Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
molfer98 avatar
Ja vagy személyesen vedd meg és probáld ki, vagy postai utánvéttel, és mielőtt kifizetnéd akkor kiprobálod.
0
0
0
0
no avatar
R0x0r írta:
Szerintetek megeri megvenni egy 2honapos xperia live with walkman-t 10ezerert? Most van egy Skate-em de mar elb@szodott a vakuja, poros a kijelzo alatt es meg nincs egy eves es a szenzor se olyan jo mar. :/ Egyebkent szeretem csak zenet is sokat hallgatok. Velemenyek?

Az szerintem valami kamu... Nem venném meg, 10-ért biztos nem adnék el.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Nincs valami baja? És hogy vennéd át?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Rohadtul nagyon megér. 1/3 ba kerül az átlag használt árnak.
0
0
0
0
niteforce avatar
R0x0r írta:
Szerintetek megeri megvenni egy 2honapos xperia live with walkman-t 10ezerert? Most van egy Skate-em de mar elb@szodott a vakuja, poros a kijelzo alatt es meg nincs egy eves es a szenzor se olyan jo mar. :/ Egyebkent szeretem csak zenet is sokat hallgatok. Velemenyek?

annyit nagyon megér
0
0
0
0
R0x0r avatar
0
0
0
0
no avatar
Szerintem is az Advance lenne a legjobb választás, főleg, hogy azt olvastam, hogy az Ace 2, és az Advance-nek nem fognak ICS upgrade-t csinálni, hanem direkt a Jelly Bean(4.1) verziót fogják elkészíteni. Hogy mikorra esedékes, azt nem tudom.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem ebben az árkategóriában ez a legjobb, de ezek sem rosszak: Sony Xperia Sola, Nokia Lumia 710, Sony Ericsson Xperia Neo
0
0
0
0
dojo123 avatar
Samsung I9070 Galaxy S Advance ilyen telefont akarok venni, véleményeket kérnék hogy mennyire éri meg, és mi áll közel hozzá még ár teljesítmény arányban.
előre is köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Norbi777 írta:
Jah, mindíg a Google telefonok kapják elsőként a frissítéseket, mivel a Google telefonokon "nyers" Android van, így nem kell megvárni, amíg a Gyártó átmoddolja amilyenre kell. És a Google-ben meg lehet bízni, nem csinál mocskot soha.

Nos konkrétan egyetlen google telefon sincs. Az 1. a nexus one HTC és az utóbbi 2 Nexus teló samsung fejlesztés és az adott gyártó készíti el rá a romot a google semmit nem csinál ő csak ad egy szerződést nekik hogy itt van írd alá és akkor erre hamarabb kell a frissítéseket kihoznotok.

A frissítéseket a Google adja ezekre ki. És nem úgy van, hogy erre hamarabb kell kiadni, mert ami a Nexus telókon van, az nincs megmoddolva, így amint kijött egy frissítés, az már alapból mehet rá, nem kell megvárni míg pl a Samsung összeállítja az S3-nak, vagy az S2-nek külön-külön.
Jah, és elnézést a "Google csinálja" mondatért.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Xperia U nem kérdés az a legjobb vétel ilyen árért! 2.nak az Xperia Ray-t mondanám még jó vételnek a többi nagyon nem ér semmit max még az ALCATEL OT 995
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Oszt társam most vett xperia U-t belsőleg nagyon jó de szerintem külsőleg nagyon bazárian néz ki.
0
0
0
0
Adam996 avatar
xPeria U szerintem ilyen áron a legjobb vagy Ace 2 😃
0
0
0
0
Yej avatar
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni a közeljövőben, ezért a segítségeteket kérném..
Mindenképp androidos telefont szeretnék, legyen benne wifi, ne legyen több 50-60 ezer forintnál(feltöltőkártyával..)
ilyen Ace szintű telefonokban gondolkodom a Motorola DEFY-t ajánlották még, az is ilyen szintű, még valami hasonló?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Ígyvan! Google csak formálisan adja a nevét hozzá. Egyébként Nexust nem tudok venni, mert nincs a szolgáltató kínálatában...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Norbi777 írta:
Jah, mindíg a Google telefonok kapják elsőként a frissítéseket, mivel a Google telefonokon "nyers" Android van, így nem kell megvárni, amíg a Gyártó átmoddolja amilyenre kell. És a Google-ben meg lehet bízni, nem csinál mocskot soha.

Nos konkrétan egyetlen google telefon sincs. Az 1. a nexus one HTC és az utóbbi 2 Nexus teló samsung fejlesztés és az adott gyártó készíti el rá a romot a google semmit nem csinál ő csak ad egy szerződést nekik hogy itt van írd alá és akkor erre hamarabb kell a frissítéseket kihoznotok.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Nekem Advance van a Vodánál 70 promóban.
nagyon meg vagyok vele elégedve, és a SAMSUNG legfrissebb híre szerint a "jégkrém szendvicset" (4.0.x) átugorva egyből a "zselés cukorkát" (4.1.x) kapja 😃

https://shop.vodafone.hu/lakossagi/csomag_osszegzes?cart_id=8226345
0
0
0
0
no avatar
Samsung Galaxy S Advance. Ugyanolyan árban van nagyjából, mint a HTC Desire S, viszont az Advance-nek 2 magos procija van. És még 100k sincs 😃
Itt van, hogy mit tud: [LINK]
0
0
0
0
Core2 avatar
Na es a HTC Desire S?

Mondjatok valami jo HTC-t vagy Samsungot, olyan 100 ezerig el...
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
SnileZ avatar
Norbi777 írta:
Akkor ott van valamelyik Google Nexus teló. Azok is jó szerkezetek.

Samsung Galaxy Nexust megéri megvenni (ha van rá pénz) , mert vagy két évig biztos kapja a frissítéseket. Másrészt hardverileg se gyenge...
0
0
0
0
no avatar
Akkor ott van valamelyik Google Nexus teló. Azok is jó szerkezetek.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Még az xperia S lenne jó, képminőség még úgyahogy a hardver tekintetében, de nem tetszik az a design főleg a kijelző alatt...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Játékokat bőven elfogja vinni sokáig és a jelly bean tuti ki jön rá szerintem mert elég új.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Az xperia u mennyire lesz taros frissítésekben és játékokban? 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ja de én sose veszek újat egyáltalán nem éri meg az új ugyan úgy elromolhat mind egy pár hónapos használt.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Ja hát úgy okés 😃 De ha újat vennél mindenből akkor nehezen csinálnád meg 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem igazán a pénzen múlik. Nekem egy filléremben nem kerül az hogy egy éve csúcskategóriás telefonokat váltogatok. Mindig jó sokáig bogarászom a használt oldalakat majd a tökéletes példányt megveszem használom pár hónapig majd eladom amennyiért vettem. 0Ft omba került mert a pénz egy az egybe visszajött. Ha még egy pár ezres veszteséget is bele kalkulálok akkor is rohadtul megéri. Most is az S3 mat 100 000 ért veszem úgy hogy csak 4 hónapos a cucc.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Hát ha megteheted...😃 S3at akartam egyébként én is, viszont inkább gyűjtök mert akarok más cuccokat is venni 😃 Nem ér nekem annyit a teló 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja így már lehet már én párhavonta váltom a telóm nekem nem igazán számít az ilyen. Most veszek galaxy S3 mat még meg sincs már tudom hogy 4-5-6 hónap múlva eladom.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Nekem is tetszik, egyébként, jól össze is van rakva már amennyit láttam belőle meg olvasgattam, de most ha megveszem, akkor 2-3 évre veszem, és eleve olyat vegyek, amiben régebbi hardver van? :/
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ennyivel roszabb lenne az s3? Mer szerintem ez nem igazán ér vágás. A one S egy kiváló teló és nagyon szép szerintem.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Megkérdeztem tőlük S3al van csak...Na most akkor valaki legyen okos és mondjon nekem alternatívát erre a telefonra 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát eléggé az. Az S3 proci már alapből clockolva van 1.7 Ghz-re, és nagyon meríti az akksit. Meg lehetne nézni, hogy melyik van a telóban, viszont csak miután megvette az ember. Én nem venném meg az S3 procival, de a te döntésed. Meg is kérdezheted tőlük, bár nem tudom, lesz-e eredménye.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Szerintetek ha a One S-ben nem az S4es proci van hanem az S3as akkor is megéri megvenni? Mert nekem elég kizáró indoknak tűnik :/
0
0
0
0
Gorasz avatar
Processzort lehet lefele is húzni, és akkor javul az üzemidő.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Remélem le fog menni az ára karácsonykor 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
Xperia u-t lehet rootolni? Csak mert majd azt akarok venni és jo lenne procit huzni meg stb. 😀

Lehet, de minek húzol abba procit?
Hogy merítse az akksit?
2 magos telefon nehogy már lassú legyen 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
Xperia u-t lehet rootolni? Csak mert majd azt akarok venni és jo lenne procit huzni meg stb. 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szagosodva, hehe. Egyébként bármilyen androidos kütyüt lehet rootolni nem? Ha nem is egyszerűen, de típusonként meg vannak a praktikák.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kmisi99 írta:
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
Feki1991 írta:
Norbi777 írta:
jtrlvksz: Én szerintem nyugodtan megveheted, nagyon jó telefon, megbízható márka, ritkán hallani rosszat HTC-ről. A helyedben nem is gondolkodnék. 😃

egy nagy bajuk van a HTC-knek...borzasztó nehéz őket ROOT-olni...

De másik oldalról meg nem vészes ha nincs root. Ki lehet bírni nélküle. A másik része meg hogy nincs szükség romolgatásra mert a gyári is nagyon jó.

Én a Desire HD-mat azért adtam el mert nem tudtam ROOT-olni 😆 Nekem kell a ROOT több okból is (gyári felesleges alkalmazások eltávolítása végett, CPU húzás s nem utolsó sorrendben ROM felrakás mert az Atrix 2 magja sem igazán tud profitálni az elavult 2.3.4-es androidból...már dolgozom rajta hogy feltegyek rá egy CM9-est csak előtte még bootunlocker kell neki...)

Pedig rootolni a HTC-t a legkönyebb a világon maga a gyártó teszi lehetővé. De csak úgy ha beírod a telód kódját ők kihúzzák a garanciát a fenébe te meg megkapod azt a kódot amivel rootolhasz. Szóval gariért cserébe nagyon könnyű.

Lehet ielyet??? a gyártó rootolja??? Enyire le vagyok maradva?? Igaz én csak a samsungra és a zte-re vagyok szagosodva.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
Feki1991 írta:
Norbi777 írta:
jtrlvksz: Én szerintem nyugodtan megveheted, nagyon jó telefon, megbízható márka, ritkán hallani rosszat HTC-ről. A helyedben nem is gondolkodnék. 😃

De másik oldalról meg nem vészes ha nincs root. Ki lehet bírni nélküle. A másik része meg hogy nincs szükség romolgatásra mert a gyári is nagyon jó.

Én a Desire HD-mat azért adtam el mert nem tudtam ROOT-olni 😆 Nekem kell a ROOT több okból is (gyári felesleges alkalmazások eltávolítása végett, CPU húzás s nem utolsó sorrendben ROM felrakás mert az Atrix 2 magja sem igazán tud profitálni az elavult 2.3.4-es androidból...már dolgozom rajta hogy feltegyek rá egy CM9-est csak előtte még bootunlocker kell neki...)

Pedig rootolni a HTC-t a legkönyebb a világon maga a gyártó teszi lehetővé. De csak úgy ha beírod a telód kódját ők kihúzzák a garanciát a fenébe te meg megkapod azt a kódot amivel rootolhasz. Szóval gariért cserébe nagyon könnyű.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
jtrlvksz írta:
alex1997 írta:
jtrlvksz írta:
üdv! Kis segítséget kérnék: HTC One S-t néztem ki. De várnék még ötleteket, viszont ennél egy FT-vel se legyen több ha lehet. Csak android. Meg aki közelebbről ismeri a telefont vagy van neki az esetleg írhatna véleményt. Köszi!

Ismerősömnek van 1. Hát hol is kezdjem

Röviden: (én rühellem a htc-t mert nem tetszik a kezelő felülete)

De ettől függetlenül:
kurva jó gyors sok emoria...... jó rom elég jó optimalizáltság de én inkább 1 s2 vagy galaxy not-ot vennék de ha mindenképpen htc akkor mehecc máris a boltba.

Most venném első HTC-m nem vagyok annyira oda érte, viszont S2t nem akarok. Én csak attól tartok, hogy a szolgáltatónál Snapdragon S3 (1.7Ghz)-s változatban van, és nem az S4-es. Mert ebből elég nagy kavarodás volt. S3-as lapkával meg nem kéne, mert azért lasabb, mint az S4. Note számomra túl nagy 😃 Köszi amúgy a választ! 😀

Akkor maradjon a htc (: Szívesen nincs mit. Amúgy van prémium kiadása az s3nak ?? má ien hamar??
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Feki1991 írta:
Norbi777 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Feki1991 írta:
Norbi777 írta:

0
0
0
0
Feki1991 avatar
Norbi777 írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
alex1997 írta:
jtrlvksz írta:
üdv! Kis segítséget kérnék: HTC One S-t néztem ki. De várnék még ötleteket, viszont ennél egy FT-vel se legyen több ha lehet. Csak android. Meg aki közelebbről ismeri a telefont vagy van neki az esetleg írhatna véleményt. Köszi!

Ismerősömnek van 1. Hát hol is kezdjem

Röviden: (én rühellem a htc-t mert nem tetszik a kezelő felülete)

De ettől függetlenül:
kurva jó gyors sok emoria...... jó rom elég jó optimalizáltság de én inkább 1 s2 vagy galaxy not-ot vennék de ha mindenképpen htc akkor mehecc máris a boltba.

Most venném első HTC-m nem vagyok annyira oda érte, viszont S2t nem akarok. Én csak attól tartok, hogy a szolgáltatónál Snapdragon S3 (1.7Ghz)-s változatban van, és nem az S4-es. Mert ebből elég nagy kavarodás volt. S3-as lapkával meg nem kéne, mert azért lasabb, mint az S4. Note számomra túl nagy 😃 Köszi amúgy a választ! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció