Meglehet...
Az alaplapra rádugtál minden csatlakozót megfelelően? Az is csinál hasonló problémát...
Próbáld úgy meg, hogy ne dugj rá egy meghajtót se, esetleg 1 merevlemezt...
Videókártya működik rendesen? Ha van lehetőséged az integrált alaplapi videókártyára kösd rá a monitort.
Tesóm gépében a régi VGA is csinált hasonló problémát... csak azért említettem
Olyan problémám van, hogy haverom vett egy gépet. AMD FX 6100 proci van benne. Nem akart elidulni, (Gigabyte AM3+ lappal) és kicseréltette a lapot egy Asrock-ra, ami ugyancsak AM3+, támogatja a procit. Indulásnál a ventik felpörögnek, aq monitor villog, de a biosig sem jut el... Mi lehet rosssz?
akos328:Minden gombra sípol nem mint hiba.Biost azért frissítettem hátha felismeri az SSD-t.A kezdőképernyő bejön onnan sehova nem tudok lépni minden gombra sípol.A bios-ba sem tudok belépni.
szilard1976 írta:
Hali😀
Egy olyan kérdéssel fodulok hozzátok hogy:Van egy HP compaq Presario cq56 100SH laptopom beleraktam egy Kingston SV100S264G SSD-t bekapcsolom semmi F2 csak sípol.
Frissítettem biost ugyanez vinyó vissza műkszik vinyó nélkül F2 mem teszt minden SSD be semmi.HELP😕
Biost ezért hülyeség volt frissíteni már bocsánat. hogy sípol? letudnád írni h hosszú, vagy rövideket sípol és hányat, mert ezeknek van jelentésük.
Nekem is lenne 1 kérdésem, tudnátok a Movie makeren kívül olyan programot, amivel egy videóra szöveget lehet írni?
ha igen légyszíves linkeljétek is. Előre köszönöm.
Hali😀
Egy olyan kérdéssel fodulok hozzátok hogy:Van egy HP compaq Presario cq56 100SH laptopom beleraktam egy Kingston SV100S264G SSD-t bekapcsolom semmi F2 csak sípol.
Frissítettem biost ugyanez vinyó vissza műkszik vinyó nélkül F2 mem teszt minden SSD be semmi.HELP😕
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapomon a két (egyik kék színű másik fekete) x16-os PCI 2.0-ás vga csatlakozó foglalata nem teljesen egyforma. A kék színűben a foglalat teljes hosszában vannak az érintkezős vagy nem tudom hogy hívják őket, mig a feketénél csak kb. a foglalat feléig. (remélem elég érthetően tudtam fogalmazni.
Asus P8Z68-V LX Intel Z68 alaplapom van.
Ez minden Olyan alaplapnál így van ami képes CrossFire-re?
Nagyjából érthető.De ha már úgy van,akkor biztos úgy is kell hogy legyen 😃
De ha akarok CrossFire-t akkor a másik csatlakozó is teljesen ki fogja tudni használni a kártyát?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapomon a két (egyik kék színű másik fekete) x16-os PCI 2.0-ás vga csatlakozó foglalata nem teljesen egyforma. A kék színűben a foglalat teljes hosszában vannak az érintkezős vagy nem tudom hogy hívják őket, mig a feketénél csak kb. a foglalat feléig. (remélem elég érthetően tudtam fogalmazni.
Sziasztok.
simon7109 írta:
na egy kérdés.
most 2x1 GB 667 Mhz-s DDR2 RAM van a gépemben.
akarom bővíteni és akarok bele venni ezek mellé még 2x1GB-ot
a legjobb teljesítmény elérése érdekében azok is 667 Mhz-eseknek kell lennie vagy azok lehetnek 800 Mhz-sek?
Lehet 800-as is, mert, ha az alapod 667-est kezel, akkor a 800-as is azon az órajlen fog menni. De én azt ajánlanám, hogy 2*2gb-ra bővítsd és ne 4*1gb-ra.
az alaplapom kezeli a 800-asat is.
éppen ezért kérdeztem.
mivel van most benne 2x1GB nem fogom kicserélni azokat is.max 20 eurot áldozok rá és a DDR2 ramok nem éppen olcsóak.újonnan nem is találtam 20 alatt csak használtan.
😲Bocsi ezt benéztem. Láttam hogy a 960T-ről beszéltek, ezért gondoltam hogy Am3-as, AM3+-os alapot szeretne venni😊Mégegyszer elnézést a téves infóért, legközelebb jobban fogok figyelni😀
dope írta:
Üdv vki összerak nekem egy gépet a *** en úgy 100e ft ért ?😕(ha lehet akkor a proci az legyen athlon 4 magos mert vki irta h jó és 'csak' 20 e ft)
szerintem maradjon a lapod, vegyél belé egy X4 960T-t 6 magosítsd + egy jobb VGA s HDD cserén is elgondolkodhatnál mivel az az 5400RPM-ű eléggé visszafolytja a géped
akkor pár phenom 4 magosat kéne at még jóval jobb és 30k ft
Egyébként minden kell gépház hdd minden? Egyébként a spárga nevezetű géped is elég korrekt gépecske abba kéne egy jobb proci meg esetleg egy jobb vga.
patrikk911 írta:
Hello a hd-k nek is kell driver mint a gtx eknek? És gtx550ti di, a di az mi?(lassítot gyorsított átlag sebességű)
Persze hogy kell driver. Hát a DI az szerintem a hűtéssel kapcsolatos,mert csak az Asusnál láttam hogy ott írja 😀 Na de a lényeg az,hogy az nem lassítás...De ha olyat akarsz venni,nehogy 😃
HD 6770\5770 is néhol lenyomja 😀 Akk ink egy 7750 rámolj be 😀
simon7109 írta:
na egy kérdés.
a legjobb teljesítmény elérése érdekében azok is 667 Mhz-eseknek kell lennie vagy azok lehetnek 800 Mhz-sek?
Lehet 800-as is, mert, ha az alapod 667-est kezel, akkor a 800-as is azon az órajlen fog menni. De én azt ajánlanám, hogy 2*2gb-ra bővítsd és ne 4*1gb-ra.
na egy kérdés.
ennyi pénzért olyan lapot kapsz amivel eindul a géped de istenkirály vízhűtéses tuning alaplapot 10 PCIe slottal ne várj. Egy alaplap ami jobbacska az 20
Az FPS-ről pedig: úgy tudom az Xbox 360-nál a játékok futása közben állandó az FPS, de egyes játékok más-más FPS értékre vannak belőve, de akadás nincs...
Van 1 két játék ahol ennek ellenére is akad 😀 nem is 1....
ha valamit 1 valamire kell optimalizálni, ami gyengébb sokkal roszabb lesz !
és nem jut el a boot képernyőig sem...
Az alaplapra rádugtál minden csatlakozót megfelelően? Az is csinál hasonló problémát...
Próbáld úgy meg, hogy ne dugj rá egy meghajtót se, esetleg 1 merevlemezt...
Videókártya működik rendesen? Ha van lehetőséged az integrált alaplapi videókártyára kösd rá a monitort.
Tesóm gépében a régi VGA is csinált hasonló problémát... csak azért említettem
Alaplap szerintem jó, mert a második lappal sem megy a gép. Táp tuti jó...
Hali😀
Biost ezért hülyeség volt frissíteni már bocsánat. hogy sípol? letudnád írni h hosszú, vagy rövideket sípol és hányat, mert ezeknek van jelentésük.
Nekem is lenne 1 kérdésem, tudnátok a Movie makeren kívül olyan programot, amivel egy videóra szöveget lehet írni?
ha igen légyszíves linkeljétek is. Előre köszönöm.
ZEPPELIN 2GB KIT DDR2 800MHz GOLD
2x1 GB és van rá 4 év garancia még(használt).
szerintetek jó lesz?
Ez amit írtál az asus m4n75 td hez milyen pl az asus 100% akkor a msi mennyi 100% tum h hül.ye kérdés
ha az ASUS 100 az msi 99 de csak azért mert az ASUS-t én különösen szeretem.
Teljesen jó az MSI is, minőségi cuccokat gyárt.
Köszi még 1 ha lehet. A p.c.x en néztem mert csak ott van athlon 4 magos és tudnál mondani egy alaplapot a 631 hez 15 e ft ért?😕
MSI A55M-P35 14.300 ft pc x en
Szupi köszi. Sok különbségva a amd athlon ii 4x 641 és a amd athlon ii 4x 631 között?
Órajelbeli különbség van.
Ha,nincs op rendszer a gépen akkor a telepítő cd(írott) ről fel tudom telepíteni?
Igen.
Sziasztok.
De ha akarok CrossFire-t akkor a másik csatlakozó is teljesen ki fogja tudni használni a kártyát?
Sziasztok.
na egy kérdés.
az alaplapom kezeli a 800-asat is.
éppen ezért kérdeztem.
mivel van most benne 2x1GB nem fogom kicserélni azokat is.max 20 eurot áldozok rá és a DDR2 ramok nem éppen olcsóak.újonnan nem is találtam 20 alatt csak használtan.
Úgy húszezer ft plussz minusz 2e ft
Akkor Asus M5A97😉
kár hogy az nem jó hozzá 😀
MSI A75A-G35 - ezt ajánlom
😲Bocsi ezt benéztem. Láttam hogy a 960T-ről beszéltek, ezért gondoltam hogy Am3-as, AM3+-os alapot szeretne venni😊Mégegyszer elnézést a téves infóért, legközelebb jobban fogok figyelni😀
Ez megbízható, ?
persze
Akkor Asus M5A97😉
kár hogy az nem jó hozzá 😀
MSI A75A-G35 - ezt ajánlom
Akkor Asus M5A97😉
Köszi, te niteforce milyen alaplapot ajánlanál amd athlon ii 4x 641 hez a P C X en ? (ha vmiért cserélésre kerülne sor)
mennyi a maximum amit ráfordítanál?
De egyébként teljesen jó a mostani alaplapod is, ha abba veszel egy Phenom II x4 960T-t akkor még olcsóbban is megúszod de erősebb.
Oké 😀 de hogy h a 5400rpm lassítja mit lassít?
lassabb az adatátviteli sebesség, így lassabban töltődnek be a dolgok.
a green vinyó adattárolásra tökéletes, de rendszernek egy kicsit lassú.
Üdv vki összerak nekem egy gépet a *** en úgy 100e ft ért ?😕(ha lehet akkor a proci az legyen athlon 4 magos mert vki irta h jó és 'csak' 20 e ft)
szerintem maradjon a lapod, vegyél belé egy X4 960T-t 6 magosítsd + egy jobb VGA s HDD cserén is elgondolkodhatnál mivel az az 5400RPM-ű eléggé visszafolytja a géped
Egyébként minden kell gépház hdd minden? Egyébként a spárga nevezetű géped is elég korrekt gépecske abba kéne egy jobb proci meg esetleg egy jobb vga.
Hello a hd-k nek is kell driver mint a gtx eknek? És gtx550ti di, a di az mi?(lassítot gyorsított átlag sebességű)
Persze hogy kell driver. Hát a DI az szerintem a hűtéssel kapcsolatos,mert csak az Asusnál láttam hogy ott írja 😀 Na de a lényeg az,hogy az nem lassítás...De ha olyat akarsz venni,nehogy 😃
HD 6770\5770 is néhol lenyomja 😀 Akk ink egy 7750 rámolj be 😀
na egy kérdés.
Help!! Pls
ennyi pénzért olyan lapot kapsz amivel eindul a géped de istenkirály vízhűtéses tuning alaplapot 10 PCIe slottal ne várj. Egy alaplap ami jobbacska az 20
ez nem ***ás?
Csősztök az xboxban mivan h let játszani abban is van vga cpu stb és kb mennyi fpset ad a játék alatt?
Az Xbox is egy számítógép, csak a játékra lett kihegyezve, úgyanúgy van benne processzor, videókártya, memória, és van rajta operációs rendszer is...
3 magos (6 szálon működő) 3.2 GHz-es processzor, ATI videóvezérlő, 512 MB DDR3 memória.
Az FPS-ről pedig: úgy tudom az Xbox 360-nál a játékok futása közben állandó az FPS, de egyes játékok más-más FPS értékre vannak belőve, de akadás nincs...
Van 1 két játék ahol ennek ellenére is akad 😀 nem is 1....
ha valamit 1 valamire kell optimalizálni, ami gyengébb sokkal roszabb lesz !
black ops is hal pl amikor füstöt mutatnak 😃