Hát ha nagyobbra rakod a játékban a felbontást jó hogy kevesebb az fps mert több képpontot kell kiszámítani és megjelenítenie a videokártyádnak így nem bír annyi fpst adni mint kisebb felbontáson.
még van egy kérdésem ami lehet hülye kérdés 😆
a monitortol számíthat-e ,hogy mennyi az fpsed? 😆 sry ha hülyeseget kerdeztem,csak egy játékban állítottam a felbontást nagyobbra és kevesebb lett az fpsem
a játékok felbontásának nagyobbra váltása okozhat fps romlást?
és van olyan,hogy egy játék nem indul el ,mert "szar" a monitor? 😆 mondjuk kicsi a felbontása iesmi
Fraps a leg elterjetteb,csak egy bibi van vele,tul nagy a file amit készit,tehát utánna átkell konvertálnod h barátibb legyen a mérete.Amit próbáltam még az az ASUS gamer osd,egy bibje van/volt,nálam nemvett hangot valami végett.
roberto888 írta:
Igen, az olyan jó. Ha van 2db ethernet kábeled (UTP) akkor az egyikkel az egyik, a másikkal a másik laptopot csatlakoztasd a routerhez, és egy Total Commander-ben már litni is fogja egymást a 2 gép a Hálózatok gombra kattintva.
Haliho 😃
segítsetek pls 😃
Van egyszer kulcs: 85WB-GDFR6-5SFCA-3HB42-MH54G
Mivé lett konvertálva hogy ez jött ki belőle? : c3db05f0 a888d4c7 e4a6810b 1a888b
Nagyon kéne a segítség. köszi előre is
Igen, az olyan jó. Ha van 2db ethernet kábeled (UTP) akkor az egyikkel az egyik, a másikkal a másik laptopot csatlakoztasd a routerhez, és egy Total Commander-ben már litni is fogja egymást a 2 gép a Hálózatok gombra kattintva.
roberto888 írta:
USB-vel macerás. Sima ethernet kábellel megoldható, nem árt ha cross-link kábel. Összedugod, és rámásolod. Vagy mindkét lapost rákötöd egy ethernet kábellel a routerre, úgy is menni fog. Csak figyelj, hogy akkor ne vezetéknélkül csatlakozzon a routerhez.
Crosslink mit jelent? Még nem hallottam róla...
Olyan ethernet kábel jó amiről a net megy?
USB-vel macerás. Sima ethernet kábellel megoldható, nem árt ha cross-link kábel. Összedugod, és rámásolod. Vagy mindkét lapost rákötöd egy ethernet kábellel a routerre, úgy is menni fog. Csak figyelj, hogy akkor ne vezetéknélkül csatlakozzon a routerhez.
Hogyan lehetne 2 gép között adatátvitelt létesíteni a legegyszerűbb megoldásokkal úgy, hogy legalább 5-10MB/S sebességet érje el... Wireless Routerrel megoldott otthoni csoport adatátvitele 1MB/S, és az kevés 😆
(Egyik laptopról szeretnék átvinni 200GB filmet egy másikra, úgy hogy lássam a könyvtárakat, merevlemezeket 😃 )
Badboylol írta:
Hali!
Nem tudom jó helyre írom e, csak kíváncsiság! Az új gépemen a BF3 1366x768x32bit felbontáson full Highon 60 FPS ez tudom jó! 😃 Eddig jó is minden DE ha már Ultrára rakom akkor egyből csak 30 FPS és ahogy néztem a teszteket Full HD felbontásban is elvileg 50 fpsnek kéne lennie nem hogy az én felbontásomon! Ilyenkor mi van? Crysis 1 meg patchel, csak highon, 50 fps körül van DE az útsó pályán a hajón 19 fpsre is lement 1x :S a Warhead az stabilnak nézz ki 30 fps alá az nem ment de az is csak highon! Valaki valami vélemény? 😃 Ezek jó adatok vagy nem?! 😃
Persze, tesztekben nem egy gyenge i3-as procival mérték a teljesítményét!
Badboylol írta:
Hali!
Nem tudom jó helyre írom e, csak kíváncsiság! Az új gépemen a BF3 1366x768x32bit felbontáson full Highon 60 FPS ez tudom jó! 😃 Eddig jó is minden DE ha már Ultrára rakom akkor egyből csak 30 FPS és ahogy néztem a teszteket Full HD felbontásban is elvileg 50 fpsnek kéne lennie nem hogy az én felbontásomon! Ilyenkor mi van? Crysis 1 meg patchel, csak highon, 50 fps körül van DE az útsó pályán a hajón 19 fpsre is lement 1x :S a Warhead az stabilnak nézz ki 30 fps alá az nem ment de az is csak highon! Valaki valami vélemény? 😃 Ezek jó adatok vagy nem?! 😃
Hali!
Primera írta:
tuninghoz mi a legjobb márkájú alaplap?
ASUS-nál, MSI-nél kerress leginkább, de a márka nem elég a tuninghoz 😀
Olyan chipset is kell, meg egyéb dolgok, az ebben jártasabbak majd megmondják a tutit 😆
penzessandor írta:
visszadugtam, és cska 1200rpm-el se pörög a cpu hűtő 😞
Hány szál drót van a cpu hütönn?Meg ahova dugtad ott hány tü jön ki?
Ha 4 akkor pwm-es,vagyis höfok alapjánn vezérli a fordulatot,vagyis ha nem meleg akkor kisseb fordulaton megy a venti,amint melegszik ugy növeli a fordulatot,Az 1200Rpm nem kevés ha nem meleg a procid.
akos328 írta:
Vki pls a #17580 hsz-re választ.
lehet 2 monitorral is eyefinitizni, vagy minimum a 3
Lehet 2 monitorral is, de nem szerencsés, mert pont középen van elvágva a kép a kávákkal, tehát pont a lényeget nem látod. Játékra a 3 a legjobb, munkára viszont a 2 is jó.
Köszi ebbe bele se gondoltam 😆 még jó hogy megkérdeztem 😆
Sziasztok, én azt azt szeretném megkérdezni hogy van e ilyen hasonló oldal mind a Gépigény.hu (tudom hogy van csak nem tudom melyikek)
szóval ahol így meg tudod nézni a játékok megjelenését, tudsz kommentelni stb nem baj ha angol az oldal. 😃
Lenne egy olyan kérdésem, hogy olyat hogyan lehetne csinálni, hogy állok, s a testemen villamok/ aramok futkosnak végig? Pont, mint Duncan McLoad - nak, a Hegylakónak. Adobe After Effects kilõve, mert nehéz kezelni.
akos328 írta:
Lehet 2 monitorral is, de nem szerencsés, mert pont középen van elvágva a kép a kávákkal, tehát pont a lényeget nem látod. Játékra a 3 a legjobb, munkára viszont a 2 is jó.
Nekem bugos a lap, vagy nem tudom mi van, mert nem jelzi ki, hogy mennyin forog a cpu ventije. Viszont szabályozza magát, ami elég különös ebben a felállásban. Még a Bios-ban sem írjaki a fordulatszámot, pedig a cpu fan-ba tettem a 4 pines csatiját a ventinek.
VGA hűtőt meg rá tudod kötni a sysfan-ra, csak akkor kell egy hosszú kábelű 3 ines ventilátor.
penzessandor írta:
az baj ? 😆
vga hűtő helyére dugtam sztem, mert a vga-nak nincs hűtő dugója.
CPU-nak egy csatlakozója van, ezt meg is jelölik szokás szerint CPU_FAN felirattal a tápcsati mellett. Ha nem ebbe dugod,akkor nem fogja mutatni a venti sebességét, és szabályozni sem tudja magának az alaplap.
VGA-nak nincs külön venticsatlakozója, a VGA venti a nyákon található csatlakozóból "táplálkozik" 😀
Szóval azt javaslom tedd vissza a ventit.
H-H a cpu fant egy másikba? tudtommal 1 alaplapra 1 CPU megy így 1 hűtő is nem?
Sztem te egy rendszerhűtő slotra dugtad, amit nem jelez a konzol h mennyivel pörög.
Primera írta:
azt kérdezném, hogy a Phenom-os procik azok sokat fogyasztanak? mert pl. PHENOM II X4 965 erre 140Wos fogyasztás van irva es egy bulldozerre pl. BULLDOZER FX-4100
95W ez nem olyan nagy különbség?... vki aki tapasztalt ebben irjon : D
Jó az, nem okoz gondot az a nagy fogyasztás, enyém is annyit eszik, és 95W-osra tervezett gyári coolerrel sem megy 55 fok fölé, és hangja sincs.
azt kérdezném, hogy a Phenom-os procik azok sokat fogyasztanak? mert pl. PHENOM II X4 965 erre 140Wos fogyasztás van irva es egy bulldozerre pl. BULLDOZER FX-4100
a monitortol számíthat-e ,hogy mennyi az fpsed? 😆 sry ha hülyeseget kerdeztem,csak egy játékban állítottam a felbontást nagyobbra és kevesebb lett az fpsem
és van olyan,hogy egy játék nem indul el ,mert "szar" a monitor? 😆 mondjuk kicsi a felbontása iesmi
Köszönöm szépen 😃 Működik. Sokat segítettél. 😀
Szívesen! 😀
segítsetek pls 😃
Van egyszer kulcs: 85WB-GDFR6-5SFCA-3HB42-MH54G
Mivé lett konvertálva hogy ez jött ki belőle? : c3db05f0 a888d4c7 e4a6810b 1a888b
Nagyon kéne a segítség. köszi előre is
Crosslink mit jelent? Még nem hallottam róla...
Olyan ethernet kábel jó amiről a net megy?
USB -vel nem működik ugye ugyanez? 😆
Köszi a választ! 😃 Nem is tudtam 😆
Hogyan lehetne 2 gép között adatátvitelt létesíteni a legegyszerűbb megoldásokkal úgy, hogy legalább 5-10MB/S sebességet érje el... Wireless Routerrel megoldott otthoni csoport adatátvitele 1MB/S, és az kevés 😆
(Egyik laptopról szeretnék átvinni 200GB filmet egy másikra, úgy hogy lássam a könyvtárakat, merevlemezeket 😃 )
Ötleteket előre is köszönöm 😃
d link dsl 2641R routerhez honnan tudom leszedni a drivert?
nem kell hozzá driver...
Hali!
Persze, tesztekben nem egy gyenge i3-as procival mérték a teljesítményét!
Hali!
Géped tudásához mérten teljesen jó.
Mert visszakonviztem de szar a minősége azaz psp-s
tuninghoz mi a legjobb márkájú alaplap?
ASUS-nál, MSI-nél kerress leginkább, de a márka nem elég a tuninghoz 😀
Olyan chipset is kell, meg egyéb dolgok, az ebben jártasabbak majd megmondják a tutit 😆
visszadugtam, és cska 1200rpm-el se pörög a cpu hűtő 😞
Hány szál drót van a cpu hütönn?Meg ahova dugtad ott hány tü jön ki?
Ha 4 akkor pwm-es,vagyis höfok alapjánn vezérli a fordulatot,vagyis ha nem meleg akkor kisseb fordulaton megy a venti,amint melegszik ugy növeli a fordulatot,Az 1200Rpm nem kevés ha nem meleg a procid.
Köszi ebbe bele se gondoltam 😆 még jó hogy megkérdeztem 😆
[url]http://www.youtube.com/watch?v=WfNsMmgIU40&feature=relmfu[/url]
ABiT NF-7 alaplapba lehet tenni 1gb ddr2-es ramot?? 😃
E-e 😃 Sima DDR-t lehet bele tenni,maximum 3 Gb-t.
szóval ahol így meg tudod nézni a játékok megjelenését, tudsz kommentelni stb nem baj ha angol az oldal. 😃
VGA hűtőt meg rá tudod kötni a sysfan-ra, csak akkor kell egy hosszú kábelű 3 ines ventilátor.
az baj ? 😆
CPU-nak egy csatlakozója van, ezt meg is jelölik szokás szerint CPU_FAN felirattal a tápcsati mellett. Ha nem ebbe dugod,akkor nem fogja mutatni a venti sebességét, és szabályozni sem tudja magának az alaplap.
VGA-nak nincs külön venticsatlakozója, a VGA venti a nyákon található csatlakozóból "táplálkozik" 😀
Szóval azt javaslom tedd vissza a ventit.
Sztem te egy rendszerhűtő slotra dugtad, amit nem jelez a konzol h mennyivel pörög.
Jó az, nem okoz gondot az a nagy fogyasztás, enyém is annyit eszik, és 95W-osra tervezett gyári coolerrel sem megy 55 fok fölé, és hangja sincs.
Hd7480 jobb mint a hd6650?noti
HD7470-re gondoltál?
nem hiszem hogy erősebb lenne.
Szerintem meg HD 4870-re gondolt 😃
Hd7480 jobb mint a hd6650?noti
HD7470-re gondoltál?
nem hiszem hogy erősebb lenne.