Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szilard96 avatar
kalashnikoff írta:
Kamaa írta:
Sziasztok. LEhet hogy Ezt NEm ide kéne írnom de a GTA4 alatti HSZemhez nem válaszoltak.... az lenne a gondom, hogy ha feltelepítem a játékot. felrakom az 1.0.7.0-ás patchet akk ez a hiba fogad: Fatal Error: Detected Please reinstall the game.
Vagy esetleg nem tudtok más megoldást ezen a patchen kivűl hogy ne laggoljon??? a Válaszokat előre is köszönöm.

a patch miatt összeomlott a rendszer, ezért kéri az újratelepítést. Keress egy másik patch-et, ami nem rontja el.

wdavid
ha sokszor leáll a vinyó, és indításnál azt az üzenetet kapom h "disc read error occured" egy újratelepítéssel helyre tudnám hozni? persze ha nem a vinyó haldoklik

sok ilyen hiba van. Ellenőriztesd le másik gépben a vinyót, vagy egy tesztprogrammal nézesd át.

Szilard96
Szilard96 írta:
Sziasztok!

Létezik olyan program amivel be tudjuk állítani, hogy egy adott játékban állandó FPS -ünk legyen, és ne ingadozzon 20 FPS -nyiket?

Program érdekelne, mert German Truck Simulator -ban nincs semmi hasonló....

Valaki tud segíteni?
Fontos lenne

Köszönöm előre is

Én nem tudok ilyen programról, amivel stabilizálni lehetne egy fps szintre a játékot.

Lehet, hogy nem látezik... google sem talált semmit 😞
Köszi a választ.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
wdavid írta:
kalashnikoff írta:
sok ilyen hiba van. Ellenőriztesd le másik gépben a vinyót, vagy egy tesztprogrammal nézesd át.

igazából nem gyakori a hiba, de látom a vinyón h lassú. indításnál a mini alkalmazások kb 2 perccel az asztal betöltése után jelennek meg 😜

HDD Sentinel-ben a rövid ön-teszt nem futott le, 30mp után leállt 😜 mind1, hétvégén megpróbálom a telepítést ha nem oldja meg, akkor jövő hónapban beviszem gariztatni a cuccot 😃

Pedig annak a Samsung-nak nem kellene lassúnak lennie....
0
0
0
0
wdavid avatar
kalashnikoff írta:

igazából nem gyakori a hiba, de látom a vinyón h lassú. indításnál a mini alkalmazások kb 2 perccel az asztal betöltése után jelennek meg 😜

HDD Sentinel-ben a rövid ön-teszt nem futott le, 30mp után leállt 😜 mind1, hétvégén megpróbálom a telepítést ha nem oldja meg, akkor jövő hónapban beviszem gariztatni a cuccot 😃
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Akkor jó mert tegnap a régi gépet megbontottam és össze-vissza áltak ki kábelek mindenből és elbizonytalanottam, köszi
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Hello ha a régi gépből kivenném a optikai meghajtót az belefogmenni az új gépbe, hozzáfogom tudni kapcsolni? Hogy érzékelje

igen, bele fogod tudni tenni a gépbe és érzékelni is fogja.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hello ha a régi gépből kivenném a optikai meghajtót az belefogmenni az új gépbe, hozzáfogom tudni kapcsolni? Hogy érzékelje
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Kamaa írta:
Sziasztok. LEhet hogy Ezt NEm ide kéne írnom de a GTA4 alatti HSZemhez nem válaszoltak.... az lenne a gondom, hogy ha feltelepítem a játékot. felrakom az 1.0.7.0-ás patchet akk ez a hiba fogad: Fatal Error: Detected Please reinstall the game.
Vagy esetleg nem tudtok más megoldást ezen a patchen kivűl hogy ne laggoljon??? a Válaszokat előre is köszönöm.

a patch miatt összeomlott a rendszer, ezért kéri az újratelepítést. Keress egy másik patch-et, ami nem rontja el.

wdavid
ha sokszor leáll a vinyó, és indításnál azt az üzenetet kapom h "disc read error occured" egy újratelepítéssel helyre tudnám hozni? persze ha nem a vinyó haldoklik

Szilard96
Szilard96 írta:
Sziasztok!

Létezik olyan program amivel be tudjuk állítani, hogy egy adott játékban állandó FPS -ünk legyen, és ne ingadozzon 20 FPS -nyiket?

Valaki tud segíteni?
Fontos lenne

Köszönöm előre is

Én nem tudok ilyen programról, amivel stabilizálni lehetne egy fps szintre a játékot.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Szilard96 írta:
Sziasztok!

Valaki tud segíteni? 😀
Fontos lenne 😀

Köszönöm előre is 😃
0
0
0
0
wdavid avatar
ha sokszor leáll a vinyó, és indításnál azt az üzenetet kapom h "disc read error occured" egy újratelepítéssel helyre tudnám hozni? persze ha nem a vinyó haldoklik 😜
0
0
0
0
Kamaa avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
guglizd ki a hidden webcamot.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,de lenne egy nagy kérésem.Azt szeretném kérdezni,hogy meg lehet-e azt tenni,hogy amikor bekapcsolom a gépet induljon el a webkamera,de úgy,hogy csak én tudjak róla és más ne(magyarul készítsen rejtett felvételt egy személyről).Erről többet nem szeretnék beszélni,mert ez számomra egy igen fájdalmas pont.Aki tud segíteni annak köszönöm.
0
0
0
0
roberto888 avatar
Adam819 írta:
és egy hd5670-t kihajt?

A HD5770 maradjon, mert jó kis VGA, inkább jobb proci mellé, mondjuk valami Core2-es E6xxx felett, vagy már előrébb vagy egy E5xxx-E6xxx-es Pentium Dual Core-al is. Jobban jársz, mint E1600 + HD5670-el! 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Egy celeron mellé nem érdemes ilyen kártyákra kötni, mivel hatalmas limit lesz.
0
0
0
0
Adam819 avatar
és egy hd5670-t kihajt?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Adam819 írta:
szerintetek egy intel celeron e1600 ki tud hajtani egy hd5770?vagy cpu limitem lesz?

Nem fogja kihajtani.😕
0
0
0
0
Adam819 avatar
szerintetek egy intel celeron e1600 ki tud hajtani egy hd5770?vagy cpu limitem lesz?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
spartan161 írta:
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:
Sziasztok abban kérném segítségeteket hogy mi miatt ilyen gyenge a gépem teljesítménye ? Mert szerintem nem teljesít annyit amennyit kellene ( pedig az se valami sok 😃 ) . Ha cserélni kell valamit akkor mit is kellene ? ( úgy hogy azért ne az egész gépet 😀 )

A procit húzza le a gépet. Szerintem ha azt lecseréled, utána egy ideig nem kell foglalkoznod semmivel.

Köszi a gyors választ és milyen lenne a legmegfelelőbb ? 😀 (Gondolom hogy egy ilyen konfigba nem kell vmi i3 😆😉

Először is mennyit szánnál rá max?

Hát nem tudom most nem állok valami jól anyagilag de nem sajnálnám ha rá kell költeni szóval ami úgy pont bele illik tehát nem húzza lejjebb a teljesítményt.

Szerintem érdemes lenne áttérni AM3-ra. Sokkal nagyobb a kínálat és idővel fejleszteni is tudsz.

Asrock N68-VS3 UCC (10.000Ft) + AMD Athlon II X2 270 3.4GHz (16.000Ft) ez így 26.000Ft. Kezdésnek ez tökéletes lenne. Viszont ha gyűjtesz kicsit akkor egy sokkal erősebb is kijön.
0
0
0
0
spartan161 avatar
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:
Sziasztok abban kérném segítségeteket hogy mi miatt ilyen gyenge a gépem teljesítménye ? Mert szerintem nem teljesít annyit amennyit kellene ( pedig az se valami sok 😃 ) . Ha cserélni kell valamit akkor mit is kellene ? ( úgy hogy azért ne az egész gépet 😀 )

A procit húzza le a gépet. Szerintem ha azt lecseréled, utána egy ideig nem kell foglalkoznod semmivel.

Köszi a gyors választ és milyen lenne a legmegfelelőbb ? 😀 (Gondolom hogy egy ilyen konfigba nem kell vmi i3 😆😉

Hát nem tudom most nem állok valami jól anyagilag de nem sajnálnám ha rá kell költeni szóval ami úgy pont bele illik tehát nem húzza lejjebb a teljesítményt.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
spartan161 írta:
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:

Ha van rá lehetőséged akkor AM2-röl válts át AM3-ra. Sokkal nagyobb a proceszor kínálat, és ezt idővel tudod fejleszteni is.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
spartan161 avatar
kalashnikoff írta:
spartan161 írta:

0
0
0
0
no avatar
kalashnikoff írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Egy Intel B940, 4Gb Ram és egy integrált Intel HD2000 milyen játékok futtatására alkalmas ? Elöre is köszi a válaszokat.

Civilization V
Starcraft II: Wings of Liberty
Need for Speed: World
Star Trek Online
Lost Planet 2
F1 2010
H.A.W.X. 2

Ezeknél 1024x768-as felbontáson 25-30+ fölötti fps várható.

Értem.Köszi :)
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
spartan161 írta:

0
0
0
0
spartan161 avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Egy Intel B940, 4Gb Ram és egy integrált Intel HD2000 milyen játékok futtatására alkalmas ? Elöre is köszi a válaszokat.

Civilization V
Starcraft II: Wings of Liberty
Need for Speed: World
Star Trek Online
Lost Planet 2
F1 2010
H.A.W.X. 2

Ezeknél 1024x768-as felbontáson 25-30+ fölötti fps várható.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Akkor meg gyüjtögetnem kell
0
0
0
0
akos328 avatar
patrikk911 írta:
Az jó köszi, a monyitorom csak 1360x768 as és akkor mégkevesebb fps jee

helyedbe akk 6790-et vennék ha muszáj, de ha van 30-32K- akk 6850-et.
0
0
0
0
Bicike avatar
oké köszi amúgy a telefon Samsung Galaxy Mini
0
0
0
0
cseszka avatar
Bicike írta:
de h jussak el odáig ha kéri a felhasználót meg mindent?

ezért irtam ha eltudsz jutni odáig.
Mivel nem igy akkor egy szoftver csere a megoldás,ami kilövi a védelmet,meg a nyitást is,uye minden alaponn lesz ijenkor.Szervizben olcsó pénzért megcsinálják,vannak telefonk,mikhez adnak ki progit,amivel te is megtudod csinálni.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
de h jussak el odáig ha kéri a felhasználót meg mindent?
0
0
0
0
cseszka avatar
ha igy nemtudja használni,akkos szoftver frissités,vagyis ujra telepités,esetleg gyári beállitások visszaállitása,ha eltud odáig jutni.
0
0
0
0
Bicike avatar
olyan problémám lenne androidon, hogy a tesóm csinált egy képenyőzárat, amit sokszor nem jól oldott fel és most kéri a felhasználónevet+jelszót, de azt elfelejtette, mit lehetne csinálni?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
nagyobb felbontáson jobban teljesít az 550Ti, de alacsonyabbon "szinte" egy FPS szinten vannak.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Az jó köszi, a monyitorom csak 1360x768 as és akkor mégkevesebb fps jee
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
És kb, pl:bf3

1440x720-ban kb 2-3FPS
1920x1080-ban meg 5-7FPS
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Hy tegyük fel h hd6770 essel van egy adott játékba egy stabil 30 fpsünk , ugyanabba a játékba egy gtx550tivel mennyilenne?

Játéktól függ mennyi fps lesz. De az 550Ti jobb a HD 6770-nél, így jóval nagyobb fps-t kaphatunk vele. (hogy mennyivel többet, az játék függő)
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hy tegyük fel h hd6770 essel van egy adott játékba egy stabil 30 fpsünk , ugyanabba a játékba egy gtx550tivel mennyilenne?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hú ez elég bénán néz ki. Pedig tuti itt kell csinálni.
Ami 100%: az IP hez a géped IP-je kell. A service porthoz kell adnod a kívánt megnyitandó új portot. Status mindegyik legyen enabled. Ha kész, save. Aztán ha még több portot akarsz, ugyanolyan az eljárás.
0
0
0
0
zsivko avatar
apetit1989 írta:
Olyasmi menüpontot keress, hogy Port Forwarding, azon belül hogy "add new ports", "new virtual ports" vagy "virtual servers", ilyesmi.

Úgy én is eligazodnék, de nekem csak ilyen van és az angollal kicsit gondban vagyok.

https://kepfeltoltes.hu/120402/router_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/120402/router_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Olyasmi menüpontot keress, hogy Port Forwarding, azon belül hogy "add new ports", "new virtual ports" vagy "virtual servers", ilyesmi.
0
0
0
0
zsivko avatar
Sziasztok,

az lenne a gondom, hogy nem tudom pontosan hogyan is kell port-ot nyitni a routeremen. A routerem TP-Link TL-WR1043ND és be szeretném állitani a a következő adatokat:

https://kepfeltoltes.hu/120402/revolt_port_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
niteforce avatar
Xp-n amugy sem indul.a BF3
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Úristen 😂😂😂 LoL éés tényleg
0
0
0
0
patrikk911 avatar
de win7 kellene nem xp😕
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha xp-t tennél rá, elég lenne elvileg. XP minden szükséges nyavalyával kb. 3-4 GB-ot kér, + swap, page file.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció