A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
niteforce írta:
Sziasztok!
A gepemen windows 7 operacios rendszer van. Egyes programoknal elofordul, hogyha a talcarol vagy akarhonnan megnyitom (ilyen az utorrent, a nod 32 es meg a zene mappa is) nem jelenik meg, hanem latom, hogy kimegy a kepernyon kivulre, ahol mar nem latom, semmi t sem tudok vele csinalni, ujratelepites, ujrainditas, program ujratelepitese sem segit.
segitsetek, mit csinaljak vele?
koszonom elore is

Nekem ezt a játékok telepítése után szokta ritkán csinálni, hogy kimegy a képernyő szélére és csak nagy nehézség árán tudom visszacibálni. 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
A gepemen windows 7 operacios rendszer van. Egyes programoknal elofordul, hogyha a talcarol vagy akarhonnan megnyitom (ilyen az utorrent, a nod 32 es meg a zene mappa is) nem jelenik meg, hanem latom, hogy kimegy a kepernyon kivulre, ahol mar nem latom, semmi t sem tudok vele csinalni, ujratelepites, ujrainditas, program ujratelepitese sem segit.
segitsetek, mit csinaljak vele?
koszonom elore is
0
0
0
0
no avatar
lol
Akk elég gyenge gépek voltak😃
Am itt azért mert most vettek kb 4-5 új gépet ami már egész jó😀
De vannak még itt is P1-es gépek fekvő házzal😆
0
0
0
0
kisborda avatar
laci503 írta:
kisborda írta:
Most raktam fel a windows 7-et és azt szeretném kérdezni, hogy le kell szednem a direct x 10-et vagy alapból tartalmazza? Meg ha nem akkor honnan tudom leszedni?

alapból van rajta DX11ig minden de érdemes azért drissíteni a Júliusi DX-el a gépet

Kösz a segítséget!
Ja és még csak annyit, hogy honnan tudom leszedni mert sehol sem találtam, lehet rosszul kerestem vagy csak vak vagyok!😆
0
0
0
0
cseszka avatar
tibeee írta:
Köszi a választ😃
Ezzel nem lenne gond, mert már ismerem a win7-et
Iskolában is pár gépen az van😜
Meg havernak is

Akkor elég türhetö gépek vannak a suliban.Mikor én jártam suliba nálunk hiszitek,nem PC256,vagy 286?meik is van,utánna jött ki a 486-os.
De mikor én jártam már volt P2-is,csak ott a suliba még a pc256,286 volt a menö.Elégjól fagyott a motyó.😆Két gomb lenyomása már komoly akadályokat görditett elébük.😆
0
0
0
0
no avatar
Köszi a választ😃
Ezzel nem lenne gond, mert már ismerem a win7-et
Iskolában is pár gépen az van😜
Meg havernak is
0
0
0
0
laci503 avatar
kisborda írta:
Most raktam fel a windows 7-et és azt szeretném kérdezni, hogy le kell szednem a direct x 10-et vagy alapból tartalmazza? Meg ha nem akkor honnan tudom leszedni?

alapból van rajta DX11ig minden de érdemes azért drissíteni a Júliusi DX-el a gépet

tibeee írta:
Sztetek megéri lecserélnem win7-re az xp-t??
Mivel jobb a win 7??
úgyis újra kell raknom a gépet, ezért kérdem😀
meg még akarok +1gb RAM-ot és akk pro lesz😆

megérni megéri mert jóval stabilabb a WIn7 meg modernebb 😃
de ha eddig XP-d volt akkor meg kell még szoknod mert van 1-2 dolog ami nem ott van benne mint ahol az XPben
0
0
0
0
no avatar
Sztetek megéri lecserélnem win7-re az xp-t??
Mivel jobb a win 7??
úgyis újra kell raknom a gépet, ezért kérdem😀
meg még akarok +1gb RAM-ot és akk pro lesz😆
0
0
0
0
kisborda avatar
0
0
0
0
Sheriff avatar
most az lényegtelen de hol lehet?
0
0
0
0
laci503 avatar
Sheriff írta:
Hol lehet a hang hardveres gyosítását letiltani mert nekem a D😆iagban nincs semmi!

miért akarod letiltani?
0
0
0
0
Sheriff avatar
Hol lehet a hang hardveres gyosítását letiltani mert nekem a D😆iagban nincs semmi!
0
0
0
0
WyhoS avatar
Hello. Tudna valaki linkelni nekem egy aktiválót,vagy cracket nem tudom mi kell hozzá de 15 nap múlva lejár.Valaki létszives küldjön egy cracket és azt is irja le h mit csináljak vele létszíves üzenetbe.Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
bmartin23 írta:
Nézted már a Vezérlőpult--> Felhsználói Fiókok-ban?

Igen néztem de végül sikerült megoldani a gondot: a futtatásba beírtam ezt: control userpasswords2 és ott kellett beállítanom h bekapcsolásnál ne kérjen jelszót, mivel ez vmiért beklikkelte magát, ezért hiába nem volt jelszóm, mégis kérte volna.
De végül sikerült megoldani😉
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Nézted már a Vezérlőpult--> Felhsználói Fiókok-ban?
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
Hy all!
Az lenne a kérdésem h az miért lehet h bekapcsolásnál nekem az üdvözöljük kép kimarad és helyette a felhasználói fiókom lesz ott a nevemmel és csak úgy tudok bejelentkezni ha rákattintok, mintha több felhasználós nézet lenne de csak ez az 1 felhasználó van. Ezt h tudom kikapcsolni?
0
0
0
0
grafi97 avatar
76 oldal ember!😆

oké, kössz megtaláltam, kiírom mint meghajtókép-fájl és dvd-ről bootolok..😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
grafi97 írta:
hi! az egyik laptopomon sikerült tönkretennem a windowst 7-et valószínüleg egy vírussal. azt írja hogy a windows nem tud elindulni, és hibátkeres aztán kísérlet a javításra de nem sikerül neki. na szal letöltöttem egy ugyan olyan windost ami eddig is volt. iso fálj. igy írjam ki ahogy van vagy először csomagoljam ki, és utánna írás? előre is köszi a választ, és bocs a hülye kérdésért de vanahol ezt olvastam van ahol meg azt.😜😃

Már többször nem írom le ebben a topicban már vagy 5x leírtam ha jól emlékszem olvass vissza!
0
0
0
0
grafi97 avatar
TripplaXXX2 írta:
Heló!
Már többször újra tettem a Windows 7 Ultimate SP1 32bit RENDSZERT,és még mindíg nagyon lassú egyszerűen nem tudom miért ilyen lassú és ma töltöttem le a Crisys 2 bétát és azt írta ki hogy torrent állomány hiba ,nem találja a torrentet.Ezután kezdhetem újra letölteni a majdnem 10GB-os játékot.NA KAPJABE!!!
Tehát egyszerűen meghülyült a gépem.
Szerintetek mit csináljak?
Légyszi válaszoljatok ez nagyon idegesítő!!
KÖSZI!!!!

Ha nem eredeti hanem letöltötted akkor lehet hogy csak simán a windows szar, szedj le másikat.😀
0
0
0
0
grafi97 avatar
hi! az egyik laptopomon sikerült tönkretennem a windowst 7-et valószínüleg egy vírussal. azt írja hogy a windows nem tud elindulni, és hibátkeres aztán kísérlet a javításra de nem sikerül neki. na szal letöltöttem egy ugyan olyan windost ami eddig is volt. iso fálj. igy írjam ki ahogy van vagy először csomagoljam ki, és utánna írás? előre is köszi a választ, és bocs a hülye kérdésért de vanahol ezt olvastam van ahol meg azt.😜😃
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Heló!
Már többször újra tettem a Windows 7 Ultimate SP1 32bit RENDSZERT,és még mindíg nagyon lassú egyszerűen nem tudom miért ilyen lassú és ma töltöttem le a Crisys 2 bétát és azt írta ki hogy torrent állomány hiba ,nem találja a torrentet.Ezután kezdhetem újra letölteni a majdnem 10GB-os játékot.NA KAPJABE!!!
Tehát egyszerűen meghülyült a gépem.
Szerintetek mit csináljak?
Légyszi válaszoljatok ez nagyon idegesítő!!
KÖSZI!!!!
0
0
0
0
thug85 avatar
A Windows 7 Enterprise és a Windows 7 Ultimate az összes lehetőségét tartalmazza az operációs rendszernek!

A Windows 7 Professional-ból hiányzó funkciók a következők:

* AppLocker
* BitLocker
* BitLocker To Go
* BranchCache
* DirectAccess
* Enterprise Search Scopes
* Boot from VHD
* VDI Enhancement
* MUI Pack Install

A Windows 7 Home Premium-ból hiányzó szolgáltatások (ebből is hiányoznak azok, amelyek hiányoznak a Professional-ból és még a következők):

* Offline Folders
* Windows Mobility Center: Presentation Mode
* Windows XP Mode
* Encrypting File System
* Advanced Back-up (Network and Group Policy)
* Remote Desktop Host
* Domain Join
* Group Policy Controls
* Location Aware Printing

A Windows 7 Home Basic-ből hiányzó szolgáltatások (ebből is hiányoznak azok, amelyek hiányoznak az előző kettőből és még a következők):

* Windows SideShow
* Snipping Tool
* Sticky Notes
* Windows Journal
* DVD Video Playback and Authoring
* Remote Media Streaming
* Windows Media Center
* Create Homegroup
* Windows Touch
* Aero Background
* Aero Glass
* Advanced Window Navigation

A Windows 7 Starter-ből hiányzó szolgáltatások (ebből is hiányoznak azok, amelyek az előző háromból és még a következők):

* Windows Mobility Center
* Multi-Monitor Support
* Internet Connection Sharing
* Create ad-hoc Wireless Network
* Fast User Switching
* Live Thumbnail Preview from Taskbar
0
0
0
0
pukkancs avatar
Üdv!
kérdés: a windows7 home premium és a Windows 7 Ultimate között ? tehát vannak benne plusz programok v ilyesmik?
0
0
0
0
rambobo avatar
Kösz , nem is tudtam h van ilyen 😆
0
0
0
0
rambobo avatar
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy jó e a gépem vagy újítanom kell-e win7-hez.
És melyik verziót kéne felraknom?
0
0
0
0
szabyy avatar
Igen csinálja tovább is , és igen a sidebar csinálja, amikor megnyitom a feladatkezelőt akkor a folyyamatoknál ott van, és szokott álltalában olyan 70%-os cpu-t használni, és milyen progikat töröljek le? Vagy a minialkalmazásokból töröljek le ami nem gyárilag volt?
0
0
0
0
thug85 avatar
szabyy: Nem csak a gép bekapcsolását követő 2-3 percig pörög maxon a proci? A gép indulása után ez nem szokatlan!
De ha több idő eltelte után is csinálja, és biztosan a sidebar okozza, akkor kezd el egyenként lelőni az alkalmazásokat kiszűrve ezzel, hogy melyik a ludas!
0
0
0
0
szabyy avatar
Valaki seítene, mert nekem a minialkalmazásokkal van gond. Amikor bekapcsolom a gépet, akkor látom, hogy a cpu 100%-on pörög, és megnézema feladatkezelőbena fojamatok, és látom, hogy a sidebar.exe fogja le a gépet annyira. Valaki segítene, hogy gogy tudnám megcsinálni, hogy nem pörgesse maxona cpu-t, mert fontos lennének a minialkalmazások, de a win7-et nem akarom újrarakni...
0
0
0
0
tichiz avatar
igen normális.alapjáraton vanhogy 1 gigát is megeszik😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Az normális dolog hogy a win7-em üresjáratban úgy hogy nem fut semmilyen felesleges program megeszi a memóriám 35-40% át? A gépem:
Cpu:Amd Athlon II x2 244
Alaplap:Msi 770-g45
Vga:Geforce gt220
Ram:2gb kingmax DDR3
Op renszer: Windows 7 ultimate 32bit
Pls segítsetek 😀
0
0
0
0
szabyy avatar
Valaki seítene, mert nekem a minialkalmazásokkal van gond. Amikor bekapcsolom a gépet, akkor látom, hogy a cpu 100%-on pörög, és megnézema feladatkezelőbena fojamatok, és látom, hogy a sidebar.exe fogja le a gépet annyira. Valaki segítene, hogy gogy tudnám megcsinálni, hogy nem pörgesse maxona cpu-t, mert fontos lennének a minialkalmazások, de a win7-et nem akarom újrarakni...
0
0
0
0
tibor560sec avatar
twoKgames írta:
Felszeretném tenni a win7-et csak azt nem tudom, hogy először le kell törölnöm a windows xp-t vagy csak indítsam el a telepítőt és az automatikusan letörli az xp-t és feltelepíti a win 7-et?

A menüből lehet majd választani a ''formázás-törlés'' menüpontot ... 😆
0
0
0
0
twoKgames avatar
kösz!
akkor csak simán be kell tennem a lemezt és elindítani?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
telepítheted a helyére, felülírva azt, vagy másik particióra párhuzamosan is, de a tiszta install mindig biztosabb
0
0
0
0
twoKgames avatar
Felszeretném tenni a win7-et csak azt nem tudom, hogy először le kell törölnöm a windows xp-t vagy csak indítsam el a telepítőt és az automatikusan letörli az xp-t és feltelepíti a win 7-et?
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem! egyik ismerősöm megkért hogy a laptopján (Asus F8V) tegyem fel neki a Win7-et... oké, fel tettem, minden oké, kivéve hogy az Fn+F11 meg az F12 bill. kombinációra nem lehet változtatni a hangot.
Aki tud kérem segítsen, fontos lenne :/
Windows 7 Ultimate 32bit x86
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy linket hogy ezt honnan tudnám letölteni???Windows 7 Game Edition hun
Vagy csak a magyarításáról.
Előre is ezer kösz!!!!!!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Én is 64 bitest használok és semmi bajomnem volt vele és még 1szer sem kérdezett ilyet. csak az Age of Empires 3ínál de semmi másnál. Nem tom mi lehet a baj nálad.
0
0
0
0
no avatar
Helló!
64 bites win7em van (tudom, úgyköll nekem), és több játéknál is kiírja telepítés után, h valószínűleg nem megfelelően lett telepítve, és felajánlja, h újratelepíti megfelelő beállításokkal. Ha megengedem neki, akkor ugye re-install, de aztán újra és újra ez az üzenet. Eddig nem nagyon zavart, de most van ez a játék (Europa universalis 3 - Divine Wind - tehát viszonylag új), ami 5-10 percenként kidob a játékból, aztán a szokásos megoldáskeresés eredmény nélkül. Ennek a telepítésénél is mindig kijön ez az üzenet.
Lehet, hogy van összefüggés? Esetleg megoldás valaki okostól?
Köszönöm előre is!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem pl. a Halo 1-nél az fps 25-re is amióta a Win7 64-bit van a gépen, a 32-bitesnél pedig ment normálisan. 😆
0
0
0
0
no avatar
Minek a fügvényében mennek vagy nem mennek a régi játékok win 7-en? Mert a jelenlegi és régi gépemen totál ugyanaza win 7 van, ameddig a jelenlegin semmi gond nélkül megy az SC, addig a régebbin kb 10-15 perc után lefagyasztja a gépet. Totál ugyanúgy rakom be a kompatibilitást stb.?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha van 4gb ram-od akkor simán mehet a 64-bites. 😆
0
0
0
0
gaborweb avatar
Szerintetek felrakhatom minden gond nélkül a 64 bites Win 7-et a gépemre? Jelenleg a 32 bites verzió van fent. tapasztalatokra lennék kíváncsi.
0
0
0
0
akos328 avatar
persze. Amikor felrakod a a 7-et, és csinálod a felhasználót, akkor nem 1et csinálsz, hanem 2-őt és az egyiket jelszavazod.
0
0
0
0
beatimgame avatar
cső all!
nekem lenne egy olyan kérdésem hogy lehet-e úgy 2db felhasználót csinálni hogy az egyiken jelszó is van de a másikba dobjon be automatikusan anélkül hogy kérné hogy válasszak?
0
0
0
0
cseszka avatar
vend1x írta:
Cseszka, vagy akárki tudnátok nekem segíteni?
Feltettem a Win7 Ultimate 64bit-es változatát... Na ez mind szép és jó, sőt még hangom is van, de 😃 annyi a problémám hogy lefog járni ...
Hogyan tudnám ezt megoldani? Mert hogy termékkulcsot senki nemdob a netre az úgy tuti!
Leszedtem egy activatort ect. ,, Ha tudtok valami megoldást segítsetek😃

Előre is köszi (: 😉

elnyomtam PÜ-ben a linket.
0
0
0
0
vend1x avatar
Cseszka, vagy akárki tudnátok nekem segíteni?
Feltettem a Win7 Ultimate 64bit-es változatát... Na ez mind szép és jó, sőt még hangom is van, de 😃 annyi a problémám hogy lefog járni ...
Hogyan tudnám ezt megoldani? Mert hogy termékkulcsot senki nemdob a netre az úgy tuti!
Leszedtem egy activatort ect. ,, Ha tudtok valami megoldást segítsetek😃

Előre is köszi (: 😉
0
0
0
0
no avatar
foxbet írta:
szevasztok

Amikor a battlefield bad company 2 patch akartam rakni akkor ezt irta ki a számítógépről hiányzik a binkw32.dll fájl!

Azt tudom hogy lelehet tölteni de mindegy hogy melyiket?

Ha nem akkor legyetek szívesek megmondani honan és melyiket töltsem le.

Ha igen akkor hogyan építsem bele a rendszerbe?

megjegyzés: Windows 7 Ultimate 32bites verziót használok.

0
0
0
0
kocsis102 avatar
helo valaki nem tudja usbés mikrofont hogy kell használni win7 alatt?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció