CSíkozódik, vagy életlenedik, vagy h-h elmosódik? kicsit pontosabban.
Csak ennél a játéknál? Ha csak ennél, akkor nézz meg több, hasonló gépigényű játékot, hogy azoknál mi történik, 1-2 stability tesztet sem ártana lefuttatni, közben hogy viselkedik mondjuk a videókártya. Ugyanis lehet aza ludas, de akár a táp is, illetve lehet h csak szoftveres a gond.
Hali!
Meg tudná vki mondani h miért van az h Gears of Wart felraktam a gépemre de játék közben mosódik el a kép, hiába kapcsolom be az optionsban a vsync, semmi javulás! És engem nagyon zavar h a kép így "mocorog" vagy össze mosódik nem tudom h hívjam ezt! Próbálgattam már össze vissza állítgatni a dolgokat de eredménytelenül. Valaki valamilyen tipp? 😀
bármilyet haza tud vágni.
De ha látszik hogy már nem épp új a modem ki kell cserélni és probléma megoldva ha meg semmi baja egyszerűen nem kell aggódni.
ludilud írta:
Sziasztok!Adott egy d-link DSL-360R típusú modem ugye ebbe a modembe van bedugva az utp kábel egyik vége,a másik vége pedig a géphez van csatlakoztatva az alaplapi csatlakozóra.A modemből ugye még jön ki egy tápkábel ami a konnektorba van bedugva.A kérdésem a következő:ha esetleg a modemem üzem közben meghibásodna pl.tönkre menne,pl kidurranna a kondenzátor a modemben,vagy esetleg tönkre menne a modem tápegysége,vagy zárlatot kapna akkor a meghibásodott modem tudna valamilyen kárt tenni a számítógépemben az alaplapon?Végülis a modem egy UTP kábellel van összeköttetésben a számítógéppel ha hirtelen meghibásodik a modem akkor az okozhatna valami bajt a számítógépemnek?pl túláramot vagy alaplap hibát?Vagy semmi kárt nem tud okozni a meghibásodott modem hanem szimplán csak a modem megy tönkre,és a gépnek kutya baja lesz.?Köszi a válaszokat.
Sziasztok!
van egy tárcsás telefonom, állítólag működik. Ezt szeretném működésre bírni valahogy, a most használatos csatlakozóval. 3 villás a csatlakozója a telefonnak. Tud valaki segíteni hogy kell, egyáltalán lehet-e?
Ilyen olcsók az 560-ok? Már 43-44-től lehet kapni. Mondjuk lényegében csak egy OC-s alacsonyabb fogyasztású 460-ak, de 1-2eFt felárral megéri. 😃
Tradash: Akkor 101/102eFt-ért egy GTX560-nal még jobb. ^^ És akkor már van AMD alternatíva is. 😀
sziasztok kb. 100 000ft-om van alaplap, proci, ram és vga cserére, szerintetek ebből lehet életképes cuccokat venni bele amik megállják a helyüket az új játékokban is legalább médium grafikán? Előre is köszi a választ!
Hali! 😀 Ismét kérdéssel fordulnék hozzátok! Ma fel telepítettem a Fable 3-at, minden jó működik, de valami miatt néha be szagat a játék, lemegy 24-25 fpsre, és az én gépemen nagyon nem lenne szabad neki! 😃 Szal mi a tehendő ilyenkőr vmi patch vagy vmi más? 😃 A gép automaticer a legmagasabb grafikai állításokra rakta, utána át tettem egy kicsit alacsonyabbra de ugyan úgy szagat! Mi lehet a gond? :S Hozzá teszem más játékkal nincs gond csak ezzel! :S
akos328 írta:
Sztem akkor csak 15-ös mivel 1024x768, ha 17es lenne akkor 1280x1024 lenne inkább, persze akkor is lehet az előző, de ez lenne az optimális. ha bazi nagy hátrafele akkor CRT, ha vékony, akkor LCD
Aida sem írja ki feltétlenül, nekem se írja ki.
Miért fontos a márkája? ha vmi tipust, vagy típusszámot találnál az sokat segítene, mert paraméterekből nem lehet kitalálni.
Szerintem hagyjuk😀
Két matrica van rajta eredetileg elől
ALBACOMP(a C és O egy kicsit egymásra van rakva)
activa
LCD monitor
Model.No:L-4D
Sin:
Más igazából nincs hátúl,csak caution,meg valami szabályzat...
Sztem akkor csak 15-ös mivel 1024x768, ha 17es lenne akkor 1280x1024 lenne inkább, persze akkor is lehet az előző, de ez lenne az optimális. ha bazi nagy hátrafele akkor CRT, ha vékony, akkor LCD
Miért fontos a márkája? ha vmi tipust, vagy típusszámot találnál az sokat segítene, mert paraméterekből nem lehet kitalálni.
Valszeg egy 17" CRT.De te is megtudod nézni a hátulyán.
Azz elején irja h mien márka pl.:samsung,LG...
a felsö sarokba pedig a modell számot.
Ha kocka alaku,hagyományos régi akkor CRT
[img]http://2.bp.blogspot.com/_ybl896c__Ko/TDLV3wriJ0I/AAAAAAAACPM/GA5lyk3aq7Q/s1600/Need+For+Speed+Theme.jpg[/img]
ilyen témákat vagy hasonlókat honnan tudok leszedni,pls linket
Felesleges problémákat generálsz magadnak, ha bent hagyod az automatikus frissítés. Minden egyes új frissítéssel csak újabb gondok vannak. Olyan fontos dolgokat nem tartalmaznak azok, hogy ne lehessen kikapcsolni.
Értem én, de általában nem szokott 100x frissíteni, meg ki sem írja, hogy újból kell kapcsolni a gépet, hanem löki a köv frissítést.
És az a komoly, hogy SP2-höz frissít, nekem pedig Sp3-am van.
Szerintetek az miért van, hogy a windows xp-m mindig frissít, kiírta indításkor, hogy 3 frissítést talált, de azóta már 103-mat is csinált. Gondolom tudjátok, hogy miről beszélek, arról a kis sárga pajzs ikonról, a Windows Update-ről.
Erik94 írta: Ki írja a telepítés előtt hogy formázza?Bootolni nem fogom
És mivan ha véletlenül lekapcsolódik valami miatt,isten ments,bármi lehet,pl nincs villany,elmegy stb...És akkor leformázta és nem telepiti,akkor helyre lehet hozni?
Ezt most nem értem. Mit nem fogsz bootolni? Ha jól emlékszem a telepítő szól, ha egy olyan partícióra akarsz telepíteni, amin már van 1 rendszer, és felajánlja, hogy formázza telepítés előtt, de eleve mielőtt kiválasztod a célpartíciót, te magad is formázhatod, ez a legegyszerűbb. Lesz ott valami olyasmi gomb, hogy egyéb lehetőségek, ha arra rákattintasz megjelenik a formázás opció is, csak rákattintasz a c partícióra, megnyomod a formázás gombot, 1 pillanat alatt végez, és már nyomhatod is rá a telepítést.
A telepítés először a DVD-ről megy, annak a tartalmát a leállás nem károsíthatja. A legrosszabb esetben is csak annyi történik, hogy kezdheted előröl a telepítést.
Ki írja a telepítés előtt hogy formázza?Bootolni nem fogom
És mivan ha véletlenül lekapcsolódik valami miatt,isten ments,bármi lehet,pl nincs villany,elmegy stb...És akkor leformázta és nem telepiti,akkor helyre lehet hozni?
Na én már semmit sem értek. 😆 Töltsd le a Win7 64bit-et, írd ki egy DVD-re, vagy csinálj vele egy bootolható pendrájvot (bár 32bit-es rendszerből nem tudsz 64-bites vindózhoz ilyet csinálni, szóval marad a DVD), arról elindítod a telepítést, és amikor kiválasztod a partíciót, lehetőséged lesz először formázni. Formázod a c-t, aztán rátelepíted az újat, ennyi.
Erik94 írta:
Tudom...De 64bites és kell nekem...De ha C-re felrakom akkor minden adat megmarad...Mondom hogy le akarom formazni
Telepítésnél mielőtt kiválasztod a partíciót, formázd, és kész... Nem is értem, hol a probléma. Hidd el, nem kell neked. 😀 Egy sima 64bitest tegyél fel, jobban jársz.
Akkor rakd a C-re a rendszert. De még egyszer elmondom, hogy ne rakj fel ilyen moddingolt hulladék Gamer edition Win7-et, mert ezek semmivel se gyorsabbak a sima win7-nél.
C-n van a win7 és van egy particio D amin van 80 Gb hely.
Nah én azt akarom hogy full ujratelepiteni a windows 64bitet,minden kitörlődjön...Ezért akarom formázni...
Erik94: Nem teljesen értelek. Most az a célod, hogy a c-ről ne vesszen el a vindóz? Mert akkor nem formázhatod azt a partíciót. Viszont ha törlődhet az is, akkor telepítheted a c-re is az újat, csak amikor kiválasztod, hogy melyik partícióra telepítsen, először formázd.
Erik94 írta:
videoplayer
+ kérdés:Ha C meghajtót leformazom fullra és csak a C-n van a windos 7,akkor a windows megmarad ugye?Vagy az is letörlődik?
Ha formázod, akkor minden törlődik beleértve a vindózt is. Viszont ha ezt a vindózon belülről akarod, akkor úgyse fogja engedni. Rendszerpartíciót csak akkor formázhatsz, ha az a partíció nincs használatban.
Ja és a legjobb lejátszó a Media Player Classic Home Cinema. Még nem találkoztam olyan formátummal, amit ne játszott volna le. Egyszerű, rengeteg extrával, nekem nagyon bejött, már régóta csak ezt használom. Illetve van még mellé egy CoreAVC-m (ez csak nV kártyákhoz jó) és egy PowerDVD-m, ezek codecjei nem tudom, mennyiben befolyásolják az MPCHC lejátszási képességeit, de így tökéletes. 😀
Hát aki HD minőségben szeret filmet nézni, annak szerintem nem mondok ismeretlen nevet azzal hogy Splah Pro. Én szerintem ez a legjobb videó/film lejátszó program. És alapvetően a nagy felbontású és jó minőségű filmekre van specializálódva. Én is ezt használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
De nagyon jó program még a VLC; KMPlayer; BS Player; GOM Player.
Csak ennél a játéknál? Ha csak ennél, akkor nézz meg több, hasonló gépigényű játékot, hogy azoknál mi történik, 1-2 stability tesztet sem ártana lefuttatni, közben hogy viselkedik mondjuk a videókártya. Ugyanis lehet aza ludas, de akár a táp is, illetve lehet h csak szoftveres a gond.
Meg tudná vki mondani h miért van az h Gears of Wart felraktam a gépemre de játék közben mosódik el a kép, hiába kapcsolom be az optionsban a vsync, semmi javulás! És engem nagyon zavar h a kép így "mocorog" vagy össze mosódik nem tudom h hívjam ezt! Próbálgattam már össze vissza állítgatni a dolgokat de eredménytelenül. Valaki valamilyen tipp? 😀
De ha látszik hogy már nem épp új a modem ki kell cserélni és probléma megoldva ha meg semmi baja egyszerűen nem kell aggódni.
Sziasztok!Adott egy d-link DSL-360R típusú modem ugye ebbe a modembe van bedugva az utp kábel egyik vége,a másik vége pedig a géphez van csatlakoztatva az alaplapi csatlakozóra.A modemből ugye még jön ki egy tápkábel ami a konnektorba van bedugva.A kérdésem a következő:ha esetleg a modemem üzem közben meghibásodna pl.tönkre menne,pl kidurranna a kondenzátor a modemben,vagy esetleg tönkre menne a modem tápegysége,vagy zárlatot kapna akkor a meghibásodott modem tudna valamilyen kárt tenni a számítógépemben az alaplapon?Végülis a modem egy UTP kábellel van összeköttetésben a számítógéppel ha hirtelen meghibásodik a modem akkor az okozhatna valami bajt a számítógépemnek?pl túláramot vagy alaplap hibát?Vagy semmi kárt nem tud okozni a meghibásodott modem hanem szimplán csak a modem megy tönkre,és a gépnek kutya baja lesz.?Köszi a válaszokat.
Haza tudja vágni a hálózati kártyát.
van egy tárcsás telefonom, állítólag működik. Ezt szeretném működésre bírni valahogy, a most használatos csatlakozóval. 3 villás a csatlakozója a telefonnak. Tud valaki segíteni hogy kell, egyáltalán lehet-e?
Tradash: Akkor 101/102eFt-ért egy GTX560-nal még jobb. ^^ És akkor már van AMD alternatíva is. 😀
köszönöm szépen ez gyors volt 😃
Nézd meg az én gépem, az kijön 100.000 forintból.
MSI B75A-G43 ~22eFt
Corsair XMS3 DDR3 4GB ~7eFt
MSI R6850-PM2D1GD5/OC ~38eFt
vagy
GIGABYTE GV-N460OC-1GI ~42eFt
~96/100eFt és némi vga OC-val FullHD max grafon is bátran játszhatsz. 😀
Szerintem hagyjuk😀
Két matrica van rajta eredetileg elől
ALBACOMP(a C és O egy kicsit egymásra van rakva)
activa
LCD monitor
Model.No:L-4D
Sin:
Más igazából nincs hátúl,csak caution,meg valami szabályzat...
Akkor töltsd le az everest ultimate edition vagy az aida64 progit,az megmutatja.
Köszi,de úgy látszik,hogy nem ismeri fel a monitort egyik program se.Ugyanabban a pontban vagyok,ahol te,de nem ír semmilyen adatot
Amúgy inkább négyzet alakú(Nem az a böhöm nagy régi)
Azz elején irja h mien márka pl.:samsung,LG...
a felsö sarokba pedig a modell számot.
Ha kocka alaku,hagyományos régi akkor CRT
Név Generic Non-PnP Monitor NVIDIA GeForce 8600 GT
Jelenlegi felbontás 1024x768 képpont
Műveleti felbontás 1024x728 képpont
Állapot engedélyezve, elsődleges
Monitor szélesség 1024
Monitor magasság 768
Monitor Bpp 32 bit képpontonként
Monitor frekvencia 60 Hz
Eszköz \\.\DISPLAY1\Monitor0
ilyen témákat vagy hasonlókat honnan tudok leszedni,pls linket
És az a komoly, hogy SP2-höz frissít, nekem pedig Sp3-am van.
pls segitsetek mit tok csinálni??????
Ki írja a telepítés előtt hogy formázza?Bootolni nem fogom
Ezt most nem értem. Mit nem fogsz bootolni? Ha jól emlékszem a telepítő szól, ha egy olyan partícióra akarsz telepíteni, amin már van 1 rendszer, és felajánlja, hogy formázza telepítés előtt, de eleve mielőtt kiválasztod a célpartíciót, te magad is formázhatod, ez a legegyszerűbb. Lesz ott valami olyasmi gomb, hogy egyéb lehetőségek, ha arra rákattintasz megjelenik a formázás opció is, csak rákattintasz a c partícióra, megnyomod a formázás gombot, 1 pillanat alatt végez, és már nyomhatod is rá a telepítést.
A telepítés először a DVD-ről megy, annak a tartalmát a leállás nem károsíthatja. A legrosszabb esetben is csak annyi történik, hogy kezdheted előröl a telepítést.
Tudom...De 64bites és kell nekem...De ha C-re felrakom akkor minden adat megmarad...Mondom hogy le akarom formazni
Telepítésnél mielőtt kiválasztod a partíciót, formázd, és kész... Nem is értem, hol a probléma. Hidd el, nem kell neked. 😀 Egy sima 64bitest tegyél fel, jobban jársz.
Nah én azt akarom hogy full ujratelepiteni a windows 64bitet,minden kitörlődjön...Ezért akarom formázni...
Mi az, hogy D-n marad a Win7? Akkor a C-n mi van? Van Xp is a gépeden?
A c-t mért ne formázzam le?
Miért kéne rátenni a D-re a Win7-et, s formázni a C-t?
Nem jó az, ha leformázod a C-t, s arra teszed az op.rendszert?
és koszi mindekettőnek
videoplayer
+ kérdés:Ha C meghajtót leformazom fullra és csak a C-n van a windos 7,akkor a windows megmarad ugye?Vagy az is letörlődik?
Ha formázod, akkor minden törlődik beleértve a vindózt is. Viszont ha ezt a vindózon belülről akarod, akkor úgyse fogja engedni. Rendszerpartíciót csak akkor formázhatsz, ha az a partíció nincs használatban.
Ja és a legjobb lejátszó a Media Player Classic Home Cinema. Még nem találkoztam olyan formátummal, amit ne játszott volna le. Egyszerű, rengeteg extrával, nekem nagyon bejött, már régóta csak ezt használom. Illetve van még mellé egy CoreAVC-m (ez csak nV kártyákhoz jó) és egy PowerDVD-m, ezek codecjei nem tudom, mennyiben befolyásolják az MPCHC lejátszási képességeit, de így tökéletes. 😀
De nagyon jó program még a VLC; KMPlayer; BS Player; GOM Player.