lesz ott kapható, akkor valami mást kell hogy nézzek ahelyett 😃
Köszi 😀
Itt a 995 utódja,nemsokára megjelenik nálunk is!
Állítólag 70K lesz csak!! 😀
Köszönöm szépen a gyors választ 😀
Már olvastam azt a tesztet, csak azért jobb emberektől megtudni, hogy milyen is ez a készülék 😃
Elmondanád nekem, hogy mi az a launcher? :$
Egy másik kezelőfelület a google playen is vannak ilyenek 😀