Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
mi az hogy "bugáztam"?😆

Gari, papirok s a Vawe doboz nékül van, vagyis nem "hagyományos" úton jutottam hozzájuk = bugáztam 😎
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
mi az hogy "bugáztam"?😆
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
KuTYanMajOM írta:
kmisi99: Nézz utána, hidd el hogy 2 hangszórója van! 😉 Ezen feleslegesen vitáznánk. Szerk.: Mivel tényleg nem akarok vitát, készítettem egy képet a vasról.
Íme:
https://kepfeltoltes.hu/100801/P1010001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az meg egyértelmű, hogy telefonon az Android a legjobb op. rendszer, ez nem vitás és én arról nem is beszéltem. Egy szóval nem mondtam, hogy a sym. s60 v5 a legjobb, viszont jelenleg nokia telefonokon ez a legfejlettebb és legstabilabb. Az ősrégi sym.-hez képest igenis változott. Lényegében csak a kezelőfelület változott. Szebb lett, jobb lett és gyorsabb. Viszont sokkal átláthatóbb a rendszer, nincs minden külön mappában stb. Ez már az s60 v3-nál is szépen meg volt oldva. Ja és az s60 v5-nek van érintős telefonokra fejlesztett változata, illetve "gombos" telefonokra is.
Nem beszélve arról, hogy a Nokiának idáig 2 próbálkozása volt érintős telefonokkal. Az első bukás lett, a második pedig egy Benq által készített Nokia felirattal ellátott telefon volt. Szintén bukás. Utána a következő érintős nokia az 5800 volt, amin rengeteget dolgoztak. Mobilarena.hu-n is minden szépen le van írva.

Ez az erőkifejtés vagy épp hogy hozzáérés meg egy marhaság. Az érintő az érintő, nem erőkifejtés vagy érintés. Erővel kéne benyomni, értelmetlen lenne rárakni a kijelzőt. Baromi egyszerű kezelni a kapacitív és rezisztív kijelzőket is, csak egyszerűen szokni kell.

A nokia sosem a divat után szaladt, ezért sem készít olyan eszméletlen brutál érintős telókat. Viszont aki réges régen is mobilőrült volt, az tudja, hogy a nokia csinálta meg az első telefonokat, amiket csúcstelefonnak neveztek. Régen a samsung meg az LG seholsem volt, számomra most sincsen sehol ez a 2 gyártó, de tudom, hogy legtöbb telefonjuk sikeres, de nekem nem divat miatt kell telefon. Nyugodtan vehettem volna Iphone-t, vagy LG KM900 arena-t vagy ezekkel egyenértékű telefont, de én tudatosan és alapos utánajárással döntöttem. Jól tettem, hogy ezt vettem. Idáig egyszer volt szervizben, mert elejtettem az utcán és egy forrasztás elszakadt az áramellátás környékén. Azóta semmi bajom nincs vele. 😀

Tényleg stereo a telefon, tavaly vettem magamnak és a páromnak is 1-1db-ot de én le is cseréltem egy Ominia II-re mert már az első bekapcsolásnál kifagyott és ezt a nem túl pozitív dolgot utána is többször megismételte, páromnak meg semmi baja a készülékkel... szóval itt sem lehet általánosítani. Mondjuk nem bántam meg az Omnia II-t az biztos de mondjuk nem is egy kategória a két telefon! 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A nokia bevételei rohamosan csökkennek kétségbeesetten próbálnak valamit alkotni ami népszerű lenne de ezek az utolsó vergődései a symbiannak is!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
kmisi99: Nézz utána, hidd el hogy 2 hangszórója van! 😉 Ezen feleslegesen vitáznánk. Szerk.: Mivel tényleg nem akarok vitát, készítettem egy képet a vasról.
Íme:
https://kepfeltoltes.hu/100801/P1010001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az meg egyértelmű, hogy telefonon az Android a legjobb op. rendszer, ez nem vitás és én arról nem is beszéltem. Egy szóval nem mondtam, hogy a sym. s60 v5 a legjobb, viszont jelenleg nokia telefonokon ez a legfejlettebb és legstabilabb. Az ősrégi sym.-hez képest igenis változott. Lényegében csak a kezelőfelület változott. Szebb lett, jobb lett és gyorsabb. Viszont sokkal átláthatóbb a rendszer, nincs minden külön mappában stb. Ez már az s60 v3-nál is szépen meg volt oldva. Ja és az s60 v5-nek van érintős telefonokra fejlesztett változata, illetve "gombos" telefonokra is.
Nem beszélve arról, hogy a Nokiának idáig 2 próbálkozása volt érintős telefonokkal. Az első bukás lett, a második pedig egy Benq által készített Nokia felirattal ellátott telefon volt. Szintén bukás. Utána a következő érintős nokia az 5800 volt, amin rengeteget dolgoztak. Mobilarena.hu-n is minden szépen le van írva.

Ez az erőkifejtés vagy épp hogy hozzáérés meg egy marhaság. Az érintő az érintő, nem erőkifejtés vagy érintés. Erővel kéne benyomni, értelmetlen lenne rárakni a kijelzőt. Baromi egyszerű kezelni a kapacitív és rezisztív kijelzőket is, csak egyszerűen szokni kell.

A nokia sosem a divat után szaladt, ezért sem készít olyan eszméletlen brutál érintős telókat. Viszont aki réges régen is mobilőrült volt, az tudja, hogy a nokia csinálta meg az első telefonokat, amiket csúcstelefonnak neveztek. Régen a samsung meg az LG seholsem volt, számomra most sincsen sehol ez a 2 gyártó, de tudom, hogy legtöbb telefonjuk sikeres, de nekem nem divat miatt kell telefon. Nyugodtan vehettem volna Iphone-t, vagy LG KM900 arena-t vagy ezekkel egyenértékű telefont, de én tudatosan és alapos utánajárással döntöttem. Jól tettem, hogy ezt vettem. Idáig egyszer volt szervizben, mert elejtettem az utcán és egy forrasztás elszakadt az áramellátás környékén. Azóta semmi bajom nincs vele. 😀
0
0
0
0
grudge avatar
nekem ezek voltak siemens c32
s.e k200i
samsung sgh m600
s.ew 200i
nokia 5230 xpress
s.e w595
és most egy mp4-es
0
0
0
0
beatimgame avatar
am tényleg nagyon ütős az android. nekem egy éve van androidos telóm és eddig semmi bajom se volt vele nagyon stabil egy oprendszer
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nekem egy LG KP500, s talán most meg is lesz csinálva az iphone téma😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
wassair21 írta:
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
KuTYanMajOM írta:
Ez így igaz, az első szériás 5800-ák között elég sok selejt volt.
És nem mono, hanem stereo. Bal oldalán alul és felül van 1-1 hangszóró!
Az op. rendszere jelenleg az egyik legjobb symbian, ami érintős telefonra van és az egyik legstabilabb. Az, hogy valaki nem használja rendszeresen és néhai használatnál szórakozik a rendszer.. ez oké. Összedobásról szó nincs, az 5800 jelenleg az egyik legsikeresebb nokia már kb. 3 éve. Az iphone op. rendszere zárt. Alig férsz hozzá, pedig ha már megvetted akkor miért nem nyúlhatsz bele?! Na mind1. Az iphone-nak csak a marketingje jó, semmi más. Nehogy valaki félreértsen, nem szeretném fikázni az Iphone-t, csak sokan túl nagyra tartják, holott fele annyit ér az egész, mint amennyi.

Na mindegy én 1 hangszóról tudok! Ja és a symbi nagyon is jó de ez egy gombos symbian amibe úgy van belepakolva az érintés vezérlés! Lehet neked jó de fogalmam sincs miért de a nagy telefon szakértők szerint nem valami jól sikerült a s60 v5 elvileg semmi újítás nincs az ősrégi symbianhoz képest meg a kezelhetőség se a leg jobb. Ezért is jön most a Symbian 3^. Az ipone meg mondom más kategória azt játékokra meg netezésre találták ki nem mindenféle multimédiára!

Ha teló OP rendszer, akkor Android 😎..még 1 éve sincs a piacon, mégis Ő a 2.ik az iOS után, egyszerűen hihetetlen milyen jó 😃..főleg, a Samsung Wave-ban lévő bada módosítás 😀

A Samsung Wave elött Nokia 5230 volt, a Symbian S60V5 elbújhat már most a Bada mögött. Sztem

Jól beszélsz!..hihetetlen jó lett a rendszer meg a maga teló is!
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
KuTYanMajOM írta:
Az op. rendszere jelenleg az egyik legjobb symbian, ami érintős telefonra van és az egyik legstabilabb. Az, hogy valaki nem használja rendszeresen és néhai használatnál szórakozik a rendszer.. ez oké. Összedobásról szó nincs, az 5800 jelenleg az egyik legsikeresebb nokia már kb. 3 éve. Az iphone op. rendszere zárt. Alig férsz hozzá, pedig ha már megvetted akkor miért nem nyúlhatsz bele?! Na mind1. Az iphone-nak csak a marketingje jó, semmi más. Nehogy valaki félreértsen, nem szeretném fikázni az Iphone-t, csak sokan túl nagyra tartják, holott fele annyit ér az egész, mint amennyi.

Na mindegy én 1 hangszóról tudok! Ja és a symbi nagyon is jó de ez egy gombos symbian amibe úgy van belepakolva az érintés vezérlés! Lehet neked jó de fogalmam sincs miért de a nagy telefon szakértők szerint nem valami jól sikerült a s60 v5 elvileg semmi újítás nincs az ősrégi symbianhoz képest meg a kezelhetőség se a leg jobb. Ezért is jön most a Symbian 3^. Az ipone meg mondom más kategória azt játékokra meg netezésre találták ki nem mindenféle multimédiára!

Ha teló OP rendszer, akkor Android B-)..még 1 éve sincs a piacon, mégis Ő a 2.ik az iOS után, egyszerűen hihetetlen milyen jó :D..főleg, a Samsung Wave-ban lévő bada módosítás :)

A Samsung Wave elött Nokia 5230 volt, a Symbian S60V5 elbújhat már most a Bada mögött. Sztem
0
0
0
0
dominici avatar
nekem most egy samsung gt s5230-om van😎
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
KuTYanMajOM írta:

Ha teló OP rendszer, akkor Android 😎..még 1 éve sincs a piacon, mégis Ő a 2.ik az iOS után, egyszerűen hihetetlen milyen jó 😃..főleg, a Samsung Wave-ban lévő bada módosítás 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
KuTYanMajOM írta:

0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
a te 5800ad lehet hogy hibátlan de rengeteg hibás hulladék készült belőle mindenféle problémával nem egy stabil cucc bár ez az első darabokra igaz. Ja és tudtommal csak mono. De valóban hangos. És alázza az iphoe t ? Teljesen már kategória. Meg az op rendszere se a legjobb. kókány munka úgy dobták össze benne az érintés vezérlést.

Bizony, spanomnak is meghalt egy 5800, egyszerűen nem lehetett bekapcsolni, 4 hetet volt szervízben de nem tudták megcsinálni, így lett egy 5800ból egy Xperia X10 😎 (nem mini)

Én amúgy nem szeretem a Nokiát, estek is a részvényei nagyon, valahogy nem megy neki a képérintős biznis, pedig most abban van a nagy zsé 😃..vegyük csak elő a Samsung-ot, mikor alapiskolás voltam, az volt a piacon az egyik legsz@rabb márka, a másik a Sendo volt, s hogy felhúzta magát, nem semmi 😃
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem az 5800 előtt egy SE W910 volt, imádtam, csak hiányzott a wi-fi. Ha ez lett volna benne, mai napig azt a teló nyüstölném. 😀
0
0
0
0
beatimgame avatar
Nekem egy T-Mobile G1 es android telóm van meg vok elégedve vele eddig ami kellett minden benne volt és még a quake3mat is tolom rajta
0
0
0
0
bare17 avatar
Én egy Sony Ericcson k750i-vel rohangálok,egyszerűen imádom azt a telefont,és akármilyen jó is az új technika,ameddíg bírja ez a telefon, nem váltok. Annó vettem 25ezer forintért 3 éve,de nagyon megérte az árát,azóta egy fülhallgatót és egy utángyártott előlapot vettem hozzá. Jah és a telefon vételekor egy 2 gigás memóriakártyát,azóta úgy megy,hibátlanul.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a te 5800ad lehet hogy hibátlan de rengeteg hibás hulladék készült belőle mindenféle problémával nem egy stabil cucc bár ez az első darabokra igaz. Ja és tudtommal csak mono. De valóban hangos. És alázza az iphoe t ? Teljesen már kategória. Meg az op rendszere se a legjobb. kókány munka úgy dobták össze benne az érintés vezérlést.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem lassan 1 éve egy Nokia 5800 XpressMusic telóm van és egyszerűen hibátlan. Szerintem. Lehet ezzel is bosszankodni, néha belassul, néha félre érzékel dolgokat de nem bánom. Melyik érintős telefon nem csinál ilyet? 😀 Sokan azzal támadják hátba ezt a telefont, hogy csak körömmel meg stylus-al lehet normálisan használni az érintőkijelzőt. Hát erre elég egyszerűen rá lehet cáfolni, ugyanis ujjbeggyel is tökéletesen végzi a dolgát. Iphone-t úgy ahogy van, alázza. Ezt nem részletezném. Aki kicsit jártas a mobil témában, az nagyon jól tudja, hogy az iphone elbújhat. Természetesen nem csak az 5800 elől... 😀
Ja és az 5800 legeslegesleges legnagyobb vonzereje (szerintem) az a hangja. Komolyan, mikor először meghallottam, szó szerint csak néztem, hogy ezt hogyan? Életembe nem hallottam még telefont így szólni, gyönyörű szép tiszta hangja van, hangos, mint a fába szorult féreg, és sztereóban szól. Szerintem hangzásban mai napig az 5800 a vezető! (Nem azért, mert én is ilyet birtoklok) Parádés! 😃
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
En 2 napja Samsung Wave - vel nyomom, ez az elso kommentem a telorol
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
CatchO írta:
Nem tudtam hova írjam, gondoltam jó lesz itt. Tegnap vettem egy Nokia 2700 classic telót. Nem tud valaki egy jó oldalt, ahonnan INGYEN tudnék letölteni alkalmazásokat rá? Amiket eddig találtam, azok mind olyanok voltak, hogy a telefonommal töltsem le netről, de nekem nincs mobilnetem...

mobile9 írd be a googleba tuti kiadja az oldalt
0
0
0
0
no avatar
Nekem először valami gagyi Siemens (S55) ezután jó sokára N95 8GB, ezután IPhone 3GS, ezután KP500 (fújjjj 😆 ) és most visszaváltottam Nokia 6300-ra, ez azért is jó , mert már nem kell focilabda!! 😆😆😆 (A többit el kellett adnom mer kellett a pénz gépre :/)
0
0
0
0
cey85 avatar
hy! nem találtam mást ahová írhatnám ezért írom ide. segítséget szeretnék kérni abban, hogy van egy Samsung s5620 Monte telefonom és a WI-FI üzemmóddal itthon mindent tudok csinálni csak videót nem akar pufferelni és lejátszani. Ha a városban megállok valahol és rácsatlakozok valamilyen le nem kódolt otthoni routerre akkor gond nélkül lejátssza a videókat. nem tudok rájönni mit kéne át állítani a routeren. (az enyém le van jelszóval védve) amik nincsenek azokkal megy. ha tud valaki segíteni azt megköszönném
routerem: TP-Link WR340GD
0
0
0
0
LimiTED avatar
sony ericcson f305 egy rakás kaki 😆
0
0
0
0
kakas avatar
Én régebben Sony K850i-t akartam,most K800i telóm van,de már nem mozgatna meg a telefonok😂
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Tegnap vettem ki egy Samsung Galay Spica-t (GT-I5700)
Őrült jó telefon, le a kalappal a Google OP rendszere előtt, oltári jó! (most Flashelem 1.5ről (Cupcake) 2.1re (Eclair))

u.i.: Majd dobok róla fényképet
0
0
0
0
no avatar
Nkem van egy vodafone 541-es( Alcatel mini -touch)-érintős
de van még egy Sagem my411v és egy Samsung e-250 de ezeket nem használom!!!
0
0
0
0
azbizony avatar
Nekem van a régi Nokia 6131 meg lett egy vodafone készülék 😃 nem elég jó de legalább elég sz*r
0
0
0
0
bigdave174 avatar
Core2 írta:
én elcseréltem a w580i-t egy Nokia 6120 classicra.

Rosszul tetted!
0
0
0
0
no avatar
Én direkt nem "tapitelefont" vettem...nekem valahogy nincs türelmem ahhoz. 😃 ezért vettem egy 8megapixeles Nokia N86-ot. Csak ajánlani tudom 😉
0
0
0
0
Core2 avatar
én elcseréltem a w580i-t egy Nokia 6120 classicra.
0
0
0
0
no avatar
Háát egynapja írtak! 😆 Az nem volt oan rég!
0
0
0
0
no avatar
Van egy SE K800i és egy Samsung KP500
0
0
0
0
nemedi92 avatar
nekem most éppen 1 Samsung GT S5230-am van és megvagyok vele elégedve 😀 szerintem jó kis telefon 😀 igaz nem tud olyan sokat de nekem megfelel 😀
0
0
0
0
no avatar
Nekem most egy Sony Ericsson C510 em van de nagyon szeretnék egy érintős telefont😃 És a HTC-k szerintem is naggyon jók😃
0
0
0
0
bigdave174 avatar
EGYEZ ÉÉRRTEK Weapon Master!Nem kicsit, nagyon jók a HTC-k!
0
0
0
0
weapon master avatar
Nemrég LG GS290(Cookie Fresh)-em volt, de egy hete lecseréltem egy HTC Legend-re

A HTC-K NAON JÓK.................. 😀
0
0
0
0
madchief avatar
Jajj hova fajultak itt a dolgok?😆 am nekem w910i van
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Mi a véleményetek a Nokia X6-ról, vagy az Ipohe-ról és az Androidról???
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
LOL félreírtam pedig a hsz előtt még utána is néztem😆 Amúgy a samsung azért rakja bele az olcsó érintőkbe a rezisztívet mert olcsóbb... gondolom a nokia meg azért rakja a drága 5800 ba is a rezisztívet mert felelőtlen vagyis nem nagyon gondolkodik
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Na akkor jövök én is. Azért mondta hogy retek az érintője mert az hogy ha má húú 500 megapixel meg minden ilyen jó akkor ne kapacitív kijelzőt rakjanak bele mint a 30 000ft os samsungba mert a kapacitívot fizikailag be nyomni kell míg a rezisztívet csak éppen hogy ujjhegyek érinkezni kell.
Amúgy meg a p990i hogy a toszba verné az n95 öt semmiben nem tud tőle többet csak hogy érintős

Nem nem....
A Reszitív kijelzőt kell fizikailag benyomni és a kapacítivot pedig éppen hogy érinteni...
Röviden:
Reszitív: két fólia réteg - közötte légrés - benyomod - megváltozik a töltés - érzékeli - a két rétegnek viszont gyenge a fényáteresztő képessége ezért nem olyan szép mint egy kapacitív kijelző , de viszont olcsóbb megoldás
Kapacitív : a kijelző fölött hozz létre egy elektromos mezőt - ezt érinted - érzékeli - ennek szebb a képe , gördülékenyebb viszont drágább megoldás

A másik dolog...
Azok a samuk pont azért 30e Ft-ok mert reszitív van benne!
Nem csak a 30e Ft-os Samukban van reszitív technológia....
Hanem szinte az összes érintős teloban abban az árszegmensben legyen az nokia vagy lg..
De , pl.: a nokia 5800 is reszitív kijelzőt kapott és az nem 30e FT

Szerk.: Bocsi a dupláért , és a kisregényért!😀
0
0
0
0
no avatar
Én is úgy tudom , hogy az Xperia X10-nek 1Ghz-es a procija...
Az Xperia X10 Mini-nek 600Mhz-es
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én már kinevedgéltem magam 😃 Showderkulba mennyetek el :😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
na mind1 A windózost csak úgy hasonlatnak mondtam. Azért a tiedre is van sok szoftver. Amúgy meg mindegy. Nem vitázok többet
0
0
0
0
bigdave174 avatar
Kmisi99 írta:
Ezt már párszor leírtam a p990i de is symbi fut csak uiq3.0 platformal a platform pedig nem más mint egy kezelő felület szóval az alap az a symbi
Ez olyan mintha windows lenne az oprendser a mack os-es kezelőfelülettel. szóval max jobb a kezelőfelülete. Bár a symbianra sincs nagy panasz

kezdek ideges lenni!Mondtam egy szóval is, hogy az én P990-esem Winmobile?
TUDOM, HOGY SYMBIAN!!!
DE

Az én "Symbian" UIQ3.0-ás OS-em jobb, mint a te "Symbian" S60 V3-asod! VÁGOD!!
Tőlem tesztet is olvashatsz ha találsz rá nekem mindegy!
Csakhogy S60V3-ra több progi van, mert Több Nokiába tettek S60V3-rendszert, ami sokáig volt(nemtom, hogy most gyártanak-e ilyet)!Ezért van rá egy csomó program!Ellenben az én UIQ3.0-ámmal csak egy pár telón volt, mint Pl. a P990i, az M600i, a W950i, a P1i stb!
0
0
0
0
pakai93 avatar
majd megmondom neki ha találkozok vele... 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció