Így látatlanban nehéz megállapítani, nem úgy fogalmaztam, hogy kuka az a HDD. Csak benne van a pakliban a dolog. Le kéne ellenőrizni, csak könyörgöm, a HDD Sentinel nevű ócskaságot mindeki felejtse el, mert kb. semmire sem jó. Egy oprendszer alatt futó vinyó teszter önmagában vicc, az épp futó rendszerfájlok helyét nem tudja leellenőrizni, és az esetek túlnyomó többségében pont ott van a hiba a disken. Boot cd-s tesztert használjatok, pl SeaTools.
Erik, tedd újra az oprendszert, ha rövid időn belül megint előjön a probléma, akkor már lehet gyanakodni a vinyóra.
Reinstall szaga van a dolognak. A startup repair akkor jön elő, ha a rendszer nem képes betöltéskor megtalálni a nélkülözhetetlen system fájlokat (meghibásodtak, eltűntek, felül lettek írva). A startup repair lenne hivatott ezeket a fájlokat újratelepíteni. Esetleg meglehetne próbálni a W7 boot dvd-vel egy system restoret csinálni, de nem adok neki sok esélyt. Halkan megjegyzem, néha akkor is előjön ez a szarság, amikor a hdd fizikailag rossz. Sector hiba, olvasó fej hiba, vagy valami.
Hát ha nagyobbra rakod a játékban a felbontást jó hogy kevesebb az fps mert több képpontot kell kiszámítani és megjelenítenie a videokártyádnak így nem bír annyi fpst adni mint kisebb felbontáson.
még van egy kérdésem ami lehet hülye kérdés 😆
a monitortol számíthat-e ,hogy mennyi az fpsed? 😆 sry ha hülyeseget kerdeztem,csak egy játékban állítottam a felbontást nagyobbra és kevesebb lett az fpsem
a játékok felbontásának nagyobbra váltása okozhat fps romlást?
és van olyan,hogy egy játék nem indul el ,mert "szar" a monitor? 😆 mondjuk kicsi a felbontása iesmi
Fraps a leg elterjetteb,csak egy bibi van vele,tul nagy a file amit készit,tehát utánna átkell konvertálnod h barátibb legyen a mérete.Amit próbáltam még az az ASUS gamer osd,egy bibje van/volt,nálam nemvett hangot valami végett.
roberto888 írta:
Igen, az olyan jó. Ha van 2db ethernet kábeled (UTP) akkor az egyikkel az egyik, a másikkal a másik laptopot csatlakoztasd a routerhez, és egy Total Commander-ben már litni is fogja egymást a 2 gép a Hálózatok gombra kattintva.
Haliho 😃
segítsetek pls 😃
Van egyszer kulcs: 85WB-GDFR6-5SFCA-3HB42-MH54G
Mivé lett konvertálva hogy ez jött ki belőle? : c3db05f0 a888d4c7 e4a6810b 1a888b
Nagyon kéne a segítség. köszi előre is
Igen, az olyan jó. Ha van 2db ethernet kábeled (UTP) akkor az egyikkel az egyik, a másikkal a másik laptopot csatlakoztasd a routerhez, és egy Total Commander-ben már litni is fogja egymást a 2 gép a Hálózatok gombra kattintva.
roberto888 írta:
USB-vel macerás. Sima ethernet kábellel megoldható, nem árt ha cross-link kábel. Összedugod, és rámásolod. Vagy mindkét lapost rákötöd egy ethernet kábellel a routerre, úgy is menni fog. Csak figyelj, hogy akkor ne vezetéknélkül csatlakozzon a routerhez.
Crosslink mit jelent? Még nem hallottam róla...
Olyan ethernet kábel jó amiről a net megy?
USB-vel macerás. Sima ethernet kábellel megoldható, nem árt ha cross-link kábel. Összedugod, és rámásolod. Vagy mindkét lapost rákötöd egy ethernet kábellel a routerre, úgy is menni fog. Csak figyelj, hogy akkor ne vezetéknélkül csatlakozzon a routerhez.
Hogyan lehetne 2 gép között adatátvitelt létesíteni a legegyszerűbb megoldásokkal úgy, hogy legalább 5-10MB/S sebességet érje el... Wireless Routerrel megoldott otthoni csoport adatátvitele 1MB/S, és az kevés 😆
(Egyik laptopról szeretnék átvinni 200GB filmet egy másikra, úgy hogy lássam a könyvtárakat, merevlemezeket 😃 )
Badboylol írta:
Hali!
Nem tudom jó helyre írom e, csak kíváncsiság! Az új gépemen a BF3 1366x768x32bit felbontáson full Highon 60 FPS ez tudom jó! 😃 Eddig jó is minden DE ha már Ultrára rakom akkor egyből csak 30 FPS és ahogy néztem a teszteket Full HD felbontásban is elvileg 50 fpsnek kéne lennie nem hogy az én felbontásomon! Ilyenkor mi van? Crysis 1 meg patchel, csak highon, 50 fps körül van DE az útsó pályán a hajón 19 fpsre is lement 1x :S a Warhead az stabilnak nézz ki 30 fps alá az nem ment de az is csak highon! Valaki valami vélemény? 😃 Ezek jó adatok vagy nem?! 😃
Persze, tesztekben nem egy gyenge i3-as procival mérték a teljesítményét!
Badboylol írta:
Hali!
Nem tudom jó helyre írom e, csak kíváncsiság! Az új gépemen a BF3 1366x768x32bit felbontáson full Highon 60 FPS ez tudom jó! 😃 Eddig jó is minden DE ha már Ultrára rakom akkor egyből csak 30 FPS és ahogy néztem a teszteket Full HD felbontásban is elvileg 50 fpsnek kéne lennie nem hogy az én felbontásomon! Ilyenkor mi van? Crysis 1 meg patchel, csak highon, 50 fps körül van DE az útsó pályán a hajón 19 fpsre is lement 1x :S a Warhead az stabilnak nézz ki 30 fps alá az nem ment de az is csak highon! Valaki valami vélemény? 😃 Ezek jó adatok vagy nem?! 😃
Hali!
Primera írta:
tuninghoz mi a legjobb márkájú alaplap?
ASUS-nál, MSI-nél kerress leginkább, de a márka nem elég a tuninghoz 😀
Olyan chipset is kell, meg egyéb dolgok, az ebben jártasabbak majd megmondják a tutit 😆
penzessandor írta:
visszadugtam, és cska 1200rpm-el se pörög a cpu hűtő 😞
Hány szál drót van a cpu hütönn?Meg ahova dugtad ott hány tü jön ki?
Ha 4 akkor pwm-es,vagyis höfok alapjánn vezérli a fordulatot,vagyis ha nem meleg akkor kisseb fordulaton megy a venti,amint melegszik ugy növeli a fordulatot,Az 1200Rpm nem kevés ha nem meleg a procid.
akos328 írta:
Vki pls a #17580 hsz-re választ.
lehet 2 monitorral is eyefinitizni, vagy minimum a 3
Lehet 2 monitorral is, de nem szerencsés, mert pont középen van elvágva a kép a kávákkal, tehát pont a lényeget nem látod. Játékra a 3 a legjobb, munkára viszont a 2 is jó.
Köszi ebbe bele se gondoltam 😆 még jó hogy megkérdeztem 😆
Sziasztok, én azt azt szeretném megkérdezni hogy van e ilyen hasonló oldal mind a Gépigény.hu (tudom hogy van csak nem tudom melyikek)
szóval ahol így meg tudod nézni a játékok megjelenését, tudsz kommentelni stb nem baj ha angol az oldal. 😃
Lenne egy olyan kérdésem, hogy olyat hogyan lehetne csinálni, hogy állok, s a testemen villamok/ aramok futkosnak végig? Pont, mint Duncan McLoad - nak, a Hegylakónak. Adobe After Effects kilõve, mert nehéz kezelni.
akos328 írta:
Lehet 2 monitorral is, de nem szerencsés, mert pont középen van elvágva a kép a kávákkal, tehát pont a lényeget nem látod. Játékra a 3 a legjobb, munkára viszont a 2 is jó.
Nekem bugos a lap, vagy nem tudom mi van, mert nem jelzi ki, hogy mennyin forog a cpu ventije. Viszont szabályozza magát, ami elég különös ebben a felállásban. Még a Bios-ban sem írjaki a fordulatszámot, pedig a cpu fan-ba tettem a 4 pines csatiját a ventinek.
VGA hűtőt meg rá tudod kötni a sysfan-ra, csak akkor kell egy hosszú kábelű 3 ines ventilátor.
penzessandor írta:
az baj ? 😆
vga hűtő helyére dugtam sztem, mert a vga-nak nincs hűtő dugója.
CPU-nak egy csatlakozója van, ezt meg is jelölik szokás szerint CPU_FAN felirattal a tápcsati mellett. Ha nem ebbe dugod,akkor nem fogja mutatni a venti sebességét, és szabályozni sem tudja magának az alaplap.
VGA-nak nincs külön venticsatlakozója, a VGA venti a nyákon található csatlakozóból "táplálkozik" 😀
Szóval azt javaslom tedd vissza a ventit.
H-H a cpu fant egy másikba? tudtommal 1 alaplapra 1 CPU megy így 1 hűtő is nem?
Sztem te egy rendszerhűtő slotra dugtad, amit nem jelez a konzol h mennyivel pörög.
Erik, tedd újra az oprendszert, ha rövid időn belül megint előjön a probléma, akkor már lehet gyanakodni a vinyóra.
Halkan megjegyzem, néha akkor is előjön ez a szarság, amikor a hdd fizikailag rossz. Sector hiba, olvasó fej hiba, vagy valami.
startup repair cannot repair windows 7
és hiába restart meg lecsukom,nem segit semmi se...
Mit tegyek?
a monitortol számíthat-e ,hogy mennyi az fpsed? 😆 sry ha hülyeseget kerdeztem,csak egy játékban állítottam a felbontást nagyobbra és kevesebb lett az fpsem
és van olyan,hogy egy játék nem indul el ,mert "szar" a monitor? 😆 mondjuk kicsi a felbontása iesmi
Köszönöm szépen 😃 Működik. Sokat segítettél. 😀
Szívesen! 😀
segítsetek pls 😃
Van egyszer kulcs: 85WB-GDFR6-5SFCA-3HB42-MH54G
Mivé lett konvertálva hogy ez jött ki belőle? : c3db05f0 a888d4c7 e4a6810b 1a888b
Nagyon kéne a segítség. köszi előre is
Crosslink mit jelent? Még nem hallottam róla...
Olyan ethernet kábel jó amiről a net megy?
USB -vel nem működik ugye ugyanez? 😆
Köszi a választ! 😃 Nem is tudtam 😆
Hogyan lehetne 2 gép között adatátvitelt létesíteni a legegyszerűbb megoldásokkal úgy, hogy legalább 5-10MB/S sebességet érje el... Wireless Routerrel megoldott otthoni csoport adatátvitele 1MB/S, és az kevés 😆
(Egyik laptopról szeretnék átvinni 200GB filmet egy másikra, úgy hogy lássam a könyvtárakat, merevlemezeket 😃 )
Ötleteket előre is köszönöm 😃
d link dsl 2641R routerhez honnan tudom leszedni a drivert?
nem kell hozzá driver...
Hali!
Persze, tesztekben nem egy gyenge i3-as procival mérték a teljesítményét!
Hali!
Géped tudásához mérten teljesen jó.
Mert visszakonviztem de szar a minősége azaz psp-s
tuninghoz mi a legjobb márkájú alaplap?
ASUS-nál, MSI-nél kerress leginkább, de a márka nem elég a tuninghoz 😀
Olyan chipset is kell, meg egyéb dolgok, az ebben jártasabbak majd megmondják a tutit 😆
visszadugtam, és cska 1200rpm-el se pörög a cpu hűtő 😞
Hány szál drót van a cpu hütönn?Meg ahova dugtad ott hány tü jön ki?
Ha 4 akkor pwm-es,vagyis höfok alapjánn vezérli a fordulatot,vagyis ha nem meleg akkor kisseb fordulaton megy a venti,amint melegszik ugy növeli a fordulatot,Az 1200Rpm nem kevés ha nem meleg a procid.
Köszi ebbe bele se gondoltam 😆 még jó hogy megkérdeztem 😆
[url]http://www.youtube.com/watch?v=WfNsMmgIU40&feature=relmfu[/url]
ABiT NF-7 alaplapba lehet tenni 1gb ddr2-es ramot?? 😃
E-e 😃 Sima DDR-t lehet bele tenni,maximum 3 Gb-t.
szóval ahol így meg tudod nézni a játékok megjelenését, tudsz kommentelni stb nem baj ha angol az oldal. 😃
VGA hűtőt meg rá tudod kötni a sysfan-ra, csak akkor kell egy hosszú kábelű 3 ines ventilátor.
az baj ? 😆
CPU-nak egy csatlakozója van, ezt meg is jelölik szokás szerint CPU_FAN felirattal a tápcsati mellett. Ha nem ebbe dugod,akkor nem fogja mutatni a venti sebességét, és szabályozni sem tudja magának az alaplap.
VGA-nak nincs külön venticsatlakozója, a VGA venti a nyákon található csatlakozóból "táplálkozik" 😀
Szóval azt javaslom tedd vissza a ventit.
Sztem te egy rendszerhűtő slotra dugtad, amit nem jelez a konzol h mennyivel pörög.