Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ducky avatar
akos328 írta:
Becsavarozod a helyére, rádugod az alaplapra, vagy IDE-re vagy Sata-ra, rádugsz egy molex csatit a tápból és mehet is,
Ha IDE-sata a 2 vinyó, akkor nem (legalább is nekem nem kellett) master, slave-t állítani, de 2 sata esetén igen.
magyarul BIOS-ban be kell állítanod melyikről bootoljon.

És ha akkor csatlakoztatom, ha már be van kapcsolva a gép, és már be is jelentkezem?😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Becsavarozod a helyére, rádugod az alaplapra, vagy IDE-re vagy Sata-ra, rádugsz egy molex csatit a tápból és mehet is,
Ha IDE, Sata a 2 vinyó, akkor nem kell (legalább is nekem nem kellett) Master, Slave-t állítani, de 2 Sata esetén igen.
magyarul BIOS-ban be kell állítanod melyikről bootoljon.
0
0
0
0
Ducky avatar
Van egy új belső merevlemezem, ugyanaz, ami a Ducky nevű gépemben van, és az újat be szeretném tenni. Hogyan lehetséges? Légyszí válaszoljatok..😃D
0
0
0
0
akos328 avatar
apetit1989 írta:
azt hiszem, .pls
De nem tuti...

Az lesz az köszönöm szépen
0
0
0
0
apetit1989 avatar
azt hiszem, .pls
De nem tuti...
0
0
0
0
akos328 avatar
Érdekes kérdésem lenne. Vannak az online rádiók, és lelehet tölteni egy fájlt, amit általában winamppal megnyitva csatlakozni lehet és hallgatni. nah most van az ingyenes listen2myradio oldal ahol minenki csinálhat kedvére rádiót. Erről az oldalról, illetve egy kimondott rádioról kéne ilyen fájl.
semmi egyébb kérdésem nincs, mint h mi ez a fájlformátum?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
kalashnikoff írta:
BukoTt írta:
Sziasztok
azt kérdezném hogy lehet e laptopba alaplapot cserélni? mert azt mondták nekem hogy nem de én nem hiszek nekik.

nem lehet.

A klasszikus módon nem, tehát nem úgy működik, hogy bemész a boltba, 'kezicsókolom, a polcon a balról második alaplapot kérném.
Viszont, ha pl. ebayen találsz egy műküdőképes, ugyanolyan típusú lapot, azzal kicserélheted.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
BukoTt írta:
Sziasztok
azt kérdezném hogy lehet e laptopba alaplapot cserélni? mert azt mondták nekem hogy nem de én nem hiszek nekik.

nem lehet.
0
0
0
0
Bukta avatar
köszi a gyors választ😀 kár😞
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen jól mondták nem basztak át!
0
0
0
0
wdavid avatar
pedig hihetsz nekik 😃 alaplapot nem igen lehet 😃 a legtöbb laptopba max ramot meg vinyót lehet
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok
0
0
0
0
JohnnyFox avatar
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Van valaki aki rendelkezik skype-al? Képernyőmegosztással szeretném megmutatni a hibát amit tapasztalok!

Előre is köszönöm
0
0
0
0
marko99 avatar
Valaki megtudná mondani hogy hogyan kell "mountolni"? A lapomra írjátok
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy a régebbi fajta TV-re,még NEM HDMI-s,arra milyen Xbox 360 lenne jó?? Olyan kéne,amihez a 3 színű csatlakozó van. Választ előre is köszönöm 😉

Szerk.: Szerintetek nyáron még nem késő egy XBOX-ot venni?? Mert hallottam,hogy kijön a 720,és azért kérdem. Választ előre is köszönöm 😉
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Viharvadasz írta:
Sziasztok (ismét😃😉

Most apummal néztük ki egy új laptopot, egész korrekt áron, szerintetek milyen: Procesor:Intel Core i3 2310M (2.10GHz), RAM: 4096 MB DDR3 1333 MHz, Grafikus kártya: GeForce GT 540M 1GB , Merevlemez: 500GB 5400rpm, Operációs rendszer Windows 7 Home Premium 64 bit. Szerintetek milyen? Átlagos használatra szeretném, itt-ott egy kisebb játék(tudom, nem erre való egy laptop, de msot mindenképp laptopot szeretnénk), netezés, videózás.(Játékoknál picit maibb játékokat szeretnék, de minimumon, vagy CS:S). Nektek, hogy tetszik?

amire használnád arra teljesen megfelel.

Az szupi, köszi:-)
0
0
0
0
niteforce avatar
Viharvadasz írta:
Sziasztok (ismét😃😉

Most apummal néztük ki egy új laptopot, egész korrekt áron, szerintetek milyen: Procesor:Intel Core i3 2310M (2.10GHz), RAM: 4096 MB DDR3 1333 MHz, Grafikus kártya: GeForce GT 540M 1GB , Merevlemez: 500GB 5400rpm, Operációs rendszer Windows 7 Home Premium 64 bit. Szerintetek milyen? Átlagos használatra szeretném, itt-ott egy kisebb játék(tudom, nem erre való egy laptop, de msot mindenképp laptopot szeretnénk), netezés, videózás.(Játékoknál picit maibb játékokat szeretnék, de minimumon, vagy CS:S). Nektek, hogy tetszik?

amire használnád arra teljesen megfelel.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok (ismét😃😉

0
0
0
0
niteforce avatar
értem 😞
sajnos nem tudom mi lehet a probléma, majd más segít 😕
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
konsti írta:
niteforce írta:
őőő próbáld meg azt, hogy egy Revo uninstallerrel eltávolítod a progit, és utána feltelepíted a legújabbat.
Mármint 7 zipre gondolsz?De nem azzal van a gond tuti..mert van egy külső vinyom és azon mindig mindent enged..

Értem.
Nem 100%-os megoldás, de csináld azt, hogy akkor a külső vinyóra csomagolod ki, és amikor megkapod a fájlokat, a belsőre másolod őket, hogy telepítsd, vagy egyből a külsőről a belső egy mappájába telepíted.
Próbáltam és az a vicc...ott meg a telepitője ír ki valamit hogy nem éri el az egyik szükséges fáljt...
0
0
0
0
niteforce avatar
konsti írta:
niteforce írta:
őőő próbáld meg azt, hogy egy Revo uninstallerrel eltávolítod a progit, és utána feltelepíted a legújabbat.
Mármint 7 zipre gondolsz?De nem azzal van a gond tuti..mert van egy külső vinyom és azon mindig mindent enged..

Értem.
Nem 100%-os megoldás, de csináld azt, hogy akkor a külső vinyóra csomagolod ki, és amikor megkapod a fájlokat, a belsőre másolod őket, hogy telepítsd, vagy egyből a külsőről a belső egy mappájába telepíted.
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
ír ki hibaüzenetet? hibakódot?
az alapján rá lehet keresni hogy mi a hiba és hogyan lehet orvosolni
ERROR: Can not delete output file...
0
0
0
0
niteforce avatar
ír ki hibaüzenetet? hibakódot?
az alapján rá lehet keresni hogy mi a hiba és hogyan lehet orvosolni
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
próbáld ki ezt: [LINK]
ha ezzel sem működik akkor valami rendszer beállítás gond lesz szerintem.
ugyanugy semmi...de azért köszi
0
0
0
0
niteforce avatar
próbáld ki ezt: [LINK]
ha ezzel sem működik akkor valami rendszer beállítás gond lesz szerintem.
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
rendszergazdaként vagy bejelentkezve?
Hát 2 felhasználót csináltam a gépet .egyet magamnak meg egyet mutteréknak és mindkettőnek rendszergazda jogosultságot adtam..szóval elméletileg jha.
0
0
0
0
niteforce avatar
rendszergazdaként vagy bejelentkezve?
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
semmit nem enged kicsomagolni?
semmit...se winrar se winzip..hozzáférés megtagadva mindig ezt írja...mintha nem lenne rá jogom...de nem találtam hol tudnám saját tulajndonba venni és engedélyezni?
0
0
0
0
niteforce avatar
semmit nem enged kicsomagolni?
0
0
0
0
konsti avatar
niteforce írta:
konsti írta:
Szerintetek ha külső vinyoról(usb 2.0) futtatok egy játékot lesz valami hátrányom a belső vinyohoz képest ami sata 2-ös és ugye gyorsabban olvas és ír?

