Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek megeri megvenni egy 2honapos xperia live with walkman-t 10ezerert? Most van egy Skate-em de mar elb@szodott a vakuja, poros a kijelzo alatt es meg nincs egy eves es a szenzor se olyan jo mar. :/ Egyebkent szeretem csak zenet is sokat hallgatok. Velemenyek?
Az szerintem valami kamu... Nem venném meg, 10-ért biztos nem adnék el.
Szerintetek megeri megvenni egy 2honapos xperia live with walkman-t 10ezerert? Most van egy Skate-em de mar elb@szodott a vakuja, poros a kijelzo alatt es meg nincs egy eves es a szenzor se olyan jo mar. :/ Egyebkent szeretem csak zenet is sokat hallgatok. Velemenyek?
annyit nagyon megér
előre is köszönöm
Jah, mindíg a Google telefonok kapják elsőként a frissítéseket, mivel a Google telefonokon "nyers" Android van, így nem kell megvárni, amíg a Gyártó átmoddolja amilyenre kell. És a Google-ben meg lehet bízni, nem csinál mocskot soha.
Nos konkrétan egyetlen google telefon sincs. Az 1. a nexus one HTC és az utóbbi 2 Nexus teló samsung fejlesztés és az adott gyártó készíti el rá a romot a google semmit nem csinál ő csak ad egy szerződést nekik hogy itt van írd alá és akkor erre hamarabb kell a frissítéseket kihoznotok.
A frissítéseket a Google adja ezekre ki. És nem úgy van, hogy erre hamarabb kell kiadni, mert ami a Nexus telókon van, az nincs megmoddolva, így amint kijött egy frissítés, az már alapból mehet rá, nem kell megvárni míg pl a Samsung összeállítja az S3-nak, vagy az S2-nek külön-külön.
Jah, és elnézést a "Google csinálja" mondatért.
Telefont szeretnék venni a közeljövőben, ezért a segítségeteket kérném..
Mindenképp androidos telefont szeretnék, legyen benne wifi, ne legyen több 50-60 ezer forintnál(feltöltőkártyával..)
ilyen Ace szintű telefonokban gondolkodom a Motorola DEFY-t ajánlották még, az is ilyen szintű, még valami hasonló?
Jah, mindíg a Google telefonok kapják elsőként a frissítéseket, mivel a Google telefonokon "nyers" Android van, így nem kell megvárni, amíg a Gyártó átmoddolja amilyenre kell. És a Google-ben meg lehet bízni, nem csinál mocskot soha.
Nos konkrétan egyetlen google telefon sincs. Az 1. a nexus one HTC és az utóbbi 2 Nexus teló samsung fejlesztés és az adott gyártó készíti el rá a romot a google semmit nem csinál ő csak ad egy szerződést nekik hogy itt van írd alá és akkor erre hamarabb kell a frissítéseket kihoznotok.
nagyon meg vagyok vele elégedve, és a SAMSUNG legfrissebb híre szerint a "jégkrém szendvicset" (4.0.x) átugorva egyből a "zselés cukorkát" (4.1.x) kapja 😃
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/csomag_osszegzes?cart_id=8226345
Itt van, hogy mit tud: [LINK]
Mondjatok valami jo HTC-t vagy Samsungot, olyan 100 ezerig el...
Akkor ott van valamelyik Google Nexus teló. Azok is jó szerkezetek.
Samsung Galaxy Nexust megéri megvenni (ha van rá pénz) , mert vagy két évig biztos kapja a frissítéseket. Másrészt hardverileg se gyenge...
Xperia u-t lehet rootolni? Csak mert majd azt akarok venni és jo lenne procit huzni meg stb. 😀
Lehet, de minek húzol abba procit?
Hogy merítse az akksit?
2 magos telefon nehogy már lassú legyen 😃
jtrlvksz: Én szerintem nyugodtan megveheted, nagyon jó telefon, megbízható márka, ritkán hallani rosszat HTC-ről. A helyedben nem is gondolkodnék. 😃
egy nagy bajuk van a HTC-knek...borzasztó nehéz őket ROOT-olni...
De másik oldalról meg nem vészes ha nincs root. Ki lehet bírni nélküle. A másik része meg hogy nincs szükség romolgatásra mert a gyári is nagyon jó.
Én a Desire HD-mat azért adtam el mert nem tudtam ROOT-olni 😆 Nekem kell a ROOT több okból is (gyári felesleges alkalmazások eltávolítása végett, CPU húzás s nem utolsó sorrendben ROM felrakás mert az Atrix 2 magja sem igazán tud profitálni az elavult 2.3.4-es androidból...már dolgozom rajta hogy feltegyek rá egy CM9-est csak előtte még bootunlocker kell neki...)
Pedig rootolni a HTC-t a legkönyebb a világon maga a gyártó teszi lehetővé. De csak úgy ha beírod a telód kódját ők kihúzzák a garanciát a fenébe te meg megkapod azt a kódot amivel rootolhasz. Szóval gariért cserébe nagyon könnyű.
Lehet ielyet??? a gyártó rootolja??? Enyire le vagyok maradva?? Igaz én csak a samsungra és a zte-re vagyok szagosodva.
jtrlvksz: Én szerintem nyugodtan megveheted, nagyon jó telefon, megbízható márka, ritkán hallani rosszat HTC-ről. A helyedben nem is gondolkodnék. 😃
De másik oldalról meg nem vészes ha nincs root. Ki lehet bírni nélküle. A másik része meg hogy nincs szükség romolgatásra mert a gyári is nagyon jó.
Én a Desire HD-mat azért adtam el mert nem tudtam ROOT-olni 😆 Nekem kell a ROOT több okból is (gyári felesleges alkalmazások eltávolítása végett, CPU húzás s nem utolsó sorrendben ROM felrakás mert az Atrix 2 magja sem igazán tud profitálni az elavult 2.3.4-es androidból...már dolgozom rajta hogy feltegyek rá egy CM9-est csak előtte még bootunlocker kell neki...)
Pedig rootolni a HTC-t a legkönyebb a világon maga a gyártó teszi lehetővé. De csak úgy ha beírod a telód kódját ők kihúzzák a garanciát a fenébe te meg megkapod azt a kódot amivel rootolhasz. Szóval gariért cserébe nagyon könnyű.
üdv! Kis segítséget kérnék: HTC One S-t néztem ki. De várnék még ötleteket, viszont ennél egy FT-vel se legyen több ha lehet. Csak android. Meg aki közelebbről ismeri a telefont vagy van neki az esetleg írhatna véleményt. Köszi!
Ismerősömnek van 1. Hát hol is kezdjem
Röviden: (én rühellem a htc-t mert nem tetszik a kezelő felülete)
De ettől függetlenül:
kurva jó gyors sok emoria...... jó rom elég jó optimalizáltság de én inkább 1 s2 vagy galaxy not-ot vennék de ha mindenképpen htc akkor mehecc máris a boltba.
Most venném első HTC-m nem vagyok annyira oda érte, viszont S2t nem akarok. Én csak attól tartok, hogy a szolgáltatónál Snapdragon S3 (1.7Ghz)-s változatban van, és nem az S4-es. Mert ebből elég nagy kavarodás volt. S3-as lapkával meg nem kéne, mert azért lasabb, mint az S4. Note számomra túl nagy 😃 Köszi amúgy a választ! 😀
Akkor maradjon a htc (: Szívesen nincs mit. Amúgy van prémium kiadása az s3nak ?? má ien hamar??
üdv! Kis segítséget kérnék: HTC One S-t néztem ki. De várnék még ötleteket, viszont ennél egy FT-vel se legyen több ha lehet. Csak android. Meg aki közelebbről ismeri a telefont vagy van neki az esetleg írhatna véleményt. Köszi!
Ismerősömnek van 1. Hát hol is kezdjem
Röviden: (én rühellem a htc-t mert nem tetszik a kezelő felülete)
De ettől függetlenül:
kurva jó gyors sok emoria...... jó rom elég jó optimalizáltság de én inkább 1 s2 vagy galaxy not-ot vennék de ha mindenképpen htc akkor mehecc máris a boltba.
Most venném első HTC-m nem vagyok annyira oda érte, viszont S2t nem akarok. Én csak attól tartok, hogy a szolgáltatónál Snapdragon S3 (1.7Ghz)-s változatban van, és nem az S4-es. Mert ebből elég nagy kavarodás volt. S3-as lapkával meg nem kéne, mert azért lasabb, mint az S4. Note számomra túl nagy 😃 Köszi amúgy a választ! 😀