bigdave174 írta:
Tudom, mivel az volt az első nagyobb telefongyártó!
DE
Az életben nem adnék ki egy Nokiáért annyit, mint Pl. egy HTC-ért csak azért, hogy legyen egy szemét Symbian-om!
Annyi pénzért már mindjárt aranyozott Vertu-t veszek!
És a Sony Ericcson-ok is nagyon gyorsak!
Érdekes, én nagyon nem vagyok egy ún. "mobilvédő", mert ütömvágom!Úgyértem, hogy van úgy, hogy elejtem ,meg egyéb dolgok!De eddig egy telefonom sem esett szét (hál Istennek, ne is essen)
De ahány Nokiám volt, az mindd elromlott!Nagyon érdekes!VIlágvezető márka!
De ahány Sony Ericsson-om volt minddel abszolút meg voltam vele elégedve, ahol azt mondták a Sony Ericsson-ra, hogy húúú nem strapabíró, meg Nokia jobb meg minden!
Nem egy telóm volt már, tapasztalatból mondom, hogy Sony Ericsson jobb telómárkának bizonyúl!
Nintendo DS-ből is többet adtak el, mint Sony PSP-ből!AKkor most a nintendo DS a jobb? Egy francukat!Nagy szemét az egész, PSP egy magában veri!
Én sonyra szavazok és az életben nem cserélném le Nokia-ra NEVER EVER!
Csak szólok sony e satioba is symbian van. Nekem meg eddig egy telóm se romlott el csak egy gagyi samsung meg egy sony e w300 ami bitng lassú meg kikapcsolgat. Annyi viszont igaz hogy a nokia 10 különböző telójából 5 tényleg szar de csak utánna kell járni hogy melyik a jó. Mint pla a nokia n96 elég szar lett de az n85 sokkal jobb
Én nekem a volt nokiáim között volt naon strapabíró is és kevésbé nekem is 20 felett van a telefonok száma leglább annyi volt.
És tény h van oan sony ami veri az akkori nokiát és ez fordítva is igaz...
PL a volt nokiám az annyira jó volt h volt a tiszába volt a földhöz vágva más fejéhez és a telónak ugy lett vége h ellopták...
Meg volt 1 sony-m az meg a táblához izomból meg minden ien apróság azt is ellopták ( csak ezt a 2 telómat lopták el 😕)
most van 1 Nokia 6680-m ez már 2 éve bírja a strapát szal akárki akármit mondd nekem mind a 2 megfelelt csak jó típust kell kifogni 😃
DE
Az életben nem adnék ki egy Nokiáért annyit, mint Pl. egy HTC-ért csak azért, hogy legyen egy szemét Symbian-om!
Érdekes, én nagyon nem vagyok egy ún. "mobilvédő", mert ütömvágom!Úgyértem, hogy van úgy, hogy elejtem ,meg egyéb dolgok!De eddig egy telefonom sem esett szét (hál Istennek, ne is essen)
De ahány Sony Ericsson-om volt minddel abszolút meg voltam vele elégedve, ahol azt mondták a Sony Ericsson-ra, hogy húúú nem strapabíró, meg Nokia jobb meg minden!
Nem egy telóm volt már, tapasztalatból mondom, hogy Sony Ericsson jobb telómárkának bizonyúl!
Nintendo DS-ből is többet adtak el, mint Sony PSP-ből!AKkor most a nintendo DS a jobb? Egy francukat!Nagy szemét az egész, PSP egy magában veri!
Sajnos nokiát nemszeretem, pedig ára az elég jól tartja magát!
Samsung van a legroszabb áresésben, ahogy én látom.
Sony Nokia mellé felzárkozott! 😃
Egyetértek amigo!Ha mobil, akkor
Sony Ericsson, vagy HTC (A HTC nagyon brutáldúrvaextrakikúrtkirály!!!) 😀
Egyik nokia sem érhet a nyomába!
Lehet így gondold. De merő véletlenségből a nokia világvezető mobilgyártó a sony e csak az 5. hely körül kullog. Amúgy már próbáltam sony e satiot hát nagyon jó szinte ütni kellett hogy érzékeljen szóval szerintem kapacitív kijelzőjű
Hát ha telóról van szó én is a Nokiára voksolok...volt már mindenféle telóm, meg mda-m,pda-m de végül mindig megbántam és mindig megfogadtam hogy csakis nokiát veszek...ez így is lett...5800-ám volt nemrég de most lecseréltem egy E72-re.Amit egy mai telónak tudnia kell azt tudja, és hát a qwerty hatalmas előny ha vki meg tudja szokni.Tehát Nokia 4ever!
Nokia 5300-as ( XpressMusic, tobb mint 3 eve tartja mar magat, 2007-ben vettem ujonnan 😀 )
Mindig Nokiara esik a valasztasom, ez a 3.-ik Nokiam 1ebkent, kb. 10 ev alatt, megerik az arukat, szvsz. 😀
Baratnome is, amit vettem nemreg neki mobilt, szinten Nokia, X3-as. 😀
Telefonalasra tokeletesen jok, zenet hallgatni is jo nekem hebe-hoba, pl. bicon, ha az mp3-asom le lenne merulve... kepeket is jokat keszit, telohoz kepest. GPS-em van, filmezni, netezni,stb. ott a laptop-om, ezert tartok foloslegesnek venni magamnak 1 okos-telcsit. 😀
Tegnap véletlenül rájöttem hogy a samsung omnia 2 a +#0+# ennek a felhivásával aktiválodik az lcd test. amivel zseblámpanak is lehet használni a telot, vagyis a ledek folyamatosan világitanak, de lehet hogy az összes WM mobilra alkalmazható
A samót vedd😆 Samsungot mind kettőt próbáltam és a sam jobb. Ja amúgy ha érdekel teszt róluk mobilarena pont hu illetve mobilport pont hu nagyon jó teszteket csinálnak a telókról
pakai93 írta:
lassacskán közeleg egy telócsere nálam de lehet marad az N95... ha vennék akk én is egy Samsung Omnia 2 és egy Apple iPhone 3GS között gondolkozok 😀 mind a kettő nagyon bejön de talán egy picit az iPhone jobban... de lehet megvárom az iPhone 4G-t akk a 3 seria-nak az ára zuhan 😃 de ahogy gondolkozok lehet marad a mostani... túl drága mind a 2 egyenlőre 😕
lassacskán közeleg egy telócsere nálam de lehet marad az N95... ha vennék akk én is egy Samsung Omnia 2 és egy Apple iPhone 3GS között gondolkozok 😀 mind a kettő nagyon bejön de talán egy picit az iPhone jobban... de lehet megvárom az iPhone 4G-t akk a 3 seria-nak az ára zuhan 😃 de ahogy gondolkozok lehet marad a mostani... túl drága mind a 2 egyenlőre 😕
bigdave174 írta:
Sztem az Omnia 2 jobb, mint a Samsung Galaxy Spica!
Én a Windows Mobil miatt vettem Omnia 2-öt.
Abba már windows mobile 6.5 van ugye? mert nekem volt 1 ideig i900 omniám, de abba csak 6.1-es volt és hát nem volt a leggyorsabb...de amúgy egész jó volt, mert lehetett rá rakni mindent amit csak akartam. Most az android 2.0-t akarom majd kipróbálni vmelyik HTC termékkel, Hero vagy Nexus One.
Az én p990i-met ütöm-vágom!A küldsejét már eléggé kinyírtam, de meglepő módon a kijelző van a legjobb állapotban!Nagyon király az érintő, és ha még nem is vigyázol rá akkor is működik!
Am. egy árban van ez az S5230 a Nokia 5310 Xpressz Music-cal!Ami mivel tud többet?Semmivel!Sőt még gyengébb, mivel
2 mpx kam.
Sima kijelzős
STBSTBSTB
N73-ban is csak sima kicsi kis kijelző van!
Figyu:Ha az iskolába elviszel egy N73-at, egy 5310 Xpresset és egy S5230-at az utóbbi fog különlegesebbnek számítani, mert érintős meg minden!
Mindenkinek ilyen normális kijelzőjű telója van(na azért nem mindenkinek 😆😉
Meg am. is mire használnád te a Symbian-t?
Nagoyn király teló az az S5230!Öreg, azon filmet, vagy videókat nézni?Na az dúrva vaze!
Ennyiért már használt nokia N73 mat is kifogsz ami elég komoly telefon.[/quote]
Ouch! 😃 Az biztos, hogy komoly! 😀
Nem tom még azért van egy hetem majd én is irok egy kettőt amit kinéztem aztán majd értékelitek 😃
tothricsi95 írta:
Ballagásra telefont kapok szal ajánljatok nekem egyet 😃
25k-ig!
Spec-ek:-Bluetotth (mindenképpen, de ha lehet infra is de nem fontos
-Min. 2MP-eles kamera..
-Memória bövitési lehetőség (de alapbol se legyen nagyon kicsi)
-Nem muszály (sőt) érintőképernyősnek lenni! (vagy zsebben lesz vagy táskába szal inkább rendes képernyő és nagy!
-MP3 játszhatóság, és a zenére kiváló legyen mert az meghatározó 😆
Kb. ennyi 😃
Várom a tippeket a telokra 😃
Ennyiért már használt nokia N73 mat is kifogsz ami elég komoly telefon.
Nagyon királyúl megéri az árát a
Samsung S5230
nagyon pöpec!olyan kijelzője van, hogy az már dúrva!Szerintem király teló!
És 3.2 mpx.-eles autófókuszos kamerája van! (általában a Samsungoknak egész jó a kamerájuk)
Jah és FULL érintőképernyős!
Te telód lehet 30 ezerért van eladó zsír újonnan!
Ja tudom az nem rossz 😃
Csak az érintőképernyővel van gondom... Nekem annyira nem jön be 😀 Bejön oké, tök jó meg minden de sztem maradok a régi rendes képernyősön.. jah meg azért nem használom keveset, meg annyira nem vigyázok rá (😆😉, hogy sokáig működjön nálam 😂.
Lehet majd 4-5 év mulva áttérek érintösre de addig jó lesz ez nekem 😃 ugyis kb.. csak zenehallgatásra fogom használni (meg telefonálásra) de kösz a gyors választ azért 😀!
Samsung S5230
És 3.2 mpx.-eles autófókuszos kamerája van! (általában a Samsungoknak egész jó a kamerájuk)
25k-ig!
-Min. 2MP-eles kamera..
-Nem muszály (sőt) érintőképernyősnek lenni! (vagy zsebben lesz vagy táskába szal inkább rendes képernyő és nagy!
Nekem:
1. Siemens A35
2. Nokia 3510 (Még most is működik az alap aksival!)
3. Sagem MyX5-2
4. Siemens S65
5. SE K610i (Imádtam)
6. LG KU 990i (Viewty)
Hamarosan: Google Nexus One
jaja 😃 ez szerencsére bővíthető de a kamerája az valami idegtépően szar 😃 pedig a teló kijelzője 16 millió színű a kamera meg 1,3 mp-es. Képet tűrhetőt csinál de videó...
egyetértek thug! 😆 Ezért király a SMART telók!
Nekem is volt K800I nagyon király teló volt!És a kamera is kiályul fényképezett!De én már mégegyszer olyan sima telót biztos, hogy nem vennék!Nem tudnák mit kezdeni vele! 😆
Nekem már a 4. telóm van.
Pontosan nem is emlékszek, hogy milyen volt az első kettő.
Annyira emlékszek, hogy az első egy fekete kis gagyibb Sony Ericsson volt, a második egy ezüst színű Siemens.
Ezek nem romlottak el csak lecseréltem őket egy Sony Ericsson V640i-re.
Na ez a mobil egyik reggeli készülödésem során belepottyant a WC-be (😆 nem nevetni) és teljesen elcsesződött.
Most egy Sony Ericsson W715-öm van.
Nagyon jó kis mobil. 😀
Tanulság: Reggel nem viszek többet mobilt a fürdőszobába. 😆
Nekem volt k800i, k810i, k850i! Imádtam mindegyiket, de azok még más kategóriák voltak! Megvettem az N82-t, és elvoltam halva rajta, hogy bármire képes vagyok vele!
Ezekkel a mostani okostelefonokkal már bármit kezdhetsz, függetlenül attól, hogy milyen rendszer fut rajta! Mindegyik kellőképpen kivan szolgálva különféle alkalmazásokkal, de az tény, hogy a symbian sokkal támogatottabb!
Bár én egy windows mobiltól sem feltétlenül zárkóznék el! Arra lehet IGO 8-at rakni!😀
Hát persze!Tudom, hogy symbian!(csak mivel UIQ3.0-val megjelent vagy 10 teló, ezért nem nagyon sok programot készítettek, mert inkább az Xperia X1-re hajtottak!
Az ilyen új cuccokban, mint a HTC HD2 -ben már Windows Mobile 6.5-ös szoftver van!Nagyon brutális cuccokat lehet rátenni!
Am. én is maximálisan kitudom használni a SOnymat!
Az rendben, de itt a hatásfokot próbáltam vázolni!
Ha a beépített funkcióit hibátlanul és gyorsan eltudja látni, akkor mindegy, hogy a másik erősebb!
Tehát nem mindegy a hardware! Az a lényeg, hogy a telefont az adott feladatok elvégzéséhez megfelelően kitudja szolgálni! De ezt szoftver függő is!
Hát de azért az erős cuccnak is van értelme pl nagyobb videó lejátszás az új nokia N8 hoz pl már HDMi kábel is jár amihez kell vas. De a htc az már tényleg kegyetlenül erős
bigdave174 De jó hogy nem jobbak mert az a UIQ3.0 nem más mint egy symbian operációs rendszer amit a sony kicsit átalakított. Ha a wikipedián megnézed akkor láthatod hogy ez az UIQ3.0 symbian
Nem minden a hardware!
Hiába van erős cuccod, ha nem tudod kihasználni!
Én az én telefonom teljes mértékben kihasználom, és kellőképpen erős ezen feladatok ellátására! Ha erősebb lenne sem venném jobban hasznát!
Több progi van rá igaz, de nem jobbak, mint a UIQ3.0-ásomon (ha az S60 V3-ról beszélsz amigo)
Am. a HTC HD2-től nincs jobb teló!Rongyá veri még az Iphone-t is!
Egyik Nokia sem érheti utól (még n900 sem)
1024 mhz-es 32 bites processzorával, 512 mb. RAm-jával és 800X480-as majd 5 colos kijelzőjével viszi a pálmát!Valami eszméletlen jó telók azok a HTC-k!Nagyon királyak!Nem ártana nekem egy 😆
bigdave174 írta:
Csak szólok! Az Xperia X10-nek 1 ghz-es processzora van!Ha nem hiszed nézd a neten!
És az én UIQ 3.0-ám semmiféleképpen nem épülm az S60 symbian-ra!Az előző Sony-k (p910) továbbfejlesztett szoftvere!
Hű bocs félrenéztem. A xperia minit néztem véletlen. De az igaz hogy hardverben alázza a nokiát elég szépen. De mi értelme van ha ugyan olyan gyors tud majd lenni a nokia. Mert a sok hír meg videó azt igazolja hogy az új nokia N8 igencsak fürge lesz. Na majd ki derül hogy mi lesz belőle.
thug én is ezért vagyok symbian párti tényleg annyi program van rá hogy az már őrület. Az egyik kedvencem a riasztó amint megfogod a telefont elkezd riasztani😆
DE
Csak szólok sony e satioba is symbian van. Nekem meg eddig egy telóm se romlott el csak egy gagyi samsung meg egy sony e w300 ami bitng lassú meg kikapcsolgat. Annyi viszont igaz hogy a nokia 10 különböző telójából 5 tényleg szar de csak utánna kell járni hogy melyik a jó. Mint pla a nokia n96 elég szar lett de az n85 sokkal jobb
És tény h van oan sony ami veri az akkori nokiát és ez fordítva is igaz...
PL a volt nokiám az annyira jó volt h volt a tiszába volt a földhöz vágva más fejéhez és a telónak ugy lett vége h ellopták...
Meg volt 1 sony-m az meg a táblához izomból meg minden ien apróság azt is ellopták ( csak ezt a 2 telómat lopták el 😕)
most van 1 Nokia 6680-m ez már 2 éve bírja a strapát szal akárki akármit mondd nekem mind a 2 megfelelt csak jó típust kell kifogni 😃
DE
Én Sony Választok mindig!
Lehet így gondold. De merő véletlenségből a nokia világvezető mobilgyártó a sony e csak az 5. hely körül kullog. Amúgy már próbáltam sony e satiot hát nagyon jó szinte ütni kellett hogy érzékeljen szóval szerintem kapacitív kijelzőjű
Azért ilyet ne mondj, mert egy X6-os, nagyon odavág!
De a legjobb ez lenne, örülnék ha már bejönne a piacunkra!
Érdemes megnézni 😀
[url]http://www.google.com/phone/?hl=en&s7e=[/url]
Mindig Nokiara esik a valasztasom, ez a 3.-ik Nokiam 1ebkent, kb. 10 ev alatt, megerik az arukat, szvsz. 😀
Baratnome is, amit vettem nemreg neki mobilt, szinten Nokia, X3-as. 😀
Telefonalasra tokeletesen jok, zenet hallgatni is jo nekem hebe-hoba, pl. bicon, ha az mp3-asom le lenne merulve... kepeket is jokat keszit, telohoz kepest. GPS-em van, filmezni, netezni,stb. ott a laptop-om, ezert tartok foloslegesnek venni magamnak 1 okos-telcsit. 😀
LG KP502 vagy Samsung s5230???
melyik lenne a jobbik szerintetek??
Szerintem még gondolkozz htcben és nokia N8 ban
Én a Windows Mobil miatt vettem Omnia 2-öt.
Abba már windows mobile 6.5 van ugye? mert nekem volt 1 ideig i900 omniám, de abba csak 6.1-es volt és hát nem volt a leggyorsabb...de amúgy egész jó volt, mert lehetett rá rakni mindent amit csak akartam. Most az android 2.0-t akarom majd kipróbálni vmelyik HTC termékkel, Hero vagy Nexus One.
Én a Windows Mobil miatt vettem Omnia 2-öt no meg a 3,7" 800x480-as Amoled-es kijelző miatt.😆
Am. egy árban van ez az S5230 a Nokia 5310 Xpressz Music-cal!Ami mivel tud többet?Semmivel!Sőt még gyengébb, mivel
2 mpx kam.
Sima kijelzős
STBSTBSTB
N73-ban is csak sima kicsi kis kijelző van!
Figyu:Ha az iskolába elviszel egy N73-at, egy 5310 Xpresset és egy S5230-at az utóbbi fog különlegesebbnek számítani, mert érintős meg minden!
Mindenkinek ilyen normális kijelzőjű telója van(na azért nem mindenkinek 😆😉
Meg am. is mire használnád te a Symbian-t?
Nagoyn király teló az az S5230!Öreg, azon filmet, vagy videókat nézni?Na az dúrva vaze!
Ouch! 😃 Az biztos, hogy komoly! 😀
Nem tom még azért van egy hetem majd én is irok egy kettőt amit kinéztem aztán majd értékelitek 😃
25k-ig!
-Min. 2MP-eles kamera..
Kb. ennyi 😃
Ennyiért már használt nokia N73 mat is kifogsz ami elég komoly telefon.
tothricsi!
Samsung S5230
Ja tudom az nem rossz 😃
Csak az érintőképernyővel van gondom... Nekem annyira nem jön be 😀 Bejön oké, tök jó meg minden de sztem maradok a régi rendes képernyősön.. jah meg azért nem használom keveset, meg annyira nem vigyázok rá (😆😉, hogy sokáig működjön nálam 😂.
Lehet majd 4-5 év mulva áttérek érintösre de addig jó lesz ez nekem 😃 ugyis kb.. csak zenehallgatásra fogom használni (meg telefonálásra) de kösz a gyors választ azért 😀!
Samsung S5230
25k-ig!
-Min. 2MP-eles kamera..
Kb. ennyi 😃
1. Siemens A35
2. Nokia 3510 (Még most is működik az alap aksival!)
3. Sagem MyX5-2
4. Siemens S65
5. SE K610i (Imádtam)
6. LG KU 990i (Viewty)
Hamarosan: Google Nexus One
Nekem is volt K800I nagyon király teló volt!És a kamera is kiályul fényképezett!De én már mégegyszer olyan sima telót biztos, hogy nem vennék!Nem tudnák mit kezdeni vele! 😆
Pontosan nem is emlékszek, hogy milyen volt az első kettő.
Annyira emlékszek, hogy az első egy fekete kis gagyibb Sony Ericsson volt, a második egy ezüst színű Siemens.
Ezek nem romlottak el csak lecseréltem őket egy Sony Ericsson V640i-re.
Na ez a mobil egyik reggeli készülödésem során belepottyant a WC-be (😆 nem nevetni) és teljesen elcsesződött.
Most egy Sony Ericsson W715-öm van.
Nagyon jó kis mobil. 😀
Tanulság: Reggel nem viszek többet mobilt a fürdőszobába. 😆
Ezekkel a mostani okostelefonokkal már bármit kezdhetsz, függetlenül attól, hogy milyen rendszer fut rajta! Mindegyik kellőképpen kivan szolgálva különféle alkalmazásokkal, de az tény, hogy a symbian sokkal támogatottabb!
Bár én egy windows mobiltól sem feltétlenül zárkóznék el! Arra lehet IGO 8-at rakni!😀
Az ilyen új cuccokban, mint a HTC HD2 -ben már Windows Mobile 6.5-ös szoftver van!Nagyon brutális cuccokat lehet rátenni!
Am. én is maximálisan kitudom használni a SOnymat!
Ha a beépített funkcióit hibátlanul és gyorsan eltudja látni, akkor mindegy, hogy a másik erősebb!
Tehát nem mindegy a hardware! Az a lényeg, hogy a telefont az adott feladatok elvégzéséhez megfelelően kitudja szolgálni! De ezt szoftver függő is!
bigdave174 De jó hogy nem jobbak mert az a UIQ3.0 nem más mint egy symbian operációs rendszer amit a sony kicsit átalakított. Ha a wikipedián megnézed akkor láthatod hogy ez az UIQ3.0 symbian
Hiába van erős cuccod, ha nem tudod kihasználni!
Én az én telefonom teljes mértékben kihasználom, és kellőképpen erős ezen feladatok ellátására! Ha erősebb lenne sem venném jobban hasznát!
Am. a HTC HD2-től nincs jobb teló!Rongyá veri még az Iphone-t is!
Egyik Nokia sem érheti utól (még n900 sem)
1024 mhz-es 32 bites processzorával, 512 mb. RAm-jával és 800X480-as majd 5 colos kijelzőjével viszi a pálmát!Valami eszméletlen jó telók azok a HTC-k!Nagyon királyak!Nem ártana nekem egy 😆
Meg hát bármit rálehet rakni! Hackelés után korlátlanul bővíthető!
Csak szólok! Az Xperia X10-nek 1 ghz-es processzora van!Ha nem hiszed nézd a neten!
És az én UIQ 3.0-ám semmiféleképpen nem épülm az S60 symbian-ra!Az előző Sony-k (p910) továbbfejlesztett szoftvere!
Hű bocs félrenéztem. A xperia minit néztem véletlen. De az igaz hogy hardverben alázza a nokiát elég szépen. De mi értelme van ha ugyan olyan gyors tud majd lenni a nokia. Mert a sok hír meg videó azt igazolja hogy az új nokia N8 igencsak fürge lesz. Na majd ki derül hogy mi lesz belőle.
thug én is ezért vagyok symbian párti tényleg annyi program van rá hogy az már őrület. Az egyik kedvencem a riasztó amint megfogod a telefont elkezd riasztani😆