Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erik94 avatar
videoplayer
+ kérdés:Ha C meghajtót leformazom fullra és csak a C-n van a windos 7,akkor a windows megmarad ugye?Vagy az is letörlődik?
0
0
0
0
FrezR avatar
Erik94 írta:
Szerintetek melyik a legjobb player,ami mindent elvisz?
Ebben kezdő vaygok,nem értek ilyenekhez pls ajánljatok

konkrétan milyen player?
videó/film és zene néző/hallgató?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Szerintetek melyik a legjobb player,ami mindent elvisz?
Ebben kezdő vaygok,nem értek ilyenekhez pls ajánljatok
0
0
0
0
Csatesz avatar
roberto888 írta:
Alt+Enter

Köszönöm! 😀
0
0
0
0
Csatesz avatar
GAMER2 írta:
Badboylol írta:
Na tudtam én h haverom ba****dik! 😃 😆

ha kipróbáltad, akkor most jöhet az Alt+F4.😉 Nagyon f*sza😃!

Dehogy próbáltam, sejtettem h vmi f**zság! 😃 Ismerem én őt! 😃
Am az volt a kérdésem felé ami most felétek is, Dirt 3 at fel raktam, regeltem stb a lényeg h az istenért se tudom fullscreenre rakni :/ Vmi hülye lives hülyeség elö jött és azóta nincs fullscreenben, jobb klikk rá mentem de ott kis méret nagy méret vagy teljes méret hiába megyek a nagyra vagy a teljesre csak szét húzza! Erre haveromtól jött ez a válasz...... szal mit tegyek h jó legyen? 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Badboylol írta:

ha kipróbáltad, akkor most jöhet az Alt+F4.😉 Nagyon f*sza😃!
0
0
0
0
kukoj avatar
Nemtaláltam jobb témát ide írrom 😃: ha van egy webtárhelyem domain névvel stb... akkor abban tudok "portot feloldani/létrehozni" hogy tudjak esetleg egy szervert csinálni valahogy?😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
0
0
0
0
roberto888 avatar
Zárolja a felhasználófiókot.... minden megnyitva marad, szóval visszajelentkezel és folytatod, ahol abbahagytad. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát próbáld ki.
Sőt én ki is próbáltam csak lezárt a windowst ami egy kattinással visszajött.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Lehet hülye kérdés de ha játék közben meg nyomom a windows gombot és az L betűt történik vmi?? Csak azért mer haverom mondta de nem hiszek neki! 😆 Most vagy kilép a játék a tálcára vagy mi?? 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
am ha új drivert teszünk az összes ati mappát ki lehet törölni?
0
0
0
0
roberto888 avatar
Adj neki DriverSweeperrel! 😀
0
0
0
0
xCube avatar
MC MaRcI írta:
csá letöltöttem a 12.4 catalyst drivert de a control panelnél 12.1-est ír miért ?

Hogy telepítetted? először uninstall az előzőnek és utána az új, vagy rátelepítetted a mostanira? Ha az utóbbi történt, akkor unistall és uccu neki alapról.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
csá letöltöttem a 12.4 catalyst drivert de a control panelnél 12.1-est ír miért ?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Nekem pl a TL-WN 620G wifit nem ismeri fel,de a 320G-t igen.
0
0
0
0
Cooley avatar
khaled98 írta:
Cooley írta:
penzessandor írta:
win 7 nem felismeri a cuccokat, kivéve vga ?

A VGA-t is felismeri, de a drivert neked kell felrakni hozzá, ahogy a legtöbb cucchoz a gépedben, főleg ha a legfrissebbet akarod mindenből.

Pont fordítva kérdezte, a vga-t felismeri, de a többi cuccot nem! De sztem is driverek lehetnek.

Hülyén fogalmazott, de azt kérdezte, hogy a vga-t leszámítva mindent felismer-e. 😀 Azt furcsálja, hogy a wifi vevőhöz a win7 nem tette fel alapból a drivert.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley írta:
penzessandor írta:

A VGA-t is felismeri, de a drivert neked kell felrakni hozzá, ahogy a legtöbb cucchoz a gépedben, főleg ha a legfrissebbet akarod mindenből.

Pont fordítva kérdezte, a vga-t felismeri, de a többi cuccot nem! De sztem is driverek lehetnek.
0
0
0
0
Cooley avatar
penzessandor írta:

0
0
0
0
apetit1989 avatar
A meglazult szigetelésű tekercsek vagy SSC kockák szoktak sípolni. Nem egészséges a monitornak.
0
0
0
0
alex13 avatar
roberto888:kössz a infót, amugy szoktam de mostanába nem futtatam😃 smart defragot használom amugy 😃
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
0
0
0
0
roberto888 avatar
alex13 írta:
köszi majd kipróbálom ma vagy holnap 😜
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a programmal Easeus Partition Magic
elvileg meglehet osztani úgy a hdd-t, hogy pl az én esetemben 320gb os hdd ami 300gb összesen ebből 180gb szabad és 120gb foglal és nem kell újbólrakni csak megosztom ugy, hogy 1ik 200gb-os és 80gb szabad és 2.ik 100gb-os 100gb szabad hellyel.
Rá is jöttem, hogyan lehetséges ez.
Az a baj, hogy azt olvastam ez rizikós.
Miféle rizikó van benne? mi történhet? van egyáltalán valami rizikója?

Meglehet csinálni, de előtte mindenképpen töredezettség mentesíts.
0
0
0
0
Cooley avatar
penzessandor írta:
penzessandor írta:
olyan lehet, hogy felrakom a gépre a 64 bites win7-et, azt a wifi-vel meg nem tudom fogni a netet ? : O 😞

szóval? :>

Feltetted a wifi vevő driverét? Be van kapcsolva a MAC szűrő? Ha igen szerepel benne a te géped MAC címe?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
penzessandor írta:
olyan lehet, hogy felrakom a gépre a 64 bites win7-et, azt a wifi-vel meg nem tudom fogni a netet ? : O 😞

szóval? :>
0
0
0
0
Cooley avatar
khaled98 írta:
Cooley írta:
khaled98 írta:
1155 vagy 1366 a jobb? mert majd le szeretném váltani az 1156-os rendszeremet, csak nemtom milyenre. Na szóval a jövőben intel az 1366-os platformra fog gyártatni újabb procikat, vagy az 1155-ösre?

Szerintem bőven tökéletes még a jelenlegi rendszered, inkább várd meg az 1150-es foglalatot a Haswell procikkal.

1150? Kb mikor lesznek elérhetők?

Kb jövő ilyenkor.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
0
0
0
0
alex13 avatar
valaki válaszolna a kérdésemre
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley írta:
khaled98 írta:
1155 vagy 1366 a jobb? mert majd le szeretném váltani az 1156-os rendszeremet, csak nemtom milyenre. Na szóval a jövőben intel az 1366-os platformra fog gyártatni újabb procikat, vagy az 1155-ösre?

Szerintem bőven tökéletes még a jelenlegi rendszered, inkább várd meg az 1150-es foglalatot a Haswell procikkal.

1150? Kb mikor lesznek elérhetők?

Sziasztok! Van a gépemben egy NEC 7200-as DVD író-olvasó.Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy amikor bekapcsolom a gépet,akkor a dvd író ledje világítani kezd,és felpörög,2-3 suhogó hangot ad mint amikor a dvd-t felpörgeti.Miért van ez minden bekapcsolásnál?A biosban a boot sorrendben a HDD az első helyen van.Ezért nem értem miért pörög fel a dvd olvasóm minden gépindításnál.

Ne aggódj, mindenkinél így van 😀
0
0
0
0
roberto888 avatar
Mivel a POST, azaz a Power-on Self Test-nek az a dolga, hogy bekapcsoláskor leellenőrizze a számítógép összes hardverét. Ezért pörgeti fel a DVD-írót is. Olyankor ellenőrzi, hogy működik-e.
0
0
0
0
Cooley avatar
khaled98 írta:

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
1155-re építs, az 1366 már kezd kiöregedni.
0
0
0
0
niteforce avatar
khaled98 írta:

1155 sokkal jobb, az 1366-ot már szüntetik meg.
0
0
0
0
khaled98 avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Alaplap, VGA, RAM hiba jöhet szóba. Hasznos lenne a sípoló hangkódot megfigyelni. Ha nem ad ki hangot, alaplap gyanús.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Ha nem jön be a BIOS,akkor az melyik hardver haldoklását jelenti?
Vagy ez ellen lehet valamit tenni?(ha igen,akkor segítenétek?)
0
0
0
0
alex13 avatar
köszi majd kipróbálom ma vagy holnap 😜
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a programmal Easeus Partition Magic
elvileg meglehet osztani úgy a hdd-t, hogy pl az én esetemben 320gb os hdd ami 300gb összesen ebből 180gb szabad és 120gb foglal és nem kell újbólrakni csak megosztom ugy, hogy 1ik 200gb-os és 80gb szabad és 2.ik 100gb-os 100gb szabad hellyel.
Rá is jöttem, hogyan lehetséges ez.
Az a baj, hogy azt olvastam ez rizikós.
Miféle rizikó van benne? mi történhet? van egyáltalán valami rizikója?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
[LINK] van a megoldás a problémádra.
0
0
0
0
alex13 avatar
Valaki segítene abban, hogy win7-et hogyan lehet pendrive-ról telepíteni?Laptop-omat kéne újra rakni mert már 1,5éve rajta van és már elég szar.:S
DVD-ről nem tudom telepíteni mert nem olvass be semilyen CD/DVD kivéve az eredeti-t de ezt nem olyan régóta csinálja.
Én így próbáltam:
win7 dvd-mről felmásoltam a fájlokat a pendrive-ra (iso-ba is próbáltam)
BIOS-ba beállítottam, hogy pendriveról bootoljon és utána újbolídittotam, feldugtam pendrive-ot és azt irta ki, hogy van benn 1 lemez vegyem ki majd nyomjak meg 1 gombot (a pendrive-ot vette lemeznek) de ahogy lehuztam pendrive-ot tovább ment, és elkezdett bootolni visszadugtam gyorsan de nem tud olyan gyorsan bebootolni róla.:S
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nem volt ez csak most....Nem tudsz egy linket win7el amit bootoltatni kell?Norton int.security virusirto miatt nem lehet?😲
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Így látatlanban nehéz megállapítani, nem úgy fogalmaztam, hogy kuka az a HDD. Csak benne van a pakliban a dolog. Le kéne ellenőrizni, csak könyörgöm, a HDD Sentinel nevű ócskaságot mindeki felejtse el, mert kb. semmire sem jó. Egy oprendszer alatt futó vinyó teszter önmagában vicc, az épp futó rendszerfájlok helyét nem tudja leellenőrizni, és az esetek túlnyomó többségében pont ott van a hiba a disken. Boot cd-s tesztert használjatok, pl SeaTools.
Erik, tedd újra az oprendszert, ha rövid időn belül megint előjön a probléma, akkor már lehet gyanakodni a vinyóra.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Ez lehetetlen...Ilyen nincs...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Reinstall szaga van a dolognak. A startup repair akkor jön elő, ha a rendszer nem képes betöltéskor megtalálni a nélkülözhetetlen system fájlokat (meghibásodtak, eltűntek, felül lettek írva). A startup repair lenne hivatott ezeket a fájlokat újratelepíteni. Esetleg meglehetne próbálni a W7 boot dvd-vel egy system restoret csinálni, de nem adok neki sok esélyt.
Halkan megjegyzem, néha akkor is előjön ez a szarság, amikor a hdd fizikailag rossz. Sector hiba, olvasó fej hiba, vagy valami.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Segitsetek egy win7en ezt dobjaki
startup repair cannot repair windows 7
és hiába restart meg lecsukom,nem segit semmi se...
Mit tegyek?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció