Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok.... tudtok nekem ajánlani egy telefont? maximum 15-ezer Ft-legyen... 😀 😊
15K-ért,gondolom nem érintőképernyőset szeretnél nem?
Üdv!
1.Szerintetek hamisítványról lehet szó?
[url]http://www.jofogas.hu/vi/6559149.htm?g=h8lh7g76-ib8p8lbtnw3-1p81fxy&gp=3[/url]
2.Gondolkodtam ezen a telefonon,nem is kéne messzire mennem mivel én is Keceli vagyok,csak szerintetek nem olcsó egy kicsit?
[LINK]
Még a 3gs-ért is keveslem azt az árat.
1.Szerintetek hamisítványról lehet szó?
[url]http://www.jofogas.hu/vi/6559149.htm?g=h8lh7g76-ib8p8lbtnw3-1p81fxy&gp=3[/url]
2.Gondolkodtam ezen a telefonon,nem is kéne messzire mennem mivel én is Keceli vagyok,csak szerintetek nem olcsó egy kicsit?
[LINK]
Samsung galaxy S vagy htc radar?
Hali!
Ezt a kérdést inkább úgy tedd fel, hogy android vagy windows phone! 😀 Ha tovább is érdekel a téma írj, szívesen segítek!
Szerinted melyik a jobb? meg tudnád indokolni hogy melyik és miért?
Ajánlanék egy fórumot, ahová ha beírod, hogy mire használnád + egy összeget amennyit rá tudsz szánni, tuti ajánlani fognak valamit. Mivel nem mai modellek, vannak jobb ár-érték arányú vasak is. Tessék: [LINK]
Hali!
Ezt a kérdést inkább úgy tedd fel, hogy android vagy windows phone! 😀 Ha tovább is érdekel a téma írj, szívesen segítek!
Szerinted melyik a jobb? meg tudnád indokolni hogy melyik és miért?
Hali!
Huawei ascend y
vagy
samsung galaxy y
meilyket?
leginkább netezésre,játékra használnám meg persze telefonálásra😃
Valaki tudna nekem egy olyan boltot ajánlani, ahol részletre lehet venni telefont? A lényeg, hogy Kecskeméten legyen a bolt, vagy házhoz szállítással is jó más városból, csak lehessen részletre fizetni. Egyébként Samsung Galaxy SIII-at akarok venni.
T-Mobile vagy Vodafone, stb online áruház??
És akk x összegért házhoz viszik, helyben fizeted.
Sziasztok. Segitsegre lenne szuksegem. Real racing 2...😀 irjon valaki ha megvan neki androidra
Nekem megvan...miben kellene segítség?
tehat elindul a jatek. lejar az intro, s mire indulna, a zenebol 2-3 mp lejatszodik, es semmi hibauzenet nelkul kilepik...mi lehet a gond?
Sziasztok. Segitsegre lenne szuksegem. Real racing 2...😀 irjon valaki ha megvan neki androidra
Nekem megvan...miben kellene segítség?
Sziasztok! Vettem egy Samsung Galaxy Mini 2-őt de a Bluetoothon nem tudok küldeni semmit próbáltam LG-re Nokia 5800 XperssMusicra, Xperia X8-ra de nem ismeri fel az eszközöket! Mi a baj, mert nem tudom..? 😞 Rámegyek hogy küldés bluetoothon elkezd keresni de nem talál eszközt!! 😲
A másik eszközön állítsd be a láthatóságot!
Nem kell nekem csúcstelefon. Úgyis inkább csak netezésre van használva.
Meg ez nem tudom mennyire idevaló. Egy ilyen memóriakártya jó lenne mindkettő telefonba? [url]http://aruhaz.triak.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=179717&bt=pdlist&pi=_61566&ck=0[/url].
igen
Meg ez nem tudom mennyire idevaló. Egy ilyen memóriakártya jó lenne mindkettő telefonba? [url]http://aruhaz.triak.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=179717&bt=pdlist&pi=_61566&ck=0[/url].
Galaxy minit megéri lecserélni egy hibátlan X8-ra? A mini-n karcos a kijelző. Meg rádobnék még 2-3K-t.
igen
Galaxy minit megéri lecserélni egy hibátlan X8-ra? A mini-n karcos a kijelző. Meg rádobnék még 2-3K-t.
Egyiket se mondanám...
De inkább Mini... de mivel karcos a kijelző akk X8
azért nem szaggat az, ha nincs telerakva minden vacakkal meg nincs tele az SD kártya hülye játékokkal. Nekem pár app van rajta ami fontos, és nagyon ritkán szaggat, de akkor böngésző, zenelejátszó, google play, gmail, minden fut a háttérben. Nálam nagy ütőkártya a kezelőfelület, és a három közül a samsungnak a legjobb. A többinek nem az igazi, és normális task killer sincs, ami itt azért még fontos. A Samsungnak van normális gyárija. És még egyetlen Cm- sem volt gyorsabb mint a gyári, ezt megjegyzem. Igaz nem mértem le, de használatban mindegyik akadt. Feloldtam, és egy percig használhatatlan. Utána összeszedte magát. Gyári rommal azonnal használható. Ez köszönhető annak, hogy normális task killer van, és nem csak olyan ami 2 mp-re bezárja, aztán újraindul.
Ha hardveresen nézzük akkor a Huawei nyer, de ha szoftveresen is, akkor az ACE és a Huawei között kell dönts. A A tipo-t én kizárnám.
Amúgy az Ace-hez van gyári memkártya. Az ára nem a legjobb, de a gyári fülest én nem hiányoltam, úgyis a legtöbbnek ócska hangja van, úgyis vettem másikat hozzá.
Én az ace-t választanám, mert nekem sokat számít a kezelőfelület. De hogy neked mi számít azt neked kell eldöntened.
na Énnekem pont hogy a gyári samsungos launcher nem jött be (a HTC Sensation 3.0ása sem volt az igazi de jobban kézre állt mint a TouchWiz 3.0) szerintem a Nemus launcher sokkal jobb nála s kisebb is az igénye ráadásul elég jól személyre szabható de ha nagy tudású launcher kell akkor egyértelműen GO launcher EX...
Ha hardveresen nézzük akkor a Huawei nyer, de ha szoftveresen is, akkor az ACE és a Huawei között kell dönts. A A tipo-t én kizárnám.
Amúgy az Ace-hez van gyári memkártya. Az ára nem a legjobb, de a gyári fülest én nem hiányoltam, úgyis a legtöbbnek ócska hangja van, úgyis vettem másikat hozzá.
Én az ace-t választanám, mert nekem sokat számít a kezelőfelület. De hogy neked mi számít azt neked kell eldöntened.
Az ACE kilőve.
Marad a Tipo (a béna kamerájával, de hivatalos ICS-sel) és az Ascend G300 (a nagyobb kijelzőjével és tuti fényképezőjével, de kevesebb üzemidővel).
A tipo egy jól összerakott valaminek látszik, óccsó is, de a kamerája az eszméletlenül rossz. Láttam vele készített képeket, bűnrondák, vakuja sincs. Az meg setétben jól jön, nyáron a kavicsgödörnél, enyhén berúgva mindig jól jön, ha az ember látja nem e a 6 méteres gödörbe lép.
A Huawei-nek egyedül az üzemideje nem tetszik. Erős a procija, jól néz ki, nagyobb a képe mint a többinek. Legfőbbképpen a supportja aggaszt, nekem nem tűnik nagy húzónévnek a márka, azt sem tudom, lesznek e hozzá főzött romok.
Az Ace a legdrágább mindhárom közül. Az eszem megáll, hogy nem kapok hozzá gyárilag fülest. Ezen nem akarok elakadni, de azért mégis... legalább egy 2 gigás microSD-vel kibökhetnék a szemem, de a többivel ellentétben ehhez még az sem jár. A képe messze a legszebb, supportja is van, custom rom van hozzá dögivel, néztem. De valahogy mégis, a 6. érzékem azt súgja, hogy nekem nem kell az ACE.
Borzasztó dilemmában vagyok. Amiben tutira biztos vagyok, hogy valamelyik kell, de hogy melyik...
A feljebb említett 3 telefon közül tudok választani, más nincs.
A felsoroltak közül a Sony már alapból felejtős,az Ace meg már divatmobil lett(nem tudom téged ez mennyire érdekel).
Szal szerintem a Huawei-t kéne választanod!(elég sok érv szól mellette)
Játék nálam nem szempont, max ilyen doodle jump.
Vegyél Sony Ericsson Live With Walkman. Rohadt erős kis telefon szerintem. Haverom pont most vett használtan 30ezerért, de alig használták a telefont, pl. a fülhallgató még ki se volt bontva:D És a sztereó hangszórója is király. Ráadásul ICS van rajta alapból. Fényképezőjéről sokat nem tudok mondani, elég jó 5MP-eles. Mindenféle érzékelő, előlapi kamera, szóval szerintem elég korrekt kis telefon.;)
Ez leginkább játékoknál jelent hátrányt, mert nincs minden játék ARMv6-ra.
Szerk.: a Tipo procija szimplamagos.
Szétírtam a dolgokat. Az áruk nagyjából egyezik. Órák óta nézelődök a neten, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik kell nekem.
Szerintetek? Eddig egy voks van a Tipóra.
Ha a tipo 2 magos akkor a tipo a legjobb ha nem akkor esetleg Ace
De ha úgy 512 mega mint az Ace-nél, hogy csak 280 használható belőle akkor az ace.
Amire amúgy már van 2.3.6 is, nem csak 2.2
Szerintetek? Eddig egy voks van a Tipóra.