Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame: nem a kari lesz a söralátét 😃
40e, ami tartalmaz egy iszogatás költségeit is 😀
Kivel kell piálnom, hogy ennyiért kapjak egyet?😆
megkérdezhetem, hogy mennyiért tudtad beszeretni?
De ha nem szeretsz játszadozni az ilyenekkel, akkor jó a Giga! Bár nem hiszem, hogy olyan veszett nagy teljesítmény különbség adódna ennyi gyári húzásból!
De ha nincs igazam cáfoljatok meg
Gigabyte R585OC-1GD HD5850 OC 1GB/DDR5
[LINK]
vagy
MSI R5850-TWIN FROZR II 1GB/GDDR5 PCI-E
[url]http://eu.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=2029[/url]
Sürgőőős 😃
Írta valaki valahol nemrég hogy a BF3 ATI-s lessz. Ezt hogy kell érteni ? Miben lesz kevesebbaz nVidiasoknak ?
semmiben nem lesznek gyengébbek az nvidiák, a BFBC2 is amd-s volt mégsem ment jobban mint nvidián
TwoK : te mire vársz ??
35van akkor gtx460
30 akkor hd 4890,
25 hd 4870, gtx 260
de azért 27-ért az 5770-sem, rosz csak +2ezerért már gyorsabb karit veszel, hát ennyi, dönts okosan😆
de am most nézem csak ph-t irtál😆
de am 34ezerért megéri az a kari
[LINK]
Szerkesztettem az előzőt de inkább ide is leírom : Tud valaki valami helyet ahol nagyonolcsón juthatok GTX 460-hoz ?? ( PH-n kívül )
de ha neked ezek tetszenek, enm foglak le beszélni róla, de a hd 4890 20% gyorsabb az 5770.nél
hardver apró
[LINK]
Szerk.: Tud valaki valami helyet ahol nagyonolcsón juthatok GTX 460-hoz ?? ( HW-n kívül )
Koppy96
igazából az 5770 picivel megelőzi, de nem olyan mérvadó a különbség.
de én nem venném meg egyiket sem, régebben is megbántam hogy az 5770-t vettem, mert elvoltam ájulv a dx11 miatt, aztán le is cseréltem a gtx-re
én továbbra is a hd 4890-t ajánlom
de te tudod
Viszont 1 kérdésemre nem kaptam választ : A GTS 450 vagy a hd5770 tart ki tovább és melyik kezeli magasabb fps-el a DX11-et ( a jövőben döntő lesz ez szempont szerintem )
zsolty87
az az amikor több monitoron játszol egyszerre
Mit jelent az hogy Eyefinity? Hogyan működik?
(Sapphire HD 5670 1 GB DDR 5 kártyánál láttam ezt)
Asusnak van ilyen kártyája?
[LINK]
de ez lassabb mint a hd 4890, és az vaporx-es szal jó a cooler rajta,én mindenképpen azt venném
A BF3- hogy lesz ATI-s ?? miben lesz rosszabb az nVidiasoknak ??
vagy akkor ott van a 4890 is
szerk.:[LINK]
ez nincs is messze tőled, és gyorsabb mint a gtx260
Most találtam egy hírdetést hogy eladó GTX260 30K-ért. Megéri az árát és mennyire jó mert azt tudom hogy 448 bites (hurrá) de nem eszik sokat ? és az meddig szolgálna új gamekkel ??
Akkor már GTX275 30-35-ből megvan, és hát ugye DX10-ben még jódarabig vinni fogja a gémeket, ha nem fontos, hogy mindent maxra tegyél. 😀
és nem fogyaszt sokkal többet, elfogja vinni a tápod
ja ás 1280-ba ez is viszi majd sokáig a gémeket, ezzel majd késöbb kell kompromisszumokat kötnöd.
1024-ben még több ig is