Sziasztok olyan problemam van a blog.hu-n h kiteszek egy hirdetes amihez csinalok kepet es megadom az urlt ezt elmentem es smikor ramegyek a blogomra a kis kepecske vmikor bejon de vmikor nem es kijon egy ablak mintha nem lenne netem. De ha url-kent egy nem letezo cimet irok ki akkor mindig kijon a kis kep a hirdetesnel
Hát kártyától függ nem 😃, de akkor ahhoz azt is tudni kell, mit mivel raksz össze, mert CF-be se mind1. lehet h csak a PhysX miatt nem lehet gyengébb karit berakni mert nem megy össze a 2, mint ahogy egy HD6850, meg 5670-se rakhatsz össze. Azzsem pont nem .D
hybrid tobbkartyas rendszer a neve. Nem minden alaplap tamogatja.
nem kell amugy hozza hid csak siman berakod.
nem tudom hogy pontosan mennyi teljesitmenynkvekedest hoz nekem sem volt meg ilyen rendszerem
niteforce írta:
Szerintem csak 2 esetben érdemes CF-et/SLI-t építeni:
Ha már 1 kártyával nem elérhető az a teljesítmény, ami neked kellene
És ha valami kártya nagyon jó áron van, akkor nagyon jutányos áron tudsz jó teljesítményhez jutni. De én ha tehetném maradnék az egykártyás megoldásnál, maximum annyi hogy nagyobb AMD karik mellé egy kis geforce physx-nek.
Egyrészt fogyasztás, másrészt melegedés, harmadrészt pedig nem is minden játék támogatja úgy ahogy kellene a többkártyás rendszereket, vagy egyáltalán nem is támogatja.
És azt h oldod meg h AMD mellé nvidiát teszel?Nemzavar be eggyik a másiknak,ill mennyit nöne a teljesitmény?V hogy kötöd össze a kettöt,pl crossfire hiddal?v nem is kell,mert lehet h a crossfire hid nem megy rá az nvidia karira.Hallottam már erröl én is,de nemvettem komolyan.?
És ha valami kártya nagyon jó áron van, akkor nagyon jutányos áron tudsz jó teljesítményhez jutni. De én ha tehetném maradnék az egykártyás megoldásnál, maximum annyi hogy nagyobb AMD karik mellé egy kis geforce physx-nek.
Egyrészt fogyasztás, másrészt melegedés, harmadrészt pedig nem is minden játék támogatja úgy ahogy kellene a többkártyás rendszereket, vagy egyáltalán nem is támogatja.
a VGA memóriája, vagyis a VRAM igazából a felbontás miatt jelent sokat 1920x1080 alatt, még bőven jók az 1 GB-osak. A fölé kellenek a magasabb VRAM-ú kártyák
LobiDrg írta:
Sziasztok.Barátnőm jövőhéten vesz laptopot és nem tudjuk elönteni hogy melyiket vegye.Szerintetek ezek közül melyiket érdemesebb venni ?Úgy értem, hogy melyik az erősebb, megbízhatóbb stb.
Samsung NP300E5A-A04HU
HP Compaq 630 B800
Csak ez a két lehetőség van 😀.Előre is köszönöm a válaszokat 😀.Üdv
Túl nagy különbség nincs a kettő között. Bár a Samsung kinézetre jobban tetszik, HP-t venném.
Sziasztok.Barátnőm jövőhéten vesz laptopot és nem tudjuk eldönteni hogy melyiket vegye.Szerintetek ezek közül melyiket érdemesebb venni ?Úgy értem, hogy melyik az erősebb, megbízhatóbb stb.
Samsung NP300E5A-A04HU
HP Compaq 630 B800
philips20 írta:
ebbe az alaplapba: http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_939/A8NSLI_Deluxe/
ez a proci: AMD OPTERON OSA865FKM6BS
belemegy ?
nem... a proci Socket 940be való s az általad linkelt lap 939es, viszont összehasonlítottam a 940es a az AM2es Socketot (mind a 2 940pines) s az elhelyezés is egyformának tűnik
nemazon voltam h agyon húzzam csak kíváncsi voltam 😃
elvileg 6970 lesz a gépbe ha addig nem halásszák el előlem, ha mégis akkor 6950 2GB 😃 alap órajelen is jó a proci egyébként 😃 én olyan 3.8 környékéra húznám ha mégis neki állnék 😃 Hyper 212+al ha jól tudom 4.3at lehet belőle kihozni 😃
wdavid írta:
hát az én hűtőm annyit szerintem nem bírna 😃
egyébként miből venném észre h kevés neki a feszültség? kékhalált kapnék játék és tesztek alatt?
igen! én BF3 multival teszteltem, játszottam 1-2 órát, ha fagyott akkor restart, emeltem feszt, vissza multi ha fagyott megint emeltem ha nem fagyott fél óráig akkor dobtam rá még szorzót és megint BF ésígytovább!
közbe nézni kell a hőmérsékletet, ha elérted amit szeretnél pl 4.5GHz vagy épp 5GHz, akkor meg érdemes kitesztelni IntelBurn, Prime95 és társaival h megbizonyosodj h tényleg stabil!
azzal a hűtővel tényleg nem fogsz rekordokat döntögetni, de ha engem kérdezel nincs is sok értelme h húzd a procit egyelőre! ha jól tudom nem 7970 vagy gtx680 lesz a gépedbe, akkor meg minek? bőven elég az alapon, majd ha kevés lesz ráér akkor!
akos328 írta:
én nem ismerem a Steamről való letöltést, meg h jutsz CD-keyhez azon keresztül, de egyik megoldás h leszedsz egy törtet és beírod neki a CD-keyt. A játék végül is eredeti lesz és lehet h lesz hang is.
lehet elszúrtak vmit a frissítésnél ugyanis azt írtad legfrissebb verzió
AMD-s dirt 3 kuponért kapott kódot váltottam be.
roberto: a játékon belül nem tudtam átrakni, átírtam hardware configban, de az sem segített.
Mindegy lehet hogy hagyom annyira nem nagy probléma
köszönöm mindenkinek a segítséget!
én nem ismerem a Steamről való letöltést, meg h jutsz CD-keyhez azon keresztül, de egyik megoldás h leszedsz egy törtet és beírod neki a CD-keyt. A játék végül is eredeti lesz és lehet h lesz hang is.
sziasztok!
Eredetibe, steamről töltöttem le a Dirt3-mat, de nincs hang.
A beszédhang, és az autó hangja sem hallatszik, csak az effektek meg a zene.
A beállításoknál maxon van minden.
Mi lehet a baj, hogy lehet rajta segíteni?
köszi előre is!
Igen Hydra chippel szerelt alplapot kell venni az nvidia és amd pároitáshoz. De ezek nagyon drágák.
Mondjuk a lapom támogatja a sli-t is meg a Cf-et is.Akk ezzel megoldható lenne?
Helló!
A forrófejű (Nvidia 630a) chipsetemhez melyik borda lenne jobb?
(az egyszerűség kedvéért egybevegtám a két képet)
Csöves Asust mondanám 😃
A forrófejű (Nvidia 630a) chipsetemhez melyik borda lenne jobb?
(az egyszerűség kedvéért egybevegtám a két képet)
Milyen felbontáson használnád?
full hd-ban szeretném
gyarton belul a gpu t kell nezni azonls gpu k osszekothetoek.
nem kell amugy hozza hid csak siman berakod.
nem tudom hogy pontosan mennyi teljesitmenynkvekedest hoz nekem sem volt meg ilyen rendszerem
És azt h oldod meg h AMD mellé nvidiát teszel?Nemzavar be eggyik a másiknak,ill mennyit nöne a teljesitmény?V hogy kötöd össze a kettöt,pl crossfire hiddal?v nem is kell,mert lehet h a crossfire hid nem megy rá az nvidia karira.Hallottam már erröl én is,de nemvettem komolyan.?
Sziasztok.Barátnőm jövőhéten vesz laptopot és nem tudjuk elönteni hogy melyiket vegye.Szerintetek ezek közül melyiket érdemesebb venni ?Úgy értem, hogy melyik az erősebb, megbízhatóbb stb.
Samsung NP300E5A-A04HU
HP Compaq 630 B800
Túl nagy különbség nincs a kettő között. Bár a Samsung kinézetre jobban tetszik, HP-t venném.
Samsung NP300E5A-A04HU
HP Compaq 630 B800
Miért van az,hogy újrapasztázás előtt 1,325V-n ment a proci 3,0 Ghz-n.Most 1,325V-n nem megy 2,6-on.. -.- Ma a fene lehet vele? 😕
http://lambda computer.hu/termekek/reszletek/9091_corsair_60gb_cssd-f60gb3-bk_force_3/
Amúgy elég oda 500watt, bár én azt a raptoxxot kukáznám, igaz megbízható, de egy olyan gép alá már néznék egy jobbat.
Akkor nem írom át.
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy az ASUS P8Z68 V-LX vagy az ASRock Z68 Extreme3 Gen3
lenne jobba "The Current Militant 2.0 nevű gépembe majd?
És még az,hogy biztos elég lesz neki 500W?
Asus P8Z68 V-LX.
Azt szeretném kérdezni,hogy az ASUS P8Z68 V-LX vagy az ASRock Z68 Extreme3 Gen3
lenne jobba "The Current Militant 2.0 nevű gépembe majd?
És még az,hogy biztos elég lesz neki 500W?
akkor elvileg belemenne nem ? csak nem biztos hogy működne.
Nem megy bele!
Tudok Router vagy hálózati kártya nélkül wifit csinálni?
nem.
ebbe az alaplapba: http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_939/A8NSLI_Deluxe/
belemegy ?
nem... a proci Socket 940be való s az általad linkelt lap 939es, viszont összehasonlítottam a 940es a az AM2es Socketot (mind a 2 940pines) s az elhelyezés is egyformának tűnik
belemegy ?
elvileg 6970 lesz a gépbe ha addig nem halásszák el előlem, ha mégis akkor 6950 2GB 😃 alap órajelen is jó a proci egyébként 😃 én olyan 3.8 környékéra húznám ha mégis neki állnék 😃 Hyper 212+al ha jól tudom 4.3at lehet belőle kihozni 😃
hát az én hűtőm annyit szerintem nem bírna 😃
egyébként miből venném észre h kevés neki a feszültség? kékhalált kapnék játék és tesztek alatt?
igen! én BF3 multival teszteltem, játszottam 1-2 órát, ha fagyott akkor restart, emeltem feszt, vissza multi ha fagyott megint emeltem ha nem fagyott fél óráig akkor dobtam rá még szorzót és megint BF ésígytovább!
közbe nézni kell a hőmérsékletet, ha elérted amit szeretnél pl 4.5GHz vagy épp 5GHz, akkor meg érdemes kitesztelni IntelBurn, Prime95 és társaival h megbizonyosodj h tényleg stabil!
azzal a hűtővel tényleg nem fogsz rekordokat döntögetni, de ha engem kérdezel nincs is sok értelme h húzd a procit egyelőre! ha jól tudom nem 7970 vagy gtx680 lesz a gépedbe, akkor meg minek? bőven elég az alapon, majd ha kevés lesz ráér akkor!
-<audio_card>
<audio mixing="rapture3D"/>
</audio_card>
ez legyen benn.
sajnos nem jó 😞
de mindegy úgysem akkora probléma 😃
<audio mixing="rapture3D"/>
</audio_card>
ez legyen benn.
AMD-s dirt 3 kuponért kapott kódot váltottam be.
roberto: a játékon belül nem tudtam átrakni, átírtam hardware configban, de az sem segített.
Mindegy lehet hogy hagyom annyira nem nagy probléma
köszönöm mindenkinek a segítséget!
nem segít a hangkártya driver csere 😞
a játékot fél órája töltöttem le, a legfrissebb verzió 😞
Rakd fel ezt: [LINK] és állítsd be a hangbeállításoknál Software-ről Rapture3D-re.
a játékot fél órája töltöttem le, a legfrissebb verzió 😞
Felrakta a Steeam a patchet? (Bár mondjuk az nem ilyesmi jellegű problémákat orvosol)
Eredetibe, steamről töltöttem le a Dirt3-mat, de nincs hang.
A beszédhang, és az autó hangja sem hallatszik, csak az effektek meg a zene.
A beállításoknál maxon van minden.
Mi lehet a baj, hogy lehet rajta segíteni?
köszi előre is!
Gyenesmartin 😆 köszi
Helo sztetek ez hány colos lehet
Magasság:23.5
Szélesség:41.5
Átmérő:46.5
Ha nem pontosan ennyi nézzétek el, nemkönnyű ennyit kiszámolni fejben.😜