Ha veszek a gépbe egy Athlon II x3 460-at és teszemazt sikerül feloldani a +1magot és az L3 cache-t is akkor elvileg a fogyaszása felmegy 95W-ról 125W környékére... de az alaplap TDP-je csak 95W... nem fogja kinyírni a lapot?
Az valószínűleg bios flash lesz csak.A többség lap amit megveszel a boltban,azzal még a Ph II X6 sem indul.Sajnos tapasztalatból beszélek.A jelenség pedig az,amit leírtál.
Meglehet...
Az alaplapra rádugtál minden csatlakozót megfelelően? Az is csinál hasonló problémát...
Próbáld úgy meg, hogy ne dugj rá egy meghajtót se, esetleg 1 merevlemezt...
Videókártya működik rendesen? Ha van lehetőséged az integrált alaplapi videókártyára kösd rá a monitort.
Tesóm gépében a régi VGA is csinált hasonló problémát... csak azért említettem
Olyan problémám van, hogy haverom vett egy gépet. AMD FX 6100 proci van benne. Nem akart elidulni, (Gigabyte AM3+ lappal) és kicseréltette a lapot egy Asrock-ra, ami ugyancsak AM3+, támogatja a procit. Indulásnál a ventik felpörögnek, aq monitor villog, de a biosig sem jut el... Mi lehet rosssz?
akos328:Minden gombra sípol nem mint hiba.Biost azért frissítettem hátha felismeri az SSD-t.A kezdőképernyő bejön onnan sehova nem tudok lépni minden gombra sípol.A bios-ba sem tudok belépni.
szilard1976 írta:
Hali😀
Egy olyan kérdéssel fodulok hozzátok hogy:Van egy HP compaq Presario cq56 100SH laptopom beleraktam egy Kingston SV100S264G SSD-t bekapcsolom semmi F2 csak sípol.
Frissítettem biost ugyanez vinyó vissza műkszik vinyó nélkül F2 mem teszt minden SSD be semmi.HELP😕
Biost ezért hülyeség volt frissíteni már bocsánat. hogy sípol? letudnád írni h hosszú, vagy rövideket sípol és hányat, mert ezeknek van jelentésük.
Nekem is lenne 1 kérdésem, tudnátok a Movie makeren kívül olyan programot, amivel egy videóra szöveget lehet írni?
ha igen légyszíves linkeljétek is. Előre köszönöm.
Hali😀
Egy olyan kérdéssel fodulok hozzátok hogy:Van egy HP compaq Presario cq56 100SH laptopom beleraktam egy Kingston SV100S264G SSD-t bekapcsolom semmi F2 csak sípol.
Frissítettem biost ugyanez vinyó vissza műkszik vinyó nélkül F2 mem teszt minden SSD be semmi.HELP😕
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapomon a két (egyik kék színű másik fekete) x16-os PCI 2.0-ás vga csatlakozó foglalata nem teljesen egyforma. A kék színűben a foglalat teljes hosszában vannak az érintkezős vagy nem tudom hogy hívják őket, mig a feketénél csak kb. a foglalat feléig. (remélem elég érthetően tudtam fogalmazni.
Asus P8Z68-V LX Intel Z68 alaplapom van.
Ez minden Olyan alaplapnál így van ami képes CrossFire-re?
Nagyjából érthető.De ha már úgy van,akkor biztos úgy is kell hogy legyen 😃
De ha akarok CrossFire-t akkor a másik csatlakozó is teljesen ki fogja tudni használni a kártyát?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az alaplapomon a két (egyik kék színű másik fekete) x16-os PCI 2.0-ás vga csatlakozó foglalata nem teljesen egyforma. A kék színűben a foglalat teljes hosszában vannak az érintkezős vagy nem tudom hogy hívják őket, mig a feketénél csak kb. a foglalat feléig. (remélem elég érthetően tudtam fogalmazni.
Sziasztok.
simon7109 írta:
na egy kérdés.
most 2x1 GB 667 Mhz-s DDR2 RAM van a gépemben.
akarom bővíteni és akarok bele venni ezek mellé még 2x1GB-ot
a legjobb teljesítmény elérése érdekében azok is 667 Mhz-eseknek kell lennie vagy azok lehetnek 800 Mhz-sek?
Lehet 800-as is, mert, ha az alapod 667-est kezel, akkor a 800-as is azon az órajlen fog menni. De én azt ajánlanám, hogy 2*2gb-ra bővítsd és ne 4*1gb-ra.
az alaplapom kezeli a 800-asat is.
éppen ezért kérdeztem.
mivel van most benne 2x1GB nem fogom kicserélni azokat is.max 20 eurot áldozok rá és a DDR2 ramok nem éppen olcsóak.újonnan nem is találtam 20 alatt csak használtan.
😲Bocsi ezt benéztem. Láttam hogy a 960T-ről beszéltek, ezért gondoltam hogy Am3-as, AM3+-os alapot szeretne venni😊Mégegyszer elnézést a téves infóért, legközelebb jobban fogok figyelni😀
dope írta:
Üdv vki összerak nekem egy gépet a *** en úgy 100e ft ért ?😕(ha lehet akkor a proci az legyen athlon 4 magos mert vki irta h jó és 'csak' 20 e ft)
szerintem maradjon a lapod, vegyél belé egy X4 960T-t 6 magosítsd + egy jobb VGA s HDD cserén is elgondolkodhatnál mivel az az 5400RPM-ű eléggé visszafolytja a géped
akkor pár phenom 4 magosat kéne at még jóval jobb és 30k ft
Egyébként minden kell gépház hdd minden? Egyébként a spárga nevezetű géped is elég korrekt gépecske abba kéne egy jobb proci meg esetleg egy jobb vga.
patrikk911 írta:
Hello a hd-k nek is kell driver mint a gtx eknek? És gtx550ti di, a di az mi?(lassítot gyorsított átlag sebességű)
Persze hogy kell driver. Hát a DI az szerintem a hűtéssel kapcsolatos,mert csak az Asusnál láttam hogy ott írja 😀 Na de a lényeg az,hogy az nem lassítás...De ha olyat akarsz venni,nehogy 😃
HD 6770\5770 is néhol lenyomja 😀 Akk ink egy 7750 rámolj be 😀
Tudtok olyan videoszerkesztő programot ami egyszerű és magyar?
De azt mondja a lapján 1.4 bios matrica van, és lehet 1.5 kéne... ???
Esetleg ellenőrizd le, hogy jól illeszkedik e a proci a lapba (az összes tüske tökéletesen áll-e?)
és nem jut el a boot képernyőig sem...
Az alaplapra rádugtál minden csatlakozót megfelelően? Az is csinál hasonló problémát...
Próbáld úgy meg, hogy ne dugj rá egy meghajtót se, esetleg 1 merevlemezt...
Videókártya működik rendesen? Ha van lehetőséged az integrált alaplapi videókártyára kösd rá a monitort.
Tesóm gépében a régi VGA is csinált hasonló problémát... csak azért említettem
Alaplap szerintem jó, mert a második lappal sem megy a gép. Táp tuti jó...
Hali😀
Biost ezért hülyeség volt frissíteni már bocsánat. hogy sípol? letudnád írni h hosszú, vagy rövideket sípol és hányat, mert ezeknek van jelentésük.
Nekem is lenne 1 kérdésem, tudnátok a Movie makeren kívül olyan programot, amivel egy videóra szöveget lehet írni?
ha igen légyszíves linkeljétek is. Előre köszönöm.
ZEPPELIN 2GB KIT DDR2 800MHz GOLD
2x1 GB és van rá 4 év garancia még(használt).
szerintetek jó lesz?
Ez amit írtál az asus m4n75 td hez milyen pl az asus 100% akkor a msi mennyi 100% tum h hül.ye kérdés
ha az ASUS 100 az msi 99 de csak azért mert az ASUS-t én különösen szeretem.
Teljesen jó az MSI is, minőségi cuccokat gyárt.
Köszi még 1 ha lehet. A p.c.x en néztem mert csak ott van athlon 4 magos és tudnál mondani egy alaplapot a 631 hez 15 e ft ért?😕
MSI A55M-P35 14.300 ft pc x en
Szupi köszi. Sok különbségva a amd athlon ii 4x 641 és a amd athlon ii 4x 631 között?
Órajelbeli különbség van.
Ha,nincs op rendszer a gépen akkor a telepítő cd(írott) ről fel tudom telepíteni?
Igen.
Sziasztok.
De ha akarok CrossFire-t akkor a másik csatlakozó is teljesen ki fogja tudni használni a kártyát?
Sziasztok.
na egy kérdés.
most 2x1 GB 667 Mhz-s DDR2 RAM van a gépemben.
akarom bővíteni és akarok bele venni ezek mellé még 2x1GB-ot
a legjobb teljesítmény elérése érdekében azok is 667 Mhz-eseknek kell lennie vagy azok lehetnek 800 Mhz-sek?
Lehet 800-as is, mert, ha az alapod 667-est kezel, akkor a 800-as is azon az órajlen fog menni. De én azt ajánlanám, hogy 2*2gb-ra bővítsd és ne 4*1gb-ra.
az alaplapom kezeli a 800-asat is.
éppen ezért kérdeztem.
mivel van most benne 2x1GB nem fogom kicserélni azokat is.max 20 eurot áldozok rá és a DDR2 ramok nem éppen olcsóak.újonnan nem is találtam 20 alatt csak használtan.
Úgy húszezer ft plussz minusz 2e ft
Akkor Asus M5A97😉
kár hogy az nem jó hozzá 😀
MSI A75A-G35 - ezt ajánlom
😲Bocsi ezt benéztem. Láttam hogy a 960T-ről beszéltek, ezért gondoltam hogy Am3-as, AM3+-os alapot szeretne venni😊Mégegyszer elnézést a téves infóért, legközelebb jobban fogok figyelni😀
Ez megbízható, ?
persze
Akkor Asus M5A97😉
kár hogy az nem jó hozzá 😀
MSI A75A-G35 - ezt ajánlom
Akkor Asus M5A97😉
Köszi, te niteforce milyen alaplapot ajánlanál amd athlon ii 4x 641 hez a P C X en ? (ha vmiért cserélésre kerülne sor)
mennyi a maximum amit ráfordítanál?
De egyébként teljesen jó a mostani alaplapod is, ha abba veszel egy Phenom II x4 960T-t akkor még olcsóbban is megúszod de erősebb.
Oké 😀 de hogy h a 5400rpm lassítja mit lassít?
lassabb az adatátviteli sebesség, így lassabban töltődnek be a dolgok.
a green vinyó adattárolásra tökéletes, de rendszernek egy kicsit lassú.
Üdv vki összerak nekem egy gépet a *** en úgy 100e ft ért ?😕(ha lehet akkor a proci az legyen athlon 4 magos mert vki irta h jó és 'csak' 20 e ft)
szerintem maradjon a lapod, vegyél belé egy X4 960T-t 6 magosítsd + egy jobb VGA s HDD cserén is elgondolkodhatnál mivel az az 5400RPM-ű eléggé visszafolytja a géped
Egyébként minden kell gépház hdd minden? Egyébként a spárga nevezetű géped is elég korrekt gépecske abba kéne egy jobb proci meg esetleg egy jobb vga.
Hello a hd-k nek is kell driver mint a gtx eknek? És gtx550ti di, a di az mi?(lassítot gyorsított átlag sebességű)
Persze hogy kell driver. Hát a DI az szerintem a hűtéssel kapcsolatos,mert csak az Asusnál láttam hogy ott írja 😀 Na de a lényeg az,hogy az nem lassítás...De ha olyat akarsz venni,nehogy 😃
HD 6770\5770 is néhol lenyomja 😀 Akk ink egy 7750 rámolj be 😀