A megjelenési árát persze hogy nem éri meg de a megjelenés után kb 6 hónappal szépen leesik az áruk vagy 40% ot Ja amúgy Most a sony-don is ugyan úgy a nokia S60 3rd editionja megy csak a sony e kicsit kicsicsázta a saját kezelőfelületével semmivel nem jobb. Ja meg az xperia x10 se jobb mint a csúcs Nokiák a procija 600MHz es igaz talán erősebb a nokia arm11 es procijánál ramból sincs neki több. Egyedül talán az android oprendszere veri a symbiant. Ha az ára olcsó akkor jobb.
Aham!A Symbian S60 V3-asokra értettem, mint Pl. a Nokia 5700 (oylanom volt)!Szal az én UIQ3.0-ásom jobb az S60 v3-nál vágod!?!!
Király lenne egy Speria X10!Jah és lealázza az összes Nokiát!
A Samsung Omnia 2 is nagyon király!De a Nokia nem éri meg az árát!
Ez van leírva róla U913 = Symbian 9,1 - UIQ 3,0
Amúgy az érintő képernyős Nokiákban s60 v5 van az új symbian pedig symbian ^3
le a gagyi nokákban S40 van Meg még van S80 is és az S60 nak van vagy 5-6 verziója
Na és miben veri az S60 as nokiákat at áruld már el?
Ja amúgy ez is s60 as csak éppen egy jó régi verzió. Na jó azokat lehet veri de már a nokia n8.. n9.. semmiben nem veri
8. hónapos LG KP500 Iphone menüvel (by youtube 😀 Soha többé nem lesz LG telefonom, csak SonyEricson, HTC, vagy Nokia :S De azért 17ért nem volt rossz vétel, de annyira nem vagyok megelégedve vele!
LewisHamiltonF1 írta:
nekem sony u100i (yari)
letőltők egy témát és azt irja ki hogy a téma hibás. nem állitható be.
ilyenkor mit csináljak hogy betudjam állitani ?
Help!
DarthRoni írta:
Sziasztok, most vettem meg a w205-ömet ^^ az lenne a kérdésem hogy hány órát töltsem első alkalommal, mert 3 óra töltést ír a használati útmutatón, de azt mondják hogy többet töltsem, szerintetek? köszi előre is
Ezekben az "új" telefonokban már lítium polimer akksi van akár meddig és akármikor töltheted nem kell semmit szarakodni ha rajta hagyod 20 órát akkor se lesz semmi mert a teló nem engedi tovább tölteni velük a hülye boltosok nem tudják hogy ezekben már más akkuk vannak csak a régi 10-15 éves telefonokban kellett ilyeneket csinálni
ja értem, csak mert nekem olyasmit mondtak hogy ritkábban merül le ha tovább töltöm, akkor lehet hogy nem kell, köszi😀
DarthRoni írta:
Sziasztok, most vettem meg a w205-ömet ^^ az lenne a kérdésem hogy hány órát töltsem első alkalommal, mert 3 óra töltést ír a használati útmutatón, de azt mondják hogy többet töltsem, szerintetek? köszi előre is
Ezekben az "új" telefonokban már lítium polimer akksi van akár meddig és akármikor töltheted nem kell semmit szarakodni ha rajta hagyod 20 órát akkor se lesz semmi mert a teló nem engedi tovább tölteni velük a hülye boltosok nem tudják hogy ezekben már más akkuk vannak csak a régi 10-15 éves telefonokban kellett ilyeneket csinálni
[quote]
a legnagyobb baj azzal van hogy elszálltak az árakkal:! Na meg az n97 első kiadássa az egy rakás szar volt de a minibe abba már javították a hibák nagyrészét.
gabzu írta:
ti mit gondoltok a sonyericcson w995ről?
Ha neked jók az alap dolgok telefonálás 1-2 fénykép csinálása zenehallgatás akkor tökéletes. Ha játékot akarsz agyba főbe mindenféle programot akarsz amik mindenre képesek ha netezni akarsz ha gyors telefont akarsz ha kiváló operációs rendszert akarsz akkor nokia N széria
Ha érintő képernyő kell akkor inkább HTC samsung ipone
És az én UIQ 3.0-ám semmiféleképpen nem épülm az S60 symbian-ra!Az előző Sony-k (p910) továbbfejlesztett szoftvere!
Király lenne egy Speria X10!Jah és lealázza az összes Nokiát!
A Samsung Omnia 2 is nagyon király!De a Nokia nem éri meg az árát!
Amúgy az érintő képernyős Nokiákban s60 v5 van az új symbian pedig symbian ^3
le a gagyi nokákban S40 van Meg még van S80 is és az S60 nak van vagy 5-6 verziója
Nem S60 V3-van benne?Ha tévednék javíts kI!
Ja amúgy ez is s60 as csak éppen egy jó régi verzió. Na jó azokat lehet veri de már a nokia n8.. n9.. semmiben nem veri
Meg vagyok elégedve vele!
nekem sony u100i (yari)
Help!
nem kompatibilis a téma a telefonnal esetleg
Help!
(Nokia 5310) Csomószor van olyan hogy nem érzem hogy a zsebembe van és tökre parázok hogy elhagytam 😃
Nekem a régi nokia 3650 után semmi nem nagy
😆 az téll jó nagy 😆
[LINK]
ja értem, csak mert nekem olyasmit mondtak hogy ritkábban merül le ha tovább töltöm, akkor lehet hogy nem kell, köszi😀
a legnagyobb baj azzal van hogy elszálltak az árakkal:! Na meg az n97 első kiadássa az egy rakás szar volt de a minibe abba már javították a hibák nagyrészét.
ti mit gondoltok a sonyericcson w995ről?
Ha neked jók az alap dolgok telefonálás 1-2 fénykép csinálása zenehallgatás akkor tökéletes. Ha játékot akarsz agyba főbe mindenféle programot akarsz amik mindenre képesek ha netezni akarsz ha gyors telefont akarsz ha kiváló operációs rendszert akarsz akkor nokia N széria
Ha érintő képernyő kell akkor inkább HTC samsung ipone
Tudása sem rossz,csak 1 baj van vele: alap szoftos SE
szerintem nem rossz kis teló
(nekem bejön😆😉
De vagy NOKIA WIFIS VMI LESZ VAGY Samsung gt s5230 vagy nemtom.. 😆