Szakito írta:
Sziasztok újra! Nem tudom újra rakni mert valami boot.ini fájl nem elérhető vagy sérült. CD-ről nem tudtam felrakni sem az XP-t sem a Win7-et. Most mit csináljak?
Sziasztok újra! Nem tudom újra rakni mert valami boot.ini fájl nem elérhető vagy sérült. CD-ről nem tudtam felrakni sem az XP-t sem a Win7-et. Most mit csináljak?
sziasztok az lenne a bajom h reggel még ment a wifi és egyszer csak már nem megy.. újra inditottam és semmi.. a router-en a sys. és wlan villog és ennyi internetet add mert a gépen megy csak wifi nincs.. mi lehet a baj?
Szakito írta:
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni az írjon privit. Van a tesóm gépe és felszeretném rá rakni a Win7-et de a boot menüben nem tudok semmit se csinálni , mert szinte olyan mintha nem is ismerné fel a billentyűzetet. Mi a teendő?
Előre kösz
próbáld meg egy PS/2-es billel vagy ha az van akkor USB-sel
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni az írjon privit. Van a tesóm gépe és felszeretném rá rakni a Win7-et de a boot menüben nem tudok semmit se csinálni , mert szinte olyan mintha nem is ismerné fel a billentyűzetet. Mi a teendő?
Előre kösz
matyosowski írta:
hááát elbírná szerintem is de hosszabb távon én nem hajtanám az 500 as lévén hiába chief bármi megtörténhet 😀
nem akarok 570et 😃 csak kíváncsiságból kérdeztem 😃 jövőhéten kapok fizetést és a 6950 2GB a tuti befutó 😃 hacsak gianni bazárja nem hozakodik elő egy pöpec árú 7850el 😃
levi27 írta:
Szép estét ! 😃
Hogyan tudom beállítani hogy a videókat a vga kódolja és ne a proci lejátszáskor? Mert a procit egy FullHD film megfekteti 😞
Nekem a 4400++ 8800 GTS-el pöccennek a Full HD filmek 😃
Hát nekem összetörnek+szaggatnak... csak tudnám miért...
Poén az egészben hogy a GTA IV meg a NFS The Run is játszhatóan megy fullhd-be 😆
levi27 írta:
Szép estét ! 😃
Hogyan tudom beállítani hogy a videókat a vga kódolja és ne a proci lejátszáskor? Mert a procit egy FullHD film megfekteti 😞
Ezzen a forumon voltam én is elfogadtam de nem volt semmi lehet valamit elbénáztam.. 😆 de
nagyon köszönöm szépen niteforce ,le töltöttem és működik is 😀 köszi még egyszer
Valaki jártas a blog.hu-n? csakis azon, mert kellene segítség fejléccel, meg sablonnal kapcsolatban, ha lehente, akkor ÓÜ-ben válaszolj, elöre is köszi
Gondolom feltelepített valami toolbart, vagy valami hasonlót egy program telepítésével karöltve. De nem szeretem ezeket az progikat. Bár én sose engedélyezek semmit se, hogy települjön valami más a kívánt programon kívül.
ha hálózatról használod csak, akkor az csak tönkreteszi az akksit.
Merítsd le 65-70%-ra és tedd be valami hűvösebb sötét helyre.
Időnként érdemes újra betenni mert önmagában is merül, tartsd fent ezt a töltöttségi szintet.
Viharvadasz: Szerintem első inditáskor ne ved ki majd akkor amikor másodjára inditod.És még az is jó ha ki kapcsolod és úgy veszed ki és persze közbe folyamatosan töltésröl megy. Ez volt az én tippem de mielöt bármit csinálsz várd meg hogy más mit mond 😜
Sziasztok! Hétfőn jött meg az új notebookom, a könyv szerint az első használatnál az akkumulátort érdemes behelyezni, és feltölteni 100%-ra. Ez meg is volt, a notebook folyamatosan azon az asztalon lenne ahol most van, töltőn lenne, akkor érdemes kivenni az akkumulátort nem?
GRIFF2 írta:
Sziasztok! Azt akarom megkérdezni hogy a mostani konfigomat mennyire bírja a mostani tápom? Kb. mikorra várható egy tápcsere? Pls segítsetek (Bár nem csinál semmi furcsaságot tehát még bf3 közben se indul újra a gép meg ilyenek pedig 1680x1050 2xAA és minden High-on van 😃
SuperB..... hát nem tudom. Ha marad ez a konfig akkor jó még, de szerintem gyűjts egy másik tápra, mert a SuperB nem a legjobb....
Sziasztok! Azt akarom megkérdezni hogy a mostani konfigomat mennyire bírja a mostani tápom? Kb. mikorra várható egy tápcsere? Pls segítsetek (Bár nem csinál semmi furcsaságot tehát még bf3 közben se indul újra a gép meg ilyenek pedig 1680x1050 2xAA és minden High-on van 😃
Pedig annak a Samsung-nak nem kellene lassúnak lennie....
hát nem, újra húztam a rendszert délután de a teszt most sem futott le szóval ez halott 😜 most a VGA a fontos szóval ezt hlasztom jövő hónapra, addig max nem nyüstölöm annyit a gépet 😜
[quote][b]Devis írta:[/b]
[quote][b]LobiDrg írta:[/b]
Sziasztok.Tudnátok olyan házat mondani 20000Ft-ig ami zaj és porszűrőkkel van ellátva ?Én Cooler Master Silencio 550 és 450-es modellt találtam csak.A Thermaltake V3 elég zajos és rettenetesen porosodik a belseje és kezdem megunni az állandó takarítást 😀[/quote]
használj szilikon bakokat a ventiknek, porszűrőt meg tudsz venni, de akár csinálni is.
De mindenképpen másik házat szeretnék majd venni 😀 A mostanit meg el szeretneém adni.Ezen kívül nincs bajom amúgy a Thermaltake-el.
LobiDrg írta:
Sziasztok.Tudnátok olyan házat mondani 20000Ft-ig ami zaj és porszűrőkkel van ellátva ?Én Cooler Master Silencio 550 és 450-es modellt találtam csak.A Thermaltake V3 elég zajos és rettenetesen porosodik a belseje és kezdem megunni az állandó takarítást 😀
használj szilikon bakokat a ventiknek, porszűrőt meg tudsz venni, de akár csinálni is.
Sziasztok. Tegnap ellöt feltelepitettem MW2-öt eredetiben,és utána leszedtem... nem szeretném részletezni hogy miért.Ma fel szerettem volna tenni és amikor eljutok odáig hogy beirom a CD-kulcsot és betölti amit kelle akkor azt irja ki hogy everiten account vagy mit vagy azt hogy a szerver nem elérhetö kérjük probálkozzon késöbb és ez igymegy 2napja:/ (Steam-ra már regisztrálva vagyok csak a játékot kéne feltteni csak nemtudom h enne kmi az oka?????!) Valaki Segitsen Léccives:/
Sziasztok.Tudnátok olyan házat mondani 20000Ft-ig ami zaj és porszűrőkkel van ellátva ?Én Cooler Master Silencio 550 és 450-es modellt találtam csak.A Thermaltake V3 elég zajos és rettenetesen porosodik a belseje és kezdem megunni az állandó takarítást 😀
futtasd le a chkdsk-et
Előre kösz
próbáld meg egy PS/2-es billel vagy ha az van akkor USB-sel
Előre kösz
hááát elbírná szerintem is de hosszabb távon én nem hajtanám az 500 as lévén hiába chief bármi megtörténhet 😀
nem akarok 570et 😃 csak kíváncsiságból kérdeztem 😃 jövőhéten kapok fizetést és a 6950 2GB a tuti befutó 😃 hacsak gianni bazárja nem hozakodik elő egy pöpec árú 7850el 😃
Szép estét ! 😃
Hát nekem összetörnek+szaggatnak... csak tudnám miért...
Poén az egészben hogy a GTA IV meg a NFS The Run is játszhatóan megy fullhd-be 😆
Szép estét ! 😃
az én 500Wos chieftec tápom (80+os) elbírna egy GTX570et? semmi komoly csak érdeklődés szintjén 😃
neten kiszámoltam, 95% terhelésen is az ajánlott tápegységre 483Wot ír 😃
elbírja az
neten kiszámoltam, 95% terhelésen is az ajánlott tápegységre 483Wot ír 😃
Sziasztok.
Le szeretném tölteni az "Így jártam anyátokkal" sorozat összes részét 😀 7 évadja van. 😀 De az a baj,hogy nem találom sehol.
deathlord oldalon fent van,de nem lehet regezni 😕
Kérem ha valaki tudna linket,ahonnan leszedhetem,nagyon megköszönném.
Üdv 😀
[LINK]
Köszi 😀
Sziasztok.
Le szeretném tölteni az "Így jártam anyátokkal" sorozat összes részét 😀 7 évadja van. 😀 De az a baj,hogy nem találom sehol.
Üdv 😀
[LINK]
én regezve vagyok,mekorra a mérete?ha ingyenes torrent,akk leszedem,és elküldöm mailban.
Gyakorikérdéseken láttam hogy ezt linkelték be egyik gyereknek..de én nem bírtam megnézni,mivel nem vagyok regelve 😀
Ja most látom,tok küldeni meghivót,csak lökd a cimed.😀
Üdv 😀
nagyon köszönöm szépen niteforce ,le töltöttem és működik is 😀 köszi még egyszer
itt ezt elfogadod és indul a letöltés
a webcamera tipusa
Creative vf0330
köszi
Tavaly decemberbe vettem 80 ért, Magyarországon nem is lehet kapni.
Kezdőoldalra gondolsz? Mozilla -> Beállítások -> Általános -> Kezdőlap
Merítsd le 65-70%-ra és tedd be valami hűvösebb sötét helyre.
Időnként érdemes újra betenni mert önmagában is merül, tartsd fent ezt a töltöttségi szintet.
Oké köszönöm szépen. Mondjuk egy 500W Corsair CX500 vagy egy FSP HEXA 500? Mert max ebben a kettőben gondolkodtam.
Bármelyiket választod jól jársz. (Szóval amit szíved szerint vennél)
SuperB..... hát nem tudom. Ha marad ez a konfig akkor jó még, de szerintem gyűjts egy másik tápra, mert a SuperB nem a legjobb....
Pedig annak a Samsung-nak nem kellene lassúnak lennie....
hát nem, újra húztam a rendszert délután de a teszt most sem futott le szóval ez halott 😜 most a VGA a fontos szóval ezt hlasztom jövő hónapra, addig max nem nyüstölöm annyit a gépet 😜
[quote][b]LobiDrg írta:[/b]
Sziasztok.Tudnátok olyan házat mondani 20000Ft-ig ami zaj és porszűrőkkel van ellátva ?Én Cooler Master Silencio 550 és 450-es modellt találtam csak.A Thermaltake V3 elég zajos és rettenetesen porosodik a belseje és kezdem megunni az állandó takarítást 😀[/quote]
De mindenképpen másik házat szeretnék majd venni 😀 A mostanit meg el szeretneém adni.Ezen kívül nincs bajom amúgy a Thermaltake-el.