a betöltési idő magasabb lesz, nagyon nem multiznék külső vinyóról, single még elmegy.
Hát ez rossz hír ..mert nem tudom a belső vinyomra rakni a játékot mert olyan a játék hogy ahova kicsomgolod a winrart onnan telepíti de a belső vinyom nem enged kicsomagolni..és nem tudom miért?
0
0
0
0
niteforce avatar
konsti írta:
Szerintetek ha külső vinyoról(usb 2.0) futtatok egy játékot lesz valami hátrányom a belső vinyohoz képest ami sata 2-ös és ugye gyorsabban olvas és ír?

a betöltési idő magasabb lesz, nagyon nem multiznék külső vinyóról, single még elmegy.
0
0
0
0
konsti avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
Viharvadasz írta:
Hát ezt én se nagyon értem, emiatt is félek kicsinykét. Mert olvastam az oldalon, hogy a hardverra 2 év garancia, akkumulátorra 1 év. Mondjuk kicsit kételkedtem benne, hogy ha hardverra van a garancia akkor nem veszhet el, de azért a rendszer használja a hardvert, szóval most teljesen össze lettem zavarodva😃

Ha nem adtak hozzá semmit, vmit tenned kell rá. Ha nem akarsz 100.000-ket költeni OP-rendszerre, akkor muszáj lesz törtöt rátenned.
Amúgy ilyen esetben nem hiszem h elveszik a garancia. Bár nem az én laptopomról van szó, nem akarom azt mondani tedd meg, mert erre lehet azt mondai kibicnek semmi sem drága, de igazából más választásod nincs.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
valaki tudna ajánlani valami jó fajta külső HDD-t olyan 20e ft környékén?
0
0
0
0
no avatar
Hát ezt én se nagyon értem, emiatt is félek kicsinykét. Mert olvastam az oldalon, hogy a hardverra 2 év garancia, akkumulátorra 1 év. Mondjuk kicsit kételkedtem benne, hogy ha hardverra van a garancia akkor nem veszhet el, de azért a rendszer használja a hardvert, szóval most teljesen össze lettem zavarodva😃
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
Viharvadasz írta:
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne: hamarosan ha minden jól megy veszünk egy új laptopot, melyre 64 bites Windows 7 fog kerülni. De itt a gond, hogy az a Windows tört változat. A laptop garanciás, alapból nincs rajta semmilyen rendszer(se Windows, se Linux) és ha rakunk rá egy tört Windows 7 Home Premium 64 bitet, akkor elveszik a garancia?

Ha nem volt hozzá operációs rendszer, akkor kénytelen vagy feltenni. Max ha gariztatni kell, akkor teszel rá egy linuxot. De nézd meg a dokumentumokat, írniuk kell, mikor veszik a garancia. Ha például telepített op-rendszerrel veszed, akkor csak azzal lehet gariztatni, amivel eredetileg eladták. Ha újratelepíted veszik... Üres gép esetén nem tudom mi a protokoll...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne: hamarosan ha minden jól megy veszünk egy új laptopot, melyre 64 bites Windows 7 fog kerülni. De itt a gond, hogy az a Windows tört változat. A laptop garanciás, alapból nincs rajta semmilyen rendszer(se Windows, se Linux) és ha rakunk rá egy tört Windows 7 Home Premium 64 bitet, akkor elveszik a garancia?
0
0
0
0
sisko avatar
Erik94 írta:
segitsetek egy régi zenét keresek és az a éneklés benne hogy
follow me follow me...nemtudjátok mi lehet?

Ez azért nagyon kevés,mennyire régi,férfi vagy nő adja elő,esetleg valami refrén,mert így még a Youtube is több tucat előadót dob fel erre a 2 szóra 😞
0
0
0
0
Erik94 avatar
segitsetek egy régi zenét keresek és az a éneklés benne hogy
follow me follow me...nemtudjátok mi lehet?
0
0
0
0
roberto888 avatar
Vista driver is jó hozzá. VIA 4in1 driver kell hozzá, itt megtalálod:
[url]http://hu.msi.com/product/mb/PT890-Neo.html#/?div=Driver&os=Vista%2064[/url]
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
nekem ami most van nem köll .. 😆
de nem találtam rá 😞
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
penzessandor írta:
win 7 re kell ?

alaplapi hangkártyát mindig telepíteni kell (anélkül ne várj hangot 😃 )
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció