Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
wdavid írta:
a GainWard márka mennyire megbízható? 😃

megbizhato es nagyon jo tuning kartyakat gyart
0
0
0
0
wdavid avatar
a GainWard márka mennyire megbízható? 😃
0
0
0
0
roberto888 avatar
akk loiloscope, kicsi és jó 😀
0
0
0
0
roberto888 avatar
Sony Vegas, Loiloscope, VirtualDub
0
0
0
0
Thomech avatar
ximo írta:
number6 írta:
Légyszives segítsetek HEELLPPP

Biztos segítene valaki, de visszaolvasva az előző 3 oldalig nem kérdeztél semmit, ha jól látom 😕

Number6 írta: Helo igénybevenném a tudásotok gépet szeretnék venni 120-130 e ft ból az i.ponion szeretném elkészíteni már kérdeztem és rakott nekem össze is vki (nem az ***on) és kérhetném azt h ott összeraknátok nekem egy konfigot mert nekem mindíg vhogy egy tizesel v többért jön ki.(olyan képetis csináltok rólla köszi előre is további szépnapot.

De ezt egyébként a Vásárlási tanácsok/Milyen gépet vegyek? topikba kéne írni! És ott biztos hamar válaszolnak rá! 😃
0
0
0
0
ximo avatar
number6 írta:

Biztos segítene valaki, de visszaolvasva az előző 3 oldalig nem kérdeztél semmit, ha jól látom 😕
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Thomech avatar
Nem is azért akarom mert le akarom cserélni az XP-m hanem mert eladom a geforce 7600Gs és aki meg venné kiváncsi rá hogy megyen e vele, mert vett már egy ilyet csak az GT volt és kék halálozott vele de xp vel meg ment neki! Hát ezért kellene 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem felesleges Win7 gépedre.
0
0
0
0
Thomech avatar
kalashnikoff írta:
Thomech írta:
Sziasztok
Lehet nem ide való, de szerintem ide is be lehet soroloni! 😃
Az lenne a kérdésem hogy miként tudnám megosztani a vinyóm mert most csak C/ meghajtó van de szeretnék egy D/ is mert fel kéne raknom a win7 ett kipróbálni hogy megyen de nem akarom hogy el vesszen a C lévő adatok és az XP!
Milyen progival lehetne? És nem tenne kárt a winyómban?
Köszi előre is! 😀

Sajátgép-->C/meghajtó (jobb egérgomb) tulajdonságok--> Megosztás.

Kockázat van (ezt írják is ott) de nem lesz baja.

Oké
És most hova? 😃
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/nvtelen-4.jpg
0
0
0
0
ogre077 avatar
Sziasztok help pls: Hogyan tudnék megoldani eszt a problemát amikor megnytom sajátgep utana megyitom peldaul a D-t ö uj ablakot nyit és miden amit megyitom új ablakot nyit,mindik új ablakot nyit így tobb ablak nyitva van,Köszi a help elöre.
0
0
0
0
no avatar
Segítsetek légyszi😢
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem is van olyan, gyári cooler az ilyen sajnos.
nem lehet ellene tenni.
Ha hangos cserélni kell
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Thomech írta:
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy miként tudnám megosztani a vinyóm mert most csak C/ meghajtó van de szeretnék egy D/ is mert fel kéne raknom a win7 ett kipróbálni hogy megyen de nem akarom hogy el vesszen a C lévő adatok és az XP!
Köszi előre is! 😀

Sajátgép-->C/meghajtó (jobb egérgomb) tulajdonságok--> Megosztás.

Kockázat van (ezt írják is ott) de nem lesz baja.
0
0
0
0
Athis18 avatar
niteforce írta:
Athis18 írta:
az normális, ha a proci felpörög 4500rpm körülre, pl ha vmi erösebb gépet igénylö játékkal tolom?

ha 4500 rpm-re pörög a proci az nem jó mert annak nem szabad pörögnie, nem motor az 😃
az MHz.
de teljesen normális.

Igen a cooler-re gondoltam.. bocsi az elirásért 😃 Tegnap ép néztem h mikor toltam vmi játékot, akkor egy idö után elég hangosan pörgött, és láttam hogy 4400rpm körül volt,átlag 2800 helyett :\
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Köszi előre is! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
niteforce írta:
ja hogy coolerre gondolt.... 😆😂

Nem tudom, hogy arra gondolt-e, de az rpm csak coolernél állja meg a helyét.
0
0
0
0
no avatar
Helo igénybevenném a tudásotok gépet szeretnék venni 120-130 e ft ból az i.ponion szeretném elkészíteni már kérdeztem és rakott nekem össze is vki (nem az ***on) és kérhetném azt h ott összeraknátok nekem egy konfigot mert nekem mindíg vhogy egy tizesel v többért jön ki.(olyan képetis csináltok rólla😕 köszi előre is további szépnapot.
0
0
0
0
niteforce avatar
ja hogy coolerre gondolt.... 😆😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Attól függ, hogy milyen hűtő az. Mondjuk 4500 az már elég hangos. Nekem elvileg max 2000-en forog a cpu cooler, de az is elég hangos a 800 után. Bár 2000-en sose forog játék közben, mert az nem gyilkolja le annyira, mint egy prime 95, vagy egy winrar jelszó feltörő.
0
0
0
0
niteforce avatar
Athis18 írta:
az normális, ha a proci felpörög 4500rpm körülre, pl ha vmi erösebb gépet igénylö játékkal tolom?

ha 4500 rpm-re pörög a proci az nem jó mert annak nem szabad pörögnie, nem motor az 😃
az MHz.
de teljesen normális.
0
0
0
0
Athis18 avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
Váó, ezt az értelmet... Borebaba kifejtenéd milyen százalékról beszélsz?
0
0
0
0
borebaba avatar
Légyszi vki magyarázza má el h kell igy százalékolni?
0
0
0
0
getcarter avatar
looserking írta:
Az OpenGL (Open Graphics Library)

Az OpenGL két fő célja:

Elrejteni különböző 3D-s gyorsítókkal való érintkezés bonyolultságát egyszerű és egységes API-t nyújtva.
Elrejteni a hardware platformok különböző képességeit minden implementációban megkövetelve az OpenGL jellemzők teljes készletének támogatását (ha szükséges szoftveres emulációval).

Az OpenGL alapműveletei primitívekkel dolgoznak, mint pl.: pontok, vonalak és sokszögek (poligonok). A grafika egy grafikus futószalag (pipeline) révén készül el, logikailag a folyamat egy kliens és egy szerver részre osztható fel. A legtöbb OpenGL parancs vagy kioszt egy primitívet a grafikus csővezetéknek, vagy meghatározza, hogy milyen sorrendben dolgozza fel ezeket. Az OpenGL 2.0 bevezetése előtt a futószalag vezérlése egy előre meghatározott szűk kereten belül volt konfigurálható. Az OpenGL 2.0 teljesen programozható a GLSL (pixel és vertex shaderek) segítségével, ugyanakkor a korábbi függvényekkel és eljárásokkal való kompatibilitás is teljesen megmarad.

Wikipédia 😆

kösz😲
0
0
0
0
Devis avatar
akos328: laptopokba nincsenek kifejezetten kábelek. pl dvd rom olyan h az alapból van pl 10 tű, dvd-be 10 lyuk, simán betolod a helyére és becsavarozod és kész. egyébként igen az lehet h a dvd rom halt meg.

levi27: igen olyan létezik
0
0
0
0
levi27 avatar
Az létezik hogy a proci egyik magja 27fok a másik pedig 15? egybe a procira az everest 30fokot ír...
0
0
0
0
akos328 avatar
lenne egy gyors kérdésem.
Adott egy MSi Ex600-as laptop. a DVD meghajtója elromolhatott, mert van hogy nem látja a Windows, olyankor BIOS-ban sem látható. 1-2-3 reset után megint látható a BIOS-ban és a Win is látja, de egy esetleges újabb reset után előfordul h nem.
Kábelre, vagy IDE csatolóra gyanakszom, mi lehet a baj?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Ha letöltöm a win7 et akkor az lyan mint ha játékot töltenék le pl:ha letöltöm akkor nem kell utánna csinálni semmit?utánna működni fog rendesen mert félek ha letöltöm és nem lesz jó és nemtudom visszaállítani

Hát azért egy op-t ne hasonlítsunk egy játékhoz 😃 (de hasonló).
Amúgy meg mi gond lenne? felrakod, és ha nem jön be, visszarakod az xp-t és kész.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Ha letöltöm a win7 et akkor az lyan mint ha játékot töltenék le pl:ha letöltöm akkor nem kell utánna csinálni semmit?utánna működni fog rendesen mert félek ha letöltöm és nem lesz jó és nemtudom visszaállítani
0
0
0
0
Devis avatar
bios pontosabb mint bármely más progi.
egyébként passz, legtöbb asusos lapnál itt lehet szabályoztatni a hűtést
0
0
0
0
WyhoS avatar
Nálam csak ezek vannak. https://www.kephost.com/images4/2012/3/10/qh2qg7xambm386qzyd75.jpg

Mondjuk nem értem itt mér 40°c-t ír amikor minden más programnál 28-t vagy 35-t
0
0
0
0
Devis avatar
hardware monitor résznél
0
0
0
0
WyhoS avatar
és azt hol találom meg ? 😃
0
0
0
0
Devis avatar
az a bios hibája ha folyton maxon megy. Cool ´n´ Quiet-et kapcsold be
0
0
0
0
WyhoS avatar
Sziasztok!

Az normális ha egy Phenom II 555 black editon ( 2 magon megy , nincs tuningolva) procit egy Cooler Master Hyper tx3 maximális fordulat számon hűtse , már akkor is ha bekapcsolom a gépet ?
Biosba beállítottam hogy szabályozza magát a ventilátor , de semmi eredménye. Talán egy bios frisités megoldaná ? Amúgy 28°c-n megy üresbe ha terhelem akkor meg 35°c de mindig max fordulat számon megy.

Választ előre is köszönöm.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Én még a 65 W -os Intelem is sokallom 😂
600MhZ -es tuninggal lehet mégtöbbet eszik... 😕
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Devis írta:
niteforce írta:
Szilard96 írta:
levi27 írta:
Szilard96 írta:
Az mindegy, csak az alaplap fogadja el azt a processzortípust.

A cooler kérdése a Watt szám 😀

Pont ezaz hogy max TDP-re 95W-ot írnak... na ha kinyitom a 555-ös összes magját az úgy 125W++ lesz... nem fog elfüstölni esetleg? 😃

Nem hiszem...Ha jó a hűtés akkor nem szabad neki, gondolj az overclock-ra, az is jóval megnöveli a hőtermelést 😃

Ha valami baj lenne, akkor is lekapcsol a gép, és visszaáll alaphelyzebe, vagy a legutolsó helyes beállításra😀

az én athlon II X3-masomnak is 95W a gyári TDP, kinyitottam a 4. magot, így 126W és stabil, teljesen jól megy 😀

én 960t-t nyitottam 161W-ra ment fel 😲

😲Azigen😶
0
0
0
0
Devis avatar
niteforce írta:
Szilard96 írta:
levi27 írta:
Szilard96 írta:

Pont ezaz hogy max TDP-re 95W-ot írnak... na ha kinyitom a 555-ös összes magját az úgy 125W++ lesz... nem fog elfüstölni esetleg? 😃

Nem hiszem...Ha jó a hűtés akkor nem szabad neki, gondolj az overclock-ra, az is jóval megnöveli a hőtermelést 😃

Ha valami baj lenne, akkor is lekapcsol a gép, és visszaáll alaphelyzebe, vagy a legutolsó helyes beállításra😀

az én athlon II X3-masomnak is 95W a gyári TDP, kinyitottam a 4. magot, így 126W és stabil, teljesen jól megy 😀

én 960t-t nyitottam 161W-ra ment fel 😲
0
0
0
0
GAMER2 avatar
A vapor x azt hiszem a hűtést jelöli.😉
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszi szépen és a vapor x az mi vagy csak egy név
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Hali sztetek i.pon vagy lambd.a computer hol az olcsobb megbízhatobb stb köszi üdv

i.pon. Nem ismerem a lambd.a computer-t, így nem tudom mennyire megbízhatók. De nézegettem az árakat ott, és elég csábító néhány cucc. De hogy megbízhatók e, az jó kérdés.
0
0
0
0
bluefire avatar
patrikk911 írta:
Hali sztetek i.pon vagy lambd.a computer hol az olcsobb megbízhatobb stb köszi üdv

én az i pon-ban bízok jobban 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Szilard96 írta:
levi27 írta:
Szilard96 írta:

0
0
0
0
patrikk911 avatar
0
0
0
0
Szilard96 avatar
levi27 írta:
Szilard96 írta:

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció